Share |

ThetaHealing

ThetaHealing on tällä hetkellä nopeimmin vaikuttavia uusia hoitomuotoja, jolla voidaan mm poistaa erilaisia uskomuksia, joita meillä on.

 Esim, " Raha on paha" , " Jumala on minut hylännyt", " Kukaan ei rakasta minua" " Hoitotyöstä on väärin ottaa rahaa" " Olen köyhä ja olen ylpeä siitä" .... uskomuksia on vaikka kuinka paljon. Nämä voidaan kuitenkin poistaa ja korvata uusilla myönteisillä uskomuksilla ja saada aikaa muutosta elämäntilanteeseensa.

Blogissani on lisää tietoa tästä hoitomuodosta.

Monet tekemämme valat, lupaukset ja sopimukset ovat myös esteenä etenemisellemme, nunnalupaus, pappisvala.... köyhyyslupaus ovat poistettavissa ThetaHealingin avulla. ( mitä uskomuksia sinulla onkaan..... ne voidaan poistaa ja korvata uusilla myönteisillä uskomuksilla.) Olemme aikojen kuluessa olleet yhteydessä Olemassaolon eri tasoille ja tehneet sopimuksia, jotka ovat vielä voimassa. Poistamalla näitä vanhoja sopimuksia, emme vaikuta vain tähän elämään vaan vaikutus  ulottuu henkemme kehitykseen tulevaisuudessa. Täällä opimme hallitsemaan kehoamme, tunteitamme ja ajatuksiamme mielemme hallinnan avulla ja olemaan loukkaamatta toinen toisiamme.

Valaistuminen tapahtuu täällä, ei "kuollessamme" = siirtyessämme 4.tasolle, tai siirtyessämme vieläkin korkeammalle tasolle. 

Hoito kestää 2 t. ja hinta on 70 euroa ( sis. 24% Alv) 

Ajanvaraus onnistuu täältä: 

https://nettiaika.fi/RitaForsbergKimuraHoitolaKukkienSilta

Enemmän tietoa sivultani

 www.thetahealing-rita.fi