Share |

Suuri muutos - miten eteenpäin - verkkokurssi

Verkkokurssi, joka käsittelee muutosta ja sen vaikutusta sisäisesti sinuun ja ympäristöösi. Biologiassa tapahtuvat muutokset, erilaiset kivut, jotka keskittyvät yleensä pään ja hartioiden alueelle.

Kuinka puhut keholle ja voit hidastaa ikääntymisprosessia. Joko kiinnostuit? Miten muutos vaikuttaa elämääsi, kuinka elää tässä muutoksen energiassa? Siihen on hyvin yksinkertainen avain - niin yksinkertainen, että siksi se on unohdettu. Ihmisen mieli haluaa tehdä kaikesta monimutkaista. 

Tarina 2000 vuotta sitten, kuinka Rakkauden ja Myötätunnun Mestari koko muutoksen. Tiesitkö, että Äiti Teresa kuoli sydän murtuneena? Miksi Jumalaa lähellä oleva kuolee suruun?

Kaaos ja sen ymmärtäminen ja kokeminen uudella tavalla. Mitä haasteita esim. valotyöntekijä kokee?

Isiksen paluu ja pyhä feminiinisyys. Feminiininen energia haluaa palata tasapainoon maskuliinisen energian kanssa. Oman totuuden puhumisen aika. Valitsetko oman totuutesi puhumisen vai vaikenetko pelosta? Äänen ja aikomuksen yhdistäminen ja sen vaikutus puhuttaessa.

Kaksi harjoitusta, joilla nostattaa autuuden tunnetta sydämessä ja energiakentässään ja tapaa voi käyttää aina kun haluaa.

Mitkä kaikki vaikuttavat vastustuskykyyn ja kuinka voit parantaa omaasi? Tiedät jo - vesi, ruoka, juoma, liikunta - puhun kuitenkin asiasta, joka yleensä jätetään huomiotta.

Miten vaikuttavat emotionaaliset tunteet vastustuskykyyn? Miten lapsuuden kodin emotionaaliset mallit vaikuttavat vieläkin elämässä?

Kurssi on kaikille suunnattu, joita aiheet kutsuvat, ei siis vain valotyöntekijöille. Kurssilla voi edetä omaan tahtiinsa, koska materiaali on heti saatavilla.

Olen ladannut kurssiin paljon latauksia, jotka auttavat ja vahvistavat sinua. Jokaisen latauksen voit itse valita haluatko vai et. En siis pakota ketään mihinkään tietämättään.

Tästä linkistä voi ostaa kurssin

 https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/suuri-muutos-miten-eteenpain-daf02f24

Olet valinnan edessä - miten etenet?

Kuva: Tsutomu Kimura

20103141.jpg