Share |

Miksi Valotyö on tärkeää?

 Osa suunnitelmasta on ankkuroida uusia taajuuksia maan kenttään ja tämä joudutaan toteuttamaan maanpäällisten vastaanottimien kautta. Siis jonkun täytyy vastaanottaa energiat maan kenttään ja ankkuroida ne tänne. Se on meidän työtämme ja mitä enemmän valotyöntekijöitä maailmassa on sen nopeammin työ edistyy. Meidän on oltava tietoisia ja tehtävä työtämme tietoisesti. Keholla on siis tehtävä ja ilman sitä moni asia olisi mahdotonta toteuttaa. (Esim. Eric Pearlia tarvittiin, jotta uudet taajuudet voitiin " ankkuroida" maan piiriin.)

Miksi valotyöntekijät kohtaavat ongelmia ?

Valotyö ei poista ongelmia, eikä se ole rokote inhimillisiä kokemuksia vastaan. Valotyö auttaa meitä katsomaan korkeammalta näkökannalta  asioita ja siirtämään tulevat ongelmat nopeasti. Tietoisuus- ja luottaminen jumalaisiin periaatteisiin auttaa meitä juuttumasta arkisiin ongelmiin. Kun olemme juuttumatta kaikki energiat virtaavat ja ongelmat muuttuvat valoksi.

Kun olemme kiinni ongelmissamme ja ihmetelemme " Mitä olen tehnyt väärin? " jäämme persoonallisuuden asteelle ja uskomme, että ongelmat taistelevat meitä vastaan, koska olemme omasta mielestämme tehneet jotakin väärin. Koemme syyllisyyttä ja erossa olemista ja jumitumme ongelmiimme ja energiamme jumittuvat.

Toinen puoli jumalaista suunnitelmaa on, että valon työntekijät palvelevat maailmaa muuttamalla jo olemassa olevat energiat valoisiksi ja harmoonisiksi. Helpompaa on työskennellä energioilla, jotka ovat samanlaisia kuin ne, jotka olemme elinaikanamme omaksuneet. Siksi oppaamme lähettävät meille energioita, jotka osaamme käsitellä. Jos olet kokenut taloudellisia ongelmia ja selvinnyt niistä riittävän hyvin saatat yllättyä, kun samat ongelmat toistuvat ja mietit, " MItä olen tehnyt väärin? Olen jo selvinnyt tällaisesta, mutta koen jälleen saman ongelman ja puutteen?" Tämä on odotettavissa koska olet jo asiantuntija puutteen kääntämisessä runsaudeksi.

Tämä on osa maailman palvelemista. Älä ota mitään henkilökohtaisena ja voit muuttaa helposti sen energian - Olet asiantuntija. Olet asiantuntija muuttamaan raskaat energiat kevyemmiksi. Olet tehnyt sitä ennenkin.

Jokaista tarvitaan. Jokainen on kutsuttu.

Usein parantajilla on taipumus jäädä kiinni draamaan ja kuvitella, että on oltava draamaa, jotta voi olla parantaja. Miten nurinkurinen ajatus, mutta näin on monen kohdalla.

Ongelmat ovat ongelmia vain jos asenteellasi näet ne sellaisina. Kun katsot niitä korkeammasta perspektiivistä näet ne vain energiana, joka etsii valoa ja toivoo muuttuvansa valoksi. Valotyöntekijänä sinussa on paljon valoa.

Kun omaksut asenteen, että opimme ja kasvamme vaikeuksien myötä, asiat muuttuvat paljon helpommiksi. Kun asenteesi viestii, että kasvat rakkauden ja ilon kautta, elät hyvää aikaa tämän elämän inhimillisistä kokemuksista huolimatta.

 Itsensä löytäminen sisältää oivalluksen siitä, miksi olet täällä ja miksi tapahtuu asioita, jotka saavat aikaan esim. vihaa, pelkoa. Keskellä suurinta pelkoa ja vihaa on aina mahdollisuus rakkauden vapauttamiseen.

Vain kaikkein arvollisimmat ovat täällä käymässä läpi tämän planeetan kokeita. Arvosta siis itseäsi.