Äänen soiva maailmani - verkkokurssi

Sunnuntai 21.3.2021 - Rita

Oman värähtelytaajuuden muuntamisen avain.

Elämme poikeuksellisia aikoja ja muutosta tapahtuu lakkaamatta. Siksi on hyvä tiedostaa, että voit muuntaa omaa värähtelyjaajuuttasi hyvin helpolla tavalla.

Miksi sitten tarvitaan taajuuden muutosta?

Koska se auttaa sinua paremmin sopeutumaan ympärillä olevaan maailmaan ja sopeutumaan ja olemaan tasapainossa itsesi kanssa muutosten aikana. Lopetat kilpailun toisten kanssa ja olet yhteistyökykyinen myötätuntoisella tavalla. 

Mikä on tuo sitten avain?

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että sinulla on mahtava työkalu korkeampien tietoisuuden tilojen kokemiseen? Tuo avain on oma äänesi. Et tarvitse mitään erityistä laulutaitoa kokeaksesi, millaista on muuttaa värähtelytaajuuksia oman äänen avulla - tarvitset vain ainoastaan insiproituneen kokeilunhalun ja leikkimielisyyttä.

Äänen maailma on ihmeellinen ja mielenkiintoinen. Oletko tullut ajatelleeksi, että kaikki on liikkeessä eli kaikki värähtelee ja se taas merkitsee, että kaikki myös päästää ääntä, vaikka sitä ei ihmisen korva aina pysty kuulemaan.

Olen lapsesta asti elänyt äänen maailmassa, soivassa maailmassa, koska valitsin vanhemmat, jotka oivalsivat äänen merkityksen ja kotona laulettiin ja soitettiin ja kannustettiin kokemaan luovuuden erilaisia tapoja ilmaista itseään rohkeasti.

Olen nyt luonut verkkokurssin, joka auttaa sinua löytämään uusia tasoja itsestäsi, aistimaan uusia tasoja itsessäsi ja ulkopuolellasi äänen, valon, värien, vuorikiteiden ja monien muiden työvälineiden ja ennen kaikkea rakkauden avulla. On tärkeää oivaltaa, että voi muuttaa värähtelykuvioitaan eli taajuuksiaan monin eri tavoin.

Kurssi keskittyy siihen, miten voi muuttaa omaa värähtelytaajuuttaan oman äänen avulla. Menneet, nykyiset ja tulevat äänivirran mestarit ovat mukana kurssin energioissa, koska kaikki on olemassa samanaikaisesti. 

Rakastan äänen olentoja, valon olentoja ja rakkauden olentoja, jotka kuiskivat minulle oman ääneni välityksellä. Oma ääneni on ollut suuri apu elämän haasteiden läpikäymisessä. Halusin tuoda tämän käyttökelpoisen tiedon sinun ulottuvillesi.

Kurssin materiaalin saat heti käyttöösi ja voit edetä omaan tahtiisi. Helppoja harjoituksia, joita voit yksinkertaisella tavalla kokeilla. Paljon tietoa soivista väreistä, vuorikiteiden laulun kuuntelun oivaltamista ...pyhien äänteiden käytöstä.

Lähde mukaan äänen soivaan maailmaan ja koe kuinka kaikki soi sinussa ja ympärilläsi.

Kurssin ostolinkki:

 https://www.campwire.com/buy_flexible/949b16f7-579c-4655-ac2e-797da12c1a0c

clef-1439137_1920.jpg

Avainsanat: ääni, värähtely, liike, tietoisuus, kokemus,

Avain värähtelytason muutokseen -

Tiistai 3.11.2020 - Rita

Mikä on tuo avain?

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että sinulla on mahtava työkalu korkeampien tietoisuuden tilojen kokemiseen? Tuo avain on oma äänesi. Et tarvitse mitään erityistä laulutaitoa kokeaksesi, millaista on muuttaa värähtelytaajuuksia oman äänen avulla - tarvitset vain ainoastaan insiprotuneen kokeilunhalun ja leikkimielisyyttä.

Äänen maailma on ihmeellinen ja mielenkiintoinen. Oletko tullut ajatelleeksi, että kaikki on liikkeessä eli kaikki värähtelee ja se taas merkitsee, että kaikki myös päästää ääntä, vaikka sitä ei ihmisen korva aina pysty kuulemaan.

Olen lapsesta asti elänyt äänen maailmassa, soivassa maailmassa, koska valitsin vanhemmat, jotka oivalsivat äänen merkityksen ja kotona laulettiin ja soitettiin ja kannustettiin kokemaan luovuuden erilaisia tapoja ilmaista itseämme.

Olen valmistelemassa verkkokurssia, joka auttaa sinua löytämäänn uusia tasoja itsestäsi, aistia uusia tasoja itsessäsi ja ulkopuolellasi äänen, valon, värien, vuorikiteiden ja monien muiden työvälineiden ja ennen kaikkea rakkauden avulla. On tärkeää oivaltaa, että voi muuttaa värähtelykuvioitaan eli taajuuksiaan monin eri tavoin.

Kurssi keskittyy siihen, miten voi muuttaa omaa värähtelytaajuuttaan oman äänen avulla. Menneet, nykyiset ja tulevat äänivirran mestarit ovat mukana kurssin energioissa, koska kaikki on olemassa samanaikaisesti.

Rakastan äänen olentoja, valon olentoja ja rakkauden olentoja, jotka kuiskivat minulle oman ääneni välityksellä. 

equalizer-153212_1280.png

Avainsanat: ääni, värähtely, liike, tietoisuus, kokemus,

Kupla-kokemus

Keskiviikko 1.7.2020 - Rita

Kupla -kokemus

Ehkä olisi parempi sanoa elämän piirin - ympyrän - kokemus

Kun jälleen yhdistyy Maailmankaikkeuteen voi käydä läpi " kupla" kokemuksen.

Minulla oli kesällä 1999 hyvin voimakas kokemus. Koko maailma tuntui olevan kuplan sisällä. Maisema, taivas, kaartui kuin minulla olisi ollut panoraamakamera, jonka läpi katsoin maisemaa. Käveleminen tuntui kuin olisin ollut pehmeän ilman päällä. Tunsin "huimauksen" tapaisen tunteen ja tiedostin siirtyneeni toiselle olemassaolon tasolle hetkeksi. Kokemusta on vaikea sanallistaa, koska se on sanojen tuolla puolella tapahtuvaa.

Samana kesänä kuuntelin musiikkia, jonka kuulin vain minä kuulokkeiden avulla. Kukaan muu ei sitä voinut kuulla. Pieni poika noin 3-4 vuotias, alkoi tanssia aivan samaan tahtiin musiikin kanssa, ikäänkuin hän olisi kuullut musiikin, jota minä kuuntelin. Aika hämmentäviä kokemuksia molemmat ja mietin, että mitä ihmettä tapahtuu.

Koet eri tasoja samaan aikaan ja se voi olla hämmentävää, kun siirryt ulottuvuudesta toiseen. Ihmis-menneisyyden välähdyksiä voi tapahtua ajoittain ja ehkä ne pelottavat, mutta tiedosta asia, huomioi merkit ja avaudu näkemään uusia mahdollisuuksia ilman pelkoa. 

Pelko on todellisuuden sisällä oleva luomus, jonka "ajattelemme" olevan määrätynlainen tai  tuntemattoman pelkoa, jota emme pysty kontrolloimaan, tajuamatta ettei tätä tarvitse kontrolloida, ei ole  "eloonjäämisestä" kysymys, mikään ei ole "väärin" ja tuntemattomaan astuminen on suuri osa sitä, kuinka portaalit avataan toisiin ulottuvuuksiin / Uuteen Maahan, jossa mahtava, taianomainen, runsas, autuas ja äärimmäinen rakkaus on olemassa. 

Kuva: Tsutomu Kimura / Rinnakkaismaailmat

20101057.JPG20101057.JPG

Avainsanat: kokemus, ulottuvuus, pelko,

Aika

Keskiviikko 15.4.2020 - Rita

Aika

Tämä on mahtavaa aikaa Maassa. Olemme astuneet seuraavaan vaiheeseen.

Tunnetko sen?

Valtavaa puhdistumista on tapahtunut usean vuoden aikana ja tapahtuu edelleen.

Todellisuutemme on aikaan perustuva todellisuus. Aika on liikkeen mitta, tapa mitata liikettä. Aika pitää sinut "liimattuna" tähän todellisuuteen, mutta voit mennä sen ohi, ylitse ajan ja voit olla ajassa ja ajattomuudessa samanaikaisesti. 

Aika on elementti, joka pitää yllä kaikkea. Aika on luomisen sydämen lyönti, rytmi, josta tulee elämä. Kaikki pysähtyisi, jos aika pysähtyisi. Järkeilevä mieli ajattelee, että ilman aikaa kaikki luhistuu, olisi kaaosta.

Aika on lineaarinen - etenee mennyt - tuleva. Kun näkeekin ajan ympyränä, voi katsoa aikaa eri näkökulmasta ja ei enää ole tarvetta puristaa itseään nyt - hetkeen, vaan näkökulmana onkin kaikki on tässä: mennyt, nykyisyys ja tulevaisuus.

Aika estää sinua kokemasta todellista "Minä Olen olemusta." Minä Olen -olemuksella ei ole mennyttä elämää, ei tulevaa elämää, se ei ole aikaan perustuva, koska silloin sinä olet järkeilevässä mielessä ja mieli ei pysty oivaltamaan "Minä Olen" "I Am"

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1336.jpg

Avainsanat: Minä Olen, aika, ajattomuus, kokemus,

Kiitä kaikesta

Torstai 9.4.2020 - RitaKiitä kaikesta

Siunaa kaikki ympärilläsi, jokainen tapaamasi ihminen, jokainen puu, lintu, kaikki kauneus ympärilläsi ja kosmisen lain mukaan se, mitä lähetät itsestäsi matkaan, tulee moninkertaisena takaisin luoksesi ja sielusi, enkelit, luonnonhenget iloitsevat ja tukevat sinua matkallasi.

Kiitän kaikesta runsaudesta, joka virtaa elämässäni.

Kiitän loputtomien rikkauksien virtauksesta elämässäni.

Kiitän vauraudesta, joka vapaasti ilmenee elämässäni.

Kiitän kaikista suurenmoisista mahdollisuuksista, joita minulla on kokeakseni elämää.

Kiitän tästä kokemuksesta olla olemassa maassa.

Minä olen osa Kaikkeutta ja Kaikkeus on osa minua.

Minä elän Kaikkeudessa ja Kaikkeus elää minussa. 

Kuva: Tsutomu Kimura

2013-03-16_17.15.38.jpg

Avainsanat: kiitollisuus, kokemus, kauneus, luonto, runsaus, elämä,

Miksi loin kokemuksen?

Sunnuntai 15.3.2020 - Rita

MIKSI LOIN KOKEMUKSEN?

Miksi loin kokemuksen? Oliko se itsearvostuksen puute, häpeä, jota kannan  ...vai oliko se tiedostamaton tarve rangaista itseäni ja jonka sitten olen manifestoinut itselleni? Onko se tapahtuma, josta muodostuu suuri oivallua elämässäni? Muodostuuko kokemuksesta lahja, siunaus vai katkeruutta, vihaa? Huomaanko mahdollisuuden oivaltaa, että vaikka edessä on tyhjyyttä, kaikki vanha on romahtanut, ei ole mitään ... vain tyhjyyttä ja on rohkeasti astuttava tuohon tyhjyyteen ja aloitettava uuden luominen.

Muistuttaako tuo tyhjyys, ei - mitään, sinua siitä hetkestä, kun aikojen alussa tulit tyhjyyteen, kun lähdit Kotoa. Alitajuinen muisto erosta. Tässä ei - mitään tilassa voit luoda täysin uutta, ilman vanhojen kaavojen ja rakenteiden painolastia.

Huomaatko millainen lahja vaikea tilanne elämässä voi olla?

Avaatko tuon lahjan, jonka elämä tarjoaa ja joka on kääritty joskus ikävän näköiseen pakkaukseen?

Hyväksynkö sen mitä on, päästänkö irti kaikesta, mikä ei palvele minua enää? Päästänkö irti kontrollista ja siitä kuinka asioiden olisi mentävä ja sallin ja luotan asioiden tapahtuvan aina oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Luotan kaikesta huolimatta, että elämä aina kantaa.

Kannan vastuuta ja vastaanotan sielun tarjoaman anteeksiannon itselleni. Oivallan, että reagoin tilanteeseen ja annoin reaktion vaikuttaa kehoon, terveyteen, ihmisuhteisiin. Kun oivallan sieluni anteeksiannon, minun on helppo antaa anteeksi myös toisille.

Rakastan itseäni ja hyväksyn itseni ilman ehtoja.

Olen riittävän hyvä juuri sellaisena kuin olen.

Minä Olen joka Minä Olen.

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1797.jpg

Avainsanat: kokemus, vasdtuu, sielu, anteeksianto,

Rakkaus

Perjantai 1.9.2017 - Rita

Rakkaus on jo jokaisen ihmisen sydämessä, mutta puuttuu rohkeutta hyväksyä se.

Rakkaus - uskallanko rakastaa? Olenko kuvitellut kaiken? Jos rakastan minua käytetään hyväksi, minua satutetaan kuten viimeksi. Minua petetään, minut torjutaan.... näitä nousee pintaan ja siksi moni sulkee sydämensä. Petetyksi tuleminen kuvastaa ehdollistettua rakkautta ja odotit jotain takaisin... jos rakastan sinua, mitä annat takaisin minulle? Rakkaudesta tuli vaihtokauppaa ja kaupan käynnissä siirrytään aina edullisempaan, parempaan tarjoukseen. Etsit rakkautta vääristä paikoista.

Tiedät, että rakkaus on vastaus kaikkeen ja siksi etsit koko elämäsi ajan rakkautta. Rakkaus on jo sinussa, sinun on vain koettava, että näin on. Sinä, sydämesi ei ole kokenut Rakkautta itseäsi kohtaan. Kuitenkin kaikki ulkoiset kokemuksesi rakkaudesta toivat sinut tähän itsesi rakastamisen kokemukseen, salli kaiken kokemasi rakkauden viisauden syntyä.

Rakkaus on kokemus, voit vain kokea rakkauden. Kokemuksesi rakkaudesta tuovat mieleesi vanhempien rakkauden: ihanan rakkauden ...ehkä rakkauden, jossa sinua loukattiin... Kuitenkin lahjasi Hengelle on Rakkaus, koska Henki koki vasta sinun kauttasi ensimmäisen kerran rakkauden. Rakkaus luotiin täällä maassa.

Lopeta taistelu itsesi kanssa... rakkaus on jo sinussa, sinun on vain koettava, että niin on...Olet aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kaikki on hyvin. Lopeta taistelu.. ei ole enää tarpeen taistella... Taistelukentällä puut palaavat, savu hälvenee, aurinko näyttäytyy ja loistaa loputtoman siniseltä taivaalta .........heijastuu veden pinnalta....

KAIKKI ON HYVIN .. salli rakkauden virrata kuin vesi putouksessa...

Kuva: Tomi Kimura

20100427_2.JPG

Avainsanat: kokemus, itsenrakastaminen, ehdollistetturakkaus