Share |

Kosmiset meridiaanit

" Alunperin kehomme meridiaanit, akupunktiolinjat, olivat yhdistyneinä keholinjoihin, jotka ympäröivät planeettaa ja risteilivät erilaisissa planeettamme voimapaikoissa esim. Egyptissä ja Etelä - Amerikassa. Nämä keholinjat suunniteltiin jatkumaan ulospäin ja yhdistämään meidät huomattavasti suurempaan kehään, joka sitoo meidät koko universumiin.

Kukin kehomme sisältää sarjan energialinjoja ja pisteitä, ja vaikkakin vain jäänteitä siitä, mitä ne aikaisemmin olivat, nämä linjat ja pisteet palvelevat edelleen rajapintana universumin kanssa. Tämä rajapinta on kanava, joka ohjaa informaation ja energian kommunikointia suuren ja pienen välillä, universumin ja ihmiskunnan, makro- ja mikrokosmoksen. Kun jouduimme erotetuiksi näistä linjoista, menetimme meille luonnostaan kuuluvan täyden yhteyden universumiin ja etäännyimme aikaisemmasta nopeasta ja laajenevasta evoluutiostamme."

       ( lainaus Eric Pearl " Paranna muut, paranna itsesi "  )

Kehossamme on siis meridiaaneja, joissa elämän energia tai voima virtaa. Se on väritöntä, ei-solukkoista nestettä. Meridiaanit on mitattu ja kartoitettu nykyaikaisin menetelmin. Meridiaanin nimi on useimmissa tapauksissa sama kuin elimen, johon se liittyy. Meridiaaneissa olevat akupisteet ovat elektromagneettisia ja koostuvat pienistä ovaalin muotoisista soluista, jotka ympäröivät ihon kapillaaria, verisuonia, ja elimiä ympäri kehoa.

Meridiaanit luokitellaan ying ja yang, niiden virtaussuunnan perusteella kehon pinnalla. Yang energia virtaa auringosta, yang meridiaanit virtaavat sormista kasvoihin ja alas jalkoihin. Ying energia tulee maasta, virtaa jaloista keskiruumiiseen, ja siitä käsivarsien sisäpuolelle sormenpäihin. Koska meridiaanien virta sallii yingin ja yangin olla samassa tilassa meridiaanikanavassa ja virrata keskeytymättömällä ja tasapainoisella tavalla, täydellisessä tilassa meridiaanikanavat kaksinkertaistuvat ja sallivat kaksisuuntaisen elektromagneettisen virran.

Kosmiset meridiaanit auttavat rakentamaan yhteytemme Kristusminäämme. Avaudumme korkeavärähteiselle axiatonaaliselle energialle, joka alkaa energisoida kaikkia kehojamme, auttaa harmonisoimaan akupistemeridiaanejamme ja lisäksi avustaa poistamaan negatiivisia tunne- ja mentaalimalleja.

Eenokin Avainten mukaan, kun aktivoimme axiatonaaliset linjamme yhdistymme uudelleen voimakkaampaan ja kehittyneempään tasoon kuin koskaan aikaisemmin. Axiatonaaliset linjat ovat akupunktiolinjoja vastaavia, mutta ne eivät ole sidoksissa fyysiseen kehoon, vaan voivat olla yhteydessä resonoiviin tähtijärjestelmiin. Kehomme on mikrokosmos suuremman kentän sisällä. Nämä linjat ovat osa älykkyyden ajatonta verkostoa, joihin liittyy väri ja ääni, rinnakkaisdimensioinen järjestelmä mikä vetää perusenergiaa ihmiskehon uudistuviin järjestelmiin. Näiden linjojen aktivointi oikealla energialla mahdollistaa elinten uudelleen kasvattamisen, josta Kryon- kirjoissa on ollut aikaisemmin mainintaa.

Axiatonaaliset kehät ovat organisoitu vaihtamaan geneetistä informaatiota kautta koko kehon välittäjäsolujen verkoston avulla.Tämä kehäverkosto yhdistyy selkärankaan, mikä on pääantenni Valosingnaalien ankkuroitumiselle. Aivan kuin solu voi jakautua, myös axiatonaaliset linjat voivat jakaa selkärangan verkoston moneen rinnakkaiseen kehojärjestelmään, sillä selkäranka kytkee kaikki kehon seitsemän pääkenttää ( chakrat ) suhteessa  aivorunkoon ja aivokuoreen.

Axiatonaaliset linjat ovat värähtelylinjoa, jotka yhdistävät ihmisen sähkökemialliset toiminnat astrobiologisiin piireihin, jotka ulottuvat koko aurinkokunnan yli ja ovat yhdistyneenä resonoiviin tähtijärjestelmiin.

Axiatonaaliset linjat yhdistävät ihmisen biologisen järjestelmän akupunktiolinjat astronomisiin vastaaviin linjoihin.

 

( lainaus Seija Nurmen " Atlantiksen ja Muinaisen Egyptin Viisaudet " )