Share |

Epätavalliset kehon kivut ja säryt.

( Nämä ovat yleensä värähtelytason muutoksista johtuvia oireita. Näitä oireita voi esiintyä kaikilla ihmisillä tällä hetkellä planeetalla olevasta uudesta energiasta johtuen. )

Kivut ja säryt, joille ei näytä olevan mitään lääketieteellistä syytä johtuvat DNA:n muutoksista, jonka tarkoitus on muuntaa keho kristalliseen muotoon, joka pitää valoa, energiaa sisällään. Varsinkin yöllä kehoamme huuhdellaan kosmisilla energioilla. ( huom. kaikkia maapallon asukkaista ! )  Kosminen energia aktivoi DNA:ta ja eriasteiset pään- ja niskan alueen ja alaselän kivut ovat monesti tuntemuksia tuosta huuhtelusta. Kurkku voi olla käheä ja niveliä särkeä ikäänkuin olisi saamassa flunssan, kuitenkin seuraavana päivänä oireet ovat kadonneet.

Myös väsymyksen tunnetta voi olla jopa uupumiseen asti. Kun kehomme tiheys häipyy käy se läpi syvällisen uudelleenrakentamisen ja meidän tulee sallia muutos. Koko luonto osoittaa meille jatkuvaa muutosta. Elämä on  muutosta. Kun hyväksyy muutoksen väsymyskin häviää.

Unirytmi muuttuu ja unet voivat olla voimakkaita. Saatat herätä kahden, kolmen aikaan yöllä tai nukkua ajoittain 13 tuntiakin yhteen menoon. Kehosi sopeutuu yhteen planeetalle virtaavan valon ja energian kosmisten aaltojen kanssa. Seuraa kehosi toimintaa. Päästät irti myös unen tasolla menneestä ja ristiriitaiset toimintatavat ja muistot tulevat unessa usein pintaan sotina, yhteydenottoina, pakenemisena tai painajaismaisena näkynä. ( nämä ovat puhdistumista)

Hikoilu yöllä ja kuumat aallot " mummotauti". Keho kuumenee valon virtaamisesta sisään ja polttaa ylijäämää yötä päivää. ( Siksi meidät " herätetään " yöllä hetkeksi hengähtämään.) Se kuuluu asiaan ja menee ohi. Nämä kaikki kuvatut oireet menevät ohi. Ne kertovat positiivisesta muutoksesta, kehon päivityksestä, jolloin solumuisti herää ja DNA aktivoituu.

Huom! Aina kannattaa tarkistuttaa oireiden syyt lääkärillä tarvittaessa.