Millainen maailma olisikaan, jos pimeyttä .. ei olisi keksitty?

Keskiviikko 30.9.2020 - Rita

Millainen maailma  olisikaan, jos saatanaa, pahaa, pimeyttä, helvettiä, väärää ei olisi keksitty?

Mitä maailmassa tapahtuu, pahoja asioita - se ei ole minun todellisuuttani - en ole riippuvainen pahuuden olemassaolosta - olen myötätuntoinen, joka on sitä, että sallin jokaisen oivaltaa juuri siellä, missä hänen tuleekin olla, saadakseen kokemuksen, jota hänen sielunsa kaipaa.

Olen siis myötätuntoinen, kun näen ihmisen kärsivän, vaikka hänen ei olisi pakko, mutta hän kärsii, koska uskoo tehneensä jotakin väärin ja siksi häntä on rangaistava, olen syyllinen ja kipu on rangaistus.

Mihin sinä laitat tietoisuutesi - tuohon valheeseen vai vapauteen? 

Päästä irti tuosta valheesta ja kävele sen ohi ja seuraa vapaus. Kävele ohi valheen pimeydestä, pahuudesta, pahasta, paholaisesta, väärästä. 

Ei ole tarvetta taistella, työskennellä tämän eteen. Tämä taakka ei ole enää sinun, jos niin valitset - olet kantanut sitä kauan.

Kukaan ei koskaan kertonut sinulle tämän olevan valhetta.

Se, joka uskoo pahaan, pahuuteen - käyttää pahuutta toiminnassaan, näkee pahuutta, pelkää pimeyttä.

Se, joka uskoo vallan olemassaoloon, käyttää valtaa, pakottamista, alistamista toisia kohtaan.

Pimeyttä pitävät yllä uskonnot, jotka eivät halua muutosta. 

Pimeys on pelkoa, tuomitaan, rangaistaan, on ankara pelottava Jumala, joka rankaisee - seuraa syyllisyyttä, häpeää, kärsimystä.

Pimeys vain estää sinua näkemästä asioita laajemmin. Pimeys ei voi vallata sinua - se ei ole mahdollista - fysiikka ei anna edes mahdollisuutta valtaukseen, mutta sinä voit kuvitella, että sinut on vallattu.

Usko kun sanon, että olennot, joita pelkäät, menevät lävitsesi.

Sinä olet Valoa ja luot resonanssin, joka vetää puoleensa matalaenergisia olentoja, kehottomia, jotka ovat uteliaita näkemään, mitä tapahtuu - sinun luomasi energia saa aikaan tämän.

Usko kun sanon, että olennot menevät lävitsesi, vaikka ne koettavat hypätä kehoosi ... ne ei kertakaikkiaan onnistu olemaan kehossasi.

angel-758415_1280.jpg

Avainsanat: pahuus, pimeys, valhe,

Mikä on suurin valhe, joka koskaan on kerrottu?

Tiistai 22.9.2020 - Rita

Valhe pimeydestä on tuo suurin valhe, johon ihmiskunta on saatu uskomaan.

Tätä valhetta kerrotaan yhä uudelleen ja uudelleen. Sinut on pelastettava pimeydeltä, pahalta, paholaiselta ... ei ole olemassa syntiä, pahuutta. Ei ole tarvetta taistella. Imet pahan, pahuuden käsityksen massatietoisuudesta.

Vapaus koittaa, kun oivallat, että et koskaan ole tehnyt mitään väärää, väärin.

Pahuus, pimeys on todellista sille, joka uskoo sen olemassaoloon. Pimeyteen on sijoitettu paljon ja voit varmaan tiedostaa, kuka on suurin sijoittaja? Kirkoissa ei puhuta vapaudesta, sielun kauneudesta, loistokkuudesta .... koska kirkot käyttävät valtaa .. voimaa...

Pimeyden, pahuuden pelko, päästä siitä irti ja sinulle sitä ei enää ole olemassa. Ei ole olemassa pahaa ja et siis ole tehnyt mitään väärää, pahaa. On kyse vain kokemuksen kauneudesta. 

Joku valitsee pimeyden kokemisen, mutta siinä ei ole vetovoimaa, joka vetäisi sinut takaisin pimeyteen, pahuuteen .. se ei enää kuulu sinun todellisuuteesi, jos valitset niin. 

Valhe pimeydestä, pahasta, väärä teko, pahuus - se, että uskot tähän ja siihen ajatukseen, että teit jotakin väärin ja siksi et menesty, sai aikaan, että aloit uskoa pimeyden olemassaoloon. 

Kaikki mihin uskot on olemassa, koska sinä uskot sihen.

jatkuu ... Millainen maailma olisikaan ...

magician-3047235_1920.jpg

Avainsanat: valhe, pimeys, pahuus, taistelu,

Mitä on "hörhöily?"

Lauantai 15.8.2020 - Rita

Olet Hörhö - Mitä sillä tarkoitat?

Ensinnäkin, en tee käännytystyötä. Joten jos olet skeptikko tiedä tämä: en pyydä sinua liittymään mukaan mihinkään, tekemään elämän muutoksia, polvistumaan meditointiin, menemään kanavointi tilaisuuksiin, hankkimaan tulkintaa. Olen pelkästään iloinen, jos sanot ymmärtäväsi minua paremmin.

Oikeastaan ei ole mitään mihin liittyä, ketä seurata, ei mitään perusteosta, joka selittää, miten ajattelen ja tunnen - en syytä toisia siitä, mitä hän on. Sinä omaat suunnattomia voimia. Haluaisin sinun tiedostavan itsekunnioituksesi tärkeyden ja sen, miten voit kulkea pelkojen ja epävarmuuden läpi.

En tuomitse ketään. Toisen ja itseni rakastamisella tarkoitan suvaitsemista ja hyväksyntää. Iloitsen jokaisen ihmeistä hänen uskonjärjestelmissään. Kunnioitan jokaisen jumaluuden puhdasta etsintää, tapahtuipa se miten tahansa ja mitä ikinä rakennuksen "ovessa lukeekaan." En väitä, että muut olisivat väärässä, en väitä, että jumaluus hymyilee vain minulle.

En usko, että tarkoitukseni on muuttaa toisia. Jokainen pitää huolen itse itsestään. Omasta henkilökohtaisesta henkisyydestä huolehtiminen on katalyytti planeetan muutoksille. Mielestäni ihminen pystyy tekemään suuria henkisiä päätöksiä itsenäisesti. Tämä ei muistuta nykypäivän uskontoja, jossa täytyy olla jokin järjestelmä.

Tätä Jeesuskin opetti: ei rakennuksia, rajoittavia opinkappaleita - vaan kaikki on solutasolla tapahtuvaa. En yritä käännyttää vaan pikemminkin auttaa sinua ymmärtämään, että Jumala - kuva on paljon suurempi kuin luulitkaan ja ehkä jalkasi ovat tiukemmin maassa, kuin luulit.

Älä siis pelkää minua. En ole omituinen ihminen. Ei edes ole tärkeää ajatteletko samalla tavalla kuin minä - sillä ei ole mitään merkitystä minulle - pyydän vain suvaitsevuutta ja ymmärrystä - älä siis pelkää minua.

fantasy-4063619_1920.jpg

Avainsanat: suvaitsevaisuus, hyväksyntä,

Nykyiset energiat

Keskiviikko 15.7.2020 - Rita


Nykyiset energiat

Nykyisessä maailmassamme on yleisesti tiedossa, että liika ajattelu on loputon, väsyttävä ja toistuva kierre ja meditaatiota, joka aikaisemmin oli henkinen harjoitustapa, on nykyisin suosittu eräänlainen stressiä helpottava muoto. Tässä muodossa sitä käytetään enimmäkseen mielen hiljentämiseen ja yrityksenä saada ihminen rentoutumaan ja päästämään irti murehtimisesta ja jännityksistä, jotka saavat toimimaan ylikierroksilla. Meditointi vaatii aika paljon harjoitelua ennen kuin mieli hiljenee, mutta siitä voi olla hyötyä keholla.

Monelle se ei kuitenkaan sovi, koska se enemmänkin on mielen kanssa työskentelyä ja tarkoitushan on päästä mielen tuolle puolelle, joka voi olla vaikeaa, jos yrität hallita mieltä... se voi jäädä yritykseksi, koska pakotat jotain tapahtuvaksi.

Mikä voi olla avuksi, että istut hiljaa ja hengittelet muutaman kerran oikein syviä henkäyksiä ja asetat aikomuksesi hiljentyä ja kuunnella omaa itseäsi. Hengitä ja jokainen henkäys rentouttaa sinua enemmän ja enemmän ja salli itsesi olla hiljaisessa ja turvallisessa tilassa, jonka itse luot ja kuuntele hiljaisuutta..... peräänantamattomuutesi tuo aina tuloksia... salli siis kaiken tapahtua ilman, että pakotat mitään tapahtumaan... vain hengitä ja salli...

Hengittäminen ja salliminen on ehkä niille, jotka kokevat meditaation hankalaksi, parempi vaihtoehto. Salli kaiken vain virrata lävitsesi kuitenkaan jäämättä kiinni ohi kulkeviin ajatuksiin ..... et anna niille huomiota ... annat niiden vain virrata .... salli kaiken vain virrata.... 

Avainsanat: hengitys, meditointi, mieli,

Suuri muutos - verkkokurssi

Maanantai 18.5.2020 - Rita

Suuri muutos - verkkokurssi. 

Verkkokurssi käsittelee muutoksen aikaa ja kuinka elää muutoksessa, jota on ennustettu kauan aikaa ja nyt se on täällä. 

Kaikki muuttuu, maailma ei enää ole samanlainen kuin ennen. Kurssi käsittelee muutosta ja sen vaikutusta sisäiseti sinuun ja ympäristöösi.

Biologia kokee muutosta. Erilaiset kivut pään ja hartioiden aluella kertoo, että yhdistät omaa energiakehoasi fyysiseen kehoon. Kuinka voit puhua kehollesi ja mitä silloin on tärkeää tietää. Kuinka ikääntymisproseesia voi hidastaa?

Muutoksessa elämiseen on hyvin yksinkertainen avain - se on niin yksinkertainen, että unohdit sen. Avaimesta kerron kurssilla. Mieli haluaa tehdä kaikesta monimutkaista.

Kaaos ja sen uudella tavalla oivaltaminen. Mitä haasteita kohtaat? Olisiko aika alkaa puhua omaa totuuttaan? Kuinka kauan annat itsesi olla vähäpätöinen, mitätön?

Mikä vaikuttaa vastustuskykyyn, mutta se on jäänyt vailla huomiota? Miten parannat omaa vastustuskykyäsi?

Kurssilla voit edetä ihan omaan tahtiisi, koska saat materiaalin heti käyttöösi.Olen ladannut paljon sinua auttavia ja tukevia latauksia kurssiin, mutta sinä valitset itse, minkä latauksen haluat. En siis pakota sinua tekemään mitään, mitä et halua.

Olet valinnan edessä - miten etenet?

Olen yli 20 vuoden ajan saanut mahdollisuuden olla monelle henkisen hyvinvoinnin tukena.

Tästä linkistä voi ostaa kurssin

https://www.campwire.com/buy_flexible/ab5b1970-bb2b-42d6-8500-102c412f1f97

Kuva:Tsutomu Kimura

20103141.jpg

Avainsanat: verkkokurssi.muutos, vastustuskyky, biologia, kivut, m uutokset

Voimaeläimet ja henkinen ohjaus

Tiistai 5.5.2020 - Rita

"Jos keskustelet eläinten kanssa, he keskustelevat sinun kanssasi ja te tutustutte toinen toisiinne. Jos et puhu eläimille, et opi tuntemaan niitä ja se, mitä et tunne, sitä pelkäät. Mitä ihminen pelkää sen hän haluaa tuhota."

Intiaanipäällikkö Dan George.

Eläin henkioppaat opettajina, oppaina ja parantajina.

Onko sinulla ollut epätavallisia kokemuksia eläinten kanssa tai toistuvia näkyjä - olipa eläin ilmestynyt fyysisesti tai symbolisessa muodossa - ja olet miettinyt, mitä vierailu tarkoittaa ja mitä mahdollista viestiä henkimaailma yrittää tuoda jonkin tietyn eläimen muodossa. 

Toinen kysymys, joka ihmisiä kiinnostaa, on saada ymmärrystä, miksi jokin tietty toteemi tai voimaeläin on heidän kanssaan ja mitä se kertoo heidän persoonallisuudestaan ja luonteestaan. 

Kolmas mielenkiinnon alue on tietää, mitä eläin henki auttajaa kutsua paikalle tiettyä tarkoitusta varten, kuten kohottamaan itseluottamusta tai auttamaan unien näkemisessä ja muistamisessa.

Eläin Oppaat auttavat sinua henkisellä polulla. Nämä uskomattomat olennot ovat johdattaneet, opettaneet ja auttaneet monin eri tavoin lukemattomia ihmisiä.

Jos näet Haukan - sen henki kehottaa sinua pysymään keskittyneenä ja olemaan häiriintymättä, pitämään asiat perspektiivissä.

Kyyhkynen kertoo, että tulos tulee olemaan onnellinen ja kehottaa pysymään tyynenä koko prosessin ajan vaikka tapahtuisi minkälaisia häiriötekijöitä tahansa.

Meillä on luonnollinen yhteys eläimiin ja henkioppaisiin. Tämä yhteys eläinten valtakuntaa näyttäytyy monin eri tavoin. Jopa kaupunki ympäristössä lintujen laulu puistossa, kyyhkysten kerääntyminen ihmisen ympärille, kun hän syöttää niitä puiston penkillä istuen, oravien tehdessä orava-temppujaan, kaikki on kommunikointia eläinten henkien kanssa.

Kävelyllä metsässä voi nähdä jäniksen, vilahduksen kauriista ennen kuin se pakenee paikalta. Jopa koirat, kissat, kultakalat, hamsterit ja monet kotieläimet muistuttavat meitä tästä luonnollisesta yhteydestä

Olemme siis yhteydessä eläin veljiimme ja sisariimme, mutta suurimman osan ajasta emme ole tietoisia heidän läsnäolostaan elämässämme ja rajattomiin lahjoihin, joita he antavat meille. 

 Me hengitämme samaa ilmaa ja elämme yhdessä tällä planeetalla, olipa se maalla, ilmassa tai vedessä. Kuten kaikki elävät olennot mekin kuolemme ja kehomme palaa maahan ja henki menee henkimaailmaan.

Katso kurssiani: KEIJUJEN JA LUONNONHENKIEN LUMOTTU MAAILMA 

Kuva. Tsutomu Kimura

20104318.JPG

Avainsanat: voimaeläin, ohjaus, haukka, kyyhkynen,

Pelko

Lauantai 18.4.2020 - RitaPelko

Pelko motivoi toimintaamme. Teemme matkan pelosta rakkauteen ja tämä on palvellut hyvin kehitystämme. Viha on pelon sivutuote, joka saa sanomaan asioita, joita emme tarkoita. Kaikki, mitä haluat sanoa, voidaan sanoa ystävällisesti ja ilman ennakko suunnitelmaa. Saatat ajatella, että on inhimillistä olla vihainen, mutta vielä inhimillisempää on olla ystävällinen. 

Kun puhut sydämen kautta ilman vihaa tai pelkoa, niin todellisuudessa puhut ilman tekosyitä kenenkään puolesta. Korvaa matka pelosta rakkauteen ja rakkaudesta valoon.

Jos voit olla rakkaudessa 100% ajasta etkä koskaan suutu, tiedät olevasi lemurialainen. Kun puhut ja tunnet sen mistä puhut, olet rakkaudessa. Jos puhut vihasta toista kohtaan, heikennät lemurialaisenergiaa.

 Et voi olla vihainen ja rakkaudessa yhtäaikaa.

Kun kohtaat vihaisen ihmisen - kuuntele häntä - hänen lemurialainen energiansa voi olla nousemassa, mutta hän on vähän alamäessä tuolla hetkellä. 

Kun hän lakkaa olemasta vihainen, kerro hänelle: "Rakastan sinua"

Kun rakastat kaikkea, mitä näet, etkä näe väärää kenessäkään, olet nostanut lemurialaisen energiasi huippuunsa.  

Kuva: Tomi Kimura

IMG_1797.jpg

Avainsanat: pelko, rakkaus, viha, ystävällisyys,

5 D ja samanaikaisuus

Lauantai 11.4.2020 - Rita

5D ja samanaikaisuuskoti,

Aika on samanaikainen, ei ole menneitä tai tulevia elämiä tai rinnakkaisia tai vaihtuvia elämiä. - Kaikki mitä olet ollut, on tässä ja nyt. - Hallitset ajatuksesi, jokaisen sanasi, jokaisen toimintasi ja jokaisen aikomuksesi. Olet tietoinen Valo-olento, laajeneva, moniulotteinen olento.

12.12.2012

3D ei enää ole saatavilla, ovi on suljettu, mutta 3D tavat ovat vielä täällä, mutta ne eivät enää toimi.

21.12.2012

Asennettiin uusi rakenne.

2013 on uuden ohjelman asentamisen vuosi.

2014 on uuden ohjelman käynnistämisen vuosi ja kaikki on uutta. Vuosi toi uusia kokemuksia, jotka eivät olleet tuttuja vaan olivat ennen kokemattomia ja jännittäviä.

MUUTOS 

Muutoksessa on kyse palaamisesta Kotiin. Paluusta omaa itseen, omaan Ykseyteen. Puhdistaa itsessään kaiken sen, mikä ei ole. (tämä tarkoittaa: oppii pois = päästää irti ohjelmoinneista, jotka tulevat vanhemmilta, opettajilta, suvulta, ystäviltä ... koko ihmiskunnan massa tietoisuudesta) Muutos auttaa uudelleen yhdistymisessä, jotta muistaa sen kuka oikein on.

5D liittyviä sanoja: mm varma, läsnäolo, kyvykäs, ystävällinen, mukava, helppo, armollinen, sulokas, loistava..

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1902.jpg

Avainsanat: muutos, aika, mennyt, tuleva,

Pelkovirus

Torstai 2.4.2020 - Rita

Planeetalla vallitsee tällä hetkellä kaoottisuutta. Tapahtuu tietoisuuden muutosta ja virus on vain yksi tapa poistua planeetalta, jos niin valitsee.

Planeetalla vallitsee hiljaisuus tällä hetkellä. Kuuntele tuota hiljaisuutta. Tuntuu, kuin maailma ikään kuin odottaisi sisään hengittämistä. Voitko aistia sen? Kuinka saada ihmiset hiljentymään? Ihmiset ovat vetäytyneet koteihinsa. On hiljentymisen aika, aika itselle.

Olemme siirtymässä matalasta värähtelystä, joka pohjautuu pelkoon, vihaan, ahneuteen, hämmennykseen, kontrolliin, manipulointiin, mennyt, tuleva ja "negatiivinen" käyttäytyminen ja uskomusjärjestelmät ja siirrymme korkeampaan todellisuuteen, joka pohjautuu vapauteen, tasa-arvoon, rauhaan, rakkauteen ja nykyhetkeen.

Pelon virus iskee kaikkiin ja siksi pysy erossa pelosta. Kun et salli pelon astuvan elämääsi muodostuu energeettinen kenttä, joka saa aikaan muutoksen viruksessa, joka tulee tehottomaksi. Siitä muodostuu kuin mikä tahansa kausiflunssa. Pelko vaikuttaa immunijärjestelmääsi ja oma asenteesi vaikuttaa suoran immuunijärjestelmääsi ja muodostaa terveytesi.

Joka kerta kun panikoit tai keskityt siihen, kuinka pahaa on olemassa ja kenen vika se on, koko kehosi värähtelee pelon viruksen kanssa. Pelon virus on pahempi kuin koronavirus. Pelon virus voi aiheuttaa kaikenlaisia sairauksia. Se vahingoittaa immuunijärjestelmääsi. Pelko tulee kontrollin menettämisen tunteesta - epävarmuus mitä tapahtuu? Sinä voit hallita sitä, kuinka reagoit nyt. Et voi kontrolloida tulevaa, mutta voit kontrolloida omaa oloasi nyt. 

Hiljenny ja kysy itseltäsi: "Mitä tarvitsen nyt?" jos vastus on ruokaa - osta ruokaa...

Vietä aikaa luonnossa, jos mahdollista. Sano itsellesi pelon iskiessä, että kaikki on hyvin. Ei ole mitään hätää. Pidä huolta itsestäsi.

Katso meren aaltoja, jotka tulevat rantaan ja vetäytyvät pois rannasta ja palavat taas rantaan .... aivan kuten ennenkin ... elämän kertokulkua ...

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1901.jpg

Avainsanat: pelko, virus, tuleva, mennyt, immmuunijärjestelmä

Uusi rakkaustarina

Keskiviikko 26.2.2020 - Rita

Uusi rakkaustarina

Uusi rakkaustarina, joka hitaasti nousee esille. Tämä uusi rakkaustarina on se, joka on olemassa ihmisen ja jumalaisen välillä. Vanhassa tarinassa siedimme sen tyyppistä rakkautta, joka esti todellisen intohimon tunteen elämää kohtaan, todellisen intohimon elää tätä uutta rakkaustarinaa. 

Koe ja tunne syvästi kaikki häiriötekijät, jotka puuttuvat tähän arvokkaimpaan ja kallisarvoisimpaan ja intiimiin rakkaussuhteeseen. Tulla tietoisemmaksi, olla todellinen elämän rakastaja jokaisessa elämän kokemuksessa.

Sielusi odottaa kutsua päästä lounaalle kanssasi. Kaipaa katsoa auringon laskua yhdessä kanssasi ja lukea kirjaa lapselle kanssasi. 

Uusi rakkaustarina muuttaa tapaa siitä, kuinka tunnet itsesi, planeetan ja koko luomakunnan. 

Olisiko nyt hyvä hetki sallia sielusi nähdä silmiesi läpi ja tuntea oman sydämesi kautta elämää, jota elät juuri nyt? On hyvä hetki tuntea, kuinka voit kääntää lehden uuteen elämään, kun elät omassa luomuksessasi. 

Sallitko tämän rakkautarinan olla ja elää sinussa?

Kuva: Tsutomu Kimura

2016-03-23_16.13.58-1.jpg

Avainsanat: sielu, rakkaus, sallia, sydän, elämä

Pieni tarina

Sunnuntai 23.2.2020 - RitaPieni tarina.....

Mikä on elämän tarkoitus? 

Olemmeko täällä jostakin syystä? 

Onko tässä jotakin järkeä?

Aluksi en tiennyt mistä oli kyse. En nähnyt mitään. Oli lämmintä. Äitini oli tuossa. Minulla oli hauskaa, joka päivä. Oliko hauskanpito kaiken tarkoitus? Ei se voinut olla niin yksinkertaista.

Tuossa on yksi ... ja sitten se oli ohi. Hauskanpito oli ohi. Elämä vaikutti lyhyeltä.

Mitä olin oikeastaan tehnyt? Minä olin leikkinyt, minä olin syönyt, minä olin nukkunut... mutta ajattelin aina ettei se ollut kovin merkittävää.

Minä olen palannut! Olen täällä taas! Olin elämää täynnä ja valmis kaivamaan esiin vastauksia. - Päästäkää minut sinne -- Missä minä olen? Ajattelin elämää. Kysymyksiä oli paljon, mutta palasin aina samaan.

Oliko ajan hukkaa miettiä elämän tarkoitusta. Ehkä on hyvä vain nauttia elämästä.

Kipua ... pelkoa...epävarmuutta .. se tapahtuu taas... 

... se oli ohitse ja se tapahtui taas..... äiti - maito - lämpö... minä olin palannut, mutta miksi? Olin kadottanut monia juttuja.... missä olivat tutut kaverit? Olinko nyt tyttö vai poika? Onko tämä merkitykseni? Kovaa työtä... kyse ei olekaan leikistä tai tutuista jutuista? Tehtäväni oli etsiä, löytää, tulla torjutuksi, hylätyksi... vaikka tein työtä, etsin jotain....

Kaikkien elämieni elämien jälkeen oivalsin.... pidä hauskaa, pelasta ne, jotka pitää pelastaa, siis itsesi. Älä murehdi menneitä tai äläkä sitä, mitä olisi voinut tapahtua.

Elä tässä ja nyt ja rakasta itseäsi ja niitä, joita rakastat.

Salli itsesi ja ole se, joka olet. 

Kuva: Tsutomu Kimura

20104318.JPG

Avainsanat: elämä, tarkoitus, syntymä, nauttia elämästä

Tuo Rakkaus kotiin

Lauantai 22.2.2020 - RitaTuo Rakkaus kotiin

Rakkauden tuominen kotiin on kokemus, josta on monta versiota. Rakkaus on jo sinussa, sinun on vain koettava, että niin on. 

Sinä - sydämesi Nyt-hetkessä, ei ole kokenut Rakkautta itseäsi kohtaan. Kaikki ulkoiset kokemuksesi rakkaudesta - kaikki hyvät ja huonot - toivat sinut tähän itsesi rakastamisen kokemukseen.

Tiedät, että et voi pakottaa toista rakastamaan sinua ja et voi myöskään pakottaa itseäsi rakastamaan itseäsi. 

Voit valita haluatko kokea rakkauden - sinä ja sinä yhdessä.  Hengitä oikein syvään muutamia kertoja ... vain hengitä .... ja salli tämä rakkaus .....sinulta itseltäsi sinulle itsellesi 

Hengitä vain tuota rakkautta sisään ... hengitä ja salli ja luota omiin tunteisiisi ... Hengitä vain rakkautta ... sielusi rakkautta ....

Olen rakastunut itseeni ... hengitä tuota sisääsi ...

 Minä niin rakastan itseäsi ... hengitä tuota sisääsi ....

 Hengitä ... vain hengitä ....

Olet sielusi ilmaisu maassa. Loit olemuksesi yhdessä sielusi kanssa, jotta voisit kutsua kaikki osat takaisin itseesi, itsesi rakastamiseen. Sielusi on odottanut tätä, jotta se voisi tuoda kaiken viisauden ihmismuotoonsa. Sinä, sielullinen olento, voit sallia kaiken rakkaudesta kokemasi viisauden syntyä. Kaiken.....

Oletko valmis siirtymään itseesi, sieluun, rakkauteen? Voit tehdä sen nyt .. Ovi sieluusi on avoinna ....

Hengitä oikein syvään ja sulje silmäsi, jos se tuntuu hyvälle ...

Hengitä syvään .. oikein syvään juuri nyt ...

Nyt rakas sielu tuo kaikki oppimasi, tunteesi, kokemasi sisään, ei mielessä, vaan hyväksymällä, ei korjaamalla, parantamalla vaan yksinkertaisesti hyväksymällä kaikki kokemukset ....

hengitä ne kaikki sisään .. vain hengitä.... hengitä syvään itseesi ... sinä ja sielu yhdessä... hengitä syvälle elämään, tähän hetkeen, omaan rakkauteesi ... sinä ja sielu yhdessä ... ilo ja rakkaus itseäsi kohtaan säteilee ulospäin .. tuo runsautta elämään ....

Runsaus on vain olemista elämässä, elämäniloa.

Kuva: Tsutomu Kimura

2010-01-11_16.00.31.jpg

Avainsanat: rakkaus, koti, sydän, hengitys, sielu,

Onni ja onnellisuus

Keskiviikko 19.2.2020 - Rita

Onni ja onnellisuus....

Päästä irti kaikista peloista, päästä irti - minua ei rakasteta, olen epäonnistunut ... minut on hylätty .... minut torjutaan ... minua satutetaan ... minua ei hyväksytä ....

Sanon nyt jotain, jonka ei ole tarkoitus syyllistää sinua. Oikeasti käänsit itse selkäsi itsellesi, kukaan toinen ei tehnyt sitä.

Sinun todellinen oikea luontosi on Rakkaus, mutta ihmisenä olet erottanut itsesi tuosta Rakkaudesta, joka on jo sinussa ja olet etsinyt sitä "vääristä" paikoista suurimman ajan elämästäsi.

Jokainen ihminen haluaa olla rakastettu ja oikeasti ei ole hetkeäkään elämässäsi, jolloin et olisi ollut rakastettu, rakkauden ympäröimänä ja hoivaamana. Ihmisenä tarvitset rakkauden tunnetta koska olet Rakkaus, se on sinun luonnollinen olotilasi ja se on jo sinussa. Rakkaus on elämän voima, jota ilman et olisi edes olemassa.

Voit omata uskomuksen, että rakkauden on oltava vaikeaa, kovaa, tuskallista tai on oltava julma ja pahoinpidellä toista ollakseen rakastava, ystävällinen, välittävä... moni uskoo vielä näin, mutta muutosta tapahtuu koko ajan ja nämä vanhat uskomukset on puhdistettava, päästettävä irti niistä.

Salli Rakkauden tsunamin vyöryä litseesi, sinuun, sinussa avaamalla sydämesi kokemaan se ja salli sen myös tapahtua. Vastaanota kaikki se, mikä on ollut sinun synnyin oikeutesi aikojen alusta saakka. 

Sinä päätät. Kuuletko mitä sanon, sinä päätät.

Sinun päätöstäsi vaaditaan siinä, mihin suuntaat huomiosi, sillä siellä on energiasi.

Onko huomiosi rakkaudessa, onnellisuudessa, rauhassa.... vai jatkuvassa murehtimisessa ja pelossa...? Päätätkö luopua uhrina olemisesta tai luomasta lisää draamaa elämääsi, esittää drama kuningatarta tai kuningasta

Kuva: Tsutomu Kimura

2009-03-04_17.33.38.jpg

Avainsanat: onni, onnellisuus, rakkaus, rakastettu, pelko, hyväksyntä,

Hiljaisuus

Sunnuntai 25.8.2019 - Rita

Hiljaisuus

Kunnioita itseäsi, tunteitasi, omaa prosessiasi, omaa matkaasi ja salli irtipäästäminen, hengitä oikein syvään ja päästä irti kaikesta, joka ei palvele sinua enää.

Vietä aikaa hiljaisuudessa, kuuntele hiljaisuutta ja kuuntele oman sielusi ääntä, ei egon ääntä. Sielusi kannustaa sinua ja ego sanoo, ettei sinun pitäisi ....

Sielu sanoo sinä pystyt tekemään ....

Hengitä siis oikein syvään ja muista tämä: Sinä olet elämäsi suurin tarkoitus.

Maailma pitää huolen itsestään, kun sinä teet oman osasi itsesi kanssa olemalla se, joka sinä olet.

Mitä tarkoittaa sallia, antautua?

Mitä se sinulle tarkoittaa?

Ehkä esimerkki valaisee asiaa paremmin kuin sanat.

"Laita kätesi nyrkkiin niin tiukkaan, ettei käteesi voi luisua yhtään mitään. Mitä tekisit, jos haluan laittaa kämmenellesi 1000 euroa?

Pidätkö kätesi nyrkissä vai avaatko kätesi ottamaan vastaan tarjoamani ...?"

Lao Tzu sanoi: "Se, joka pitää kiinni, häviää."

Hiljaisuudessa voit olla juuri se, joka olet, koska hiljaisuus on jo sinussa ja sinä olet hiljaisuus. 

Lue lisää »

Avainsanat: hiljaisuus, sielu, sallia, kuuntele, hengitys,

Nykyisessä maailmassamme....

Lauantai 16.6.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Nykyisessä maailmassamme on yleisesti tiedossa, että liika ajattelu on loputon, väsyttävä ja toistuva kierre ja meditaatiota, joka aikaisemmin oli henkinen harjoitustapa, on nykyisin suositeltu eräänlainen stressiä helpottava muoto. Tässä muodossa sitä käytetään enimmäkseen mielen hiljentämiseen ja yrityksenä saada ihminen rentoutumaan ja päästämään irti murehtimisesta ja jännityksistä, jotka saavat toimimaan ylikierroksilla. Meditointi vaatii aika paljon harjoittelua ennen kuin mieli hiljenee, mutta siitä voi olla hyötyä keholla.

Monelle se ei kuitenkaan sovi, koska se enemmänkin on mielen kanssa työskentelyä ja tarkoitushan on päästä mielen tuolle puolelle, joka voi olla vaikeaa, jos yrität hallita mieltä... se voi jäädä yritykseksi, koska pakotat jotain tapahtuvaksi. 

Mikä voi olla avuksi on istua hiljaa ja hengittele muutaman kerran oikein syviä henkäyksiä ja asettaa aikomuksesi hiljentyä ja kuunnella omaa itseäsi. Hengitä ja jokainen henkäys rentouttaa sinua enemmän ja enemmän ja salli itsesi olla hiljaisessa ja turvallisessa tilassa, jonka itse luot ja kuuntele hiljaisuutta.....  peräänantamattomuutesi tuo aina tuloksia... salli siis kaiken tapahtua ilman, että pakotat mitään tapahtumaan... vain hengitä ja salli...

Hengittäminen ja salliminen on ehkä niille, jotka kokevat meditaation hankalaksi, parempi vaihtoehto. Sallit kaiken vain virrata lävitsesi kuitenkaan jäämättä kiinni ohikulkeviin ajatuksiin..... et anna niille huomiota ... annat niiden vain virrata .... salli kaiken vain virrata.... 

Avainsanat: stressi, ajattelu, meditointi, mieli, hengitys, salliminen

Kehon kyvyt...

Maanantai 11.6.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Kehosi, jota rajoittaa erossaolemisen aistiminen, omaa kaikki kyvyt elää täydellisessä terveyden tilassa ja heräämisesi vaikuttaa niin, että voit valita ja päättää pysyä fyysiessä muodossa niin kauan kuin haluat. Voit valita palaavasi näkymättömään olomuotoon, puhtaaseen Hengen olemukseen. Jotkut ovat olleet fyysisessä muodossa riittävästi, toiset haluaisivat elää vielä pitkän ja tuottavan, hedelmällisen elämän kokien ihania luomisen mahdollisuuksia, joita ihmisen muodossa oleminen tarjoaa ....

Kun tiedotat, olet tietoinen, kaikki mahdolliset tilaisuudet ja vaihtoehdot ovat saatavillasi vailla rajoituksia, koska voit valita uudelleen ja uudelleen rajattomista mahdollisuuksista käyttäen luojana olemisen taitoja ja mahdollisuuksia.

Sinä olet täydellinen ja rajaton luoja olento ja tarkoitus on, että laitat oman persoonallisen puumerkkisi ( jokainen laittaa) ja luominen jatkuu loputtomasti tuoden nautintoa ja ääretöntä ja tasapainoista olotilaa kaikille. 

Ihmiset tiedostavat, että kaikki ei ole hyvin ja jotain hyvin tärkeää puuttuu heidän elämästään, ei pelkästään kivun ja kärsimyksen vuoksi, joka nousee monista syistä heidän elämässään. Monella ei ole minkäänlaista käsitystä, mistä se johtuu ja he viettävät elämänsä etsien tapoja - fyysisiä, emotionaalisia, psykologisia, intuitiivisia ja älyllisiä tapoja - jotka eivät koskaan tyydytä heitä ja jotka eivät koskaan voi tyydyttä heitä. Muutamat ovat tietoisia tai tulevat tiedostamaan, että on oltava jonkinlainen henkinen tarkoitus elämällä ja viettävät sitten etsien ohjausta ja suuntaa mentoreilta, niiltä, jotka heistä näyttävät henkisesti edityneimmiltä kuin he itse tai kirkon johtajilta ja guruilta.

Kuitenkin jokaisella ihmisellä on suora yhteys Henkeen ja suosikki pyhimyksiin ja enkeleihin. Useimmiten kun ihminen on kykenemätön olemaan yheydessä henkisiin olentoihin, se johtuu hänen omasta uskomuksestaa: " En ole sen arvoinen, että voisin kutsua enkeleitä tai tulla kuulluksi."  Tämä on ego yritystä saada pysymään eron tunteessa ja yksilöllisyyden tunteessa ja yhteys voi saada ihmisen täysin eksyksiin. Ego elää pelossa ja yrittää parhaansa pitääkseen ihmisen tuossa tilassa, koska se häiritsee ihmistä ja saa aikaan jännittyneisyyttä loputtomine ajatusten tulviessa mieleen, mitä pitäisi ja mitä ei pitäisi tehdä....ja siksi ei pysty kuulemaan omaa hiljaista sisäistä ääntään, joka haluaa vain auttaa häntä.

Avainsanat: keho, terveys, valinta

Ihmiskunnan kehitys

Maanantai 4.6.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Ihmiskunnan kehitys havahtumiseen, heräämiseen, tiedostamiseen on nopeutunut ja etenee vauhdilla. Ympäri maailmaa tapahtuu enemmän ja enemmän halua olla rakastava kaikissa tilanteissa, mitä elämässä tapahtuu. Tämä asenne on voimakkain aikomus, jonka voit asettaa itsellesi ja sinua avustaa huomattava ryhmä näkymättömässä maailmassa, jotka tukevat ja rakastavat sinua koko maassaolo matkasi aikana.

Et ole koskaan yksin, olet aina täysin turvassa kun seuraat omaa polkuasi valaistumiseen, oivaltamiseen, polkua, jonka asetit ennen kehoon syntymistä.

Moni maassa tuntee olevansa sitoutunut tähän. 

Ei ole olemassa vahinkoja tai sattumia vaan kaikki tapahtuva liittyy heräämiseen,  jopa kaikkein katasrofaalisimmatkin tilanteet, jotka eivät vaikuta mitenkään järjellisiltä, koska ihmisen käsityskyvyllä ei pysty näkemään koko kuvaa. Luota intuitioosi, sisäiseen tietämiseen ja salli energioiden palvella sinua helpoimmalla tavalla.

Sinä olet täällä - maassa tällä hetkellä - herätäksesi ja luodaksesi Taivaan Maan päälle. Tämä on aina ollut aikomuksesi ja unelmasi, koska halusit fyysisen ympäristön, jossa nauttia ja kokea muodon maailmassa olemisesta ja käyttää aisteja, joita ihmiskeho tarjoaa.  Keholla on monia aisteja, joista aikaa myöden tulet tietoiseksi ja oivaltamaan, että ihmiskeho ei ole läheskään niin rajoittunut, kuin ajattelit sen olevan. Rajoitukset tapahtuivat siksi, koska valitsit eläväsi erossa Lähteestä, joka tietysti on mahdotonta, mutta aikomuksesi kokea tuo epätodellinen tila sai aikaan sen, että olet kokenut äärimmäisen rajallista todellisuutta. Elämää ei alun alkaen suunniteltu niin vaikeaksi, kun suurin osa sen kokee vaan elämästä oli tarkoitus nauttia, inspiroitua ja kokea kauneutta ja helppoutta kaikessa.  Kaikki rajoitukset muodostuivat halustasi kokea yksinäisyyttä, erossaolontunnetta ja itsenäisyyttä.

Sinä vain unohdit tämän valintasi ja unohdit myös nauraa tuolle valinnallesi. Unohdit matkan varrella sen, kuka olet, mikä on alkuperäsi.

..... jatkuu myöhemmin....

Avainsanat: ihmiskeho, aistit, herääminen, tiedostaminen, valaistuminen, ylösnousemus, Taivas, Maa, ero, rajoitukset

Kuuntele itseäsi.

Tiistai 29.5.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Kuuntele.....

Tällä viikolla kuuntele itseäsi. Huomioi, mitä sanot ympärilläsi oleville ja miten puhut itsestäsi. Kuuntele...

Kuuntele sanoja. Käytätkö sanoja: " en voi ", " yritän", " en osaa", " en pysty"

Nämä ovat sanoja, jotka kannattaa eliminoida pois sanavarastosta, ajatuksista ja korvata ne sanoilla " voin", " teen", " osaan", " pystyn" 

Sinä olet mahtava luoja olento ja voit luoda mitä tahansa, joten miksi rajoittaa itseäsi.

Et voi yrittää tehdä jotakin. Sinä joko teet tai et tee.

Avainsanat: sanat, ajatukset, voin, pystyn, osaan

Kuinka pitää yllä korkeaa värähtely?

Keskiviikko 7.2.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Kuinka pitää yllä korkeampaa värähtelyä nykyisessä kaaomaisessa maailmassa? Puhutaan paljon korkeiden värähtelyiden ylläpitämisestä ns. henkisissä piireissä ja opetuksissa, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa? 

Värähtely ei ole jotakin, jota voi mitata ja jokaisella on erilainen värähtelynsä. Värähtelymme on kuin oma nimikirjoituksemme.

Korkea värähde on ajatus, kevyt ja valoisa ajatus. Ystävällisyys on kevyt ja valoisa ajatusmuoto, joka kulkea kirkkaana läpi koko universumin valon nopeuttakin nopeammin. Kiitollisuus ja ilo ovat korkeaa värähtelyä.

Matalaa, karkeaa värähdettä oleva ajatusmuoto, kuten viha, kateus, suuttumus. Käytämme negatiivisia värähteitä pitääksemme itsemme maadoittuneina tällä planeetalla. Vuosia sitten, jos olit valaistunut yksilö, sinä toden näköisesti poistuit planeetalta. Siksi ns, Ylösnousseet Mestarit eivät enää halunneet olla täällä ja oli helpompi poistua, kuin elää näissä raskaissa maan energioissa. Näin oli ennen, mutta nyt asiat ovat muuttuneet.

Meillä on DNA:ssa ja mielessämme muistoja, jotka tulevat sukulinjaltamme, esi-isien uskomuksia, massatietoisuuden uskomuksia ja yksi uskomus on juuri tuo: Kun saavutat tietyn tasonkorkeita värähteitä, on olemassa mahdollisuus, että et ole enää täällä. Siksi meillä on perhe ja ystävät voisi sanoa matalampaa värähdettä pitämässä meitä enemmän ja enemmän maassa, pitämässä meitä täällä. Joka kerta, kun yrität olla iloisempi ja myöteisempi taustalla on ajatus tietyn värähelytason saavuttamisesta ja pelosta, etten ole enää olemassa täällä.

On siis olemassa pelko valaistumisesta - oivaltamisesta. 

Muutos on tapahtunut maassa viime aikoina ja on aika oivaltaa, että vaikka saavutamme jonkin tason tietoisuudesta, voimme silti olla täällä maassa ja kehossa.  Juuri nyt on paljon ihmsiä, jotka ovat kriisissä, planeetta on kriisissä. Voimme pysytelleä myönteisinä ja auttaa ihmisiä ja planeetta.

Olemassa olollamme on merkitystä. Yksinkertaisesti tuntemalla elämän energia, tuntemalla tuulen henkäys, ilma, kasvoilla, iholla.. vain tuntea olevansa olemassa ja tietoisena siitä, että keho on uskomaton. Keho jatkaa eloaan. Jos sairastumme, keho jatkaa eteenpäin.

Vietä hetki ja oikeasti kuuntele lintuja ja tunne puut ympärilläsi ja näe taivas ylläsi ja saat aikaa se, että kaikelle on merkitystä, koska sinä kiinnität huomiosi niihin. Yhdistä itsesi uudelleen joka aamu.

Maailma ympärillämme heittää meille negatiivisuutta, mutta samalla myös positiivisuutta, koska ilman toista ei ole toista. Planeetalla tapahtuu muutosta. Joka päivä tapahtuu asioita ja keskitymme negatiiviseen, mutta positiivisuus on myös täällä. Aina.... aina täällä. On ihmeellistä kuinka voimme seurata asioiden muuttuvan ja oman värähtelymme muutoksen. 

Voimme olla kehollisia Mestareita tässä elämässä.

www.thetahealing-rita.fi  sivuillani lisää uskomuksista alitajunnassa ja niiden vaikutuksesta elämäämme.

Avainsanat: värähtely, valaistuminen, alitajunta, uskomukset, oivaltaminen, DNA, kehollinenmestaruus

Kuun pimennys 31.1.2018

Keskiviikko 31.1.2018 - Rita

Keskiviikkona 31.1. -18 saamme erityisen käsittelyn, kun kuun pimennys - mania leviää  "henkisissä" yhteisöissä. Harvinainen " Blue Moon" = Sininen Kuu on toinen täyden kuun  tapahtumista saman kalenteri kuukauden aikana. Vaikka sitä kutsutaan Siniseksi Kuuksi, kuu itseasiassa muuttuu punaiseksi kuun pimennyksen aikana 31.1. Ennen vanhaan tätä pidettiin pelottavana tapahtumana, kun kuu muuttui punaiseksi ja sen ennustettiin tuovan paljon huonoja juttuja. Oltiin niin taikauskoisia ja tietämättömiä asioista ja kaikkea tavallisuudesta poikkeavaa piti pelätä.

Tammikuun kuun pimennys liittyy suureen Amerikassa elokuussa 2017 tapahtuneeseen auringon pimennykseen. Olemme keskellä voimakkaissa kuun pimennysten sarjassa, jotka jatkuvat Leijonan ja Vesimiehen akselilla vuoteen 2019. Leijona hallitsee astrologiassa 5. huonetta, joka on luovan ilmaisun ja sydämen intohimon huone. Saatat tuntea näiden tunteiden lisääntyvän sydämen alueella, eheyttäen sydäntä ja laajentaen sydäntä. ( ei fyysistä sydäntä laajentaen vaan sydämen tunteiden laajenemista)

Leijona edustaa voimaa ja vahvuutta. Viime vuoden elokuun pimennys merkitsi miesvaltaisuuden romahtamista, kun taas tämän kuun Leijonan Kuun Pimennys korostaa muutosta yhteikunnassa tapahtuvaa muutosta naisten oikeuksissa ja vallassa. Näemme lisää Metoo ja Timesup - liikkeiden liikehdintää ja Naisten oikeuksien puolesta marsseja. Myös erilaiset hyväksikäyttö tapahtumat liittyvät näihin paljastuksiin ja vallan käytön ja alistamisen energioihin. 

Siitä asti, kun "11 Mestaruuden" vuosi alkoi, energia on virranut helpommin, lisätuen ja tahdistamisen, samanaikaisuuden, ilmestyessä äärettömillä tavoilla. Salli sydämen avautua laajenemaan ja täyttymään enemmän ilolla ja rakkaudella, hyväksynnällä. Aika Matriisin romahtaessa, voimme päästä korkeammille rakastavan ystävällisyyden, runsauden ja tuen tasoille.

Alkuperäisen Ylösnousemus Suunnitelman oli tarkoitus muuntaa koko planeetta tämän massiivisen kosmisen aallon kautta uudelle ulottuvuuden tasolle. Moni New Age kirjailija kirjoitti ja kanavoija puhui tämän kosmisen "pläjäyksen" muuttavan maan 3 päivän pimeyteen vuonna 2012. On ilmiselvää, että kosminen suunnitelma on muuttunut huomattavasti vuonna 1987 tapahtuneen mittuksen aikana ja jälkeen. Se vastaa kristallisen valon osamäärään - sen mukaan mitä Gaia säteilee ja huokuu. 

Sen sijaan kosmisen photoni vyön räjähdys antaa meille asteittain tähti askelmia korkeampaan valon tietoisuuteen yhdistymiselle.  Näiden tulevien tapahtumien saapuminen sitten 11:11:11 jälkeen ovat vain lisääntymässä valtavasti ja saavat aikaan massivista heräämistä sielujen joukossa mitä koskaan on ennen tapahtunut. Klobaali perhe on suuntamassa kohti kynnystä korkeamman tietoisuuden ovella. 

Seuraavat kosmiset aallot saapuvat tähtiporttien läpi:

Leijonan Kuun Pimennys  - tammikuun 31.pvä

Vesimiehen Auringon Pimennys - helmikuun 15. pvä

Oinaan Päiväntasaus - maaliskuun 20. pvä.

Nauti näistä kosmisista aalloista - hengitä niitä sisään - tiedosta muutos tietoisuudessa ja kuinka nämä tapahtumat tukevat meitä.

Kuva :Tomi Kimura

IMG_0104.JPG

Avainsanat: kuunpimennys, auringonpimennys, päiväntasaus,

Vanhemmat kirjoitukset »