Kun kurki ilmestyy ...

Lauantai 20.6.2020 - Rita

Kun kurki ilmestyy..

Tee mitä sinun tarvitsee tehdä, tuodaksesi suurempaa tasapainoa elämääsi. Tämä on suuren runsauden ja yltäkylläisyyden aikaa, sellaisen, jossa et halua oikeastaan mitään. Portti on avautunut, joka sallii sinun nähdä välähdyksiä tulevasta ilman pelkoa tai tarvetta terapia hoitoon. Pysy rentoutuneessa olomuodossa ja kiinnitä huomiota merkkeihin ja aavistuksiin. On aika uudelleen aloittaa se harrastus, jota olet aina halunnut tehdä ja josta nautit.

Kutsu kurkea kun kaikki tuntuu hajoavan ja tarvitset tasapainoa ja järjestystä elämään. Kun huomaat murehtivasi asioista stressin tasolle saakka. Huomiosi on jakaantunut kahteen eri asiaan ja haluat keskittää sen vain toiseen. Kun tunnet rakkauden, rahan, huomion ja kaiken muun puutetta ja haluat vaihtaa huomiosi kiittollisuuteen ja yltäkylläisyyteen. Kun tunnet olevasi emootioitesi tavoittamattomissa tai intuitiivinen puolesi on sulkeutunut.  

Jos kurki on voimaeläimesi kykenet liikkumaan elämän läpi ilman murehtimista tai kiirehtimistä. Sinulla on pettämätön kyky ja lahja tietää, mitä tapahtuu ennen kuin asioit tapahtuu. Olet hyvin herkkä kaikille ympäristössä tapahtuville muutoksille ja erityisesti reakoit dramaattisiin muutoksiin. Voit olla niin keskittynyt pitkiä aikoja, että jätät huomioimatta mitä ympärilläsi tapahtuu. Sinulla on kyky menestyksekkäästi olla välittäjänä eri ryhmien kanssa ja lisätä heidän tunteensa ja älykkyytensä ja saada heidät solmimaan sopimuksia ja rauhaa.

Kuva: Tsutomu Kimura

M-7.jpg

Avainsanat: tasapaino, voimaeläin, kurki,

Luonnon voimien valtakunta

Keskiviikko 1.4.2020 - Rita

Luonnon voimien valtakunta

 Luonnon voimien valtakunta luo runsautta ja tasapainoa maan päälle  ja luonnon voimia  on kunnioitettava ja arvostettava, koska ne auttavat meitä ymmärtämään luonnon rytmin ja oman paikkamme maailmassa.

Luonnon voimat käsittävät sellaisia olentoja, joita usein pidetään mystisinä, kuten keijut, tontut, maahiset peikot, haltiat, kääpiöt, puukansa, kotitontut, merenneidot ja sylfit. 

Heidät tunnetaan luonnon voimina, koska he ovat eteerisiä, kevyitä ja ilmavia ja siksi useimmille meistä näkymättömiä. Elementaalit ovat käteviä mekaanisten ja sähköisten laitteiden korjaajia ja parantajia.

Heidän tehtävänsä on pitää huolta luonnon valtakunnasta. Elementaalit tai Maan henget ja Luonnon Enkelit elävät kasvien ja eläinten keskellä. He ovat vastuussa siitä terapeuttisesta tunteesta, jota tunnet kun olet ulkona luonnossa, rannalla, merellä, järvellä, joella, puistossa , luonnonpuistoissa....

Syy miksi tunnet olosi uudistuneeksi, virkistyneeksi ja maadoittuneeksi kun olet luonnossa johtuu siitä, että luonto on täynnä näitä voimakkaita parantavia olentoja. 

Maan elementaalit, luonnon voimat, työskentelevät kristallien, maaperän, hiekan, jalokivien, kallioiden, kivien ja maan kanssa. Yksi niiden päätarkoitus on ympäristöystävällisyyden säilyttäminen. Maan elementaalit tunnetaan myös nimellä Devat, jotka työskentelevät ihmisten kanssa ja ovat pyhien paikkojen ja muinaisten temppeleiden suojelijoita. He asuvat myös kirkkaassa vuorikidekvartsissa ( myös kristalleiksi kutsuttuja kiviä)

Nämä kristallit voivat olla suuren tiedon lähteitä, koska niissä on värähtely signeeraus, joka sallii meidän lähestyä tuota tietoa. Devat, jotka asuvat noissa kristalleissa, voivat opettaa meille sekä persoonallista ja planetaarista parantamista. Maan Devat opettavat meille kuinka nostaa omaa värähtelyä ja muiden sekä maan värähtelyä.

Elementaali ja luonnon voimat muodostavat myös" mineraalien tason",  johon kuuluvat kristallit, kalliot ja kivet. Kristalli = vuorikidekvartsi ovat ihana työväline, jolla voi olla yhteydessä enkeli tasoille, koska niissä on kyky parantaa enkeli energian virtausta.

Kristallit ovat kuin megafooni lisäämällä kommunikoinnin ja parantamisen signaalia enkeleiltä. Jalokivillä ja kristalleilla on ihmeellinen kyky imeä, heijastaa, varastoida ja sädehtiä valoa energia älykkyyden muodossa, joka lisää elämän voiman virtausta fyysiseen kehoon yhtä hyvin kuin hienojakoisempaan kehoon. Kristallit ja jalokivet kykenevät varastoimaan tasapainoa ja pysyvyyttä. Monet kristallit omaavat ominaisuuksia, joiden avulla yhdistämme itsemme enkeli tasoille.

Kuva: Tsutomu Kimura

20100903.JPG

20101057.JPG

Avainsanat: luonto, tasapaino, keijut, maahiset, peikot, merenneidot, elementaalit

TASAPAINO ANTAMISEN JA VASTAANOTTAMISEN VÄLILLÄ

Lauantai 25.6.2016 klo 12:22 - Rita

TASAPAINOINEN ANTAMINEN JA VASTAANOTTAMINEN.

KAIKKI LUONNOSSA YMMÄRTÄÄ TASAPAINON ANTAMISEN JA VASTAANOTTAMISEN VÄLILLÄ. SYDÄN PUMPPAA SISÄÄN JA ULOS. SINÄ HENGITÄT SISÄÄN JA ULOS. AALLOT VYÖRYVÄT EDESTAKAISIN RANTAAN JA RANNASTA POIS. PUU VASTAANOTTAA AURINKOA, VETTÄ JA ANTAA VASTINEEKSI HEDELMIÄÄN. KOKO MAAILMANKAIKKEUS ON SUUNNITELTU SALLIMAAN HENGEN HENGITYKSEN, JUMALALLISEN RAKKAUDEN VIRTAAVAN VAPAASTI LÄPI LOPUTTOMAN ANTAMISEN JA VASTAANOTTAMISEN SYKLIN.

IHMISKUNTA TAISTELEE TASAPAINON KANSSA, KOSKA IHMISEN LUONTEELLA ON TAIPUMUS AJATELLA LIIKAA ASIOITA, SENSIJAAN, ETTÄ SALLISI ITSENSÄ YKSINKERTAISESTI TOIMIA OHJATULLA JA LUONNOLLISELLA TAVALLA.  JOS KYKENISIT KUUNTELEMAAN SYDÄNTÄSI, ANTAISIT SILLOIN, KUN SE OHJAA SINUA JA VASTAANOTTAISIT, KUN RESONOIT SEN KANSSA. KUMPIKAAN EI OLE TOISTA ARVOKKAAMPAA, KOSKA VOIT NÄHDÄ MOLEMMAT YKSINKERTAISESTI KUIN ILON, RAKKAUDEN JA MYÖTÄTUNNON TANSSINA JA LIIKKEENÄ.

SIIS MIKSI PELKÄÄT ANTAA AIKA AJOIN? JOSKUS ET OLE MOTIVOITUNUT, INSPIROITUNUT TEKEMÄÄN NIIN. JOSKUS SINULLA EI OLE VAROJA SIIHEN.

NÄISSÄ TAPAUKSISSÄ ÄLÄ ANNA!

EI OLE PYHÄÄ ANTAA PELKÄN VELVOLLISUUDEN TUNTEEN TAKIA TAI PELOSTA, ETTÄ JOS SINÄ ET ANNA KUKAAN MUUKAAN EI ANNA. HENKI VÄLITTÄÄ JOKAISESTA SIELUSTA JA JOS SINÄ ET OLE MOTIVOITUNUT ANTAMAAN, LUOTA SIIHEN, ETTÄ JOKU TOINEN ON.

KUITENKIN ON AIKOJA JOLLOIN SINÄ HALUAT ANTAA JA ET HALUA ANTAA.  PELKÄÄT, ETTÄ SINUT YMMÄRRETÄÄN VÄÄRIN. PELKÄÄT, ETTÄ MUUT EIVÄT OLE LAHJASI ARVOISIA. PELKÄÄT, ETTÄ SINUA KÄYTETÄÄN "HYVÄKSI". JOS ANNAT SILLOIN KUN SYDÄMESI OHJAA SINUA ANTAMAAN, PELKÄSTÄÄN ANTAMINEN ON ILO JA SIUNAUS .... MYÖS SINULLE ITSELLESI. RENTOUDU, PÄÄSTÄ IRTI. KUN ON ILO ANTAA TEE NIIN PELKÄSTÄÄN ANTAMISEN ILON RIEMUSTA. SALLIT MAAILMANKAIKKEUDEN RUNSAUDEN VIRTAUKSEN MAAILMAN JA ITSESI LÄVITSE.

PALJON ENEMMÄN PELKÄÄT VASTAANOTTAA. ON AIKOJA JOLLOIN TODELLA EI TUNNU HYVÄLTÄ VASTAAOTTAA. SINÄ ET TARVITSE TAI VOI KÄYTTÄÄ LAHJAA, JOTA TARJOTAAN. OTA KUITENKIN VASTAAN KIITOLLISUUDELLA TARJOTTU RAKKAUS JA MÄÄRITTELE ASIA TAI PALVELU, JOKA ON TARJOLLA. JOSKUS AISTIT SANATTOMIA SOPIMUKSIA TAI SITOUMUKSIA JA SILLOIN ON IHAN HYVÄ KIELTÄYTYÄ LAHJASTA.

JOSKUS ON AIKOJA, JOLLOIN IHMISET TARJOAVAT SINULLE JOTAKIN, JOTA HALUAT, TARVITSET TAI VOIT KÄYTTÄÄ JA KUITENKIN PELKÄÄT VASTAANOTTAA. SUURIN OSA PELKÄÄ, ETTÄ SINULTA HALUTAAN JOTAKIN ENEMMÄN MYÖHEMMIN.  TÄLLÄISESSÄ TAPAUKSESSA PÄÄTÄ MIELESSÄSI, ETTÄ SINULTA EI VAADITA MUUTA KUIN VASTAANOTTAMINEN KIITOLLISIN SYDÄMIN JA KYSY JOS ON OLEMASSA JOITAKIN ODOTUKSIA JÄLKEENPÄIN.

JOKU PELKÄÄ, ETTÄ ON HEIKKOUTTA VASTAANOTTAA. PELKÄÄT, ETTÄ JOUDUT SELLAISTEN ARMOILLE, JOIHIN ET VOI LUOTTAA. TÄMÄ ON IHAN SAMA ASIA, KUIN OLISIT NÄLKÄINEN JA SANOISIT JOLLEKIN: " EN VOI VASTAANOTTAA ATERIAASI KOSKA EHKÄPÄ ET RUOKI MINUA HUOMENNA." TÄSSÄHÄN EI OLE MITÄÄN JÄRKEÄ? VAI MITÄ? OTA VASTAAN NYT JA LUOTA ,ETTÄ HENKI TUO SINULLE MYÖHEMMIN TARVITSEMASI.

JOKU ON YKSINKERTAISESTI OPETETTU SIIHEN, ETTÄ ON AHNEUTTA VASTAANOTTAA, MUTTA VAKUUTAN SINULLE, ETTÄ "OTTAMINEN" JA "VASTAANOTTAMINEN", JOTKA POHJAUTUVAT AHNEUTEEN, OVAT KAKSI ERI ASIAA. VASTAANOTTAMINEN SIUNAA ANTAJAA KIITOLLISUUDELLA. OTTAMINEN TULEE TAAS EPÄVARMASTA TUNTEESTA .... MINULLA ON OIKEUS  OTTAA ...

VASTAANOTA JA SALLI TOISILLE SIUNAUSTEN ILOA! ÄLÄ ANNA PELON PYSÄYTTÄÄ SINUA ANTAMASTA JA VASTAANOTTAMASTA.. EI OLE ENÄÄ KYSE JOKO TAI VAAN OIVALTAMISESTA, ETTÄ VOI ANTAA JA VASTAANOTTAA SAMANAIKAISESTI. NAUTI KAUNIISTA TUNTEESTA, JOKA VIRTAA SYDÄMESI JA ELÄMÄSI LÄPI.

OLET JUURI SALLINUT HENGEN HENGITTÄÄ.... SISÄÄN JA ULOS....SALLINUT ELÄMÄN TANSSIN ..ANTAA JA VASTAANOTTAA... SISÄÄN JA ULOS....

Avainsanat: antaa, vastaanottaa, tasapaino, pelko vastaanottaa,