Share |

The Matrix = matriisi

 Biologian tunneilla opetettiin, että kun ihminen saa haavan sormeensa, kehomme muodostaa ensin pitsimäisen kuvion haavan päälle, johon ihosolut alkavat kasvaa. Tätä kutsutaan englannin kielessä matriisi = the Martix . Geologiassa matriisi taas on emäkallio, johon fossiilit, kristallit ja jalokivet ovat kiinnittyneet. Muinoin sillä tarkoitettiin myös kohtua.

Sanakirjan määritelmän mukaan matriisi on " jokin, joka antaa muodon tai perustan jollekin, joka on siinä kiinni tai siihen upotettu" - siis jonkinlainen tukirakennelma. Elokuvassa The Matrix on numeroiden järjestelmä, matemaattinen tietokoneohjelma, joka luo harhatodellisuuden, jonka loukkuun suuri osa ihmisistä on jäänyt. Matriisi on myös sitä, mitä elokuva kertoo sen olevan, mutta se on paljon muutakin kuin tuo uhriasetelma ja se muistutti meitä siitä harhatodellisuudesta , jossa me elämme.

On syytä muistaa, että matriisi, joka on koko kolmiulotteisen olemassaolomme perusta, ei itsessään ole meitä uhkaava tai tuomitseva. Se on vain joukko sääntöjä, rakenne, joka on kaikkien luonnonlakien pohjana, jotka määrittelevät elämän tässä viiden aistin ja fyysisesti suuntautuneen, rajallisen tietoisuuden maailmassa. Matriisi on vain suunnitelma tälle maapallon oppikoululle, johon olemme kaikki vapaaehtoisesti tulleet - jopa anoneet pääsyä tänne - edistääksemme oman korkeimman minämme, oikeastaan vapaan itsemme ja Kaiken - mikä -on ymmärrystä ja tietoa.

Matriisi ei ole mikään koneiden ihmiskuntaa vastaan tekemä paha salaliitto, se on arvokas työväline, joka antaa fyysisille enkeleille mahdollisuuden unohtaa keitä  olemme todellisuudessa ja saamme tilaisuuden kokea monia syvällisiä oppiläksyjä monen eri elämän aikana. Todellinen salaliito on siinä, että olemme antaneet niiden, jotka ovat osanneet pelata tätä peliä meitä paremmin, luoda pelisäännöt. Kuullessasi totuuden suutut , joka on luonnollista, suutut kaikille niille ihmisille ja ryhmille, jotka ovat valehdelleet sinulle aikaisemmin. Jotkut ovat ihan oikeasti ajatelleet olevansa meidän puolellamme ja kenties ovat ajatelleet estävänsä joukkopaniikin synnyn. Toiset ovat yksinkertaisesti halunneet valtaa ja maallista omaisuutta itselleen.  Kaikki paljastuu, kuten olemme jo saaneet todeta....ja lisää on tulossa....

Kuitenkin meidän on hyvin tärkeää antaa heille anteeksi, se on välttämätöntä, jotta voimme itse jatkaa matkaamme eteenpäin. Tiedät kuitenkin omassa sisimmässäsi totuuden ja haaskaat vain aikaasi pelkkään suuttumiseen. Luomme uuden todellisuuden kaikkien ihmisten parhaaksi. Muista, että olet viisas ja voimallinen luoja. Käytä siis kulkuvälinettäsi viisaasti ja ohjaa se pois suunnasta, johon et halua kulkea. Olet matkalla kotiin....