Share |

Menneet elämät

Menneitten elämien energian(= kokemusten), ajatellaan kasaantuvan DNA:han, jotta ne häiritsevät meitä ja että on suoritettava jotain päästäkseen sen ohi.

" Menneet elämät" on kultakaivos, jolla on sinun nimesi. Olet elänyt nuo elämät ja saanut elämänkokemusta, viisautta.

Tärkein asia on oivaltaa, että sinä et ole menneet elämäsi.

Syyn ja seurauksen laki.

"Jokaisella syyllä on seurauksensa ja seurauksella on syynsä. Kaikki tapahtuu lain mukaan - sattuma on vain nimi laille, jota ei ole tunnistettu. On monia syyn tasoja, mutta mikään ei pakene lakia." The Kybalion

Maailmankaikkeudessa ei ole sattumia. Kaikki on universumin lain alaisia. On fyysisiä lakeja, emotionaalisia lakeja, mentaalisia lakeja ja henkisiä lakeja. Näiden lakien ymmärtäminen ja toimiminen niiden mukaisesti auttaa elämään armossa karman sijasta.

Aina emme voi tietää, miksi jotain tapahtuu elämässämme,sillä on olemassa seitsemän todellisuuden ulottuvuutta, joissa syyt voivat olla. Tämä laki toimii sekä fyysisessä että muissa ulottuvuuksissa. Tämä laki siis sanoo, että sinä olet vastuussa toimistasi. Sinulla on myös voimaa muuttaa elämäsi suuntaa - aina on lopulta kysymys sinun päätöksestäsi.

Kun otamme huomioon tämän lain ja nostamme värähtelytasoamme, meistä tulee mestareita uhrien sijaan. Elämäsi perussyy on ajatuksissasi ja mielikuvissa, joita pidät tietoisessa ja alitajuisessa mielessäsi. Oppimalla pitämään ajatuksesi pyyteettömässä rakkaudessa, myönteisinä, ilossa, ykseydessä, täydellisyydessä ja harmoniassa, luot juuri niitä sisällesi ja myös ulkopuolellesi. ( Tämä on yksi Hermes Trismegistuksen laeista)

 Menneet elämät  ovat tehneet sinusta sen, mitä olet tänä päivänä. Olet kaiken tuon menneen kokemuksesi luomus tänään. Se on energiaa, jolla on tarkoitus, se heijastaa sitä, mitä teet, miten toimit toisten kanssa. Kaikki oppimasi on mukanasi tässä tilassa, tässä elämässä, sinun on vain kurottauduttava ottamaan ne käyttöösi. Karma on elämänoppimme, henkinen piirteemme, kytkettynä biologiaamme. DNA sisältää monia näitä menneitten elämíen ohjeistuksia. Päätämme käydä läpi kokemuksia, jotka luovat oppituntimme tätä päivää varten. Nykyisessä elämässäsi saat tilaisuuden käydä läpi kokemuksia, jotka kumoavat oppitunnit. Se on ennalta asetettu kooste kaikista peloistasi ja elämäsi monista piirteistä. Tiedosta myös, että menneet elämät ovat myös "tarinoita" joten älä kiinnity niihin liikaa. Ne ovat kokemuksia, joita sielusi on tarvinnut. Olet myös mestari - luoja, joka on luonut tilanteita elämääsi, olivatpa ne hankalia tai onnekkaita, voit luoda kaikkea elämääsi....

" Ajattelet,ettet halua olla yksin. Mikä on oppituntisi?   Olla yksin." " Onko sinulla korkeanpaikankammo? Mene korkealle paikalle aika ajoin ja kävele pelkosi läpi. " Olet tuonut mukanasi tuon pelon, jotta se ravistelisi sinua sanomaan , nyt riittää ! " Pelon läpikäyminen saa sinut oppimaan ja kasvamaan ja siitä seuraa vahvuutta ja tietoisuuden muutosta.  Kehitys on ikuista ja vaikeuksilla on oma merkityksensä henkisessä kasvussa.

Kun sanot pelollesi: " Minä näen sinut ja tiedän miksi olet täällä " - pelko hymyilee sinulle ja koska se on arka, se katoaa kuin kepponen aamun koittoon. Luoja ei koskaan aseta sinua pelottavaan tai synkkään tilanteeseen elämässäsi.  Pelko on opettajamme, jonka avulla laajennamme tajuntaamme kohtaamaan erilaisia olomuotoja ja ilmiöitä, joiden oppimiseen pelko on valitettavasti ainoa tapa oppia. On suuri haaste hylätä vanhat ajattelutapansa, kokea uutta todellisuutta ja elämän jatkuvuutta. ( pelko - rohkeus )

Kvanttitilassa ei ole menneitä elämiä, tuo kokemus on DNA:ssa ajankohtaisena elämänenergiana. Valtava määrä kokemuksia, mutta menneisyyden sijaan se on NYT . Kaikki on " sinua".

Ihmeet ovat vain asioita, jotka ovat normaalien uskomusten ulkopuolella. Muuta uskomuksiasi ja ihmeistä tulee tavallisia.