Share |

Mikä on paras tapa valmistautua Reconnective Healingiin?

 Parantuminen ilmenee kaikenlaisissa muodoissa. Paras tapa on olla sallivassa, odottamisen tilassa ilman toiveita ja kiintymyksiä.

Asetu hoitopöydälle, rentoudu, sulje silmäsi ja yksinkertaisesti tee huomioita. Tarkkaile. Muutu tarkkailijaksi että tarkkailtavaksi. Ainoastaan huomioi, jos on jotakin huomioitavaa tai myös jos ei ole mitään huomioitavaa. Lepää siinä, anna mennä aivankuin sinulle olisi suotu odottamaton lepohetki.

Huomioi, mitä tulee mieleesi. Mieli harhailee aina. On vaikeaa mieltää olotila olla ajattelematta mitään. Huomioi, sillä silloin sinulla on jotakin tekemistä ja vähennät stressiä, joka ilmenee, kun yrität olla ajattelematta. Kiinnitä huomiosi kehoosi ja anna kaiken kulkea lävitsesi. Tarkkailemalla mitä tahansa tavallisuudesta poikkeavaa, mielesi saa tekemistä, jotta et eksy " pitäisi" ja " ei pitäisi"- ajatteluun.

Älä hengitä millään erityisellä tavalla, äläkä visualisoi rentouttavia tapahtumia tai toivottuja tuloksia, älä meditoi, toista mantroja ääneti tai muulla tavalla. Älä tee mitään, mitä sinä tai joku muu uskoo auttavan. Ne tuovat vain esiin sen, minkä itse pystyt tekemään ja estävät sinua nauttimasta kokemuksesta. Kun egosi pysyy poissa tieltä etkä yritä liikaa, olet valmis kokemaan sen, mikä tekee Reconnective Healingistä erilaisen ja Reconnectiosta todellisen.

Älä käytä mitään tuoksuja tullessasi.

Ajanvaraus onnistuu täältä 

https://nettiaika.fi/RitaForsbergKimuraHoitolaKukkienSilta