Reiki 1-kurssi aloittelijalle

Torstai 22.9.2022 - Rita

Reiki 1 -kurssi verkossa. /Reiki Master Rita Forsberg-Kimura

Onko Reiki kutsunut sinua, mutta et ole päässyt osallistumaan välimatkan vuoksi. Nyt sinulla on mahdollisuus kokea Reiki energia omassa rauhallisessa kotiympäristössäsi.

Reiki on syvärentouttavaa, kipuja lievittävää, omaa hyvinvointia parantavaa energiaa ja sinulta ei vaadita mitään erityisominaisuuksia, jotta voisit osallistua kurssille. Energian välittäminen onnistuu kaikille, jotka käyvät Reiki kurssin.

Reikillä ei koskaan voi vahingoittaa toista ihmistä. Reiki vahvistaa kaikkea sitä, mikä ihmisessä on hyvää. Kurssin käytyäsi voit hoitaa itseäsi ja toisia eheytymään ja selkeyttämään omaa elämääsi.

Olen Usuin alkuperäisen reikin opettajan toiminut lähes 30 vuotta ja lukemattomat kurssin käyneet ovat saaneet nauttia reikin lempeästä ja rakastavasta energiasta. Perheeni kaikki jäsenet ovat kurssin käyneitä ja edes flunssa ei "löydä" meitä.

Salli itsellesi aikaa hoivata rakastavalla huolenpidolla itseäsi. Voit välittää myös muille energiaa, koska sinusta tulee energian kanava. Muista oma sydämellisyytesi, koska reiki avaa sydänkeskustasi, tasapainottaa maskuliinista ja feminiinistä energian virtausta

Kysy lisää reikistä vaikka yhteydenottolomakkeella tai sivuiltani

www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi

Kurssin voit aloittaa heti ja kerrata sitä niin monta kertaa, kuin haluat.

Tästä linkistä voi ostaa kurssin ja saada hoivaavat kädet ja paremman yhteyden itseesi.

https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/reiki-1-kurssi-aloittelijalle-kun-kaipaat-muutosta-elamaasi-reiki-yleensa-vetaa-sinua-puoleensa-90109df5

hands-ge07aa393d_1920.jpg

Avainsanat: reiki, kurssi, eheytyminen, tasapaino, itsehoito,

Reiki 1 verkkokurssi

Tiistai 25.1.2022 - Rita

Reiki 1 kurssi - verkkokurssina.

Nyt on mahdollisuus kokea Reiki energia oman kodin rauhassa. Reiki on sydämellisyyden muistamista, paluuta omaan itseen.

Reiki on eheyttävää ja parantavaa energiaa, jolla ei voi tehdä mitään pahaa.

Reiki tuo myös sateenkaaren väristä energiaa elämääsi, jos niin valitset. 

Reiki tulee elämääsi silloin, kun tarvitset muutosta ja Reikin avulla sinun on helppo sopeutua muutokseen. Tämä muutokseen sopeutuminen oli minulle helppoa juuri reikin tukemana.

Lopetin kivijalkakaupan yli 20 vuotta sitten ja sen tuomaan muutokseen en olisi ilman reikiä sopeutunut niin helposti. Sain syvää luottamusta siihen, että valintani oli hyvä ja en pelännyt, mitä seuraavaksi vaan luotin, että muutos tuo aina parempaa, kuin osaan odottaa ja niin tapahtui. Ja muutos toi tullessaan reiki opettajana toimimisen ja sillä tiellä olen edelleen. 

Kurssin voit käydä omaan tahtiisi, juuri sinulle sopivalla tavalla. Kurssilla ei ole aikarajaa, joten voit palata sille aina uudelleen ja uudelleen.

Reikistä saa jokainen juuri sitä, mitä sillä hetkellä tarvitsee. Se vahvistaa kaikkea sitä, mikä on hyvää sinussa. Reiki myös vetää sinua puoleensa silloin, kun on sen aika. Tietoa reikistä saattaa tulla monista eri lähteistä uudelleen ja uudelleen. Joku kertoo sinulle siitä, luet ehkä artikkelin lehdestä....

Lisää voit lukea sivuiltani

www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi

Tästä linkistä voit ostaa kurssin

https://www.campwire.com/buy_flexible/fe32e488-d381-4b1b-b0e5-5a91b4bc3321

fantasy-ga13395a69_1920.jpg

Avainsanat: reiki, kurssi, eheytyminen, tasapaino, itsehoito, auta minua

Reiki

Sunnuntai 22.8.2021 - Rita

Mitä Reiki oikein on?

(Kyse on alkuperäisestä Usuin reikistä) 

Reiki on yksinkertainen menetelmä, joka tukee muutoksen aikana. Maailma muuttuu ja elämme nopeutetun ajan maailmassa ja siksi reiki auttaa sopeutumaan ja suhtautumaan elämään uudella ja paljon rennommalla tavalla ilman stressiä.

Reiki on todettu vaikuttavan syvärentouttavasti, lievittävän akuutteja ja kroonisia kiputiloja, kohottavan mielialaa, lievittäen ahdistuneisuutta, auttavan lihasjännitykseen, helpottavan stressiä vaikuttaen sydämen sykkeeseen ja verenpaineeseen. Hapenottokykyyn liittyvissä arvoissa eli hemoglobiini ja hematokriitti arvoissa ja veren glukoosiarvoissa tapahtuu tasapainottumista. (nämä ovat tutkittuja tuloksia)

Aluksi kerron, mitä reiki ei ole. Alkuperäisen reikin kurssilla ei soiteta kelloja, ei käytetä kukkia, ei polteta salviaa, ei suitsukkeita, ei polteta edes kynttilöitä, ei mitään tuoksuja, ei lauleta, ei rummuteta, ei kielillä puhumista, ei kutsuta enkeleitä, ei kaadeta ihmisiä lattialle. Reiki ei paranna mitään vaan eheyttää ihmistä. Reiki on syvärentouttavaa. Reiki ei ole uskontoa, ei astrologiaa, ei numerologiaa. 

Suomi on valitettavasti aikamoinen " Villi Länsi " erilaisten ns. reiki kurssien suhteen. Sanaa reiki käytetään monesta hoitomuodosta, vaikka niillä ei ole mitään tekemistä alkuperäisen reikin kanssa. Juuri ihmisen ego saa lisäämään noita yllä mainittuja kellojen soittoa, rummutusta ym....vaikka ne eivät kuulu alkuperäiseen reikiin. Yksilö haluaa laittaa oman puumerkkinsä jo toimivaan menetelmään; "Minä olen parantanut menetelmää..." tämä asenne tulee egosta ja opettajan en lisää mitään omiani prosessiin.

Reiki - elämänenergia on niin tärkeä, että jos se jostakin syystä sammuisi, niin elämä tällä maa - planeetalla loppuisi samalla. Meidän ihmisten rooli on yrittää säilyttää tämä energia mahdollisimman alkuperäisessä, puhtaassa muodossa.

Reiki on meidän yläpuolellamme ja kukaan ei sitä omista. Reiki on puhdasta elämänvoimaa, joka on kaikessa elollisessa mukana.

Reiki sana tarkoittaa universaalia kaikkiallista elämänvoimaa. Rei- sana tarkoittaa henki, sielu, mieli, viisaus, rakkaus, nöyryys, kiitollisuus ja Ki - sana tarkoittaa voimaa. Reiki on siis sitä elämänvoimaa, joka virtaa meissä kaikissa ja jota ilman emme voisi olla olemassa.  Reiki on kaikkiallinen elämänenergia, jota ohjaavat henkiset lait, suuri rakkaus. Reiki on menetelmä, jolla tuo elämänvoiman virtaus saadaan voimistumaan.

Reiki on ilmeisesti yhtä vanha kuin ihminen. Niin kauan kuin maailma on ollut olemassa, niin on ollut myös Reiki - luonnollisen eheytymisen tapahtuma. (sitä ei vain ole aina kutsuttu nimellä Reiki)

On helpompi kertoa, mitä Reiki ei ole. Se ei ole mikään uskonto, se ei ole numerologiaa, ei astrologiaa eikä astronomiaa vaan maailman yksinkertaisin itsensä hoitomenetelmä = eheyttämismenetelmä. Reiki- kurssin käytyään voi hoitaa toisiakin, mutta itsensä hoito on tärkeää. Reiki ei siis ole pelkästään vaihtoehtohoito, se on paljon muuta.

Toivoisin jo, että ihmiset oivaltaisivat millainen lahja Reiki on, eivätkä toisi omia pelkojaan esille puhumalla täysin asiattomia. Jos Reiki saa ihmisen tekemään hyviä asioita, muuttumaan suvaitsevaiseksi ja toiset huomioonottaviksi, käsittelemään omia vihan ja arvottomuuden tunteitaan uudella tavalla ja luopumaan omista peloistaan.... yleensäkin arvostamaan itseään ja muita, mielestäni nuo ovat hyviä ominaisuuksia, joita jokainen tarvitsee. On helpompaa vaatia toista muuttumaan, kuin muuttaa itse omia tapojaan ajatella ja toimia.

Kaikkialla ympärillämme ja sisällämme virtaa energiaa, jota välitämme koko ajan energiajärjestelmämme kautta. Maailmankaikkeus on tuota eheyttävää energiaa täynnä, joka Reikissä välitetään käsien kautta hoidettavaan.

Esim. luonnossa oleskelu lisää elinvoimaisuuttasi, saat siis luonnonvoimaa, elinvoimaa. Onko siis vaarallista olla luonnossa? Pitäisikö siitä varoittaa ihmisiä?

Reiki on jokaiselta itseltään jokaiselle itselleen.

Kurssin aikana opettaja aktivoi ja vahvistaa tätä energianvirtauksen väylää. Tätä virtauksen välittämistä kutsutaan Reikiksi. Sillä sattuu olemaan japanilainen nimi, koska japanilainen  Mikao Usui jäljitti sen uudelleen.  Kyseessä ei siis ole vain japanilainen juttu, vaan asia, joka oli kauan ollut olemassa, mutta ihmisen tietoisuus oli sen unohtanut.

Miten Reiki toimii?

Reiki hoidossa hoitaja välittää käsiensä kautta universaalia elämänvoimaa hoidettavaan ja hoidettavan oma energiamekanismi toimii kuin magneetti, vetäen juuri sopivan määrän energiaa ja ohjaa sen juuri niihin kehon ja mielen alueille, joissa on tarvetta. Jokainen hoidossa oleva siis itse vetää tarvitsemaansa energiaa ja juuri sellaista, kuin sillä hetkellä on tarve. Tuo elämänvoima tulee siis hoidettavalta itseltä omalle itselle. Kun energiakanavat puhdistuvat kaikesta fyysisestä kuonasta ja henkisestä kuonasta; tunnelukoista, peloista ... energia, elämänvoima pääsee paremmin virtaamaan kehossa.

Reiki ei siis tule hoitajasta, eikä hoitajan ja hoidettavan energiat sekoitu keskenään.  Reiki vahvistaa sitä, mikä hoidettavassa on hyvää.... siis uskovaisesta tulee parempi uskovainen, liikemiehestä parempi liikemies, taiteilijasta vieläkin luovempi.  Reiki on syvärentouttavaa ja lempeää energiaa, joka rauhoittaa, auttaa keskittymään paremmin, purkaa tunnelukkoja, auttaa stressiin…. juuri siihen, mitä sillä hetkellä tarvitset.

Reiki on jokaiselle oma kokemuksensa. Reikillä voi hoitaa ihmissuhteita, kehoa, omaa henkistä kasvua, vapautua tunnesolmuista, menneisyyden ja tulevaisuuden asioista ja tapahtumista. Tasapaino ja harmonia, rakkaus muita ja itseä kohtaan tulee läsnä olevaksi ja puhdistaa kaiken epäolennaisen, kuten harhat ja kuvitelmat, joissa saatamme elää ja meille paljastuu oma, loistava, suurenmoinen ydinolemuksemme - sielumme ja elämämme kauneus, rikkaus ja ainutlaatuisuus.

Reiki on viisas energia, joka ohjautuu sinne, missä sitä eniten tarvitaan, joten hoitaja on vain kanava, joka toimii välittäjänä ja asettaa kätensä hoidettavan keholle, jotta tuo universaali energia voi virrata. Tämä, jos mikään kasvattaa nöyryyttä, kun huomaa, ettemme hoitajina tee mitään, vaan olemme paikalla ja siirrymme syrjään, jotta energia voi kauttamme virrata. Olemalla vastaanottavaisessa tilassa hoitajina ja hoidettavina vain olemme ja sallimme Reikin virrata........

 Reiki voi auttaa löytämään elämän uutta sisältöä. Se voi tarjota laajemman näkemyksen itsestäsi ja elämästäsi. Voit elää ilon ja kunnian täyteistä elämää jumalallisena olentona, joka olet. Ilo on avain kaikkeen. Etsi iloa kaikista kokemuksistasi. Luojamme rakastaa naurua ja meillä on kyky nauraa, olla iloisia, pitää hauskaa. Tulit tänne pitääksesi hauskaa, ollaksesi iloinen, rakastava ja nauraaksesi ja leikkiäksesi ja ennen kaikkea nauttiaksesi tästä kauniista planeetasta.

Tervehdi hymyillen ihmisiä ja ole valmis kiittämään kaikesta.

Älä kritisoi ja arvostele ketään tai mitään.

Jos sinulla ei ole myönteistä sanottavaa, älä sano mitään.

Älä saarnaa vakaumustasi muille.

Elä tässä hetkessä pitkä, terveellinen ja onnellinen elämä.

Ole valmis vastaanottamaan. Olet ansainnut kaiken runsauden, mutta sinut on opetettu, että muut ovat runsauden ansainneet, mutta et sinä itse.

Rakasta itseäsi ehdoitta. Sano, että olet ansainnut olla vapaa kaikista murheista....  Ala uskoa, että olet ansainnut kaiken sen, mitä toivot.

Todellinen rauha on täydellistä hyväksymistä, itsensä ja toisten hyväksymistä, ehdotonta rakkautta kaikkia kohtaan. Hylkää vastakkainasettelu, kaksinaisuus.

Lisää voit lukea sivuiltani 

www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi

 https://www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/tuotteet.html?id=5/

Avainsanat: reiki, hoito, kurssi, sydämellisyys, auttakaa minua,

Reikiä aloittelijalle - verkkokurssi

Maanantai 19.4.2021 - Rita

Olen suunnitellut Reikiä käsittelevän verkkokurssin ja se on ostettavissa. Reikin aktivointi verkon kautta on mahdollista uudessa energiassa. Koronan vaikutusta tämäkin.

Voit turvallisesti omassa kodissasi kokea Reikin eheyttävää, parantavaa, selkeyttävää energiaa ja hoitaa itseäsi ja muita. Voit välittää energian kasveille, eläimille, aktivoida ruokasi, juomasi. 

Reiki avuksi tasapainottamaan energiaasi ja saada sinut voimaantumaan ja voimaan paremmin. Jos olet stressaantunut, Reiki rentouttaa ja auttaa kiputiloihin. 

Voit lukea sivuiltani enemmän tietoa Reikistä

www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi

linkki kurssille.

https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/reiki-1-kurssi-aloittelijalle-kun-kaipaat-muutosta-elamaasi-reiki-yleensa-vetaa-sinua-puoleensa-90109df5

Avainsanat: reiki, eheyttäminen, parantaminen, energiahoito, energia,