Reiki 1 verkkokurssi

Share |

Tiistai 25.1.2022 - Rita


Reiki 1 kurssi - verkkokurssina.

Nyt on mahdollisuus kokea Reiki energia oman kodin rauhassa. Reiki on sydämellisyyden muistamista, paluuta omaan itseen.

Reiki on eheyttävää ja parantavaa energiaa, jolla ei voi tehdä mitään pahaa.

Reiki tuo myös sateenkaaren väristä energiaa elämääsi, jos niin valitset. 

Reiki tulee elämääsi silloin, kun tarvitset muutosta ja Reikin avulla sinun on helppo sopeutua muutokseen. Tämä muutokseen sopeutuminen oli minulle helppoa juuri reikin tukemana.

Lopetin kivijalkakaupan yli 20 vuotta sitten ja sen tuomaan muutokseen en olisi ilman reikiä sopeutunut niin helposti. Sain syvää luottamusta siihen, että valintani oli hyvä ja en pelännyt, mitä seuraavaksi vaan luotin, että muutos tuo aina parempaa, kuin osaan odottaa ja niin tapahtui. Ja muutos toi tullessaan reiki opettajana toimimisen ja sillä tiellä olen edelleen. 

Kurssin voit käydä omaan tahtiisi, juuri sinulle sopivalla tavalla. Kurssilla ei ole aikarajaa, joten voit palata sille aina uudelleen ja uudelleen.

Reikistä saa jokainen juuri sitä, mitä sillä hetkellä tarvitsee. Se vahvistaa kaikkea sitä, mikä on hyvää sinussa. Reiki myös vetää sinua puoleensa silloin, kun on sen aika. Tietoa reikistä saattaa tulla monista eri lähteistä uudelleen ja uudelleen. Joku kertoo sinulle siitä, luet ehkä artikkelin lehdestä....

Lisää voit lukea sivuiltani

www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi

Tästä linkistä voit ostaa kurssin

https://www.campwire.com/buy_flexible/fe32e488-d381-4b1b-b0e5-5a91b4bc3321

fantasy-ga13395a69_1920.jpg

Avainsanat: reiki, kurssi, eheytyminen, tasapaino, itsehoito, auta minua