Sisäisen rauhan kokeminen

Share |

Torstai 13.10.2022 - Rita
Sisäisen rauhan kokeminen - verkkokurssi

Maailma on turvallinen sitten kun tunnet sisäisesti olevasi turvassa. Rauha sinussa on maailmanrauhan alku ja kauneus on rauhan ase. Tämä kurssi on hetki olla tietoinen siitä, mitä tapahtuu omassa sisimmässä ja kaikkialla ympärillä.

Haluan auttaa sinua löytämään sisäisen rauhan tässä levottomassa maailmassa? Kokemaan rauhan sydämessäsi, vaikka ympärillä tapahtuu mitä tahansa.

Kurssilla on paljon intuitiivisella tasolla olevia latauksia, jotka tukevat sinua ja muuttavat elämääsi. Mukana on meditatiivisia kokemuksia, joiden avulla mm. tiedostat, että tässä ja nyt on ainoa hetki elää nykyhetkessä.

Todellinen kotisi on tässä läsnä olevassa hetkessä.

Voit koskettaa rauhaa, joka on sinussa ja ympärilläsi. Sisäisen rauhan kokeminen muuttaa sinua ja maailmaa ympärilläsi, ja tämän vuoksi teen tätä työtä. Toivon sinun myös oivaltavan, että voit hengittää rauhaa kaikkeen.

Mieti osallistutko suurin meditaatiotilaisuuksiin rauhan puolesta, koska jokaisella osallistujalla on oma käsityksensä rauhasta ja oma agendansa ja tulos voi olla kaikkea muuta kuin rauha

Tehdäksesi työtä rauhan hyväksi sinulla on oltava rauha sydämessä. Monilla, jotka tekevät työtä rauhan hyväksi ei ole rauhaa sydämessä. He ovat turhautuneita, vihaisia ja työ ei oikeastaan ole rauhallista.

Verkkokurssilla keskitytään rauhan ja turvallisuuden luomiseen ja kokemiseen.

Kurssin saat heti käyttöösi ja voit edetä sillä ihan omaan tahtiisi. Voit aloittaa sen ihan, milloin haluat.

Rauha ja ilo olkoon kanssasi. 

Ehkä rakkaus on prosessi, jossa minä ohjaan sinut takaisin itseesi. Ei siihen, mitä halausisin sinun olevan vaan siihen, jota sinä olet.

Kurssin järjestäjä: Rita Forsberg-Kimura

Tästä linkistä voi ostaa kurssin  

https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/sisaisen-rauhan-kokeminen-0b37c8f4

spiritualism-g927108118_1920.jpg

Avainsanat: rauha, rauhantyö