Share |

Kuinka loit todellisuuden, jossa elät ja kuinka voit muuttaa sitä- verkkokurssi

KUINKA LOIT TODELLISUUDEN, jossa elät ja KUINKA VOIT MUUTTAA SITÄ? -verkkokurssi 

Tuletko mukaan seikkailuun, joka avaa uusia oivalluksia sielusi intohimosta, siitä palavasta tulesta sisälläsi, joka ei sammu. 

Onko sinut opetettu asettamaan muut etusijalle oman itsesi kustannuksella?  Totuus on kuitenkin se, että sinusta on paljon enemmän apua muille, jos rakastat ja kunnioitat itseäsi - sinä olet keskus. Näetkö itsesi heikkona, vähäpätöisenä, mitättömänä, näkymättömänä ihmisenä? Ovatko nuo rooleja, joita valitset esittäväsi? Palaatko näyttelemään rajoittuneisuudessa olemista? 

Olet enkeliolento, joka näyttelee ihmistä, jolla on litania rajoituksia, puutteita, draamaan, epäilyä, jotka saavat sinut unohtamaan todellisen alkuperäsi. 

Mitä rooleja olet esittänyt tähän asti? Mitä Shakespearen teatterissa juuri nyt esitetään? Haluatko osallistua uuteen roolijakoon? 

Oletko valmis suureen muutokseen vai etsitkö vain hieman parempaa elämää? Yritätkö korjata, parantaa, muuttaa, muokata identiteettiäsi, joka ei ole ainoa todellisuus sinusta. Identiteetti on vain rooli, jota esität, mutta se ei ole ainoa totuus. 

Kurssilla on mm. seuraavia aiheita: 

+mitä tarkoittaa herääminen - havahtuminen? 

+ mitä tarkoittaa valaistuminen ja kuka on vastuussa siitä? 

+ kuinka tähtihyppääminen toimii 

+ vapaa energiakeho - (valokeho)  

+ sielun ja ihmisen tarpeet vertailussa 

+ voima ja valtapelit 

Tekeekö valaistuminen elämästä helpompaa? Tuleeko sinusta jokaisen rakastama, kunnioittama, “seksikäs” olento? Oletko silloin kaikki tietävä?  

Olet vastustanut niin monia asioita elämässä ja olet uupunut. Olet opiskellut filosofiaa, uskontoja, mysteereitä monissa elämissä saamatta vastauksia. Tiedätkö miksi? Kirjojen kirjoittajat eivät olleet valaistuneita.  

Haluatko - Minä Olen – tietoisuuden tapoja oivaltaa, mikä saa sinut jatkamaan? Mikä se on, joka kaikkein pimeimpinäkin hetkinä saa sinut jatkamaan? 

Mitä on energia? Mistä energia tuli? Tietoisuudessa ei ole energiaa - on vain tietoisuutta - mistä energia tuli, kuka loi sen? Energiatasot - mitä ne ovat? Laajempaa tietoisuutta energioista. 

Tietoisuuden alkuperä ja energian alkuperä, mitä se on? Mitä unohdit tiedostaa ja olla tietoinen? Tietoisuudessa ei ole kyse älykkyydestä - on vain tietoisuutta - ei ole kyse kontrollista – vaan kokemus vapaudesta. Tietoisuus on oleellinen osa maailmankaikkeudessa - mikä rooli on tietoisuudella – se ei ole ajatus, ei älykkyyttä, moderni psykologia luottaa muistiin, ajatuksiin, muistoihin, mutta ei tietoisuuteen. 

Tietoisuuden ja ajattelun välinen ero. Ajatus on feikki, mutta sinä teeskentelet niiden olevan tosia. Ehkä hämmästyt mihin kaikkeen järkeilevä mieli on saanut sinut uskomaan. Elämä ja todellisuus ovat vain tapoja havainnoida ja kurssilla saat työkaluja jatkaaksesi matkaa. 

Haluatko olla vapaa sinä -itse – oivaltaa, että voit olla tietoinen elämäsi luoja, etkä enää ole osa tiedostamatonta luomista? 

Hei Elämän Taiteilija uuden näytelmän roolit ovat jaossa – tuletko mukaan valitsemaan? 

Mitä sinä valitset? 

Valitsetko oman näköisesi elämän, jossa on iloa, vapautta olla sinä, oivaltamaan kuinka ainutlaatuinen sinä olet? 

 

Tästä linkistä voi ostaa kurssin