Unen huoneet keskikerroksessa.

Lauantai 21.11.2020 - Rita

Huoneet, joissa eniten oleskellaan, ovat keskikerroksessa edustaen egoa, mielen tietoista puolta, kertovat omaa kieltään, asuinhuoneet, keittiö, eteinen ja portaat. Vesijohdot ovat yhtä kuin verisuonet, sähköjohdot hermosto ja viemärijärjestelmä aineen vaihdunta ja ruoansulatus. Tarkkaile niiden poikkeavaisuuksia, koska uni saattaa kertoa terveyteen liittyviä asioita.  Sisäseinien kunto on verrannollinen näkijän psyykkiseen tilaan ja henkiseen tasapainoon. 

Talon lattia kuvastaa terveyttä. Osittain romahtanut lattia, joka ei kestä kävelyä on vakava huomautus. Elämän perusta on heikentymässä; jatkuva stressi, epäterveellinen ruoka, kuluttavia ihmissuhteita.

Pimeä ja ahdas eteinen on muistutus, että on tärkeää hoitaa paremmin yhteyksiä ulkomaailmaan jo henkisen hyvinvoinninkin kannalta. 

Ulko-oven koko kertoo sosiaalielämän vilkkaudesta; mitä suurempi sisäänkäynti sitä valmiimpi näkijä on luomaan suhteita.

Huomiota herättävä ikkunan koko kertoo sulkeutuneisuudesta sekä omien kykyjen vähättelystä. Isot ikkunat taas ovat merkki ulospäin suuntautumisesta, tosin sekään ei aina ole hyvä. Tasapainon löytyminen niin etteivät kumpikaan kilpaile keskenään on tärkeää, sillä kumpikaan ei ole toista parempi. Jos ikkuna on likainen, rikkinäinen ja samea, on tärkeää pitää huolta näöstään - silmänpainetauti on salakavala. Ulko-oven pyöreä ikkuna kertoo varomaan sydänvaivoja ja tarkastamaan omat elintapansa. Yleensä ovien kunto kuvastaa sydämen terveyttä.

Talossa voi olla suljettuja huoneita ja se viittaa näkijän epävarmuuteen elämässä pärjäämisessä.  Jos seinien värit ovat miellyttäviä ja tavarat kauniita, tulevaisuus näyttää myönteiseltä. Tyhjä huone enteilee uusien puolien löytämistä itsestä. Avoin ovi varoittaa näkijää paljastamasta liikaa yksityisyyttään ja jumittunut ovi on merkki haluttomuudesta solmia kontakteja.

Jatkuu myöhemmin kodin sydämestä ...

(pohjautuu C.G.Jungin teorioihin) 

woman-2714174_1920.jpg

Avainsanat: ego, mieli, tietoisuus, unet,

Nykyiset energiat

Keskiviikko 15.7.2020 - Rita


Nykyiset energiat

Nykyisessä maailmassamme on yleisesti tiedossa, että liika ajattelu on loputon, väsyttävä ja toistuva kierre ja meditaatiota, joka aikaisemmin oli henkinen harjoitustapa, on nykyisin suosittu eräänlainen stressiä helpottava muoto. Tässä muodossa sitä käytetään enimmäkseen mielen hiljentämiseen ja yrityksenä saada ihminen rentoutumaan ja päästämään irti murehtimisesta ja jännityksistä, jotka saavat toimimaan ylikierroksilla. Meditointi vaatii aika paljon harjoittelua ennen kuin mieli hiljenee, mutta siitä voi olla hyötyä keholla.

Monelle se ei kuitenkaan sovi, koska se enemmänkin on mielen kanssa työskentelyä ja tarkoitushan on päästä mielen tuolle puolelle, joka voi olla vaikeaa, jos yrität hallita mieltä... se voi jäädä yritykseksi, koska pakotat jotain tapahtuvaksi.

Mikä voi olla avuksi, että istut hiljaa ja hengittelet muutaman kerran oikein syviä henkäyksiä ja asetat aikomuksesi hiljentyä ja kuunnella omaa itseäsi. Hengitä ja jokainen henkäys rentouttaa sinua enemmän ja enemmän ja salli itsesi olla hiljaisessa ja turvallisessa tilassa, jonka itse luot ja kuuntele hiljaisuutta…. peräänantamattomuutesi tuo aina tuloksia... salli siis kaiken tapahtua ilman, että pakotat mitään tapahtumaan... vain hengitä ja salli...

Hengittäminen ja salliminen on ehkä niille, jotka kokevat meditaation hankalaksi, parempi vaihtoehto. Salli kaiken vain virrata lävitsesi kuitenkaan jäämättä kiinni ohi kulkeviin ajatuksiin ..... et anna niille huomiota ... annat niiden vain virrata .... salli kaiken vain virrata.... 

Avainsanat: hengitys, meditointi, mieli,

Nykyisessä maailmassamme....

Lauantai 16.6.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Nykyisessä maailmassamme on yleisesti tiedossa, että liika ajattelu on loputon, väsyttävä ja toistuva kierre ja meditaatiota, joka aikaisemmin oli henkinen harjoitustapa, on nykyisin suositeltu eräänlainen stressiä helpottava muoto. Tässä muodossa sitä käytetään enimmäkseen mielen hiljentämiseen ja yrityksenä saada ihminen rentoutumaan ja päästämään irti murehtimisesta ja jännityksistä, jotka saavat toimimaan ylikierroksilla. Meditointi vaatii aika paljon harjoittelua ennen kuin mieli hiljenee, mutta siitä voi olla hyötyä keholla.

Monelle se ei kuitenkaan sovi, koska se enemmänkin on mielen kanssa työskentelyä ja tarkoitushan on päästä mielen tuolle puolelle, joka voi olla vaikeaa, jos yrität hallita mieltä... se voi jäädä yritykseksi, koska pakotat jotain tapahtuvaksi. 

Mikä voi olla avuksi on istua hiljaa ja hengittele muutaman kerran oikein syviä henkäyksiä ja asettaa aikomuksesi hiljentyä ja kuunnella omaa itseäsi. Hengitä ja jokainen henkäys rentouttaa sinua enemmän ja enemmän ja salli itsesi olla hiljaisessa ja turvallisessa tilassa, jonka itse luot ja kuuntele hiljaisuutta.....  peräänantamattomuutesi tuo aina tuloksia... salli siis kaiken tapahtua ilman, että pakotat mitään tapahtumaan... vain hengitä ja salli...

Hengittäminen ja salliminen on ehkä niille, jotka kokevat meditaation hankalaksi, parempi vaihtoehto. Sallit kaiken vain virrata lävitsesi kuitenkaan jäämättä kiinni ohikulkeviin ajatuksiin..... et anna niille huomiota ... annat niiden vain virrata .... salli kaiken vain virrata.... 

Avainsanat: stressi, ajattelu, meditointi, mieli, hengitys, salliminen

Itsevarmuus

Keskiviikko 22.11.2017 - Rita

Mikä estää olemasta itsevarma?

Löydätkö seuraavista jotain, joka resonoi sinun kanssasi?

-Jos minulla olisi toisenlainen työ

- minulla olisi erilaiset vanhemmat

- minulla olisi erilainen puoliso

- olisi sopivampi elämän tilanne

- Minun olisi tehtävä enemmän

- minun on yritettävä, suoritettava...

Tuntuuko tutulta? Puhuessasi itsestäsi, on hyvä käyttää sanoja, joita alitajunta ymmärtää. " Yrittää" on sana, jota alitajunta ei käsitä.  Et voi yrittää tehdä jotakin - sinä joko teet tai et tee - niin yksinkertaista se on. Kun lapselle sanoo: " Sido kengännauhasi " hän vastaa sinulle yrittävänsä ja sinä kyllä tiedät, ettei niin tule tapahtumaan.

Koska alitajunta ei ymmärrä sanaa " yrittää ", se vain olettaa mitä tahansa se on, sitä ei tarvitse tehdä.  Siispä eliminoi pois sana " yrittää " ja sano: " Minä teen sen."

Negatiiviset ajatusmallit: " Minun pitää pudottaa painoa " - jos pudotat painoa - kadotat painoasi - sinun on löydettävä se  ja niin etsit sitä aina uudelleen ja uudelleen - kadonnutta painoasi.

Entäpä : " Minulla ei ole varaa... "ja niin sinulla ei koskaan ole varaa mihinkään, saada runsautta, koska sinulla ei ole varaa runsauteen.

" Raha on kaiken pahan alku" ...Jos raha on pahaa sinä tulet sulkemaan itsesi rahan tuomilta mahdollisuuksilta.

Sanat, ääneen lausutut ja ajatuksen voimalla luodut ajatusmuodot, niillä on vaikutusta päivittäiseen elämään. Jos julistat riittävän monta kertaa olevasi ..... siitä tulee todellisuutta, koska alitajunta ei ymmärrä milloin jokin on totta tai ei - vaan se ottaa kaiken todesta.

Huomioi kaikkia ajatusmuotoja ja sanoja puhemalleissasi. Mieti mitä ne merkitsevät sinulle kaikilla olemisen tasoilla? Estävätkö ne etenemistäsi tietämättäsi?

Jos voimme lähettää mikroaaltoja ilman läpi mahdollistaen kommunikoinnin puhelimella, se johtaa siihen, että aivot voisivat toimia samalla tavalla. Siksi on tarpeen olla varovainen kaikkien mielessä olevien ajatusmallien kanssa.

Kun joku sanoo sinulle: " Voitko hyvin? Sinä et näytä voivan hyvin! " on täysin sinusta kiinni hyväksytkö tämän vai kiellätkö tämän suggestiivisen ajatusmallin. Se on sinun vapaassa valinnassasi otatko suggestion itsellesi.  Jos hyväksyt sen - saatat sairastua - väsyä - tulla surulliseksi, onnelliseksi, täyteen energiaa .. riippuen suggestion julistuksesta.

Tunnetko, että sinun on todistettava itsellesi oma arvosi?  Pelkäätkö omaa voimaasi - itseäsi? Minua on rangaistava, minun on kärsittävä... pelko oman identiteetin menettämisestä? Minut torjutaan, minut hylätään.....

ThetaHealing ei ole sidottuna noihin pelon eri tasoihin vaan sen avulla voi vapauttaa mielensä ja edetä vähemmän traumatisoivalla tavalla omassa elämässään. ( Mieli on oikeasti hyvin hämmentynyt ja se traumatisoi ihmistä.)

ThetaHealing tapahtuu mielen tuolla puolen. Aivoaaltoja ovat: Beta, Alpha, Theta, Delta, Gamma.

Lisää sivuillani  www.thetahealing-rita.fi

Avainsanat: alitajunta, mieli, ajatusmallit, pelko, raha,