Hiljaisuus

Sunnuntai 25.8.2019 - Rita

Hiljaisuus

Kunnioita itseäsi, tunteitasi, omaa prosessiasi, omaa matkaasi ja salli irtipäästäminen, hengitä oikein syvään ja päästä irti kaikesta, joka ei palvele sinua enää.

Vietä aikaa hiljaisuudessa, kuuntele hiljaisuutta ja kuuntele oman sielusi ääntä, ei egon ääntä. Sielusi kannustaa sinua ja ego sanoo, ettei sinun pitäisi ....

Sielu sanoo sinä pystyt tekemään ....

Hengitä siis oikein syvään ja muista tämä: Sinä olet elämäsi suurin tarkoitus.

Maailma pitää huolen itsestään, kun sinä teet oman osasi itsesi kanssa olemalla se, joka sinä olet.

Mitä tarkoittaa sallia, antautua?

Mitä se sinulle tarkoittaa?

Ehkä esimerkki valaisee asiaa paremmin kuin sanat.

"Laita kätesi nyrkkiin niin tiukkaan, ettei käteesi voi luisua yhtään mitään. Mitä tekisit, jos haluan laittaa kämmenellesi 1000 euroa?

Pidätkö kätesi nyrkissä vai avaatko kätesi ottamaan vastaan tarjoamani ...?"

Lao Tzu sanoi: "Se, joka pitää kiinni, häviää."

Hiljaisuudessa voit olla juuri se, joka olet, koska hiljaisuus on jo sinussa ja sinä olet hiljaisuus. 

Avainsanat: hiljaisuus, sielu, sallia, kuuntele, hengitys,

Nykyisessä maailmassamme....

Lauantai 16.6.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Nykyisessä maailmassamme on yleisesti tiedossa, että liika ajattelu on loputon, väsyttävä ja toistuva kierre ja meditaatiota, joka aikaisemmin oli henkinen harjoitustapa, on nykyisin suositeltu eräänlainen stressiä helpottava muoto. Tässä muodossa sitä käytetään enimmäkseen mielen hiljentämiseen ja yrityksenä saada ihminen rentoutumaan ja päästämään irti murehtimisesta ja jännityksistä, jotka saavat toimimaan ylikierroksilla. Meditointi vaatii aika paljon harjoittelua ennen kuin mieli hiljenee, mutta siitä voi olla hyötyä keholla.

Monelle se ei kuitenkaan sovi, koska se enemmänkin on mielen kanssa työskentelyä ja tarkoitushan on päästä mielen tuolle puolelle, joka voi olla vaikeaa, jos yrität hallita mieltä... se voi jäädä yritykseksi, koska pakotat jotain tapahtuvaksi. 

Mikä voi olla avuksi on istua hiljaa ja hengittele muutaman kerran oikein syviä henkäyksiä ja asettaa aikomuksesi hiljentyä ja kuunnella omaa itseäsi. Hengitä ja jokainen henkäys rentouttaa sinua enemmän ja enemmän ja salli itsesi olla hiljaisessa ja turvallisessa tilassa, jonka itse luot ja kuuntele hiljaisuutta.....  peräänantamattomuutesi tuo aina tuloksia... salli siis kaiken tapahtua ilman, että pakotat mitään tapahtumaan... vain hengitä ja salli...

Hengittäminen ja salliminen on ehkä niille, jotka kokevat meditaation hankalaksi, parempi vaihtoehto. Sallit kaiken vain virrata lävitsesi kuitenkaan jäämättä kiinni ohikulkeviin ajatuksiin..... et anna niille huomiota ... annat niiden vain virrata .... salli kaiken vain virrata.... 

Avainsanat: stressi, ajattelu, meditointi, mieli, hengitys, salliminen

Kehon kyvyt...

Maanantai 11.6.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Kehosi, jota rajoittaa erossaolemisen aistiminen, omaa kaikki kyvyt elää täydellisessä terveyden tilassa ja heräämisesi vaikuttaa niin, että voit valita ja päättää pysyä fyysiessä muodossa niin kauan kuin haluat. Voit valita palaavasi näkymättömään olomuotoon, puhtaaseen Hengen olemukseen. Jotkut ovat olleet fyysisessä muodossa riittävästi, toiset haluaisivat elää vielä pitkän ja tuottavan, hedelmällisen elämän kokien ihania luomisen mahdollisuuksia, joita ihmisen muodossa oleminen tarjoaa ....

Kun tiedotat, olet tietoinen, kaikki mahdolliset tilaisuudet ja vaihtoehdot ovat saatavillasi vailla rajoituksia, koska voit valita uudelleen ja uudelleen rajattomista mahdollisuuksista käyttäen luojana olemisen taitoja ja mahdollisuuksia.

Sinä olet täydellinen ja rajaton luoja olento ja tarkoitus on, että laitat oman persoonallisen puumerkkisi ( jokainen laittaa) ja luominen jatkuu loputtomasti tuoden nautintoa ja ääretöntä ja tasapainoista olotilaa kaikille. 

Ihmiset tiedostavat, että kaikki ei ole hyvin ja jotain hyvin tärkeää puuttuu heidän elämästään, ei pelkästään kivun ja kärsimyksen vuoksi, joka nousee monista syistä heidän elämässään. Monella ei ole minkäänlaista käsitystä, mistä se johtuu ja he viettävät elämänsä etsien tapoja - fyysisiä, emotionaalisia, psykologisia, intuitiivisia ja älyllisiä tapoja - jotka eivät koskaan tyydytä heitä ja jotka eivät koskaan voi tyydyttä heitä. Muutamat ovat tietoisia tai tulevat tiedostamaan, että on oltava jonkinlainen henkinen tarkoitus elämällä ja viettävät sitten etsien ohjausta ja suuntaa mentoreilta, niiltä, jotka heistä näyttävät henkisesti edityneimmiltä kuin he itse tai kirkon johtajilta ja guruilta.

Kuitenkin jokaisella ihmisellä on suora yhteys Henkeen ja suosikki pyhimyksiin ja enkeleihin. Useimmiten kun ihminen on kykenemätön olemaan yheydessä henkisiin olentoihin, se johtuu hänen omasta uskomuksestaa: " En ole sen arvoinen, että voisin kutsua enkeleitä tai tulla kuulluksi."  Tämä on ego yritystä saada pysymään eron tunteessa ja yksilöllisyyden tunteessa ja yhteys voi saada ihmisen täysin eksyksiin. Ego elää pelossa ja yrittää parhaansa pitääkseen ihmisen tuossa tilassa, koska se häiritsee ihmistä ja saa aikaan jännittyneisyyttä loputtomine ajatusten tulviessa mieleen, mitä pitäisi ja mitä ei pitäisi tehdä....ja siksi ei pysty kuulemaan omaa hiljaista sisäistä ääntään, joka haluaa vain auttaa häntä.

Avainsanat: keho, terveys, valinta

Ihmiskunnan kehitys

Maanantai 4.6.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Ihmiskunnan kehitys havahtumiseen, heräämiseen, tiedostamiseen on nopeutunut ja etenee vauhdilla. Ympäri maailmaa tapahtuu enemmän ja enemmän halua olla rakastava kaikissa tilanteissa, mitä elämässä tapahtuu. Tämä asenne on voimakkain aikomus, jonka voit asettaa itsellesi ja sinua avustaa huomattava ryhmä näkymättömässä maailmassa, jotka tukevat ja rakastavat sinua koko maassaolo matkasi aikana.

Et ole koskaan yksin, olet aina täysin turvassa kun seuraat omaa polkuasi valaistumiseen, oivaltamiseen, polkua, jonka asetit ennen kehoon syntymistä.

Moni maassa tuntee olevansa sitoutunut tähän. 

Ei ole olemassa vahinkoja tai sattumia vaan kaikki tapahtuva liittyy heräämiseen,  jopa kaikkein katasrofaalisimmatkin tilanteet, jotka eivät vaikuta mitenkään järjellisiltä, koska ihmisen käsityskyvyllä ei pysty näkemään koko kuvaa. Luota intuitioosi, sisäiseen tietämiseen ja salli energioiden palvella sinua helpoimmalla tavalla.

Sinä olet täällä - maassa tällä hetkellä - herätäksesi ja luodaksesi Taivaan Maan päälle. Tämä on aina ollut aikomuksesi ja unelmasi, koska halusit fyysisen ympäristön, jossa nauttia ja kokea muodon maailmassa olemisesta ja käyttää aisteja, joita ihmiskeho tarjoaa.  Keholla on monia aisteja, joista aikaa myöden tulet tietoiseksi ja oivaltamaan, että ihmiskeho ei ole läheskään niin rajoittunut, kuin ajattelit sen olevan. Rajoitukset tapahtuivat siksi, koska valitsit eläväsi erossa Lähteestä, joka tietysti on mahdotonta, mutta aikomuksesi kokea tuo epätodellinen tila sai aikaan sen, että olet kokenut äärimmäisen rajallista todellisuutta. Elämää ei alun alkaen suunniteltu niin vaikeaksi, kun suurin osa sen kokee vaan elämästä oli tarkoitus nauttia, inspiroitua ja kokea kauneutta ja helppoutta kaikessa.  Kaikki rajoitukset muodostuivat halustasi kokea yksinäisyyttä, erossaolontunnetta ja itsenäisyyttä.

Sinä vain unohdit tämän valintasi ja unohdit myös nauraa tuolle valinnallesi. Unohdit matkan varrella sen, kuka olet, mikä on alkuperäsi.

..... jatkuu myöhemmin....

Avainsanat: ihmiskeho, aistit, herääminen, tiedostaminen, valaistuminen, ylösnousemus, Taivas, Maa, ero, rajoitukset

Kuuntele itseäsi.

Tiistai 29.5.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Kuuntele.....

Tällä viikolla kuuntele itseäsi. Huomioi, mitä sanot ympärilläsi oleville ja miten puhut itsestäsi. Kuuntele...

Kuuntele sanoja. Käytätkö sanoja: " en voi ", " yritän", " en osaa", " en pysty"

Nämä ovat sanoja, jotka kannattaa eliminoida pois sanavarastosta, ajatuksista ja korvata ne sanoilla " voin", " teen", " osaan", " pystyn" 

Sinä olet mahtava luoja olento ja voit luoda mitä tahansa, joten miksi rajoittaa itseäsi.

Et voi yrittää tehdä jotakin. Sinä joko teet tai et tee.

Avainsanat: sanat, ajatukset, voin, pystyn, osaan

Kuinka pitää yllä korkeaa värähtely?

Keskiviikko 7.2.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Kuinka pitää yllä korkeampaa värähtelyä nykyisessä kaaomaisessa maailmassa? Puhutaan paljon korkeiden värähtelyiden ylläpitämisestä ns. henkisissä piireissä ja opetuksissa, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa? 

Värähtely ei ole jotakin, jota voi mitata ja jokaisella on erilainen värähtelynsä. Värähtelymme on kuin oma nimikirjoituksemme.

Korkea värähde on ajatus, kevyt ja valoisa ajatus. Ystävällisyys on kevyt ja valoisa ajatusmuoto, joka kulkea kirkkaana läpi koko universumin valon nopeuttakin nopeammin. Kiitollisuus ja ilo ovat korkeaa värähtelyä.

Matalaa, karkeaa värähdettä oleva ajatusmuoto, kuten viha, kateus, suuttumus. Käytämme negatiivisia värähteitä pitääksemme itsemme maadoittuneina tällä planeetalla. Vuosia sitten, jos olit valaistunut yksilö, sinä toden näköisesti poistuit planeetalta. Siksi ns, Ylösnousseet Mestarit eivät enää halunneet olla täällä ja oli helpompi poistua, kuin elää näissä raskaissa maan energioissa. Näin oli ennen, mutta nyt asiat ovat muuttuneet.

Meillä on DNA:ssa ja mielessämme muistoja, jotka tulevat sukulinjaltamme, esi-isien uskomuksia, massatietoisuuden uskomuksia ja yksi uskomus on juuri tuo: Kun saavutat tietyn tasonkorkeita värähteitä, on olemassa mahdollisuus, että et ole enää täällä. Siksi meillä on perhe ja ystävät voisi sanoa matalampaa värähdettä pitämässä meitä enemmän ja enemmän maassa, pitämässä meitä täällä. Joka kerta, kun yrität olla iloisempi ja myöteisempi taustalla on ajatus tietyn värähelytason saavuttamisesta ja pelosta, etten ole enää olemassa täällä.

On siis olemassa pelko valaistumisesta - oivaltamisesta. 

Muutos on tapahtunut maassa viime aikoina ja on aika oivaltaa, että vaikka saavutamme jonkin tason tietoisuudesta, voimme silti olla täällä maassa ja kehossa.  Juuri nyt on paljon ihmsiä, jotka ovat kriisissä, planeetta on kriisissä. Voimme pysytelleä myönteisinä ja auttaa ihmisiä ja planeetta.

Olemassa olollamme on merkitystä. Yksinkertaisesti tuntemalla elämän energia, tuntemalla tuulen henkäys, ilma, kasvoilla, iholla.. vain tuntea olevansa olemassa ja tietoisena siitä, että keho on uskomaton. Keho jatkaa eloaan. Jos sairastumme, keho jatkaa eteenpäin.

Vietä hetki ja oikeasti kuuntele lintuja ja tunne puut ympärilläsi ja näe taivas ylläsi ja saat aikaa se, että kaikelle on merkitystä, koska sinä kiinnität huomiosi niihin. Yhdistä itsesi uudelleen joka aamu.

Maailma ympärillämme heittää meille negatiivisuutta, mutta samalla myös positiivisuutta, koska ilman toista ei ole toista. Planeetalla tapahtuu muutosta. Joka päivä tapahtuu asioita ja keskitymme negatiiviseen, mutta positiivisuus on myös täällä. Aina.... aina täällä. On ihmeellistä kuinka voimme seurata asioiden muuttuvan ja oman värähtelymme muutoksen. 

Voimme olla kehollisia Mestareita tässä elämässä.

www.thetahealing-rita.fi  sivuillani lisää uskomuksista alitajunnassa ja niiden vaikutuksesta elämäämme.

Avainsanat: värähtely, valaistuminen, alitajunta, uskomukset, oivaltaminen, DNA, kehollinenmestaruus

Kuun pimennys 31.1.2018

Keskiviikko 31.1.2018 - Rita

Keskiviikkona 31.1. -18 saamme erityisen käsittelyn, kun kuun pimennys - mania leviää  "henkisissä" yhteisöissä. Harvinainen " Blue Moon" = Sininen Kuu on toinen täyden kuun  tapahtumista saman kalenteri kuukauden aikana. Vaikka sitä kutsutaan Siniseksi Kuuksi, kuu itseasiassa muuttuu punaiseksi kuun pimennyksen aikana 31.1. Ennen vanhaan tätä pidettiin pelottavana tapahtumana, kun kuu muuttui punaiseksi ja sen ennustettiin tuovan paljon huonoja juttuja. Oltiin niin taikauskoisia ja tietämättömiä asioista ja kaikkea tavallisuudesta poikkeavaa piti pelätä.

Tammikuun kuun pimennys liittyy suureen Amerikassa elokuussa 2017 tapahtuneeseen auringon pimennykseen. Olemme keskellä voimakkaissa kuun pimennysten sarjassa, jotka jatkuvat Leijonan ja Vesimiehen akselilla vuoteen 2019. Leijona hallitsee astrologiassa 5. huonetta, joka on luovan ilmaisun ja sydämen intohimon huone. Saatat tuntea näiden tunteiden lisääntyvän sydämen alueella, eheyttäen sydäntä ja laajentaen sydäntä. ( ei fyysistä sydäntä laajentaen vaan sydämen tunteiden laajenemista)

Leijona edustaa voimaa ja vahvuutta. Viime vuoden elokuun pimennys merkitsi miesvaltaisuuden romahtamista, kun taas tämän kuun Leijonan Kuun Pimennys korostaa muutosta yhteikunnassa tapahtuvaa muutosta naisten oikeuksissa ja vallassa. Näemme lisää Metoo ja Timesup - liikkeiden liikehdintää ja Naisten oikeuksien puolesta marsseja. Myös erilaiset hyväksikäyttö tapahtumat liittyvät näihin paljastuksiin ja vallan käytön ja alistamisen energioihin. 

Siitä asti, kun "11 Mestaruuden" vuosi alkoi, energia on virranut helpommin, lisätuen ja tahdistamisen, samanaikaisuuden, ilmestyessä äärettömillä tavoilla. Salli sydämen avautua laajenemaan ja täyttymään enemmän ilolla ja rakkaudella, hyväksynnällä. Aika Matriisin romahtaessa, voimme päästä korkeammille rakastavan ystävällisyyden, runsauden ja tuen tasoille.

Alkuperäisen Ylösnousemus Suunnitelman oli tarkoitus muuntaa koko planeetta tämän massiivisen kosmisen aallon kautta uudelle ulottuvuuden tasolle. Moni New Age kirjailija kirjoitti ja kanavoija puhui tämän kosmisen "pläjäyksen" muuttavan maan 3 päivän pimeyteen vuonna 2012. On ilmiselvää, että kosminen suunnitelma on muuttunut huomattavasti vuonna 1987 tapahtuneen mittuksen aikana ja jälkeen. Se vastaa kristallisen valon osamäärään - sen mukaan mitä Gaia säteilee ja huokuu. 

Sen sijaan kosmisen photoni vyön räjähdys antaa meille asteittain tähti askelmia korkeampaan valon tietoisuuteen yhdistymiselle.  Näiden tulevien tapahtumien saapuminen sitten 11:11:11 jälkeen ovat vain lisääntymässä valtavasti ja saavat aikaan massivista heräämistä sielujen joukossa mitä koskaan on ennen tapahtunut. Klobaali perhe on suuntamassa kohti kynnystä korkeamman tietoisuuden ovella. 

Seuraavat kosmiset aallot saapuvat tähtiporttien läpi:

Leijonan Kuun Pimennys  - tammikuun 31.pvä

Vesimiehen Auringon Pimennys - helmikuun 15. pvä

Oinaan Päiväntasaus - maaliskuun 20. pvä.

Nauti näistä kosmisista aalloista - hengitä niitä sisään - tiedosta muutos tietoisuudessa ja kuinka nämä tapahtumat tukevat meitä.

Kuva :Tomi Kimura

IMG_0104.JPG

Avainsanat: kuunpimennys, auringonpimennys, päiväntasaus,

Mitä yksittäinen ihminen voi tehdä ympäristönsä hyväksi?

Tiistai 16.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Mitä yksittäinen ihminen voi saada aikaan ympäristössään?

Voit lopettaa kukkien päälle astumisen, kun kuljet luonnossa, lopettaa kukkien poimimisen tuodaksesi ne kotiin pöydälle. Ajattele kukkia, jotka voivat ilahduttaa sinun jälkeesi tulevaa ihmistä, kun jätät ne poimimatta ja ihailet niitä vain luonnossa. Voit vaalia maiseman kauneutta sen sijaan, että tuhoaisit sitä. Voit suojella metsien asukkaiden koteja seisomalla ja vastustamalla metsien silmitöntä kaatamista. Sinä voit vastustaa sitä ihan samoin kuin taistelisit omien lastesi kodista, jos joku olisi tulossa tuhoamaan kotisi. 

Me olemme sinun perhettäsi myös, me Puiden Henget, etkö muista sitä? Muistutamme, että kaikki elämä on osa Luojan suurta perhettä ja me olemme Sielumme kautta yhteydessä toinen toisiimme monilla tavoilla, joita et edes pysty kuvittelemaan vielä. Olemme yhteydessä Luojan suuren elämänenergian avulla. Kyllä, olemme vain pukeutuneita erilaisiin vaatteisiin, jotta voimme täydentää elämän kiertokulkua tarvittavalla tavalla. Meillä jokaisella on oma osamme tässä.

Me jokainen annamme ja otamme toinen toisiltamme, jotta jokaisella on kaikki mitä tarvitaan. Mutta emme ota toistemme henkeä! Me vain vaihdamme elämän lahjoja keskenämme ja synnymme oppiaksemme hyväksymään ja kunnioittamaan toinen toisiamme. Tämä on elämän kiertokulkua ja sinä olet osa sitä, et ole erossa siitä.

Liity seuraamme nyt ennen kun on liian myöhäistä. Yhdessä olemme vahvempia ja yhteytemme on barrikaadi, jota ei pystytä murtamaan. Me olemme Valoa ja yhdessä pystymme lostamaan pimeyteen ja häivyttämään tietämättömyyttä. Mutta sen on tapahduttava yhdessä ja emmekä anna kenenkään tai minkään jakaa päättäväisyyttämme. 

Sinä haluat pitää perheesi yhdessä? Et anna kenekään siirtää lapsiasi kodista, vai kuinka? No mekin olemme perhettä, joten älä anna kenenkään kohdella meidän perhettämme huonosti ja siirtää kotiamme - joka on koko Maapallo. Ketään ei tuli siirtää kodistaan ilman mitään syytä. Olipa kotimme valtameressä, metsässä ... ihan missä tahansa kotimme on.

Koti on aina koti jokaiselle ja siksi tärkeä.

Avainsanat: luonto, ympäristö, puut, henget, koti, valtameri

Loista valoasi

Sunnuntai 14.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

" Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun pimeys on yrittänyt saada sinut? Kaikki nuo kerrat elämässäsi, kun sinua kiusattiin ja käytettiin hyväksi, olivat myös hyökkäyksiä. Mutta jokaisen kerran jälkeen sinä kokosit itsesi ja tuli takaisin ja joka kerta tulit takaisin voimakkaampana.

Jokainen kokemus opetti sinua näkemään asioita myötätuntoisemmin, anteeksiantavaisemmin ja oivalsit aina jokaisesta kokemuksesta jotain.

Kirkasta valoa ei voi koskaan piilottaa. Sinä tulit tänne loistamaan valoasi ja jakamaan maailmaan ymmärrystä ja hyväksyntää ja rakkautta.

Mitä jos kaikki kirkkaat valot päättäisivät lopettaa loistonsa?  Mitä jos kaikki päättäisivät kutistaan oman valonsa ja piiloutuisivat pelosta? 

Millainen maailma tämä olisikaan?

Pyydän ja rohkaisen sinua loistamaan Iloa ja Myötätuntoa ja Hyväksyntää ja Inspiraatioita jokaiselle, jonka kohtaat. 

Avainsanat: hyväksyntä, myötätunto, inspiraatio, kirkkaus, pimeys, valo

Mitä elämässä tapahtuu ...?

Maanantai 1.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Kaikki, mitä elämässäsi tapahtuukaan on tapahtuva sinun parhaaksesi. Muutokset auttavat päästämään irti kaikesta siitä, mikä ei enää palvele sinua. 

Nauti siitä kaikesta, mitä tapahtuu. Kyse ei ole sinusta. Niin moni on valinnut kokevansa henkilökohtaisella tasolla sen, mitä maailmassa tapahtuu ja ottanut kaiken tuon omakseen. - Päästä irti ja älä hyppää kaikkeen siihen. - Älä ota mitään henkilökohtaisesti. 

Sillä ei ole oikeastaan mitään merkitystä. Siellä vain pimeä aspekti kyselee onko jo turvallista tulla kotiin? 

Rakkaus Lemurian aikana oli kaunista, läsnäolevaa ihmisen pyhyyttä, selkeyttä, turvallisuutta, vapautta , onnellisuutta, kiitollisuutta, iloa, ymmärrystaä ja empatiaa. Atlantiksen keskivaiheilla rakkaus alkoi vaimentua ja tilalle tuli vallan halu, alistamisen tarve... Rakkausen aikakausi loppui ja alkoi järjen - mielenaikakausi. Erotimme itse itsemme Hengestä, eri tähtijärjestelmistä....

Aloimme ajatella, että olimme tehneet jotakin väärin, on kärsittävä ja palvottava ankaraa, tuomitsevaa Jumalaa. Unohdimme oman henkisen olemuksemme, Hengen ja koimme, että ydin, oma sisimpämme on jotenkin väärin.... ja näin jatkuu vielä tänäkin päivänä monen kohdalla.....

Et ole koskaan tehnyt mitään väärää... on vain kokemuksia....

Avainsanat: henki, kärsimys, palvonta, lemuria, atlantis, oikea, väärä

Suojelusaenkeli ja Maa-enkeli

Sunnuntai 24.12.2017 - Rita

Enkeleiden tarkoituksena ei ole vastata kysymyksiimme, tasoittaa polkuamme, tehdä asioita puolestamme. Se romuttaisi koko matkamme tarkoituksen täällä maassa. Samalla antaisimme oman suvereenin itsestä määräämisoikeutemme toisen ulkopuolisen valtaan. Enkelit tukevat, rakastavat vaatimatta mitään takaisin, ovat myötätuntoisia ja hyväksyvät kaikki tekomme, mutta eivät tee asioita puolestamme.

Ihmisen enkeliavustajat ovat pitämässä yllä tietoisuuden tasapainoa. Sitä kutsutaan kultaiseksi punokseksi, erotukseksi hopea punoksesta, jonka tehtävänä on yhdistää sinut moniuloitteisuuteesi, muilla tasoilla oleviin itsesi osiin, Minä olen olemukseen, sieluun.

Kultainen punos on jotain, jolla ihmisen enkeliavustajat auttavat pitämään yllä maassa olevan ihmisen yhteyttä enkelitasoihin, niin ettei hän täysin eksy tähän maan tiheään, viettelevään energiaa. Tämä yhteys, olla rakastavan enkelin läsnäolon ympäröimänä, antaa ihmiselle mahdollisuuden tuntea, ettei hän ole koskaan yksin ja tuntea olevansa rakastettu ja hyväksytty. Ilman tätä enkelimäistä läsnäolon tunnetta ihminen kokisi musertavaa vaikeutta, pimeyttä ja masentuneisuutta. Hän kokisi menettäneensä kosketuksen kaikkeen ja kaikkiin - kosketuksen korkeimpiin enkelitasoihin.

Tunsit heidän läsnäolonsa suurimman pimeytesi hetkellä, kun tunsit olevasi torjuttu, rakastamasi ihmisen hylkäämä, pettämä, vanhempiesi annettua vaikutelman, että olit epäonnistunut tai kun itse hylkäsit itsesi. Näinä hetkinä avauduit ja sinun oli helpompi oivaltaa ja aistia enkelin läsnäolo.

Melkein jokaisella ihmisellä on oma suojelusenkeli ja joillakin voi olla niitä monta, mutta ei enempää kuin neljä.

Enkeliauttajien tehtävänä on rakastaa, lohduttaa, tukea ja tuntea myötätuntoa ja hyväksyntää ihmistä kohtaan. He eivät tuomitse sinua vaan tuntevat pyyteetöntä rakkautta sinua kohtaan. Enkelit eivät tee asioita puolestasi, koska olet itse matkaan lähtiessä sanonut heille: " Tukekaa, lohduttakaa, rakastakaa minua, mutta älkää tehkö asioita puolestani. " Suurimalla hädän hetkellä enkelit voivat pelastaa sinut, suojelevat sielun sopimustasi ja varmistavat näin ettei tarkoituksesi maan päällä pääty ennen aikojaan ja jää suorittamatta.

Joulun enkelit, näkyvät ja näkymättömät, kulkevat ympäriinsä ja sädehtivät rakkautta, rauhaa, myötätuntoa kaikille. Enkelit kunnioittavat sinua ja matkaasi maassa suuresti ja tunnistavat sinut loistavista, värikkäistä nauhoista ympärilläsi, kun siirryt toisiin ulottuvuuksiin.

Voisitko sinä Maa- enkeli, sallia itsesi tuntea samanlaista rakkautta toisia ihmisiä kohtaan? Olla myötätuntoinen jokaista kohtaan ja hyväksyä heidät kaikkine tekoineen? Myötätuntoisuus ei tarkoita, että säälii toista - haluaisitko sinä olla säälin energian ympäröimänä joka päivä? Et varmaankaan, vaan kokisit mielummin rakkaudellista tukea.

Enkeliavustajille opetetaan ensimmäiseksi: " Älkää säälikö ihmistä."

Voisitko olla Maa-enkeli mallina muille? Olla enkelimäinen, ystävällinen, hyväksyvä.... anteeksiantava itseäsi kohtaan..? Sädehtiä omaa loistavaa Läsnäoloasi sinne missä oletkin. Kantaa vastuuta omasta luomuksestasi? On niin helppo antaa toisten tehtäväksi asioiden tekeminen...ja unohtaa, että on itse luonut tilanteita, jotta voisi oivaltaa niistä. Jos enkelit tekisivät kaiken puolestasi... mikä olisi sinun osasi tässä suuressa muutoksessa? Haluatko olla vain sivusta katsoja vai osallistua koko sielusi intohimolla tapahtumaan, koska valitsit olevasi täällä juuri tänä aikana syystä.

Voisitko sallia sen itsellesi?

Enkeliolento Tobiaksen sanoin: " Sinä et koskaan ole yksin."

Avainsanat: enkelit, henkioppaat, suojelusenkelit, jouluenkelit, myötätunto

Mitä jos?

Torstai 21.12.2017 - Rita

Syvin pelkomme on, että olemme riittämättömiä, emme tarpeeksi hyviä, jonkin asian arvoisia....

Syvimpiä pelkojamme on, että olemme voimakkaita mitattavissa olevan tason tuolla puolella. Oma valomme on se, jota pelkäämme eniten, ei oma pimeytemme.

Kysymme itseltämme: " Kuka minä olen olemaan loistelias, upea, lahjakas, kyvykäs, mahtava, ihmeellinen? "  Oikeastaan kuinka et voisi olla sitä? Sinä olet Kristuksen kadotettu lapsi, osa Jumaluutta. Sinä vain leikit olevasi pieni ja vähäpätöinen, eikä se palvele sinua, se ei palvele muita eikä maailmaa - se ei palvele sinua.

Ei ole mitään valaistunutta siinä, että kutistaa itsensä niin pieneksi, että muut ihmiset tunnistavat epävarmuutta sinusta. Meidät on kaikki tarkoitettu loistamaan omaa valoamme, kuten lapset tekevät.

Meidät on tarkoitettu ilmentämään Luojan kunniaa, loistokkuutta, joka on meissä jokaisessa. Tuo Valo ei ole vain joillakin meissä: se on kaikissa ja kaikkialla. Kun sallimme valomme loistaa, annamme alitajuisesti muille ihmisille luvan tehdä samoin. Meidät kaikki vapautetaan omista peloistamme ja oma läsnäolomme vapauttaa automaattisesti muita.

Mitä jos elämä olisi todella runsauden, yltäkylläisyyden täyteistä ja helppoa?

Mitä, jos sinulla olisi valtava määrä energiaa?

Mitä jos?

... sinulla on kaikkea tuota jo.....

Avainsanat: energia, itsevarma, pelko, valo, pimeys, palvelu, loistaa, valaista

21.12.Talvipäivän seisaus

Keskiviikko 20.12.2017 - Rita

Heräämisen vuosi

Talvipäivän seisaus 21.12 on symboli Sielun pimeän yön päättymiselle. Tämä aika on uudelleen syntymistä Valoon. Tänä pimeimpänä päivänä menemme syvälle itseemme, etsien omaa totuuttamme, omaa sisäisen tulen valaisua.

Tämä on kylvön aikaa, josta pulppuaa toivon kipinä, uusi sarastus, muinaisina aikoina talvipäivän seisausta - Yule time - juhlittiin pyhillä tulilla. 

Nykyajan kiireinen aika on unohtanut näiden -seisauspäivien merkityksen ja ohittaa hyviä tilaisuksia tutkia itseään.

Juhlista omalla tavallasi tätä tapahtumaa ja laskeudu joulun ajan taianomaiseen aikaan, päästä irti kiireestä. Onko pakko lentää kuin päätön kana .....?

Laskeudu omaa itseesi .. 

Tipahda kuin lehti puusta.... kuin tähti taivaalta

Rakastu itseesi ... tuntuu niin hyvältä rakastua itseensä.. omaan olemukseensa

Missä oli pimeyttä, siellä on nyt valoa

Missä oli kipua, siellä on nyt iloa

Missä oli epäilyä, siellä on nyt luottamusta

Salli sateen tulla ja pestä pois kaikki pelot

Salli unelman täyttää sielusi......

Avainsanat: sielu, pimeys, , taika, joulu, herääminen

Vesi on välttämätön ravinne.

Torstai 7.12.2017 - Rita

Vesi on välttämätön ravinne, joka osallistuu kaikkiin kehon toimintoihin.

Mikä on nesteytys?

Nesteytyksellä tarkoitetaan kehon nestetason matemaattista mittausta. Mitä parempi nesteytys on, sitä tehokkaammin ravinteet ja hormonit kulkevat kehossa poistaen kuona-aineita.

Miksi nesteytys on tärkeää?

Vesi kuljettaa kaikkia aineita kehossa. Se on vitamiinien ja kivennäisten pääasiallinen liuos. Hyvin nesteytetty järjestelmä toimittaa ravinteita soluille, tuottaa happea soluille tehokkaasti, parantaa veren happi tasoa ja poistaa kuona-aineita soluista. Nesteytys poistaa tehokkaasti kuonaa maksasta ja munuaisista ja se on välttämätöntä energian kiertojen toiminnalle. Vettä tarvitaan aivojen välittäjäaineiden tuotannolle ja se toimittaa aivotoiminalle sähköenergiaa. Huonomuistisuus on monesti veden puutetta aivoissa.

Hyvä nesteytys voi vähentää masennusta, stressiä ja ahdistusta, voi palauttaa normaalin unirytmin, parantaa immuuniteetin tehoa. Nesteytystä tarvitaan hormonituotantoon. Siitä voi olla apua vaihdevuosien aikana, vesi auttaa säätelemään verisolujen toisiinsa kiinnittymisessä ja saattaa vähentää sydänkohtausta ja aivohalvausten vaaraa.

Hyvä nesteytys on välttämätön kaikelle ruoansulatustoiminnoille ja voi ehkäistä ummetusta, vähentää ihon ikääntymistä, auttaa painonhallinnassa, parantaa nivelten joustavuutta ja vahvuutta.

Veden puute saa aikaan nesteiden väkevöitymistä, nivelten kulumista riittävän huuhtelun puutteessa. Virtsa-, munuais- ja sappikivet voivat aiheutua riittämättömästä nesteytyksestä. Kihti johtuu kiteytymisestä niissä nivelissä, joissa nestehuuhtelu on olematonta. Alzheimerin tauti on nestehuuhtelun puutetta soluväleissä.

Luonnollinen tasapainoinen vesi on yhtä elintärkeä hapen lähde soluille kuin hapen hengittäminen keuhkoille. Moni juo riittävän määrän vettä, mutta vesi on huonolaatuista, liikaa lisäaineita sisältävää, jotta nesteytys olisi riittävä.

Kuinka paljon vettä olisi juotava?

Jos painaa 70 kg.  70 jaettuna 0,453 ( 1 naula) = 154 naulaa. 154 jaettuna 2 = 77,77, joka kerrottaan  0,0296 litralla ( 1 unssi) = 2,27 litraa. 70 kiloa painavan tulisi siis juoda vettä 2,27 l ( huom! kahvi, virvoitusjuomat poistavat nestettä, joten ne on korvattava. 1 kuppi kahvia juotava 2 kuppia vettä. )

Jos painaa 45 kg tulisi juoda 1,470 L / 64 kg juotava 2 l / 80 kg juotava 2,591 l.

Avainsanat: vesi.nesteytys, huonomuistisuus,

Joulukalenteri

Torstai 7.12.2017 - Rita Forsberg-Kimura

Verkkokaupassani 

https://www.ritaf.lr-partner.com 

avautuu joulukalenterin luukkuja joka päivä jouluun saakka.

Käy katsomassa mitä on tarjolla.

Jokaisesta luukusta löytyy tarjoustuote 

https://shop.lrworld.com/cms/FI/fi/lr_world/specials/

adventtikalenteri/adventtikalenteri.html

Hyvää oloa ja luonnollista puhtautta ja hyvinvointia toivottaen...

Rita

Avainsanat: tarjouksia, aloevera, hyvinvointi, puhtaus

Onko sinulla kiputiloja, nivelien kanssa ongelmaa, fibromyalgiaa

Lauantai 2.12.2017 - Rita Forsberg-Kimura

Kärsitkö erilaisista kivuista, nivelien jäykkydestä, reumasta, fibromyalgiasta, niveltulehduksesta...?

LR Aloe Vera Drinking Gel Freedom voi olla avuksi ja helpotukseksi vaivoihin. 

Freebomin neljä (4) vaikuttavaa ainetta:

1. Glucosamiinisulfaatti 

Mitä se on?  Glugosamiinisulfaatti on rustojen ja selän välilevyjen sekä nivelnesteen rakenneosa, jolla on ratkaiseva merkitys rustojen joustavuudelle ja kestävyydelle. Iän myötä sidekudoksen glukosamiini vähenee, jolloin myös rustot ohenevat ja niihin syntyy kokola, reikiä ja halkemia. Rusto rappaetuu ja nivel alkaa oireilla. Kuluneiden rustojen rappeutuminen kiihtyy helposti, sillä se menettää glukosamiineja. Selkänikamien välilevyt ovat myös rustokudosta.

Glukosamiinia on myös jmuualla elimistössä kaikissa ihmisen siedkudoksissa: ihossa, jänteissä, verisuonten seinämissä, sydän läpissä ja silmissä. Glukosamiini muodostaa noin puolet kehon hyaluronihaposta, joka on yksi tärkeistä aineista, jotka auttavat rustosoluja toteuttamaan muun muussa uutta kollageenia, kondroitiinisulfaattia ja proteglykaani- molekyylejä jo hajonneen rustokudoksen tilalle. Kollageeni on solujen ja kudosten tuki ja ilman kollageeniä ihminen ei pysyisi koossa. Glukosamiinin tehtäviin kuuluu myös tulehdussolujen hävittäminen.

2. Kondroitiinisulfaatti (Conroitiini sulfaatti)

Kondroitiinisulfaatti on ruston ja pehmeän sidekudosta sisältävistä jänteistä, luista ja muista eläinkudoksista eritetty tuote. 

Rustokudos muodostuu myös hyvin vahvoista kollageenisäikeistä ( jotka ovat valkuaisainetta) sekä sitkeäasta geelimäisestä aineesta, proteoglykaanista. Se on sokerin ja valkuaisaineen yhdistelmä ( kondroitiinisulfaattia) joka sitoo kollageenin tiukasti vahvaksi kudokseksi. Lisäksi rusto sisältää vettä, joka täyttää solujen välisen tilan. Kondrosyytty-nimiset solut ( jotka sisältävät kondroitiinisulfaattia) tuottavat kollageenia ja proteoglykaania kaikissa rustokudoksissa. Koska rustoissa ei ole verisuonia eikä verenkiertoa, joka toisi happea ja ravintoaineita rustoon ja veisi pois kuona-aineita, on rustokudos riippuvainen nivelnesteen jatkuvasta virtauksesta. Kondroitiinisulfaatti hoitaa nämä tehtävät ja toimii kuin " nestemäinen magneetti". Kondroitiinisulfaatti edistää ruston toipumista ja säilymistä!

3. Kollageenihydrolysaatilla on hyviä käyttökokemuksia nivelongelmiin. Sillä ei tiedetä olevan mitään negatiivista yhteisvaikutusta lääkeaineiden tai ravintolisinä käytettävien aineiden kanssa. Sitä voi nauttia turvallisesti lääkityksen ohella.

Kollageenihydrolysaattia ei suositelle käytettäväksi henkiköillä, joilla on proteinuria eli valkuaista virtsassa tai proteiinien imeytymishäiriö. Jos henkilö on raskaana ei kannata käyttää Frredom juomaa vaan Freedom Plus kapseleita, sillä ne eivät sisällä kollageenihydrolysaattia.

4. Paljon Aloe Vera Barbadensis Miller (88%) + E ja C - vitamiinia. Juoman vaikutusta tukevat myös Freedom Plus Kapselit.

Ainutlaatuinen yhdistelmä kokonaisuus, jolla on hyviä vaikutuksia ja josta on moni saanut omakohtaisia hyviä kokemuksia.

Tuotteita voi tilata : https://ritaf.lr-partner.com 

Facebook_Ads_Bild3-01.jpg

Avainsanat: kivut, lihassärky, niveljäykkyys,

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Perjantai 1.12.2017 - Rita Forsberg-Kimura

Aloe Vera drinking gel - nestemäinen C-vitamiinia sisältävä ravintolisä.

Juoma sisältää suositellun päivittäisen C-vitamiinin saantitarpeen. C-vitamiinilla on ihmisen elimistössä monia tehtäviä, se mm. neutraloi antioksidnattina vapaita radikaaleja. lisää vastuskykyä ja osallistuu kalssium- ja rauta- aineenvaihduntaan. 

Aloe Vera mehu oli jo muinaisessa Egyptissä tunnettu kauneudenhoidoissa. Kristoffer Kolumbus otti aloe vera - kasvin mukaan matkoilleen ja Gandhi käytti sitä pitkien paastojaksojensa aikana.

Ale Vera - kasvin erityisten ominaisuuksien selvittämiseksi on vuosien ajan suoritettu monia tutkimuksia.

Nykyään kasvista tunnetaan yli 300 lajia. Erityisen arvokkaana pidetään Aloe Vera barbadensis miller - lajia. Tämän lajikkeen puhdasta lehtigeeliä käytetään tässä geeli juomassa.

Juomaa löytyy erimakusina: Aloe Vera hunaja, Aloe Vera persikka.

Aloe Vera Drinking Gel Honey (Hunaja) juomassa on aloe veraa 90,1% + hunajaa 9%.

Aloe Vera Drinking Gel Peach (persikka) juomassa on aloe veraa 92% + luonnollista persikka-aromia.

Aloe Vera Drinking Gel Freedom sisältää 89% aloe veraa + E-vitamiinia ja kummatkin nivelille tärkeät ravintoaineet glukosamiinisulfaatti ja kondroitiinisulfaatti tukevat nivelten toimintaa ja liikkuvuutta. Sopii paljon liikkuville ihmisille.

Tunnetko henkilöitä, joilla on niverikko, rustu-ja nivel ongelmia, fibromyalgia, niveltulehdus, välilevyn kiputiloja, reumaa?

Heille voisi olla apua Aloe Vera Drinking GelFreedom juomasta. Yhdessä Freedom ja Freedom Plus kapselit ovat auttaneet monia lieventämään oireita ja kiputiloja.

Joulukalenteri verkkokaupassani avautuu tästä linkistä ja jokapäivä uusin tarjouksin. Köy kurkkaamassa:

https://shop.lrworld.com/cms/FI/fi/lr_world/specials/adventtikalenteri/adventtikalenteri.html

Lisää verkkokaupassani : https://ritaf.lr-partner.com 

Nauti hyvästä olosta luonnollisella tavalla.Facebook_Ads_Bild3-01.jpg

Avainsanat: hyvinvointi,

11:11 - mitä se tarkoittaa?

Perjantai 10.11.2017 - Rita

Lähestyessämme vuoden 2017 loppua, aurinkojärjestelmä matkaa kohti Linnunradalle vievää porttia. Tämä on jokavuotinen tapahtuma, kun aurinko yhdistyy massiivisen Galaksin keskuksessa olevan mustan aukon, joka sijaitsee Jousimiehen tähdistössä, kanssa. Tämä taphtuma tuo meidät lähemmäksi oman jumalallisuutemme esille tulon kanssa.

Kestää 2000 vuotta kulkea Galaktisesta päiväntasaajasta virtaavan gammafotoni vyön läpi. Aurinkojärjestelmä on nyt täysin " puhdistuksen " läpitunkema, joka luonnollisesti tapahtuu lisääntyvän, loistavan gamma säteilyn kasvaessa.  Tämä tapahtuma lisää aurinkomyrskyjä ja roihuja, maanjäristyksiä ja tulivuoren purkauksia, tsunaameja, " itsestään syttyviä" metsäpaloja, napapiirien jään sulamista, voimistuvia myrskyjä ja magneettisten napojen siirtymistä, ionosfäärin ohenemista ja kiihdyttää ajan liikkumista kohti 0 pistettä.

Nopeitten muutosten aikana, me astumme ikuiseen - EI AIKAA -olevaan tilaan ...tuoden esille 2000 vuoden Ykseyden Tietoisuuden Kultaisen Ajan. Maa siirtyy ikuiseen NYT tilaan 4D aika-avaruuden luuhistuessa kun nousemme korkeamille 5D taajuuksien tasolle. Fotoni vyö ei pelkästään vaikuta aurinkokuntaamme vaan meissä olevaan DNA vastaanottimeemme, sisäiseen solulliseen ihmisen " radio- vastaanottimeen."

Ylösnousemus prosessi käsittää vastakohtaisuuksien tasapainottumisen, kun muunnat energiakenttäsi vastakohtaisuuksien tilasta yksilöllisyyteen.... muuntaudut elämisestä erossa olon tilasta ykseyden tilaan, luoden yhdistyneen kentän! Et palaa Ykseyteen koko luomakunnan kanssa, vaan luot oman ykseytesi! Olet suvereeni, itsesi hallitseva olento.

Tämä tapahtuu vain kerran vuodessa, kun 11:11 portti avautuu korkeammille tasoille. Tänä erityisenä päivänä: 11.11. voimme kokea intensiivistä selkeyttä ja yhteyttä omaan jumalallisuuteemme, Minä Olen olemukseen - I Am -

11:11 on pyhä ylösnousemus koodi, joka aktivoi neutraalia aivojen verkostoa ja DNA:ssa olevaa jumalsiementä kohoamaan korkeammalle Hengen tasolle.

Tarkasteltaessa numeroa 1 - se näyttää antennilta ja toimii suorana henkisen ja fyysisen maailman yhteytenä. 1 edustaa vihkimystä,  keksintöjä ja uusia alkuja, jotka virtaavat ideoiden ja inspiraatioiden muodossa. Numero 11 edustaa kahta pilaaria, porttia, joka avaa suoran portaalin aikomukseen ja manifestaatioon. Muinaisessa mytologiassa 11:11 pyhä geometria edusti maskuliinisen ja feminiinisen johdattamista ikuiseen yhteyteen.

Numero sarja 11:11 edustaa myös porttia 3 D ja 5 D välillä. 11:11 avaa tähtiportaat taivaaseen, suoran yhteyden Luojan Lähteeseen, sinun omaan luomisen lähteeseen.

Avainsanat: 1, 11, 11:11, ylösnousemus, 3D, 5D, ykseys,

Tietoisuus itsestä

Torstai 12.10.2017 - Rita

Olet ehkä lukenut Violettiliekistä ja käyttänytkin sitä. Tuo liekki on muuttunut Kristallitulen liekiksi.

33 on Kristustietoisuuden numero. 44 on Mestari tietoisuuden numero, joka tarkoittaa ihminen ja jumalallinen, Minä Olen olemus, yhdessä täällä maassa. Olla kehossa ja olla tietoinen todellisesta itsestään.

Kutsut ehkä itseäsi Valotyön tekijäksi ja menit pimeyden syvyyksiin, omaan ja toisten pimeyteen. Tuo pimeys on kuitenkin se osa sinua, jumaluutesi, johon olet laittanut kaiken sen, mistä et itsessäsi pidä, et hyväksy, et rakasta ja tuo pimeys rakastaa sinua niin paljon, että ottaa itseensä kaiken.

Veit tietoisuutta pimeyteen tuodaksesi sinne valoa. Älä koskaan enää epäile itseäsi - koskaan enää - sillä tiesit sisäisesti tuon kaiken. Suurin valhe, johon ihmiskunta on saatu uskomaan, on valhe pimeydestä, voiman ja vallan käytöstä, jopa Paholaisen olemassa olosta. Ihmiskunta on hypnotisoitua monella tavalla; on itsekästä ajatella itseään, pitää huolta itsestään. Olet vuosikausia pitänyt huolta toisista - sinun on huolehdittava toisista ja itsestäsi huolehtiminen on itsekkyyttä.

Pidä huolta itsestäsi, tarvitset aikaa itsellesi - rakasta itseäsi ja pidä huolta itsestäsi ilman syyllisyyden tunnetta.

Yeshua tuli tuomaan Kristalli tietoisuuden ja alkoi ihmiskunnan ensimmäinen New Age: Uskonnot muodostuivat, mysteerikouluja perustettiin, jotta Kristus tietoisuus voisi laajentua.

Olet ehkä lukenut Madam Plavatskista, Rudolf Steinerista, Kuthumi, Godfrey King kirjoitti St. Germainin kanavoiteja... Carl Jung... Lee Carrol kanavoi Magneettimestari Kryonia...kanavointeja tulvi maahan.

Muistatko kuinka sinä työskentelit... piti tehdä näin ja tuo oli väärin.. oikein oli tehdä tällä tavalla... väsyit....oli paljon niitä, jotka sijoittivat rahaa New Ageen ja kun sen aika oikeastaan oli ohi, moni vastusti sen loppumista. Väittelyä siitä, mikä on oikea tapa.... Moni ei tajua vieläkään, että on uudenlainen tapa, jolla työskennellä, energia, jolla työskennellään .... ilman työskentelyä.

Olet elänyt rajoittuneessa tietoisuudessa.

Astu itsesi tieltä pois. Nauti elämästä, ruoasta, ihmissuhteista, omasta seksuaalisuudestasi ilman, että annat niiden viedä omaa energiaasi.

Tobiaksen ja Adamus St Germainin päivittämä Seksuaalienergia koulu (SES) antaa paljon tietoisuutta siitä, mistä on kyse.  

http://www.dreamwalker-rita.fi/329816846

Avainsanat: SES, violettiliekki, kristallitulenliekki, pimeys, valhepimeydestä, valotyöntekijä

Itsen aika on nyt....

Sunnuntai 24.9.2017 klo 11:35 - Rita

On jo aika siirtyä pois vanhasta.

2000 vuotta sitten Jeesus, Yeshua, toi mukanaan maahan joukon sieluja, jotka olivat sitoutuneet Kristus tietoisuuden siemenen istuttamiseen maahan. Istuttamaan Kristus  - tietoisuutta, kristallin kirkasta tietoisuutta tänne.  Tämä Kristallinen tietoisuus sai aikaan uskontoja - katolinen kirkko 1000- 500 vuotta sitten ei ollut se, mitä se oli alkujaan. Alkuperäinen kirkko tunsi mysteerit.

Tarkoitus oli, että taiteet saisivat aikaan ilman voimaa, vallanhalua olevan elämän, mutta vallasta ja sen halusta ja houkuttelevasta voimasta tuli se, joka sai enemmän ja enemmän mukaansa niitä, jotka halusivat alistaa, hallita toisia.

Pimeä aika oli oikeastaan puutetta koulutuksesta, tieteistä, tietämättömyyttä - ja niin tietoisuus siirtyi sisäänpäin, tutkimaan itse itseään. 400 - 1400 luvulla puuttui taidetta, teknologiaa ja pimeä keskiaika valtasi maailman. Kuitenkin tämäkin pimeä aika oli oikeasti aikaa, jolloin yhdistyivät ihmis-itse ja jumalainen - itse. Yhteys, joka jossain tilanteissa ilmeni eläimellisenä, raakana, julmana.... kuitenkin ajan myötä 1400 - luvulla muodostui Renessanssi, joka sai alkunsa Italiasta ja näin pimeä aika toi ihmiskunnan ulos pimeydestä teatterin, musiikin, kirjallisuuden, taiteen avulla, eikä suinkaan valtion tai kirkon avulla.

ART WILL SAVE THIS PLANET - TAIDE PELASTAA TÄMÄN PLANEETAN.

Näin sanoi Ylösnoussut Mestari ST. Germain. Missä on tietoisuutta siellä on taidetta, missä on taidetta on virtausta, kun on taidetta on kauneutta, kukoistusta ja vapautta.  Kirkko oli tuona aikana keskittynyt tukemaan ja rahoittamaan Renessanssia, tosin sillä oli omat intressinsä mukana ja lopulta se vapaus, jota taiteiden muodossa ilmaantui, oli kirkolle liikaa ja pelottavaa ja niin kirkko rupesi vainoamaan näitä taiteilija - kapinallisia.

( Katselen oman isäni maalaamia tauluja ja niissä näen juuri tuota kapinahenkeä, joka taiteen tekijällä on. Häntä ei tosin omana aikanaan ymmärretty täysin vaan moni taiteentekijäkin pilkkasi häntä.)

Mitä on oikeastaan taide?

Kirkkokin on taiteen muoto, koska se on ilmaisun muoto, tuntemisen, ymmärtämisen muodossa. Koska kirkko on taidemuoto ja taide on koko ajan luovaa, muuttuvaa ja kehittyvää eikä jää paikoilleen, myös kirkko tarvitsee tätä muutosta. Yritys kontrolloida kaikkea sai kirkon unohtamaan alkuperäisen tarkoituksensa, tukea yhteyttä taivaan ja maan välillä, kaikenlaisia yhteyksiä: ei pelkästään rukousta,seremonioita, kirkollisia menoja vaan seurata kehitystä, jota nimenomaan taide toi ja tuo. Taide oli se, joka sai tietoisuuden kukoistamaan 1700 - 1800 - luvulla.

Protestantit olivat kapinallisia, jotka unohtivat sen nopeasti. Oli niitä, jotka yrittivät tuoda Yeshuan todellisia opetuksia esiin ja näin sai alkunsa ajatus: "Jeesus oli pelastaja, jota on palvottava." Tämä ei ollut tarkoitus, vaan oli tarkoitus levittää tuota Kristallin kirkasta, Kristus - tietoisuutta taiteen, tietoisuuden avulla, luovuuden avulla. Yeshua oli tietoisuuden keskus.

Tämä sai aikaan ns. NEW AGE aikakauden ja se mahdollisti kuolleitten kanssa puhumisen, levitoinnin - ja moni eksyi, nimenomaan eksyi psyykkisiin ennustuksiin, ennustamiseen, menneisiin elämiin... ja on näissä vieläkin....

New Age oli tarkoituksensa ja aikansa, mutta nyt on aika mennä pidemmälle... ITSEN AIKAAN....

Avainsanat: taide, kirkko, kapinallinen, renessanssi, Yeshua, valta, tietoisuus, pimeäaika

Vanhemmat kirjoitukset »