Taika

Maanantai 26.9.2022 - Rita

Taika keijuserkun kertomana verkkokurssilla "Kaukaiset keijuserkkumme"

"Magic - taika on vanha sana ja tarkoittaa - monta - monikerroksinen - moniulotteinen. Monia asioita tapahtuu samanaikaisesti.

Pelkkä sana - magic - sisältää jo itsessään monia asioita. Oikea maagi ei yritä pakottamalla saada aikaan mitään tapahtumaan.

Meille keijuille taikuus on taide - muoto. Syvä magic on jotakin, jonka koemme, jota olemme, koska olemme yhteydessä luontoon ja elämään.

Kun puhutaan taikuudesta, mieleen nousee Merlin, Gandalf, joilla oli kyky matkata ajassa eteen- ja taaksepäin. Tämä sama kyky on meillä ja se on myös sinulla. Olet vain unohtanut sen."

 Ero noidan ja velhon välillä:

 Noita haluaa hallinnan, loitsujen hallitsevan valtakuntaansa ja työskentelee lujasti kädet nyrkissä ohjatakseen energiaa kohti haluamaansa lopputulosta. Tietenkin kaikki nuo loitsut tulevat takaisin hänelle itselleen lopulta (ehkä siksi suljemme pois taikuuden), ja Noidan on oltava varuillaan, tarkkaillen aina selkänsä ja varmistaakseen, että asiat etenevät hänen tahtonsa mukaan.

Velho kuitenkin seisoo avoimin käsin, vetää energiaa itselleen ja antaa sen virrata vapaasti. Velho Merlin tietää, että energia palvelee kaikkia sopivimmalla tavalla, ja hän on rauhallinen ja tyyni. Hänen kasvoillaan ei ole kamppailua, ei ponnistelua. Hän ei työnnä energiaa, vaan sallii sen vain virrata, pitäen kätensä auki luottaen, vastaanottaen, vain sallien.

Tästä linkistä voi ostaa kurssin

https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/kaukaiset-keijuserkkumme-271abb41

hands-ge07aa393d_1920.jpg

Avainsanat: taika, taikuus

Kuukiven taikavoimaa

Torstai 18.8.2022 - Rita

Kautta maailman kuukiveä on pidetty mystisiltä ominaisuuksiltaan kykenevän yhdistämään sinut kuun taikaan.

Kuukivet, jotka ovat saaneet nimensä tuosta loistavasta kehästä yötaivaalla, tarjoavat sinulle enemmän kuin vain kauneutta. Niiden yhteys kuun jumalattariin kautta maailman saattaa selittää, miksi kuukiven ominaisuudet vaikuttavat saavuttavan kaikki ne, jotka löytävät itsensä kuun valon loisteessa, kuten matkailijat, kaikki merta rakastavat ja uneksijat. Kautta maailman kuukivet on yhdistetty kuun mystisiin ominaisuuksiin ja tuomaan noita ominaisuuksia päivänvalon tunteihin.

Intiassa niiden ajatellaan tuovan suloisia, kauniita unia yöllä ja niillä on myös maine saada aikaan intuitiivista ja henkistä näkemystä "kolmannen silmän" kautta milloin tahansa päiväsaikaan. Keskiajalla Euroopassa kuukiven vaikutus alitajuntaan huomattiin, kun kiveä tuijotettiin ja sen vaikutuksesta saattoi nukahtaa syvään uneen, jossa voi nähdä tulevaa. Kuukiven kerrottiin vaikuttavan hedelmällisyyteen ja Arabiassa naiset kantoivat kuukiveä alusvaatteissaan vaikuttaakseen hedelmällisyyteen. Kuukiven uskottiin myös vaikuttavan sadon hedelmällisyyteen ja siksi hedelmäpuissa roikkui kuukivi amuletteja ennen sadonkorjuuta. Lisäämään kuukiven voimaa koeta asettaa kiviä täydenkuun valoon.

Kuukivet, joita pidetään sadepisaroiden kyynelinä, ovat kauan muistuttaneet aasialaisia siitä, ettei kuuta voi nähdä sateen aikana, samoin kuin sinun on vaikea nähdä läpi kyynelten. Tuomalla rakkautta ja runsautta elämääsi tänään ja auttamalla sinua näkemään tulevaa, kuukivi sallii sinun tuoda toivoa manifestoida kaikkia hyviä ja kauniita asioita elämääsi tänään.

Tutustu kuukiveen tästä linkistä

https://www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/tuotteet.html?id=11/553807

Avainsanat: kuukivi, kuu, taika

Aika yli 2000 vuotta sitten

Sunnuntai 26.12.2021 - Rita

Kristuksen kadotetut lapset

Muistatko aikaa yli 2000 vuotta sitten, kutsut sitä Jeesuksen ajaksi, oikeasti Yeshua Ben Josef -ajaksi. Olit ehkä maassa tuolloin, kuten minäkin olin. Istuimme yhdessä ryhminä ja keskustelimme, kuinka tärkeää on tuoda Kristus tietoisuuden siemen maahan, ei vain yhden vaan monen tuomana.

Kuljit Rakkauden Mestarin kanssa ja maistoit hänen tarjoamaansa hedelmää. Oli todella tärkeää, että maistoit tuota energiaa kulkiessasi maassa. Kuljit hänen kanssaan ja opit hänen energiastaan, joka oli sopimuksesi tulla maahan.

Tulit maahan ehkä viimeisen Maailman sodan jälkeen, ehkä 1970 luvun puolivälissä. Jotkut tulivat ennen tai jälkeen tuon ajan, mutta jokainen valitsi tulevansa tänne juuri tuona aikana. Olit siemenen kantaja - Kristuksen Kadotettu Lapsi. Tulit monen muun kanssa kantaen itsessäsi tuota siementä - Kristus tietoisuuden valkoista kristallin kirkasta selkeää energiaa - Kristus tietoisuutta.

Kun synnyit ja vanhempiesi katsoessa silmiisi, he näkivät jotakin muuta, mitä he eivät nähneet toisten lastensa silmissä tai muiden lasten silmissä. Monessa tapauksessa tämä pelotti vanhempiasi. He eivät ymmärtäneet sitä, mitä näkivät.

Oli varmaan outoa katsoa silmästä silmään puhdasta rakkautta ja Kristus tietoisuutta - kokemus, joka olisi ollut ihana tapahtuma heille, mutta he eivät olleet valmiita siihen. Energian vahvuus, joka silmistäsi loisti, pelotti heitä. He eivät ymmärtäneet nukkumis- tapojasi, tapaa, jolla puhuit toisten kanssa, koska et ollut samanlainen, kuin muut lapset.

Olit erilainen, epätavallinen ja ehkä sinua pidettiin outona ja syvällä sisimmässäsi ehkä koit, että vanhempasi eivät olleet tyytyväisiä sinuun. Kun aloit tuoda kehoosi tuota Kristustietoisuutta, ehkä kaksivuotiaana, koska tarvitsit tuon energian tuomista kehoosi, niiden reaktioista, jotka tulivat katsomaan sinua, kun olit vielä kehdossa, aloit tuntea häpeää tai että olit tehnyt jotakin väärin.

Monet tätä lukevat sulkivat tuon oven, joku koki hyvin traumaattisen fyysisen tapahtuman. Minä olin hukkua kaksi kertaa lapsena. Ehkä tunsit yöllä (kuten minä), kuin suurin rakkaus, jota olit koskaan kokenut, luisui pois ja käveli pois luotasi. Sinusta tuli Kadotettu Kristuksen Lapsi. Suljit oven ja naulasit sen lujasti kiinni.

Ei ole tarpeen tuntea häpeää, koska kaikki tämä oli suunnitelman mukaista. Koska tunsit epätoivoa ja suurta eksyksissä olon tunnetta, muistamisella on tapana palata luoksesi juuri siksi. Kaikki tuo häpeä, jota tunsit, kristallisen Kristuksen rakenne, joka on sinussa, oli tarpeen panna sivuun odottamaan sopivaa aikaa. Jos olisit tuonut tuon tietoisuuden esiin teini -iässä tai liian aikaisin aikuisuudessa, sinut olisi toden näköisesti tapettu, tuomittu tai pilkattu. Oli siis todella tärkeää piilottaa se.

Olet kantanut tuota taakkaa monia vuosia, käynyt terapiassa, parannus sessioissa, jotta voisit saada selville, mitä oikein tapahtui. Valitsit tämän polun, eksyksissä olon tunteen ja hylätyksi tulemisen tunteen ja kaikki nuo tunteet tulevat tästä valinnastasi. Et ole tehnyt mitään väärää.

Näin joulun aikana salli itsesi muistaa lapsuuden joulua ja tietämistä, joka sinulla oli tuolloin. Salli kristallisen valkoisen tietoisuuden loistaa kauttasi.

a-book-2929646_1920.jpg

Avainsanat: kristus, tietoisuus, on aika, auttakaa minua,

ON AIKA.SINÄ OLET VALMIS.

Perjantai 12.11.2021 - Rita

ON AIKA. SINÄ OLET VALMIS - verkkokurssi.

Ehkä koet, ettet ole jollakin tavalla valmis,

mutta luota itseesi ja luota minuun, kun sanon,

että sinä voit saada kurssin käytyäsi

muutosta aikaan elämässäsi.

Totuudet, joita kurssilla jaan,

saivat aikaan oivalluksia ja muutosta

omassa elämässäni. 

Totuuksia, joiden on aika tulla tietoisuuteen.

Totuuksia, jotka olet unohtanut ja nyt on aika muistaa ne. 

Sinulla on valta pysähtyä tutkimaan itseäsi ja elämääsi.

Jos et ole tyytyväinen johonkin elämässäsi,

sinulla on aina mahdollisuus oivaltaa se uudella tavalla

tai voit kehittää omaa asennettasi,

kuinka suhtaudut siihen ja

saada aikaan muutosta elämässäsi.

Loit niin paljon ongelmia, jotta voisit ratkaista ne.

Älä taistele ongelmiasi vastaan.

Haluan auttaa sinua päästämään irti

eloonjäämistaistelusta ja kokemaan tätä hetkeä.

Kurssilla voit edetä omaan tahtiisi ja

palata sille yhä uudelleen ja uudelleen.

Kurssilla ei ole aikarajaa.

Sinä valitset.

Sinun kannattaa tehdä päätös nyt.

Kurssin järjestäjä: Rita   

Tästä linkistä voi ostaa kurssin 

 https://www.campwire.com/buy_flexible/f086c13f-1296-47eb-9d9f-6a9188832e64 

a-book-2929646_1920.jpg

Avainsanat: aika, tietoisuus, energia, verkkokurssi, auttakaa minua,

E-kirja uutuus

Tiistai 8.6.2021 - Rita

Kauneus on yksi tärkeimmistä enkeliaisteistamme. Elämän kauneuden ja taianomaisuuden löytyminen sai muutoksen aikaan omassa elämässäni. Taika on ollut työnnettynä toisille tasoille, mutta nyt on aika tuoda se jokaisen elämään. Taika ei ole taikatemppujen tekemistä vaan ihan jotakin muuta...

Miksi kirjan nimi on Kaunis elämä ja kaunis kuolema? Kuolema on läsnä heti syntymästä lähtien. Se on väistämätön ja läsnä koko ajan ja siksi ihmiset eivät halua puhua kuolemasta.

Kirja voi auttaa sinua kokemaan elämää uudella, syvemmällä tasolla ja nauttimaan elämästä ilman kuoleman pelkoa.  

Kirja on nyt tarjouksessa.

Tästä linkistä voi ostaa kirjan..

https://www.bod.fi/kirjakauppa/kaunis-elaemae-ja-kaunis-kuolema-rita-forsberg-kimura-9789528036784

Avainsanat: kauneus, elämä, kuolema, enkeliaisti, taika

Herääminen

Torstai 28.1.2021 - Rita

Mitä tarkoittaa herääminen?

Monet konfliktit, joita maan päällä nyt koetaan, ovat kollektiivisen heräämisen merkkejä ja kaikki vanhan systeemin heikkoudet nousevat pintaan. Ole tietoinen siitä, että jännittyneisyys, jota saatat tuntea, on seurausta tästä heräämisestä ja se ei ole sinun.

Aistit vain herkkänä ihmisenä kaiken ympärilläsi ja luulet niitä omiksesi ja otat ne omaksesi - ne eivät ole sinun. Voit tosin kuvitella niiden olevan sinun, mutta ne eivät ole. 

Planeetta käy läpi heräämistä, jonka tietoisuus aiheutti ja heräämisprosessi käydään läpi nyt yksilö tasolla. Salli tietoisuuden muutos - älä taistele vastaan, koska mitä enemmän vastustat, sitä enemmän koet taistelua ja kamppailua. Virtaa vain mukana, joka ei todellakaan tarkoita, että menet mukaan mielen peleihin. 

Hengitä vain syvään muutaman kerran ja salli. Ihminen alkaa kokea uudella tavalla tapahtumia elämässään. Ihminen käänsi selkänsä omalle sielulleen ja sielu hyväksyi tämän ja käänsi myös selkänsä ihmiselle. Syyllisyys ja häpeä tästä esti sinua näkemästä omaa loistoasi. Kuitenkin Minä Olen -olemuksesi tuntee nyt rakkauden, kauneuden, menestymisen, myötätunnon, koska sinä koit kaiken tämän.

Aika muuttuu - uusi taistelun aihe planeetalla - mennyt ja tuleva taistelevat ja kumpikaan ei voita. Koska ei ole kyse kummastakaan - mennyt tietää oman historiansa, mutta pysytkö sinä menneisyydessä kiinni - menneet elämät, esi-isien aikaisessa tietoisuudessa vai kuunteletko tulevaa, joka sanoo, muutetaan kaikki.

Mitä tapahtui menneisyydessä - se ei ollut mitään - sillä ei ole merkitystä - ja silloin se ei ole mitään.

Koet ajan muutosta. Aika on kiehtova illuusio.  Maya - aika muuttui 2012. Mayat eivät nähneet tietoisuuden nousua - lineaarisen ajan loppua.

Kun riittävä määrä ihmisiä aisti yhteisen sopimuksen - aika - ajasta tuli todellisuutta ja alkoi ajan tanssi. Ajasta tuli tanssi, joka tanssi muotoja, joita voi muodostaa ihan kuin kaavoja matematiikassa. Kaikki tanssivat saman ajan tahtiin. Junat liikkuvat aikataulujen mukaan, ihmiset kulkevat kelloa seuraten...

Laskepa huviksesi, kuinka monta kertaa sana - aika - toistuu tavallisessa puheessa.

pocket-watch-3156771_1920.jpg

Avainsanat: herääminen, oivaltaminen, aika, tietoisuus,

Aboriginaalit

Perjantai 28.8.2020 - Rita

Aboriginaalit tietävät etteivät he omista maata vaan ovat osa sitä ja heidän tehtävänsä on huolehtia maasta.

Kaikki luonnon maailmassa jättää jälkensä maahan. Australian aboriginaalit, joilla on pisin jatkuva kultturihistoria ryhmänä maan päällä, tietävät tämän. Dreamtime, joka on heidän henkisyyttänsä ja kulttuuriansa, selittää maan ja sen kansan alkuperän ja kulttuurin. Kun aboriginaalit uneksivat, jokainen tarkoituksenmukainen toiminta, tapahtuma tai elämän prosessi jättää heidän uskonsa mukaan jälkeensä värähtelevän jäännöksen. Kaikki luonnollinen elämä tuo esiin jivaa ja guruwaria. Kasvit jättävät siemenen omana mielikuvana itsestään, samoin meret, vuoret ja pienin hyönteinen - kaikki luonnossa sisältää muistoja ajoilta jolloin heidät luotiin ja värähtelevät elämän voimaa.

"Dreaming" aboriginaali kulttuurissa, käsittää tiedon, uskon ja harjoitukset, jotka on johdettu luomisen tarinoista ja Australian historiasta. Dreamtime seremoniat, rituaalit, tarinat ja piirrokset kuvaavat aikaa jolloin ihmiset, eläimet ja kasvit luotiin. Usein viittaukset aikaan ennen aikaa, ovat uniaikaa kun esi-isien henget saapuivat maahan muunlaisessa muodossa kuin ihmisen muodossa, luoden joet, järvet, kukkulat ja aavikot. Kun heidän työnsä oli tehty, esi-isien hengistä tuli osa maata, muuttuen kasveiksi, eläimiksi, maaksi ja taivaaksi.

Paikat, joille muinaiset henget matkasivat ja minne he tulivat lepäämään kerrottiin Aboriginaaleille uneksimisen kautta. Aboriginaalit tietävät etteivät he omista maata vaan ovat osa sitä ja heidän velvollisuutensa on kunnioittaa ja pitää huolta maasta. Aboriginaalit tämän uneksimiskyvyn avulla tiedostavat, että muinaiset henget vieläkin asuttavat luonnollista maailmaa, luontoa ja heidän jättämät jälkensä resonoivat joka puolella.

Menneisyys on vielä elävä ja hengittävä tänäkin päivänä ja niin se tulee olemaan huomennakin ja ylihuomennakin - ikuisesti.

On todella sääli, että nykyään Aboriginaalien kävelypolut on tuhottu, veden otto paikat polun varrelle ovat kuivuneet ja karjankasvatus vie vapaat maat, joilla he ennen kävelivät ja liikuuttivat energiaa ei vai itselleen vaan koko maailmalle.

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1976.jpg

Avainsanat: luonto, dreamwalking, astralia, uniaika, uneksiminen,

Aika

Keskiviikko 15.4.2020 - Rita

Aika

Tämä on mahtavaa aikaa Maassa. Olemme astuneet seuraavaan vaiheeseen.

Tunnetko sen?

Valtavaa puhdistumista on tapahtunut usean vuoden aikana ja tapahtuu edelleen.

Todellisuutemme on aikaan perustuva todellisuus. Aika on liikkeen mitta, tapa mitata liikettä. Aika pitää sinut "liimattuna" tähän todellisuuteen, mutta voit mennä sen ohi, ylitse ajan ja voit olla ajassa ja ajattomuudessa samanaikaisesti. 

Aika on elementti, joka pitää yllä kaikkea. Aika on luomisen sydämen lyönti, rytmi, josta tulee elämä. Kaikki pysähtyisi, jos aika pysähtyisi. Järkeilevä mieli ajattelee, että ilman aikaa kaikki luhistuu, olisi kaaosta.

Aika on lineaarinen - etenee mennyt - tuleva. Kun näkeekin ajan ympyränä, voi katsoa aikaa eri näkökulmasta ja ei enää ole tarvetta puristaa itseään nyt - hetkeen, vaan näkökulmana onkin kaikki on tässä: mennyt, nykyisyys ja tulevaisuus.

Aika estää sinua kokemasta todellista "Minä Olen olemusta." Minä Olen -olemuksella ei ole mennyttä elämää, ei tulevaa elämää, se ei ole aikaan perustuva, koska silloin sinä olet järkeilevässä mielessä ja mieli ei pysty oivaltamaan "Minä Olen" "I Am"

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1336.jpg

Avainsanat: Minä Olen, aika, ajattomuus, kokemus,

5 D ja samanaikaisuus

Lauantai 11.4.2020 - Rita

5D ja samanaikaisuuskoti,

Aika on samanaikainen, ei ole menneitä tai tulevia elämiä tai rinnakkaisia tai vaihtuvia elämiä. - Kaikki mitä olet ollut, on tässä ja nyt. - Hallitset ajatuksesi, jokaisen sanasi, jokaisen toimintasi ja jokaisen aikomuksesi. Olet tietoinen Valo-olento, laajeneva, moniulotteinen olento.

12.12.2012

3D ei enää ole saatavilla, ovi on suljettu, mutta 3D tavat ovat vielä täällä, mutta ne eivät enää toimi.

21.12.2012

Asennettiin uusi rakenne.

2013 on uuden ohjelman asentamisen vuosi.

2014 on uuden ohjelman käynnistämisen vuosi ja kaikki on uutta. Vuosi toi uusia kokemuksia, jotka eivät olleet tuttuja vaan olivat ennen kokemattomia ja jännittäviä.

MUUTOS 

Muutoksessa on kyse palaamisesta Kotiin. Paluusta omaa itseen, omaan Ykseyteen. Puhdistaa itsessään kaiken sen, mikä ei ole. (tämä tarkoittaa: oppii pois = päästää irti ohjelmoinneista, jotka tulevat vanhemmilta, opettajilta, suvulta, ystäviltä ... koko ihmiskunnan massa tietoisuudesta) Muutos auttaa uudelleen yhdistymisessä, jotta muistaa sen kuka oikein on.

5D liittyviä sanoja: mm varma, läsnäolo, kyvykäs, ystävällinen, mukava, helppo, armollinen, sulokas, loistava..

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1902.jpg

Avainsanat: muutos, aika, mennyt, tuleva,

Olet enemmän

Maanantai 9.3.2020 - Rita

Olet enemmän

Sinä olet niin paljon enemmän kuin ihmisen poika / tytär.

Sinä olet maan, meren ja taivaan poika / tytär.

Taikuus, taika on tämän maailman rakennusaine.

Sinä synnyit siitä.

Sinä olet itse taikuus, taikaa.

Et voi koskaan menettää sitä mitä olet.

Usko ja luota.

Usko, luota siihen, minkä sydämesi tietää todeksi;

että olet aina ollut olemassa ja tulet aina olemaan olemassa. 

Luota siihen, mikä olet

Luota siihen, mitä tulet olemaan, koska olet jo sitä. 

Pian sinä heräät Valoon, koska sinä olet Valo.

Tämä maailma on Valon Valtakunta, jos sallit sen olevan.

Kuva: Tsutomu Kimura

aurora_sauna.jpg

Avainsanat: taika, taikuus, usko, luottamus

Taika

Tiistai 18.2.2020 - Rita

TAIKA

Mitä on taika, taianomaisuus? 

En tarkoita taikatemppujen tekemistä kun kirjoitan taiasta.

Taika on oman moniulotteisuutensa oivaltamista ja se voi palata ihmisen elämään, kun sallii tapahtumat luonnollisella tavalla ilman pakottamisen tarvetta. 

Taika on kadonnut toisille tasoille, työnnetty pois noille tasoille tästä maailmastamme. Taika on koettu uhkaavana ja siksi ihminen unohti sen merkityksen,

Mitä on kauneus?

Sinä olet kauneus. Minusta kauneus on jumalallisuuden näkemistä luonnossa, toisessa ihmisessä, omassa itsessään, kaikessa.

Kauneus on silta oman jumalallisuuden luo, omaan sisäiseen henkeen, tie kokea omaa sisäistä kauneutta. Ihmisessä on niin paljon uskomatonta kauneutta. Luonnossa kauneus ilahduttaa silmää mutta erityisesti sielu, henki kokee, nauttii tuosta luonnon kauneudesta sinun kauttasi.

Hengitä sisään luonnon värejä, ääniä, tuoksuja. Hengitä sisään ruusun täydellisesti avautuvaa kukkaa, kukan tuoksua, sen väriä, vihreyttä  .. kaikkia värejä.

Luonto on väriterapiaa.

Puut tarjoavat suojaa, turvaa kaikille ja välittävät mahtavaa energiaa ympärilleen.

Sinä olet tietoisuus, joka käyttää tuota energiaa.

Huomaatko kuinka paljon taikaa on ympärilläsi kun sallit, et pakota asioita tapahtumaan? Taika voi palata elämääsi jos niin valitset.

Kuva: Tsutomu Kimura

2009-12-02_14.53.26.jpg

Avainsanat: taika, taianomaisuus, kauneus, sisäinen henki, sielu, luonto,

21.12.Talvipäivän seisaus

Keskiviikko 20.12.2017 - Rita

Heräämisen vuosi

Talvipäivän seisaus 21.12 on symboli Sielun pimeän yön päättymiselle. Tämä aika on uudelleen syntymistä Valoon. Tänä pimeimpänä päivänä menemme syvälle itseemme, etsien omaa totuuttamme, omaa sisäisen tulen valaisua.

Tämä on kylvön aikaa, josta pulppuaa toivon kipinä, uusi sarastus, muinaisina aikoina talvipäivän seisausta - Yule time - juhlittiin pyhillä tulilla. 

Nykyajan kiireinen aika on unohtanut näiden -seisauspäivien merkityksen ja ohittaa hyviä tilaisuksia tutkia itseään.

Juhlista omalla tavallasi tätä tapahtumaa ja laskeudu joulun ajan taianomaiseen aikaan, päästä irti kiireestä. Onko pakko lentää kuin päätön kana .....?

Laskeudu omaa itseesi .. 

Tipahda kuin lehti puusta.... kuin tähti taivaalta

Rakastu itseesi ... tuntuu niin hyvältä rakastua itseensä.. omaan olemukseensa

Missä oli pimeyttä, siellä on nyt valoa

Missä oli kipua, siellä on nyt iloa

Missä oli epäilyä, siellä on nyt luottamusta

Salli sateen tulla ja pestä pois kaikki pelot

Salli unelman täyttää sielusi......

Avainsanat: sielu, pimeys, , taika, joulu, herääminen

Itsen aika on nyt....

Sunnuntai 24.9.2017 klo 11.35 - Rita

On jo aika siirtyä pois vanhasta.

2000 vuotta sitten Jeesus, Yeshua, toi mukanaan maahan joukon sieluja, jotka olivat sitoutuneet Kristus tietoisuuden siemenen istuttamiseen maahan. Istuttamaan Kristus  - tietoisuutta, kristallin kirkasta tietoisuutta tänne.  Tämä Kristallinen tietoisuus sai aikaan uskontoja - katolinen kirkko 1000- 500 vuotta sitten ei ollut se, mitä se oli alkujaan. Alkuperäinen kirkko tunsi mysteerit.

Tarkoitus oli, että taiteet saisivat aikaan ilman voimaa, vallanhalua olevan elämän, mutta vallasta ja sen halusta ja houkuttelevasta voimasta tuli se, joka sai enemmän ja enemmän mukaansa niitä, jotka halusivat alistaa, hallita toisia.

Pimeä aika oli oikeastaan puutetta koulutuksesta, tieteistä, tietämättömyyttä - ja niin tietoisuus siirtyi sisäänpäin, tutkimaan itse itseään. 400 - 1400 luvulla puuttui taidetta, teknologiaa ja pimeä keskiaika valtasi maailman. Kuitenkin tämäkin pimeä aika oli oikeasti aikaa, jolloin yhdistyivät ihmis-itse ja jumalainen - itse. Yhteys, joka jossain tilanteissa ilmeni eläimellisenä, raakana, julmana.... kuitenkin ajan myötä 1400 - luvulla muodostui Renessanssi, joka sai alkunsa Italiasta ja näin pimeä aika toi ihmiskunnan ulos pimeydestä teatterin, musiikin, kirjallisuuden, taiteen avulla, eikä suinkaan valtion tai kirkon avulla.

ART WILL SAVE THIS PLANET - TAIDE PELASTAA TÄMÄN PLANEETAN.

Näin sanoi Ylösnoussut Mestari ST. Germain. Missä on tietoisuutta siellä on taidetta, missä on taidetta on virtausta, kun on taidetta on kauneutta, kukoistusta ja vapautta.  Kirkko oli tuona aikana keskittynyt tukemaan ja rahoittamaan Renessanssia, tosin sillä oli omat intressinsä mukana ja lopulta se vapaus, jota taiteiden muodossa ilmaantui, oli kirkolle liikaa ja pelottavaa ja niin kirkko rupesi vainoamaan näitä taiteilija - kapinallisia.

( Katselen oman isäni maalaamia tauluja ja niissä näen juuri tuota kapinahenkeä, joka taiteen tekijällä on. Häntä ei tosin omana aikanaan ymmärretty täysin vaan moni taiteentekijäkin pilkkasi häntä.)

Mitä on oikeastaan taide?

Kirkkokin on taiteen muoto, koska se on ilmaisun muoto, tuntemisen, ymmärtämisen muodossa. Koska kirkko on taidemuoto ja taide on koko ajan luovaa, muuttuvaa ja kehittyvää eikä jää paikoilleen, myös kirkko tarvitsee tätä muutosta. Yritys kontrolloida kaikkea sai kirkon unohtamaan alkuperäisen tarkoituksensa, tukea yhteyttä taivaan ja maan välillä, kaikenlaisia yhteyksiä: ei pelkästään rukousta,seremonioita, kirkollisia menoja vaan seurata kehitystä, jota nimenomaan taide toi ja tuo. Taide oli se, joka sai tietoisuuden kukoistamaan 1700 - 1800 - luvulla.

Protestantit olivat kapinallisia, jotka unohtivat sen nopeasti. Oli niitä, jotka yrittivät tuoda Yeshuan todellisia opetuksia esiin ja näin sai alkunsa ajatus: "Jeesus oli pelastaja, jota on palvottava." Tämä ei ollut tarkoitus, vaan oli tarkoitus levittää tuota Kristallin kirkasta, Kristus - tietoisuutta taiteen, tietoisuuden avulla, luovuuden avulla. Yeshua oli tietoisuuden keskus.

Tämä sai aikaan ns. NEW AGE aikakauden ja se mahdollisti kuolleitten kanssa puhumisen, levitoinnin - ja moni eksyi, nimenomaan eksyi psyykkisiin ennustuksiin, ennustamiseen, menneisiin elämiin... ja on näissä vieläkin....

New Age oli tarkoituksensa ja aikansa, mutta nyt on aika mennä pidemmälle... ITSEN AIKAAN....

Avainsanat: taide, kirkko, kapinallinen, renessanssi, Yeshua, valta, tietoisuus, pimeäaika

Keijut, haltijat...enkelit ympärillämme.

Lauantai 5.8.2017 - Rita

 Luonnonvoimat ja taianomaiset olennot eivät välttämättä ota fyysistä laatua olevaa muotoa, jonka sinä haluaisit näkyvän haltijoina, keijuina... mutta ne ovat todellisia, ne ovat hyvin todellisia olentoja... mutta ihmisen kadotettua luovuuden ja mielikuvituksen taian, nuo olennot siirtyivät "tien sivuun" odottamaan, koska olemme valmiita niiden takaisin tuloon ja nyt on se aika.

He eivät ole täällä antamassa sinulle vastauksia vaan kutsumassa sinut leikkimään, tanssimaan kanssaan ja ne kutsuvat sinut käymään läpi uusia kokemuksia, joita et koskaan aikaisemmin ole kokenut. Menemään rajoittuneen mielen tuolle puolelle ja laajentamaan ja tasapainottamaan energiaasi, jotta se voi vapaasti virrata ja tuoda uuden energian liikuttamaan jumittunutta virtausta.

Taika on luovaa ilmaisua, enkä tarkoita nyt taiteen tekemistä, vaan itseilmaisua luovalla tavalla.  Sinä olet kykenevä koskettamaan ja näkemään " tuulikeijuja". Itseasiassa on olemassa "pilvienkeleitä" ja sinä näet niitä silloin tällöin, mutta mielesi sanoo: " ... ei, ei... se on vain liikettä taivaalla... älä ole hupsu... älä kuvittele..." On olemassa tonttuja ja haltijakeijuja ja veden luonnonhenkiä, pieniä, loistavia kauniita taianomaisia olentoja vedessä... he ovat oleellinen osa maata, he ovat työskennelleet Gaian kanssa aikojen alusta saakka pitäen yllä elämää planeetalla.

Kun ihminen unohti luovan mielikuvituksen käytön nämä, olennot katosivat, koska kukaan ei näe, ei kuule, ei pidä niitä olemassa olevina... kuitenkaan luonnossa mitään ei tapahdu, jos sinä et näe, et kuule… et keskustele luonnossa olevien olentojen kanssa.

Haltijat ovat joskus tummia, muotoaan muuttavia henkiä, jotka ottavat kauniiden hevosten muodon. He elävät veden läheisyydessä ja voivat ottaa myös ihmisen muodon halutessaan. Haltijat pystyvät näkemään suoraan läpi syvälle sydämeen --- älä pelkää.... jokin paikka, joka saa henkesi salpautumaan kauneudellaan... on portti haltijoiden maahan... olet paikassa, jossa pääset yhteyteen haltijoiden kanssa.... vesi on elementti, joka johtaa sähköistä tapahtumaa ja veden äärellä voit kokea paljon erilaisia tunteita, jos vain sallit itsesi heittäytyä ....

Kysymys: "Pitääkö puu ääntä, jos se kaatuu metsässä, jossa kukaan ei oleskele? "

Avainsanat: keijut, haltijat, taika, pilvienkelit,

AIKA JA PAIKKA

Perjantai 20.5.2016 klo 12.15 - Rita

KUN MAAILMA OLI NUORI, TAIVAAN  MEREN JA LUMEN MAAN VÄLISSÄ OLI VALTAKUNTA, MISSÄ JUMALAT JA IHMISET ELIVÄT YHDESSÄ.

SIELLÄ KRUUNU EI VÄLTTÄMÄTTÄ OLLUT KUNINKAAN MERKKI - JA HAARNISKA SAATTOI OLLA PELKKÄ VALEPUKU.

HERTTUAAT UNEKSIVAT PETOKSISTA.

MAHTAVAT KENRAALIT TAISTELIVAT URHEASTI MUTTA KUNNIATTA.

JA VIATON TYTTÖKIN SAATTOI SORTUA HUONOILLE TEILLE.

OLI VAIKEA EROTTAA YSTÄVÄ VIHOLLISISTA.

JUMALAT KUULIVAT LUPAUKSET, JOITA SILLOIN ANNETTIIN.

SAMOIN VALHEET.

KOHTALON VOI MUUTTAA.

JOSKUS AIKA VIRTAA TAKAPERIN.

LUMI VOI PUDOTA KEVÄÄLLÄ.

ELÄMÄ UUDISTAA ITSE ITSENSÄ.

JA KOHTALOMME ON OMISSA KÄSISSÄMME.

VALITSE UUDESTAAN.

JA VALITSE VIISAASTI.

Avainsanat: kohtalo, aika, lumi, elämä, maailma, taivaan meri, lumen maa,