Share |

Itsesabotaasin voittaminen - verkkokurssi

Sabotoitko itseltäsi hyvän olon? Onko elämässäsi alue, joka ei toimi haluamallasi tavalla, asioita, joilla et onnistu? Itsesabotaasi on petollista ja sitä on vaikea tunnistaa. Käytkö negatiivista sisäistä vuoropuhelua päivittäin?

Verkkokurssilla voit oivaltaa kuinka taipumus sabotoida itse itseään hankaloittaa asioita luomalla rajoituksia, ongelmia.

Aiheita kurssilla:

1) Itsensä sabotoinnin tunnistaminen

2) Suurimmat elämän opit

3) Myrkylliset tunteet

4) Täyttymättömät tarpeet

5) Kieltäminen

6) Ehkä sinua on satutettu 

7) Tiedostamattomat mallit

8) Turvallinen olo 

9) Piilotettu raivo

10) Tekosyyt

11) Lahja

12) Antautuminen

13) Rauha kivun kanssa

14) Egon ja Hengen eron eheyttäminen

15) Ilmainen lahja sinulle

Miksi asiat kurssilla ovat tärkeitä? Kurssin aikana oivallat mikä pidättelee sinua toteuttamasta unelmia, joita haluat tehdä. Syvälle juurtuneet pelot nousevat pintaan, syntyy kaaos. Kun antaa vallan vastustamiselle, pelolle ja paniikille kehosta nousee esiin pelkoja ja menneisyyden traumoja. Kurssilla luotavan rauhan tilassa voit katsoa pelkoasi ja puhkaista sen.

Muutos on tärkeää ja sinua ja valoasi tarvitaan. Autan sinua saavuttamaan rauhan tilan, jotta voit siirtyä vanhasta uuteen turvallisin mielin ja nauttia elämästä. Olet sen arvoinen.

Nyt voit olla kotona itsessäsi ja olla kiitollinen ajasta itsellesi. Nyt sinulla on aikaa päästä kosketukseen sen kanssa, mitä todella haluat elämääsi, unelmoida suuria asioita ja nähdä tämä tilaisuutena antaa aikaa ja mahdollisuus tuntea itsesi paremmin ja syvemmällä tasolla.

Tästä linkistä voit ostaa kurssin

 https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/itsesabotaasin-voittaminen-90de6cf4

IMG_1901.jpg