Miksi loin kokemuksen?

Share |

Sunnuntai 15.3.2020 - Rita


MIKSI LOIN KOKEMUKSEN?

Miksi loin kokemuksen? Oliko se itsearvostuksen puute, häpeä, jota kannan  ...vai oliko se tiedostamaton tarve rangaista itseäni ja jonka sitten olen manifestoinut itselleni? Onko se tapahtuma, josta muodostuu suuri oivallua elämässäni? Muodostuuko kokemuksesta lahja, siunaus vai katkeruutta, vihaa? Huomaanko mahdollisuuden oivaltaa, että vaikka edessä on tyhjyyttä, kaikki vanha on romahtanut, ei ole mitään ... vain tyhjyyttä ja on rohkeasti astuttava tuohon tyhjyyteen ja aloitettava uuden luominen.

Muistuttaako tuo tyhjyys, ei - mitään, sinua siitä hetkestä, kun aikojen alussa tulit tyhjyyteen, kun lähdit Kotoa. Alitajuinen muisto erosta. Tässä ei - mitään tilassa voit luoda täysin uutta, ilman vanhojen kaavojen ja rakenteiden painolastia.

Huomaatko millainen lahja vaikea tilanne elämässä voi olla?

Avaatko tuon lahjan, jonka elämä tarjoaa ja joka on kääritty joskus ikävän näköiseen pakkaukseen?

Hyväksynkö sen mitä on, päästänkö irti kaikesta, mikä ei palvele minua enää? Päästänkö irti kontrollista ja siitä kuinka asioiden olisi mentävä ja sallin ja luotan asioiden tapahtuvan aina oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Luotan kaikesta huolimatta, että elämä aina kantaa.

Kannan vastuuta ja vastaanotan sielun tarjoaman anteeksiannon itselleni. Oivallan, että reagoin tilanteeseen ja annoin reaktion vaikuttaa kehoon, terveyteen, ihmisuhteisiin. Kun oivallan sieluni anteeksiannon, minun on helppo antaa anteeksi myös toisille.

Rakastan itseäni ja hyväksyn itseni ilman ehtoja.

Olen riittävän hyvä juuri sellaisena kuin olen.

Minä Olen joka Minä Olen.

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1797.jpg

Avainsanat: kokemus, vasdtuu, sielu, anteeksianto,