Share |

Kuinka selviytyä narsistisesta suhteesta? Uusi verkkokurssi

KURSSIN ESITTELY – NARSISTINEN SUHDE – kuinka selviytyä, jäädä eloon ja menestyä  

Oletko koskaan kohdannut ihmisen, jolla on narsistinen persoonallisuus – kumppanina, työelämässä, ystäväpiirissä tai perhepiirissä? Narsistilla on taipumus jättää jälkeensä pysyvä vaikutus yhtä hyvin kuin monia palasia poimittavaksi --- ehkä jälkeen jäi alijäämäinen pankkitili tai särkynyt ihmissuhde, mutta melkein aina äärimmäisen loppuun käytettyä energiaa. Kun oivallat, miksi narsisti on kokemuksesi, elämä ei koskaan ole enää samanlainen.  

Sinä voit olla omassa voimassasi ja olla rakastettu ihmissuhteessa. 

Ohjaan sinua tällä kurssilla aitoon ja syvään eheytymiseen myrkyllisestä, narsistisesta ihmissuhteesta. Moni ei oivalla, että ihmiset, joiden kanssa olemme yhteydessä, aina paljastavat jotakin meissä itsessämme olevaa. Mitä olet sisäisesti - ne heijastavat epävarmuuttasi, itsesi epäilyä, taipumusta antaa ylitsevuotavasti ja arvottomuuden tunteitasi. Kun kuitenkin oivallat – joskus hyvinkin äänekkäästi - mitä tällainen ihmissuhde tuo tullessaan, voit eheytyä syvemmällä tasolla kuin edes olet sellaista syvyyttää tajunnut olevan olemassakaan.  

Myrkyllinen ihmissuhde sisältää paljon tietoa ja arvokasta apua, kun olet valmis sallimaan elämää muuttavaa muutosta. Kurssin aikana tutustut itseesi syvimmillä tasoilla. Paneudut kaikkiin itsesi osiin, jotka ovat jostakin syystä jääneet varjoon, piilotettuja ja naamioituja. Nämä osaset osoittautuvat olemaan sinun suurimpia vahvuuksiasi. Johdatan sinut läpi monien tarinoiden, joita olet luonut ja kertonut itsellesi ja lopultakin tuot ne omaksi totuudeksesi. 

TÄMÄN KURSSIN AVULLA VOIT: 

+ Tunnistat, oletko myrkyllisessä ihmissuhteessa ja kuinka navigoit ja mahdollisesti lopetat suhteen. 

+ Kuinka voit päästä irti siteistä ja köysistä ja vapauttaa itsesi myrkyllisestä suhteesta. 

+ Lopettaa toisten odotusten mukaisesti elämisestä ja uudelleen yhdistyä omiin tarpeisiisi olla ja elää. 

+ Eheyttää ydin olemuksesi ja pysyvästi vapautua malleista, jotka eivät enää palvele sinua. 

+ Omaksua oman voimasi ja itsevarmuutesi, itsearvostuksesi. 

+ Luottamaan itseesi ja luottamaan siihen, että oma ohjausjärjestelmäsi on alituisesti luotettava kumppanisi. 

 

KUKA VOI SAADA APUA KURSSISTA?  

+ Jokaisen, joka haluaa ymmärtää narsismin merkit ja piirteet ja niiden vaikutuksen ihmissuhteisiin. 

+ Jokaisen, joka tuntee, ettei häntä arvosteta, ei kuunnella tai hänet syrjäytetään ja haluaa yhdistyä omaan sisäiseen itseensä ja löytää suurempaa rakkautta, onnellisuutta ja tyytyväisyyttä elämäänsä.  

+ Ihmiset, jotka ovat nykyisessä suhteessa narsistin kanssa tai ovat olleet sellaisessa suhteessa ja etsivät parantumista tuosta kokemuksesta. 

+ Sellaisten yksilöiden, jotka etsivät ohjausta navigoida tai lopettaa myrkyllinen ihmissuhde käyttäen itsensä rakastamista ja itsevarmuutta apunaan. 

+ Jokaisen, joka haluaa paljastaa kaikkein arvokkaimmat osaset itsestään saavuttaakseen selkeyttä ja vahvuutta tullakseen kuulluksi ja saadakseen huomiota, jota he ansaitsevat kaikilla elämänsä alueilla. 

+ Ihmisten, jotka etsivät itseensä palautumista epäterveen ihmissuhteen vaikutuksista, menneisyydessä ja nykyisyydessä. 

+ Niiden, jotka haluavat välttää kehittämästä tasapainotonta ja tuhoisaa dynamiikkaa nykyisessä tai tulevassa ihmissuhteessaan. 

+ Miesten ja naisten, jotka haluavat harjoittaa itsensä rakastamisen tekniikkaa saavuttaakseen paremman ymmärryksen itsestään, tunteakseen olevansa voimakas astumaan omaan suvereeniin itsestä määräämisen energiaan. 

+ Jokaisen, joka on valmis murtautumaan myrkyllisesti ihmissuhteesta, yhdistymään omiin syvimpiin tunteisiinsa ja saamaan syvemmän ja laajemman oivalluksen kokemuksistaan kaikilla elämänsä alueilla. 

JOKO ALOITETTAAN? 

Kurssilla saat paljon näkemyksiä ja viisautta. Saat paljon enemmän selkeyttä, mitä ja miksi asioita tapahtui. Saat ymmärrystä, kuinka energia toimii, laajennat tietoisuuttasi ja saat työvälineitä auttamaan sinua päästämään irti sellaisista energioista, jotka eivät enää palvele sinua. 

Voit oivaltaa mitkä asiat pidättelevät sinua ja voit saada apua, kuinka vapauttaa jumittuneet energeettiset ja emotionaaliset esteet, jotka ovat olleet piilossa ja naamioituneena. 

KUINKA TÄMÄ KURSSI TOIMII? 

Alkaen tänään, saat koko kurssimateriaalin heti käyttöösi ja voit edetä sinulle sopivaan tahtiin. Kaiken materiaalin saat pitää ja voit palata siihen aina silloin kun haluat. Et kadota mitään, kaikki on uudelleen koettavissa niin monta kertaa kuin vaan haluat. Voit valita myös minkä aiheen haluat toistaa uudelleen ja uudelleen aina silloin kun haluat.  

Teksti materiaalia PDF muodossa 40 sivua 

Paljon artikkeleita elämän selkeyttämiseen. 

Kokemuksellisia hengitysmeditaatioita 

Olen 20 vuoden aikana saanut olla monen henkisen hyvinvoinnin tukena ja apuna. 

JOKO OLET VALMIS ALOITTAMAAN? 

Tervetuloa  

Rita Forsberg-Kimura