Atlantiksen unelma

Torstai 16.11.2017 - Rita

Atlantiksen vanhojen energioiden puhdistumista tapahtuu myrskyjen, vesisateen, myrskytuulien, hurrikaanien, erilaisten tuhojen avulla. Vanhat energiat puhdistuvat... myrskyt tulevat juuri oikeaan aikaan puhdistamaan ja selkeyttämään...

Jokainen on juuri siellä, missä hänen on tarkoituskin olla - ei ole erhdyksiä - ihmishenkien menetyskin on tarkoituksenmukaista. Vanha atlantislainen energia, vanhat kipeät haavat, sotien energioiden haavat. Ihmisellä on monia sisäisiä syviä haavoja. Tämä puhdistuskuvio jatkuu - se on poissa hetken aikaa ja palaa taas, kunnes kaikki on puhdistunut.

Samaa tapahtuu ihmisessä sisäisesti. Myrskyjä tulee, kerta toisensa jälkeen, puhdistumista, epämukavuuden tunnetta, runsauden tunteita ja fyysisiä kipuja - kaikki puhdistuu, mutta ne eivät ole sinun.

Maan energiat ovat myrskyisiä. Miksi taistella edelleen? Taistelu on ohi. Miksi on näitä vanhoja samoja ongelmia? Päästä irti - ne eivät ole sinun-

Atlantiksen unelma on olla kehossa kehollisena mestarina. Se vuoksi olet täällä. Olla täällä - jäädä tänne.

Jos elämässä on jotain; puutetta runsaudesta, puutetta terveydestä... mistä tahansa, siitä jollain tavalla saa lohtua, ehkä oma  identiteetti muodostuu kokemuksesta tai aiheuttaa itse itselleen tuskaa, koska jollain tavoin hyötyy siitä.

Soturi sinussa taistelee, mutta ne asiat, joita vastaan taistelet, eivät ole sinun. Mieli on hämmentynyt ja traumatisoi ihmistä. Hullut ajatukset, jotka kulkevat mielen läpi, ongelmat kehossa, yltäkylläisyydessä, säryt, kivut - ne eivät ole sinun.

Sielun viisautta on kaikki kokemukset- hyvät ja huonot, tuskalliset, iloiset - ne on tiivistetty viisaudeksi, jossa ei enää ole määritelmiä: onnellinen, surullinen ...... kaikki vain on ja jokainen on aina oikeassa paikassa, saadakseen sielun tarvitseman kokemuksen..... ja niin se on

Avainsanat: atlanti, unelma,

Kuka on mahtavin olento koko maailmankaikkeudessa?

Torstai 19.10.2017 - Rita

Ei ole ketään mahtavampaa olentoa koko maailmankaikkeudessa, kuin ihminen. Olet suurenmoinen, olet mahtava...

On aika sallia todellisen itsen olla, vapaan ja todellisen itsen, olla täällä maassa. Olla vapaa ja täysin oma itsensä.

Tämä on suurinta historian aikaa, muutoksen, tietoisuuden aikaa. Monet muistot nousevat esiin; yhteiskuntaan, teknologiaan liittyviä, muistot Atlantiksen sortumisesta palaavat ja kannat häpeää ja syyllisyyttä tuosta tapahtumasta. Tuolloin alkoi maskuliinisen ja feminiinisen energian taistelu ja tuota taistelua ihmiskunta jatkaa yhä. ( huom! on kyse energioista, ei mies Vs nainen)

Tuhoutuuko planeetta, kuten silloin? On olemassa niin paljon raakuutta, joka tulee ihmisiltä, joilla on vielä kuin haarniska yllään.  Ihmisiltä, jotka eivät halua muutosta vaan pysyttelevät vallan, alistamisen illuusiossa.

Piilossa oleminen ei onnistu, koska valitsit olevasi maassa tänä aikana tietystä syystä. Samanlaista massatuhoutumista, joka tapahtui Atlantiksella, ei tule maassa tapahtumaan, koska energia ei salli sitä tällä hetkellä. Maailmanlopun ennustajat asettavat aina uusia päivämääriä ja siitä huolimatta täällä sitä ollaan. Erot eri maiden, kulttuurien, tietoisuuden välillä kasvaa ensin, jotta ne voivat palata yhteen. Mennään ensin äärilaitoihin ja huomataan, ettei enää ole muuta tietä, kuin palata yhteen.

Käyt kaiken tämän läpi itsessäsi  - tuhoan itse itseni - taistelen itse itseäni vastaan - histori, esi -isien menneisyys, suvun perintö... olet oikeasti palaamassa omaan kristalliytimeesi.  Hyväksyntä, myötätunto, salliminen ovat niitä, jotka saavat muutosta aikaan.

Katso tapahtumia planeetalla, koska siitä heijastuu se, mitä tapahtuu sinussa itsessäsi - korkeammalle tasolle siirtymistä alemmalta tasolta - ulkoisesta paluuta sisäiseen.

Atlantiksen unelma valaistua ja olla kehossa ja kaikki taustalla olevat olennot kosmoksesta ovat mukana, mutta ihminen on se, joka kertoo, kuinka valaistuminen tapahtuu. Kosmoksen olennot tukevat ja tasapainottavat, mutta nyt tulee sinun aikasi, minun aikani, sinun tarinasi, minun tarinani, sinun valaistumisesi, minun valaistumiseni.

Minä Olen täällä, Sinä Olet täällä riippumatta enkeleistä, Hengestä, perheestä.... Minä ja Sinä olemme täällä, koska valitsimme olevamme juuri tänä aikana täällä maassa.

Avainsanat: atlantis, maailmanloppu, unelma,