Herääminen

Torstai 28.1.2021 - Rita

Mitä tarkoittaa herääminen?

Monet konfliktit, joita maan päällä nyt koetaan, ovat kollektiivisen heräämisen merkkejä ja kaikki vanhan systeemin heikkoudet nousevat pintaan. Ole tietoinen siitä, että jännittyneisyys, jota saatat tuntea, on seurausta tästä heräämisestä ja se ei ole sinun.

Aistit vain herkkänä ihmisenä kaiken ympärilläsi ja luulet niitä omiksesi ja otat ne omaksesi - ne eivät ole sinun. Voit tosin kuvitella niiden olevan sinun, mutta ne eivät ole. 

Planeetta käy läpi heräämistä, jonka tietoisuus aiheutti ja heräämisprosessi käydään läpi nyt yksilö tasolla. Salli tietoisuuden muutos - älä taistele vastaan, koska mitä enemmän vastustat, sitä enemmän koet taistelua ja kamppailua. Virtaa vain mukana, joka ei todellakaan tarkoita, että menet mukaan mielen peleihin. 

Hengitä vain syvään muutaman kerran ja salli. Ihminen alkaa kokea uudella tavalla tapahtumia elämässään. Ihminen käänsi selkänsä omalle sielulleen ja sielu hyväksyi tämän ja käänsi myös selkänsä ihmiselle. Syyllisyys ja häpeä tästä esti sinua näkemästä omaa loistoasi. Kuitenkin Minä Olen -olemuksesi tuntee nyt rakkauden, kauneuden, menestymisen, myötätunnon, koska sinä koit kaiken tämän.

Aika muuttuu - uusi taistelun aihe planeetalla - mennyt ja tuleva taistelevat ja kumpikaan ei voita. Koska ei ole kyse kummastakaan - mennyt tietää oman historiansa, mutta pysytkö sinä menneisyydessä kiinni - menneet elämät, esi-isien aikaisessa tietoisuudessa vai kuunteletko tulevaa, joka sanoo muutetaan kaikki.

Mitä tapahtui menneisyydessä - se ei ollut mitään - sillä ei ole merkitystä - ja silloin se ei ole mitään.

Koet ajan muutosta. Aika on kiehtova illuusio.  Maya - aika muuttui 2012. Mayat eivät nähneet tietoisuuden nousua - lineaarisen ajan loppua.

Kun riittävä määrä ihmisiä aisti yhteisen sopimuksen - aika - ajasta tuli todellisuutta ja alkoi ajan tanssi. Ajasta tuli tanssi, joka tanssi muotoja, joita voi muodostaa ihan kuin kaavoja matematiikassa. Kaikki tanssivat saman ajan tahtiin. Junat liikkuvat aikataulujen mukaan, ihmiset kulkevat kelloa seuraten...

Laskepa huviksesi, kuinka monta kertaa sana - aika - toistuu tavallisessa puheessa.

pocket-watch-3156771_1920.jpg

Avainsanat: herääminen, oivaltaminen, aika, tietoisuus,

Unen huoneet keskikerroksessa.

Lauantai 21.11.2020 - Rita

Huoneet, joissa eniten oleskellaan, ovat keskikerroksessa edustaen egoa, mielen tietoista puolta, kertovat omaa kieltään, asuinhuoneet, keittiö, eteinen ja portaat. Vesijohdot ovat yhtä kuin verisuonet, sähköjohdot hermosto ja viemärijärjestelmä aineen vaihdunta ja ruoansulatus. Tarkkaile niiden poikkeavaisuuksia, koska uni saattaa kertoa terveyteen liittyviä asioita.  Sisäseinien kunto on verrannollinen näkijän psyykkiseen tilaan ja henkiseen tasapainoon. 

Talon lattia kuvastaa terveyttä. Osittain romahtanut lattia, joka ei kestä kävelyä on vakava huomautus. Elämän perusta on heikentymässä; jatkuva stressi, epäterveellinen ruoka, kuluttavia ihmissuhteita.

Pimeä ja ahdas eteinen on muistutus, että on tärkeää hoitaa paremmin yhteyksiä ulkomaailmaan jo henkisen hyvinvoinninkin kannalta. 

Ulko-oven koko kertoo sosiaalielämän vilkkaudesta; mitä suurempi sisäänkäynti sitä valmiimpi näkijä on luomaan suhteita.

Huomiota herättävä ikkunan koko kertoo sulkeutuneisuudesta sekä omien kykyjen vähättelystä. Isot ikkunat taas ovat merkki ulospäin suuntautumisesta, tosin sekään ei aina ole hyvä. Tasapainon löytyminen niin etteivät kumpikaan kilpaile keskenään on tärkeää, sillä kumpikaan ei ole toista parempi. Jos ikkuna on likainen, rikkinäinen ja samea, on tärkeää pitää huolta näöstään - silmänpainetauti on salakavala. Ulko-oven pyöreä ikkuna kertoo varomaan sydänvaivoja ja tarkastamaan omat elintapansa. Yleensä ovien kunto kuvastaa sydämen terveyttä.

Talossa voi olla suljettuja huoneita ja se viittaa näkijän epävarmuuteen elämässä pärjäämisessä.  Jos seinien värit ovat miellyttäviä ja tavarat kauniita, tulevaisuus näyttää myönteiseltä. Tyhjä huone enteilee uusien puolien löytämistä itsestä. Avoin ovi varoittaa näkijää paljastamasta liikaa yksityisyyttään ja jumittunut ovi on merkki haluttomuudesta solmia kontakteja.

Jatkuu myöhemmin kodin sydämestä ...

(pohjautuu C.G.Jungin teorioihin) 

woman-2714174_1920.jpg

Avainsanat: ego, mieli, tietoisuus, unet,

Avain värähtelytason muutokseen -

Tiistai 3.11.2020 - Rita

Mikä on tuo avain?

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että sinulla on mahtava työkalu korkeampien tietoisuuden tilojen kokemiseen? Tuo avain on oma äänesi. Et tarvitse mitään erityistä laulutaitoa kokeaksesi, millaista on muuttaa värähtelytaajuuksia oman äänen avulla - tarvitset vain ainoastaan insiprotuneen kokeilunhalun ja leikkimielisyyttä.

Äänen maailma on ihmeellinen ja mielenkiintoinen. Oletko tullut ajatelleeksi, että kaikki on liikkeessä eli kaikki värähtelee ja se taas merkitsee, että kaikki myös päästää ääntä, vaikka sitä ei ihmisen korva aina pysty kuulemaan.

Olen lapsesta asti elänyt äänen maailmassa, koska valitsin vanhemmat, jotka oivalsivat äänen merkityksen ja kotona laulettiin ja soitettiin ja kannustettiin kokemaan luovuuden erilaisia tapoja ilmaista itseämme.

Olen valmistelemassa verkkokurssia, joka auttaa sinua löytämäänn uusia tasoja itsestäsi, aistia uusia tasoja itsessäsi ja ulkopuolellasi äänen, valon, värien, vuorikiteiden ja monien muiden työvälineiden ja ennen kaikkea rakkauden avulla. On tärkeää oivaltaa, että voi muuttaa värähtelykuvioitaan eli taajuuksiaan monin eri tavoin.

Kurssi keskittyy siihen, miten voi muuttaa omaa värähtelytaajuuttaan oman äänen avulla. Menneet, nykyiset ja tulevat äänivirran mestarit ovat mukana kurssin energioissa, koska kaikki on olemassa samanaikaisesti.

Rakastan äänen olentoja, valon olentoja ja rakkauden olentoja, jotka kuiskivat minulle oman ääneni välityksellä. 

equalizer-153212_1280.png

Avainsanat: ääni, värähtely, liike, tietoisuus, kokemus,

Olemassaolo ja tietoisuus

Torstai 22.10.2020 - Rita

Esivanhemmillamme oli perimätiedon kautta paljon ymmärrystä luonnosta omien kokemusten avulla. Ei ollut koneita, jotka kertoivat säästä vaan kaikki liittyi omiin havaintoihin luonnosta. He osasivat lukea luonnon merkkejä ja niitä tarkkailemalla ennustaa tulevaa .. koska on hyvä aika tehdä tarvittavia töitä maanviljelystä ajatellen  jne.

He tiesivät miten selviydytään eri vuodenajoista, mistä löytyy vettä tai ruokaa, mitä ruokaa voi syödä ja mistä on hyvä lähteä metsästämään. Kaikki tietoisuus perustui omiin havaintoihin kehon avulla ja tuo tietoisuus oli melkoinen. Esivanhempamme olivat kyvykkäitä aistimaan näkyvää ja näkymätöntä energiaa, jota on olemassa.

Vanha viisaus kehottaa menemään metsään, jos on vaikeuksia, koska luonto puhdistaa energioita ja selkeyttää omaa kykyä havainnoida vain ne tärkeät asiat ja päästää irti niistä, jotka eivät enää palvele mitenkään.

Yhteys omaan kehoosi, omaan sisäiseen luontoosi, sen avulla voit oivaltaa itsestäsi asioita uudella tavalla, nähdä fyysisen luonnon kokonaan uudella tavalla. Luonnossa on syklejä - vuodenaikoja - ja koska minä olen osa luontoa, minussakin on syklejä ja juuri nyt olen jossakin noista vuodenajoista omassa todellisuudessani. Nuo sisäiset vuodenaikasi eivät aina seuraa näkyvän maailman vuodenaikoja vaan olet niissä omassa syklissäsi ja oivallat, ettei mikään vaihe kestä ikuisuuksia vaan syklit vaihtuvat.

www.soulbodyfusion-rita.fi

Kuva: Tsutomu Kimura

20101057.JPG

Avainsanat: tietoisuus, olemassaolo, kehotietoisuus, vuodenajat, sisäinen maailma, vanhaviisaus,

Hiljainen polku - kuolemaa ei ole - verkkokurssi

Perjantai 22.5.2020 - Rita

Hiljainen polku - kuolemaa ei ole

Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen? Onko kuolema kaiken loppu? Mikä on kuoleman todellinen tarkoitus, miksi se luotiin? Olenko unohtanut sen alkuperäisen tarkoituksen ja jäänyt kiinni pelkoon ja en uskalla elää?

Olet unohtanut niin paljon...

Kuolemasta on luotu elämää suurempi demoni ja kukaan ei halua puhua kuolemasta. Kuoleman pelko on ihmiskunnan suurimpia pelkoja ja se on erotettu elämästä laitosten seinien sisälle. Kuitenkin kuolema on läsnä heti syntymästä lähtien.

Toivon kurssin saavan aikaan muutoksen ja laajemman tietoisuuden kuolemasta ja oivaltamaan elämän ja olemassaolon uudella tavalla. Oivaltamaan oman kauneutensa ja uuden uskalluksen nauttia omasta elämästä.

Kurssi käsittelee, mitä tapahtuu kuoleman jälkeen ja kurssi ei ole synkkä ja pelottava vaan täynnä iloa ja rakkautta. Omat uskomukset ja tietoisuuden taso vaikuttavat minne menee kuoleman jälkeen.

Olen yli 20 vuoden ajan saanut olla monien henkisen kasvun tukena ja olen siitä kiitollinen.

Tästä linkistä voi ostaa kurssin

IMG_1690.jpg

Avainsanat: kuolema, tietoisuus, pelko,

Vuonna 2018 ....11 mestariluku vuosi..

Lauantai 6.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

2018 = 2+0+1+8 = 11 on mestariluku.

Tänä vuonna on helpompaa omaksua oma mestaruutesi huolimatta monista raskaista tapahtumista. Tämä vuosi on manifestoinnin vuosi. 

Vuosi 2018 on suurten mahdollisuuksien vuosi.  On loistavia tilaisuuksia nostaa koko planeetan ja sen asukkaiden taajuutta. Uusi energia on tulossa tänä vuonna, sellainen joka siirtää sinut uudelle olemisen tasolle..... vuosi on Super ihmisen alku - Super Kuut -  Super ihminen. Tätä olet odottanut, toivonut ja tavoitellut olemaan elämässäsi.

SINÄ muutut, maailma muuttuu, jopa politikot ja yritykset muuttuvat tavoilla, joista et ole osannut edes unelmoida.

Albert Einsteinen sanoi aikoinaa, että ongelmia ei voi ratkaista samalla tietoisuuden  tasolla, jolla ne on luotu.

Sina ja kaikki muut saavuttavat korkeamman tietoisuuden tason, jolla on mahdollista ratkaista maailman ongelmia. Sinä tulet näkemään asiat hyvin erillä tavalla ja ratkaisut ovat kristallin kirkkaita.

Kuinka siirryt uudelle tietoisuuden tasolle helpolla ja nopeimmalla ja tehokkaimmalla ja loistokkaimmalla tavalla?

SYDÄN!

Pysy sydämessäsi siitäkin huolimatta mitä sinulle ja ympärilläsi tapahtuu. Se ei aina ole helppoa tehdä. Sinulla on haasteita. Kaaos ja pimeys ei vielä ole ohi, kuitenkin sydämesi voi auttaa sinua niiden läpi. Se on ainoa tapa. Älä tuomitse ja arvostele sitä mitä tapahtuu vaan pysy myötätuntoisena... jokainen on aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan käydäkseen läpi tarvitsemanas kokemuksen.

Voit seurata seuraavia ohjeita:

1.Ole tietoinen maailmasta ympärilläsi. Pään piilottaminen pensaaseen ei auta. Tiedosta mitä tapahtuu maassasi, maailmassa, politiikassa, koulutuksessa,taloudessa, lääketieteessä, säässä, ympäristössä ja kaikilla elämän aspekteilla.

2. Tarkkaile kaikkea menemättä mukaan niihin, ilman kiintymystä niihin, ilman tuomitsemista tai emotionaalista asennetta niihin.

3. Sinä näet muutosten tapahtuvan. Sinä näet ahneuden ja korruption kääntyvän ystävällisyydeksi ja kaiken elämän kunnioitukseksi. Sinä näet vihan ja ristiriitojen  kääntyvän rauhaksi ja harmoniaksi.

4. Kaikki ilmaantuu kuin Ihmeinä ja ne ovat niitä, ja ne eivät ole niitä, koska tämä on aivan luonnollinen Uuden Energian ja tietoisuuden tila.

5. Kun tarkastelet vanhoja tapoja, ahneutta, korruptiota, väkivaltaa ja tragedioita, PYSY NEUTRAALINA ... ja PYSY SYDÄMESSÄSI.

6. Voit käyttää Violetti Liekkiä JOKA PÄIVÄ itseesi ja maailmaan. Kun tapahtuu jotakin, suuntaa Violetti Liekki tuolle alueelle ja se muuntaa kaikki matalat energiat. Muuntaa negatiivisuuden VAALEAN PUNAISEKSI ...... tänä vuonna käytä Pinkkiä Valoa - aina.

7. Kirjoita KAIKKI mitä haluat saavuttaa tänä vuonna, myös millaiseksi haluat tulla / olla. Unelmoi suuria! Lue lista kerran viikossa ääneen itsellesi, koko tämän vuoden ajan! 

8. Pidä hyvää huolta itsestäsi. Syö hyvin ja nuku hyvin ja vietä aikaa luonnossa.... naura paljon ja ole iloinen! Ole ilo!

9. Tiedä, että Minä Olen / I Am on koko ajan kanssasi.

Avainsanat: 11, mestaruus, tietoisuus, manifestointi

Oletko tuntenut olevasi eksyksissä?

Torstai 2.11.2017 - Rita

Kun synnyit, katsoessaan silmiisi, vanhempasi eivät ymmärtäneet sitä, mitä he näkivät: puhdasta rakkautta ja selkeää, kirkasta Kristus -tietoisuutta. Tätä samaa he eivät nähneet muissa lapsissa ja se pelotti heitä.  He eivät ymmärtäneet. Tuntui oudolta katsoa puhdasta rakkautta ja tuota tietoisuutta silmästä - silmään. He eivät olleet valmistautuneet siihen voimaan, energiaan, jota kannoit. Samaa olet ehkä nähnyt oman lapsesi katseessa.

Lapsuus vuosinasi vanhemmista tuntui epämukavalta, koska oudot uni - mallisi pelottivat heitä, seurustelusi näkymättömien olentojen kanssa sai heidät miettimään, miksi olit niin erilainen kuin muut lapset.

Ja heidän energiansa sai sinut vakuuttumaan siitä, että olit erilainen, epätavallinen ja ehkäpä myös outo. Koet ehkä vieläkin, että erilaisena olo on huono asia. Ajattelit ehkä, että minussa on jotain väärää...Tunsit tämän olemuksesi ytimessä: tunsit, että et tyydyttänyt joitain vanhempiesi toiveita.

Jotakin tapahtui ollessasi noin 2 - 10 vuotias, kun toit Kristus - tietoisuuden energiaa kehoosi. Tätä tietoisuutta tarvitaan muuntamaan kaikki biologian osat. Huomasit vanhempiesi reaktion ja aloit tuntea häpeää, että olit tehnyt jotakin väärin.

Päätit sulkea oven. Jokin traumaattinen fyysinen tai emotionaalinen tapahtuma sai sen aikaan.  - Yöllä se tuntui kuinka suurin rakkaus, jota koskaan olit tuntenut, luisui ulos ja käveli luotasi pois. Tunsit olevasi eksyksissä, olit kuin kadotettu lapsi. - Suljit oven ja naulasit sen tiukasti kiinni. Tunsit suurinta epätoivoa ja suurinta menetystä, kuin koskaan aikaisemmin.

Sinussa oli vielä muisto tuoda tuo tunne yhteydestä, kristallisesta Kristus - rakenteesta - se oli sisälläsi, häpeä, jota tunsit ja oivalsit, että oli tarpeen ja turvallisempaa laittaa se syrjään odottamaan kunnes tulisi sopivampi aika.

Tämä kaikki oli suunniteltua. Et ole tehnyt mitään väärin, et virheitä, ei ollut mitään onnettomuuksia, koska oli tarpeen pitää tuo energia turvassa ja piilossa.  Jos olisit sallinut Kristus -tietoisuuden tulla esiin teini - iässä, sinut olisi ehkä tapettu tai luokiteltu hulluksi, lääkitty hiljaiseksi.  Oli tarpeen laittaa se syrjään, rakas lapsi - Kristuksen siemenen kantaja.

Anna itsellesi anteeksi: olet luonut taakkoja, parannuksia, neuvonantajia yrittäessäsi löytää sitä, mikä meni vikaan. Olet valinnut polun ja sinua kunnioitetaan sen vuoksi.

Kadotetun, menetyksen tunne ja hylätyksi tulemisen tunne - ne tulevat tuosta kokemuksesta.

Tulit maahan kantaen kristallin valkeaa energiaa, Kristus - tietoisuuden energiaa, jota tarvittiin maassa, jotta maa voisi siirtyä valmistautumis prosessiin.

Sinä et ole eksyksissä. Sinä olet se, jota olet etsinyt - kadotettua rakkautta - sielusi rakkautta sinua itseäsi kohtaan.

Avainsanat: kristustietoisuus, rakkaus, kadotetturakkaus, sielunrakkaus

Itsen aika.

Torstai 28.9.2017 - Rita

Lopeta yrittämästä niin kovasti, paholaiset eivät ole sinun. Olet tietoisuuden pioneeri ja tajuat Elämän Taiteen kirjoittamalla, musisoimalla, maalaamalla, piirtämällä, näyttelemällä....

Itsenä olemisen taide on olemista se, joka sinä olet, jumalainen olento ja on aika oivaltaa se itse. Salli itsesi olla se, joka olet ---on Itsen Aika -- Tietoisuuden aika-- Tietoisuus Itsestä.

Nouseeko pelko siitä, rakastanko itseäni? Kunnioitanko itseäni? Oivallanko itseni erillä tavalla kuin ennen? Menetänkö oman identiteettini? Oivallanko itseni sellaisella taiteellisella tavalla, koska en ole taiteilija? Tulenko yhteyteen itseni kanssa? Hyväksy ja salli itsesi juuri sellaisena kuin olet.

Sanotaan, että on pahaa rakastaa itseään, sinun tulisi rakastaa toisia, palvella heitä ja pelastaa maailma. - Auttamalla itseäsi autat koko maailmaa. Kaikki lähtee sinusta.

Olet ollut mukana New Age:ssä monessa elämässä, koska tuo aika alkoi Yeshuan ajoista 2000 vuotta sitten. Olet auttanut tuomaan Kristus - tietoisuutta ja siksi olet lukemassa myös tätä kirjoitustani.  New Age toi ihmiskunnan lähemmäksi jumalallisuutta, koska ennen sitä ei ollut jumala- konseptia - jumala ei ollut osa luontoa ja ihminen koki olevansa maassa rangaistuksena jostain. Moni kokee sitä vieläkin. Niin syvällä alitajunnassa nuo uskomukset ovat.  New Age toi lähemmäksi jumalallisen ja ihmisen ja avasi monia ovia jokaisen ulottuville.

Tietoisuus alkaa siitä, että olet olemassa täällä.

Olet täällä ja tunnet sen. Kuinka tulit tänne, sillä ei ole väliä. Sinä olet olemassa täysin suvereenina olentona. ( Ei - olet olemassa ykseydessä toisten kanssa, olet täysin oman itsesi ykseys)

Tietoisuudessa ei ole energiaa. Valta, voima on harhaa, eikä sitä ole muilla tasoilla. Sinä olet luoja ja vedät tietoisuutesi määrän mukaisesti energiaa. Siispä lisää tietoisuuttasi koskien rahaa, suhteita....terveyttä...

On paljon häiriötekijöitä, jotka harhauttavat. Ei ole tarvetta saada energiaa muilta kuin itsessä on. Vapaus omista rajoituksista, menneisyydestä... salli itsesi rakastaminen ilman ehtoja.

Tee tilaa omalle Valokehollesi. Salli itsesi mennä ihmis - mielen tuolle puolelle ja salli tietäminen aina kuin sen tulee tietää.

Salli itsesi olla suurinta rakkautta. Avaa itsesi takaisin itseesi. Vastaanota itsesi, hyväksy itsesi ja ole myötätuntoinen. Sinä tiedät jo tämän ja juuri tuo tietäminen on johtanut sinut tähän, lukemaan tätä...

Salli Sielusi tulla luoksesi. Sielusi - Minä Olen olemuksesi on vastuussa ja kaikki kokemuksesi ovat tarkoituksen mukaisia.

Avainsanat: sielu, tietoisuus, häiriötekijät, energia, Valokeho, elämäntaide

Itsen aika on nyt....

Sunnuntai 24.9.2017 klo 11:35 - Rita

On jo aika siirtyä pois vanhasta.

2000 vuotta sitten Jeesus, Yeshua, toi mukanaan maahan joukon sieluja, jotka olivat sitoutuneet Kristus tietoisuuden siemenen istuttamiseen maahan. Istuttamaan Kristus  - tietoisuutta, kristallin kirkasta tietoisuutta tänne.  Tämä Kristallinen tietoisuus sai aikaan uskontoja - katolinen kirkko 1000- 500 vuotta sitten ei ollut se, mitä se oli alkujaan. Alkuperäinen kirkko tunsi mysteerit.

Tarkoitus oli, että taiteet saisivat aikaan ilman voimaa, vallanhalua olevan elämän, mutta vallasta ja sen halusta ja houkuttelevasta voimasta tuli se, joka sai enemmän ja enemmän mukaansa niitä, jotka halusivat alistaa, hallita toisia.

Pimeä aika oli oikeastaan puutetta koulutuksesta, tieteistä, tietämättömyyttä - ja niin tietoisuus siirtyi sisäänpäin, tutkimaan itse itseään. 400 - 1400 luvulla puuttui taidetta, teknologiaa ja pimeä keskiaika valtasi maailman. Kuitenkin tämäkin pimeä aika oli oikeasti aikaa, jolloin yhdistyivät ihmis-itse ja jumalainen - itse. Yhteys, joka jossain tilanteissa ilmeni eläimellisenä, raakana, julmana.... kuitenkin ajan myötä 1400 - luvulla muodostui Renessanssi, joka sai alkunsa Italiasta ja näin pimeä aika toi ihmiskunnan ulos pimeydestä teatterin, musiikin, kirjallisuuden, taiteen avulla, eikä suinkaan valtion tai kirkon avulla.

ART WILL SAVE THIS PLANET - TAIDE PELASTAA TÄMÄN PLANEETAN.

Näin sanoi Ylösnoussut Mestari ST. Germain. Missä on tietoisuutta siellä on taidetta, missä on taidetta on virtausta, kun on taidetta on kauneutta, kukoistusta ja vapautta.  Kirkko oli tuona aikana keskittynyt tukemaan ja rahoittamaan Renessanssia, tosin sillä oli omat intressinsä mukana ja lopulta se vapaus, jota taiteiden muodossa ilmaantui, oli kirkolle liikaa ja pelottavaa ja niin kirkko rupesi vainoamaan näitä taiteilija - kapinallisia.

( Katselen oman isäni maalaamia tauluja ja niissä näen juuri tuota kapinahenkeä, joka taiteen tekijällä on. Häntä ei tosin omana aikanaan ymmärretty täysin vaan moni taiteentekijäkin pilkkasi häntä.)

Mitä on oikeastaan taide?

Kirkkokin on taiteen muoto, koska se on ilmaisun muoto, tuntemisen, ymmärtämisen muodossa. Koska kirkko on taidemuoto ja taide on koko ajan luovaa, muuttuvaa ja kehittyvää eikä jää paikoilleen, myös kirkko tarvitsee tätä muutosta. Yritys kontrolloida kaikkea sai kirkon unohtamaan alkuperäisen tarkoituksensa, tukea yhteyttä taivaan ja maan välillä, kaikenlaisia yhteyksiä: ei pelkästään rukousta,seremonioita, kirkollisia menoja vaan seurata kehitystä, jota nimenomaan taide toi ja tuo. Taide oli se, joka sai tietoisuuden kukoistamaan 1700 - 1800 - luvulla.

Protestantit olivat kapinallisia, jotka unohtivat sen nopeasti. Oli niitä, jotka yrittivät tuoda Yeshuan todellisia opetuksia esiin ja näin sai alkunsa ajatus: "Jeesus oli pelastaja, jota on palvottava." Tämä ei ollut tarkoitus, vaan oli tarkoitus levittää tuota Kristallin kirkasta, Kristus - tietoisuutta taiteen, tietoisuuden avulla, luovuuden avulla. Yeshua oli tietoisuuden keskus.

Tämä sai aikaan ns. NEW AGE aikakauden ja se mahdollisti kuolleitten kanssa puhumisen, levitoinnin - ja moni eksyi, nimenomaan eksyi psyykkisiin ennustuksiin, ennustamiseen, menneisiin elämiin... ja on näissä vieläkin....

New Age oli tarkoituksensa ja aikansa, mutta nyt on aika mennä pidemmälle... ITSEN AIKAAN....

Avainsanat: taide, kirkko, kapinallinen, renessanssi, Yeshua, valta, tietoisuus, pimeäaika

Valo ja pimeys .. pimeys ja valo..

Sunnuntai 10.9.2017 - Rita

On olemassa monia polkuja, joita ihmiskunnalla on ollut valittavana tässä prosessissa, tulla tähän pisteeseen, missä olemme nyt. Seuraammeko vääristymien  luomaa polkua vai Luojan Valon polkua. Monet kerrat ihmiskunta on pudonnut takaisin "pimeyteen" (kulkemaan pidempää tietä) eikä meillä ole ollut riittävästi voimaa tai tahtoa siirtyä pois tästä vääristymästä ja olimme kahden vaiheilla. Oli paljon helpompaa vain yksinkertaisesti antautua ja pudota.

Vuonna 1987 olimme kriittisessä päätöksenteko vaiheessa. Sallimmeko itsemme pudota takaisin "pimeyteen" ja odottaa kunnes aikakausia kuluisi ja voisimme yrittää uudelleen.

Tämä oli kysymys, jonka äärellä olit Sieluna. Jokainen sielu ja olento maan päällä osallistui tähän " äänestykseen."  Yhdessä päätimme katsoa, voisiko tämä olla se hetki.  Tämä oli aika villin harkinnan tulosta. Tuoda Kristus Valo maan päälle ja ankkuroida se tänne. Rohkea päätös, joka kannatti. Loimme Uuden Energian.

Tuona vuonna 1987 pidimme yllä mahdollisuutta, siitä tuli intohimomme, se rakkaus, jota jokainen ihminen kantaa, olisi muutoksen tekevää. Tämän vuoksi monet ennustetut katastrofit eivät toteutuneet. Niin sanottu 3D on nopeassa tahdissa poistumassa. Planeettamme on palaamassa täyteen Kristus asemaan. Se heijastaa nyt kokonaisuuden värähtelyjä takaisin ihmiskunnalle ja kaikille maan asukkaille, eläimet, kasvit, elementaalit ... kaikki mukaan lukien.

Me saimme tämän aikaan, Uuden Energian. Ympäri Maailmankaikkeutta olennot katsovat ihmetellen, mitä ihminen maassa on saanut aikaan. Olet mahtavin olento koko Maailmankaikkeudessa.

Jos pysähdyt ja hengität sisään ja ulos ja sallit itsesi tuntea energioita, voit saada kokemuksen siitä, mitä laajentunut tietoisuus tuo sinulle. Siinä ei ole vääristymiä, ei pelkoa, ei epäluottamusta vaan iloa, arvostusta, kauneutta.....IMG_1902.JPG

Avainsanat: valo, tietoisuus, pimeys, pelko, ilo, itsensäarvostus

Viha, kateus, julmuus....rumat tunteet...

Perjantai 8.9.2017 - Rita

Viha, kateus, mustasukkaisuus, julmuus, kontrollointi, rasismi, raiskaus.... jne. Kaikki nämä rumat tunteet ja rumat ajatukset, joita pelataan yhteiskunnassa, ovat kaikki kiedottuja pelkoon.  Tämä prosessi on jatkunut hyvin, hyvin kauan aikaa. Herää kysymys, kuinka tuo raskas, haastava energia saisi enemmän valoa?

Oikeasti nämä pimeät toimintamallit ja "olennot" eivät ole niitä, jotka aihetuttavat haasteita. Niiden kanssa on helppo työskennellä, kun aika on sopiva. Se, joka haastaa sinut, olet oikeasti sinä itse. Sinulla on vapaa tahto ja sinulla on kyky valita. Sinussa on Luojan Valo sisälläsi. Sinulla on vapaus valita ja siihen ei voi kukaan puuttua. Sinun on valittava itsellesi. "Pimeillä olennoilla"ei ole vapaata tahtoa tai valinnan vapautta.

Niin paljon tapahtuu joka hetki, kun luominen laajenee ja muodostuu kokonaan uusia luomuksia: ensin aikojan alussa suuret Valo - olennot laskeutuivat ja kokivat elämää kaikissa aineen muodoissa: kivissä, vedessä, ilmassa, kukissa, puissa, eiäimissä ... jne. Planettamme Maa on yksi suuri valo - olento.

On ollut monia kriittisiä hetkiä planeetallamme. Vuonna 1987 "äänestimme," kaikki planeetan sielut yhdessä ja päätimme : voisiko Kristus tietoisuuden tuoda takaisin planeetallemme? Tämä on valo, jota ei ole koettu satoihin miljooniin vuosiin. Äänestyksessä 51% meistä sanoi: " Tuodaan se takaisin." 

Tuosta ajasta lähtien on maahan syntynyt monia suuria olentoja. He olivat silloin lapsia, pieniä olentoja. He ovat Suuria. He ovat niitä, jotka syntyivät vuoden 1987 jälkeen. He tulivat monista Kristus valon paikoista ja moni ei ole koskaan ollut maassa ennen. He tulivat vahvan aikomuksen kanssa.

Vuonna 2007 Kristus tietoisuus alkoi paluunsa Planeetalle ja 11.11. 2011 oli olemassa monia sellaisia yksilöitä, jotka kykenivät pitämään sisällään suurempaa valon värähtelyä ja sen ankkurointi maahan mahdollistui.

Uusi korkea Rakkauden värähtely on alkanut säteillä takaisin Maa planeetan vesiin. Jokainen pisara vettä planeetallamme säteilee, kasvaa ja heijastaa tätä Kristus Valoa.

Sinä et enää ole sama henkilö tuon 11.11.2011 jälkeen. Istu hetki hiljaisuudessa ja tunne kristallinen aspekti tuosta Valosta, joka on sinun Pyhässä sudämessäsi. Tuo valo on aina ollut siellä, mutta ennen 11.11.-11 sillä ei ollut samaa kykyä ja kapasiteettia, kuin mikä sillä on nyt.

Sinä olet mahtava olento.

Älä vähättele itseäsi.

Sinä olet täällä, Kotona.

Avainsanat: valo, pimeys, kristus tietoisuus