Share |

Hoitokokemuksia

 RECONNECTION SESSIO

 Ensimmäisenä päivän vatsassani oli poraava, pyörivä tunne , joka alkoi keskikehosta alas vatsaan. Jaloissani tuntui lämpöä ja jalkapohjani kuumenivat. Mieleeni tuli ajatuksia Kristuksesta Session aikana.

Toisena päivänä vasemmassa korvassani oli pistävä tunne. Oikean käden etusormi liikkui tahdostani riippumatta. Kokoajan tunsin kehossani sisäistä värinää. Tunsin, että aivojani käsiteltiin, ikäänkuin aivopuoliskojani olisi tasapainotettu. Kristus- ajatus oli taas mielessäni ja näin sisäisillä silmilläni jonkin hahmon. Jalkani lämpenivät ja olivat kuuman tuntuiset. Minulla oli kevyt , hyvä olo. Jalkani tuntuivat Session jälkeen hyvin keveiltä, kun ne ovat ennen olleet raskaat.

Nainen

 

RECONNECTIVE HEALING

Tunsin päässäni ja koko kehossani värinää. Tuntui kuin päätäni olisi vedetty taaksepäin. Käsissä tuntui lämpöä. Pää tärisi melkein koko hoidon ajan , samoin silmäluomeni liikkuivat . Välillä hengitys syveni, pysähtyi ja muuttui syväksi huokaukseksi. Otsalla tuntui liikettä kolmannen silmän alueella. Pää kääntyili hitaasti puolelta toiselle. Kasvojen lihakset nykivät varsinkin suun ympärillä. Vatsa ja sydän tuntuivat ensin kylmälle , mutta yhtäkkiä sydän lämpeni. Käteni ovat erilaiset tehdessäni hoitoja Reconnective Healingin jälkeen, tunnen itse selvästi, kuinka energia virtaa voimakkaampana käsistäni ja näen hoidettavissa erilaisia reaktioita, kuin ennen.

Nainen

 

 RECONNECTIVE HEALING

Kädet kuumenivat voimakkasti ja tuntuivat raskaalta. Jos olisi pyydetty nostamaan käsiä, en olisi pystynyt siihen. Vatsassa tuntui energian työskentelyä, liikkumista. Minulla oli tunne, että olisi pitänyt sanoa jotakin, mutta rupesin itse kontrolloimaan itseäni. Osa itsestä oli jossakin muualla. Tunsin erilaisia tuoksuja, jotka poistuivat ja palasivat. Sininen rauhallinen väri tuli näköpiiriini. Sydämen ja kurkkukeskuksen välillä tuntui lämpöä.

Mies

 

RECONNECTION SESSIO

Ensimmäisenä päivänä aivan alussa näin maapallon erilaisten viivojen ja säikeiden yhdistämänä ympärillä olevaan. Ympärillä oli voimakas auringon paiste. Kehossa tuntui voimakasta vetämistä ja näin itseni langan laihana , pitkänä ja ohuena. Minua venytettiin pituussuunnassa ja poikkisuunnassa. Painava tunne. Vasemmassa reidessäni tuntui kosketus ja suussani oli metallin makua. Kurkussa oli myös painava tunne. Huoneessa oli kukkaistuoksu, ei saippuan tuoksu, en osaa sanoa mikä? Ruskea hevonen, jolla oli valkoinen tähti otsassa ,tuli paikalle ja pian hevosia oli iso lauma. Delfiini ja valas ja norsu ilmestyivät paikalle. Otsassa puhaltava tunne ,joka siirtyi oikealta vasemmalle. Suljettujen silmieni takan näin kädet, jotka heiluivat silmieni ohi.

Toinen päivä. Nukuin hyvin ja rauhallisesti. Huomasin kanssaihmiset erillä tavalla kuin aikaisemmin. Olo oli läsnäoleva ja omassa kehossa olemisen tunne oli voimakas.

Tuntemuksia oli niin paljon, etten tiedä mistä aloittaa. Valo-olento seisoi oikealla puolellani ja kosketti minua. Lopussa joku otti minua kaksin käsin kiinni kasvoista ja painoi suukon otsalleni. Valkopukuinen vanha mies , joka tuntui tutulta intiaanihahmolta, tervehti minua. Mies sanoi: " Minulla on sinulle tehtävä. Tee käsilläsi." Mies näytti myös kirjaa, jossa oli kukkia, hedelmäpuita... Jalat olivat raskaat ja niistä lämpö levisi koko kehoon. Oma kehoni hävisi, oli vain laajaa olemusta. Hevosaitaus, jossa oli paljon hevosia, ilmestyi eteeni ja ratsastin nyt yksisarvisella. Tunsin taas kukantuoksun ja nyt tunnistan sen jasmiinin tuoksuksi, vaikka en ole koskaan haistanut sen tuoksua. Seuraavaksi tunsin nahan hajun.

Aurinko paistaa kirkkaasti ja näen pyramidin. Olen faarao ikäänkuin riippumatossa. Yht`äkkiä olen sisällä pimeässä  pyramidissa; jossa tapahtuu jotain. Sitten pyörin spiraalimaisesti ylös ja ikäänkuin räjähdän huipulta maailmankaikkeuteen, avaruuteen..... Session lopussa tunsin kuinka minut puristettiin takaisin kehooni.

Uskomaton kokemus, sanat eivät riitä kuvaamaan tunnetta.

Nainen

RECONNECTIVE HEALING kaukohoitona

Makasin sängylläni ja käteni puutuivat ensimmäisenä, jonka jälkeen palleani kohdalta painettiin voimakkaasti kohti rintaa.Ylä -vatsalihakset olivat tosissaan hommissa, oli tunne, että purskahtaisin nauruun ja lopulta oli pakko nauraa.

Sen jälkeen paine alkoi samalla lailla tuntua palleasta alaspäin, jolloin taas oli naurussa pitelemistä. ( aiemmin kun itse tein itselleni healingin kirjan ohjeiden mukaan sain samanlaisen ylä -pallena tunteen naurun kanssa.)

Sen jälkeen päässäni alkoi tapahtua. Silmät pyörivät vimmatusti luomieni alla tahtomattani pitkän aikaa ja tunne loppui kuin seinään.

Oli hiljaista ja ajattelin, joko puoli tuntia oli kulunut. Kunnes käsissäni alkoi vahva tunne energian väreilystä aina kyynärvarsiin asti.

Sen loputtua tunne siirtyi jalkapohjiin,jossa en itse ole saanut vielä energioita kummemmin kulkemaan. Nytkin ne väreilevät kun ajattelen sitä.

Sen jälkeen vasemmassa korvassani oli tunne, kuin vettä olisi valunut korvasta tai sinne olisi puhallettu kylmää ilmaa, hyvin miellyttävä tunne.( Tosin epäilin, että uintireissulta olisi jäänyt vettä korvaan, mutta se ei pitänyt paikkansa. Uintireissusta oli jo monta tuntia, joten se ei ollut oikeasti vettä.)

Kun vasen korva oli " hoidettu" alkoi hieman epämiellyttävämpi tunne vasemmassa ohimossani, sitä alettiin painaa oikein topakasti. Painetta tuntui ohimon sisällä. Kertaakaan tunne ei millään tavoin sattunut. Sen loputtua tunsin kuin pääni olisi painamisen voimasta hieman vasemmalle kääntynyt, kun se oikeni suoraan asentoon painamisen päätyttyä.

Vasempaan korvaan vielä puhallettiin viileää ilmaa, jonka jälkeen kännykän ajastin ilmoitti, että 35 min oli kulunut ja hoitohan kesti 30 min, josta voipi päätellä, että hoito jatkuu edelleen.

Kokemus jatkui vielä seuraavana aamuna, kun vatsassa alkoi tuntua sama naurava tunne ja samalla minut valtasi niin suuri onnellisuuden tunne ilman mitään tiettyä syytä, että olisin voinut oikein kyyneleen tirauttaa, jos olisin ollut yksin autossa. Kuin olisin rakastunut autolla ajaessani, mutta en tiedä mihin.... varmaan elämään. Uskomaton ja ennen tuntematon tunne.

Kiitos paljon, kokemus oli mahtava.

27- vuotias nuori mies. 

 

Monet Sessiossa tai Healingissä olleet kertovat ihmisen näköisistä valo-olennoista, joita erään henkilön mukaan tuli paikalle uusia ja uusia. Hän kertoi niiden olevan enkeleitä , joilla oli kuin siivet. Osa oli pieniä , ikäänkuin vain yläruumis olisi ollut paikalla. Kaikilla oli kirkas valo ympärillään. Ihmiset näkevät enkeleitä, tuntevat enkeleiden tuoksun, kuulevat heitä, näkevät uskomattomia muotoja ja sanoinkuvaamattomia värejä, tunnistamattomia tuoksuja. Eräs hoidettava kertoi maistelleensa eri makuja;" Otin oikealta puoleltani salaatinlehden ja laitoin sen suuhuni maistaen selvästi salaatin maun."  Hoidettavat kertovat kosketuksista, mutta minä en kosketa ketään koko tapahtuman aikana, vaan pysyn ainakin  metrin säteellä. Moni tuntee, ikäänkuin ovi olisi avattu ja sisään olisi tulvinut tuulen mukana kylmää ilmaa. Erään henkilön kertomus nahantuoksusta herätti minussa ajatuksen, että  sielu pukeutuu nahkavaatteisiin , eli uuteen voimakenttään ja palaa uudelleen elämän näyttämölle.

Kokemukset ovat kuitenkin jokaiselle omia ja sellaisia, joita henkilö sillä hetkellä tarvitsee. Eivät siis ole kaikille samanlaisia.

Reconnection Healing parantamista tukee viimeaikaiset ydin-ja kvanttifysiikan teoriat, missä kaikki, mitä olemme tottuneet pitämään totena, kääntyy ylösalaisin, aika virtaa taaksepäin, painovoima vahvistuu etäisyyden myötä, ja aine ja energia hajoavat värähteleviin säiekierteisiin.

Reconnection on sateenvarjotoiminto takaisin maailmankaikkeuteen liittymiselle, joka sallii Reconnective Healing- parantumisen tapahtua. Hoidettavat ovat kosketuksissa ainakin yhteen vaihtoehtoiseen maailmankaikkeuteen. Se eroaa omastamme, mutta on liittyneenä siihen jossain kohdassa kvanttikohinaa. Kaksi, kolme maailmankaikkeutta sidottuina toisiinsa ja kaikkiin muihin mahdollisiin universumeihin...... Kaiken ytimessä olevien värähtelevien säikeiden kautta.

Värähtelytason nousua tapahtuu Reconnection jälkeen. Se voi ilmetä siten, että TV, valot, kodinkoneet, elektroniset laitteet kytkeytyvät päälle ja pois itsestään. Sinusta voi tuntua, että tietokone, puhelin....haluavat kommunikoida kanssasi, ikäänkuin joku haluaisi sanoa: " Kyllä! Olen oikeasti olemassa. Me olemme olemassa. " Ei hätää, se menee ohi ja kertoo vain, että olet astunut uudelle tasolle.

Rita