Sielun ja kehon yhdentäminen - SoulBodyFusion

Tiistai 13.12.2022 - RitaSIELUKAS ohjelma ja tuki sinulle
Autan sinua saavuttamaan yhteyden omaan sieluolemukseesi tämän session avulla. Sessiolla on monia elämääsi vaikuttavia hyötyjä ja hyviä muutoksia ja
painokin voi pudota, kun kehosta poistuu myrkkyjä fyysisellä, emotionaalisella ja
henkisellä tasolla.
Sessio on toistettavissa äänitteen muodossa, joka on ladattuna sessioon ja
voit liittää siihen omat toiveesi mukaan ja vahvistaa yhteyttäsi. Sillä on vaikutusta ihmissuhteisiin, energisyyteen, ilon tunteeseen, kehokuvaan, DNA:n soluihin
ja paljon muita asioita tapahtuu, jota järkeilevä mieli ei pysty edes ymmärtämään.
Muista, että sielusi tietää kaiken sinusta ja on tässä sessiossa pääohjaaja.
Olet väsynyt, sairas, tunnet ehkä toivottomuutta ja masentunut ja se
johtuu siitä, etteivät kehon ja sielun värähtelyt ole harmonisella tasolla keskenään.
Olet erossa sielustasi.
Tänä aikana on tärkeää yhdistyä omaan sieluolemukseesi ja tämän session
avulla koet yhteyden ja tunnet sen vaikutuksen kehossasi ja elämässäsi
tapahtuvien muutosten kautta.
Tämä on valmistautumista suureen tapahtumaan koko ihmiskunnalle
maaliskuussa vuonna 2023, jollaista ei ole ollut sitten Atlantiksen aikojen.
Tämä auttaa sinua myös rohkeasti menemään lineaarisen todellisuuden tuolle puolelle ja olemaan yhteydessä muille tasoille.
Apunasi
Rita Forsberg-Kimura
Kuva: Ihminen, jotain muutakin kuin fyysinen keho
Tästä linkistä voit turvallisesti tutustua

Kuvassa voi olla 1 henkilö, salama ja teksti
 

Avainsanat: sielu, kehoa

Sielun kohtaaminen

Sunnuntai 10.10.2021 - Rita

Sielun kohtaaminen

"Kun menet takaisin kehoosi,

kun menet takaisin elämääsi,

ottaisitko minut mukaasi?

Emme ole koskaan tehneet tätä aikaisemmin.

En ole koskaan tehnyt tätä minkään toisen

elämäni ilmaisun kanssa, en koskaan."

- Ah Kir Rah -

Kuthumi

Ylösnousseen Mestarin sielu.

dance-1940245_1920.jpg

Avainsanat: sielu, kohdata, ilmaisu, keho, elämä, auttakaa minua,

Miksi sielun ja kehon harmonisointi juuri nyt?

Tiistai 22.12.2020 - Rita

Miksi sielun ja kehon harmonisointi juuri nyt?

"Koko elämämme ajan kaipaamme tiettyä suudelmaa; hengen kosketusta kehossa."

Rumi

ja nyt tuo aika on tullut, sallia tuo suudelma ... oman sielunsa kosketus kehossa. 

"Karma" nopeutuu ja vanhat tavat, joilla reagoi tapahtumiin elämässään, eivät enää toimi. Vanhat mallit ovat vielä täällä, mutta ne ovat toimimattomia. Koeta ymmärtää kärsiminen toimimattomaksi reaktioksi maailmassa, jossa tämä tapa ei enää toimi. On aika irrottautua tuosta tavasta reagoida.  Mahtavia tapoja kasvaa henkisesti ponnahtaa elämääsi.  Ne esittäytyvät esteinä, ongelmina, epäonnistumisina, terveys - ongelmina - mikä tahansa tilanne, joka " painelee nappeja."

Valitsetko vanhan tavan reagoida syyttäen toisia, murehtien, luoden draamaa, pelkoa  ... vai nostatko tietoisuuttasi siten, että voit kohdata tapahtuman tietoisena tällä kertaa.  Silloin kun meitä aktivoivat elämän tapahtumat, voi valita käyttääkö samoja vanhoja malleja reagoida vai  käyttääkö tilaisuuden olemalla tietoinen ja luo uusia tapoja kantaa vastuuta 

Valitse tiedostaminen, havainnointi, tarkkaile mistä on kyse. Jos vain reagoi vihalla, murehtimisella, pelolla, draamalla.... Jos et ole tietoinen, edessäsi on " miinakenttä." Nykyinen ajattelu on rajoittunut aivojen vanhojen toimintamallien mukaisesti.  Aivoille voi luoda uuden tavan toimia, tiedostaen mistä on kyse. Tässä voi auttaa sinua.

Voin opastaa sinua luomaan uusia toimintamalleja.

Tämän voi suorittaa kaukolähetyksenä.

Sielun ja kehon yhdentäminen on nopea apu moneen ongelmaan.

" PIKAINEN APU SIELUN JA KEHON YHDISTÄMISEN KAUTTA."

Session tapahtumat:

Aloitus: Istut kämmenet ylöspäin sylissä ja jalat tukevasti maata kohti ja hengität syviä ja rauhallisia hengityksiä. Älä meditoi vaan pysy kehosta tietoisena koko ajan. Tarkkaile ja seuraa mitä tunnet kehossa tapahtuvan.

Aloitan ( saan aikaan liikettä ja annan sielulle tilaa tehdä tarvittava yhdistyminen ja pidän session ajan yllä korkea värähteistä kenttää ) Ensimmäisen aloituksen kesto on noin 10 min - pieni tauko, jolloin voit juoda vähän vettä - ja sitten taas noin 10 min .

Sinun on hyvä ehkä kirjoittaa ne itsellesi ylös. Vaikka et tuntisi mitään session aikana, huomaat sen vaikutuksen elämässäsi. Solusi laajenevat ottamaan vastaan korkeampaa valoa ja soluista puristetaan niihin kerääntynyttä myrkkyä.  Moni tarpeeton asia vain poistuu. Valinta on sinun.

Session on hyvä toistaa viikko tuosta ensimmäisestä kerrasta ja vielä kolmannen kerran 2 viikkoa tuosta toisesta sessiosta.  Valinta on sinun.

Tästä linkistä voit ostaa SoulBodyFusion kaukona suoritetuksi. 

https://www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/tuotteet.html?id=9/64

angel-758415_1280.jpg

Avainsanat: sielu, kehon, yhdistäminen, harmonia,

Kehon tunteet

Lauantai 31.10.2020 - Rita

Olenko unohtanut, mitä on olla ihminen? Mikä on minun merkitykseni luonnon selviytymiseen? Kaikelle luonnossa on oma tehtävänsä, puilla, kasveilla, vedellä, kaikilla on oma tarkoituksensa olla juuri siellä, missä ne ovat.

Voit aloittaa muutoksen oleskelemalla luonnossa, vaikka vain viisi minuuttia, se riittää aluksi. Istu vaikka puiston penkillä ja hengittele oikein syviä, rauhallisia henkäyksiä ja päästä irti kaikesta hälystä ympärilläsi. Kuuntele ja aisti ...

Palaa omaan kehoosi ja kuuntele luontoa ympärilläsi. Voitko kuulla oravan jalkojen astelun? Kuuletko, kuinka perhonen avaa siipensä lentoon lähteäkseen? Kuuletko lintujen laulua lähistön puissa? Kuuletko?

Hengitä ja tunnet, kuinka rauhoitut ja palaat luonnon ja itsesi omaan rytmiin. Voit kysyä itseltäsi, mitä tarvitset. Kuuntele, mitä saat vastukseksi. Ole valmis vastaanottamaan kaikki, mitä saat, iloa, surua, onnellisuutta, vihaa ... älä estä mitään, mitä saat.

Salli niiden vain virrata, koska nuo ovat sinussa olevia asioita, jotka ovat kehossasi, koska keho ei unohda mitään, vaikka mieli onkin saattanut ne unohtaa. Keho ei unohda tunteita, jotka ehkä olet sivuttanut ajatellen, ettei niitä ole, mutta ne nousevat yllättäen pintaan kehosta.

Sanotaan, että kaikki tieto sinusta on omassa kehossasi. Kaikki on sinussa, omassa energiassasi, kaikki haavasi, miten ne kannattaa kohdata ja eheyttää. Kaikki esivanhempienkin tieto on kehossasi.

Kun toistat 21 päivää kyseistä toimintaa, ei aivopesten, vaan sallit kokemuksen ja tunteen jäädä kehoosi, solumuistiin silloin siitä tulee luonnollinen osa toimintaa.

Laula oman sielusi laulua, laula sielullesi ja salli sielusi laulaa sinulle. Tanssi sielusi kanssa, tanssi omien energioidesi kanssa. Puhu sielullesi ihan omin sanoin. Tunne kehosi, tuo mahtava luomus, joka mahdollistaa sielusi matkan kokea olemassaoloa maassa.

www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi 

Kuva: Tsutomu Kimura

20104318.JPG

Avainsanat: keho, tunteet, ihmisenä olo, muutos, viha, suru, ilo, sielun laulu, hengitys, luonto, tieto,

Olemassaolo ja tietoisuus

Torstai 22.10.2020 - Rita

Esivanhemmillamme oli perimätiedon kautta paljon ymmärrystä luonnosta omien kokemusten avulla. Ei ollut koneita, jotka kertoivat säästä vaan kaikki liittyi omiin havaintoihin luonnosta. He osasivat lukea luonnon merkkejä ja niitä tarkkailemalla ennustaa tulevaa .. koska on hyvä aika tehdä tarvittavia töitä maanviljelystä ajatellen  jne.

He tiesivät, miten selviydytään eri vuodenajoista, mistä löytyy vettä tai ruokaa, mitä ruokaa voi syödä ja mistä on hyvä lähteä metsästämään. Kaikki tietoisuus perustui omiin havaintoihin kehon avulla ja tuo tietoisuus oli melkoinen. Esivanhempamme olivat kyvykkäitä aistimaan näkyvää ja näkymätöntä energiaa, jota on olemassa.

Vanha viisaus kehottaa menemään metsään, jos on vaikeuksia, koska luonto puhdistaa energioita ja selkeyttää omaa kykyä havainnoida vain ne tärkeät asiat ja päästää irti niistä, jotka eivät enää palvele mitenkään.

Yhteys omaan kehoosi, omaan sisäiseen luontoosi, sen avulla voit oivaltaa itsestäsi asioita uudella tavalla, nähdä fyysisen luonnon kokonaan uudella tavalla. Luonnossa on syklejä - vuodenaikoja - ja koska minä olen osa luontoa, minussakin on syklejä ja juuri nyt olen jossakin noista vuodenajoista omassa todellisuudessani. Nuo sisäiset vuodenaikasi eivät aina seuraa näkyvän maailman vuodenaikoja vaan olet niissä omassa syklissäsi ja oivallat, ettei mikään vaihe kestä ikuisuuksia vaan syklit vaihtuvat.

www.soulbodyfusion-rita.fi

Kuva: Tsutomu Kimura

20101057.JPG

Avainsanat: tietoisuus, olemassaolo, kehotietoisuus, vuodenajat, sisäinen maailma, vanhaviisaus,

Keho - luonto - viisaus

Lauantai 17.10.2020 - Rita

Kannat kehossa kokemuksia, jotka ovat omiasi mutta myös esivanhempien, suvun kokemuksia. Nämä kaikki vaikuttavat elämääsi ja on ehkä vaikeaa, joskus mahdotontakin erottaa, mikä on sinun ja mikä muiden kokemuksia. Kehosi kautta voit paljastaa monia avaimia, jotka vievät sinut itseesi ja yhteyteen oman itsesi kanssa ja sitä kautta myös yhteyteen "maailman" kanssa - mutta maailma olet oikeasti sinä ja siksi yhteys sinuun itseesi on tärkeitä olemassaolollesi.

Ihminen on kuitenkin etääntynyt totuudesta ja unohtanut olevansa osa luontoa ja sen kautta voimme olla yhteydessä moniin erilaisiin olomuotoihin, joita on samassa tilassa kanssamme.

Suorittaminen on nykymaailmassa tärkeintä. On oltava tehokas ja supernopea, saada aikaan tulosta, tekemään yhä enemmän rahaa ja sen olemme tehneet luonnon ja itsemme kustannuksella.

Olisiko aika palata omaan kehoonsa ja sallia itsensä kohdata oma todellisuus, kehollinen todellisuus ja ymmärtää omia kipujaan ja palata omaan voimaansa? Kun palaat yhteyteen oman itsesi kanssa huomaat, että nykyinen meno loppuu omalta kohdaltasi ja tajuat, mitkä asiat ovat tärkeitä juuri sinulle. Suhde itseesi, sieluusi, muihin ihmisiin ja luontoon muuttuu.

Tämä itsen tunnistaminen ja hyväksyminen on aina ollut työni perimmäinen tarkoitus, auttaa ihmistä, sinua, oivaltamaan se suurenmoinen, loistava olento, joka sinä olet, mutta olet piilotellut omaa Valoasi pelosta, että teet jotakin väärin, syyllistät itseäsi ....

Minua on yritetty lannistaa monin tavoin tämän pyrkimykseni kanssa, sanottu jopa, että työni, jota Hoitolassani teen, on vastenmielistä? Kuitenkaan nuo kommentit eivät vaikuta minuun siten, kuin niiden lausuja olisi halunnut vaan olen oivaltanut, että tällä työllä on merkitystä ja siksi siihen saatetaan reagoida myös negatiivisesti ja sallin sen, mutta en missään nimessä ota noita kommentteja itseeni - ne ovat vain mielipiteitä, joilla ei ole minulle merkitystä, koska ne eivät ole minun omia mielipiteitäni minusta itsestäni ja vain sillä on merkitystä, mitä itse ajattelen itsestäni - mitä olen.

Salli siis itsesi palat yhteyteen oman kehosi kanssa, rakasta omaa kehoasi ja kuuntele sen viisautta. Keskustele oman kehosi kanssa.

www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi 

Kuva: Tsutomu Kimura

201031412.jpg

Avainsanat: keho, luonto, olemassaolo, esivanhemmat, itsensä tunnistaminen, kehollinen todellisuus, yhteyden luominen omaan kehoon,

Luonnonhenget - tarua vai totta?

Torstai 25.6.2020 - Rita

Luonnonhenget - tarua vai totta?

Rakastan keijuja, haltioita, luonnonhenkiä yleensäkin ja saan monesti leiman "hörhö" sellaisilta ihmisiltä, jotka ovat kiinni materialistisessa ajattelutavassa, joka pyrkii kieltämään olemassaolon henkisen puolen. Minä sallin heidän pitää mielipiteensä, vaikka heidän on vaikeaa ja lähes mahdotonta kuunnella minua. Mietin, että kuinka joku pystyisi todistamaan sen, että luonnonhenkiä ei ole olemassa? Luonnonhenkiä pidetään monesti satuolentoina. Myönnän sen, että rakastan satuja ja tarinoita, olenhan itsekin tarinan kertoja.

Luonnonhenget toimivat tasoilla, joilla ne voivat vaikuttaa suoraan ihmisen eetterikehoon. Tämä on fyysisen kehon energeettinen kaksoispuoli. Tällä on hyvin suuri merkitys elintoimintojen ja terveyden ylläpitämisessä. Luonnonhengillä voi olla hyvin tarkkaa tietoa ihmisen elimistöstä. Niillä on paljon viisautta ja ne voivat ohjata meitä kuinka käyttää kehoamme paremmalla tavalla. Ihminen kuitenkin itse päättää vapaan tahtonsa mukaan miten toimii.

Kehoelementaali on luonnonhenki, joka vastaa ihmisen kehosta ja sen toiminnasta. Se saa apua eri elimiä hoitavilta luonnonhengiltä. Yöllä nukuttaessa koko keho on kehoelementaalin hallussa. Olemme siis jatkuvasti tekemisissä kehoelemntaalin kanssa ja kun maallinen elämä päättyy, kehoelementaali ja sen apuhenget lopettavat toimintansa. 

Kysymys nousee mieleeni: Kuulenko puun tai kallion sisäisen äänettömän äänen? Voinko kohdata luonnonhenkiä ja millä tavoin? Tässä tulee enkeliaisti - mielikuvitus - avuksi. Sadut ja tarinat kertovat juuri siitä, millaiseksi koemme luonnonhenkien maailman. Voimme tunnistaa ne helposti juuri satujen mielikuvien avulla. Voin tunnistaa niiden luontoon jättämiä merkkejä ja havainnoida niitä: Kuulenko veden solinan tai myrskytuulen pauhun? Näenkö pilvissä pilvikeijujen hahmoja? Voin siis havaita ja kommunikoida niiden kanssa ja se tekee elämästä satumaista.  Elämä on minulle keijutarina.

Olen luonut verkkokurssin aiheesta. Löydät siitä tietoa valikosta:

Keijujen ja luonnonvoimien lumottu maailma - verkkokurssi

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_2116_01.jpg

Avainsanat: keijut, haltijat, luonnonhenget, kehoelementaall,

Kehon kyvyt...

Maanantai 11.6.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Kehosi, jota rajoittaa erossaolemisen aistiminen, omaa kaikki kyvyt elää täydellisessä terveyden tilassa ja heräämisesi vaikuttaa niin, että voit valita ja päättää pysyä fyysiessä muodossa niin kauan kuin haluat. Voit valita palaavasi näkymättömään olomuotoon, puhtaaseen Hengen olemukseen. Jotkut ovat olleet fyysisessä muodossa riittävästi, toiset haluaisivat elää vielä pitkän ja tuottavan, hedelmällisen elämän kokien ihania luomisen mahdollisuuksia, joita ihmisen muodossa oleminen tarjoaa ....

Kun tiedotat, olet tietoinen, kaikki mahdolliset tilaisuudet ja vaihtoehdot ovat saatavillasi vailla rajoituksia, koska voit valita uudelleen ja uudelleen rajattomista mahdollisuuksista käyttäen luojana olemisen taitoja ja mahdollisuuksia.

Sinä olet täydellinen ja rajaton luoja olento ja tarkoitus on, että laitat oman persoonallisen puumerkkisi ( jokainen laittaa) ja luominen jatkuu loputtomasti tuoden nautintoa ja ääretöntä ja tasapainoista olotilaa kaikille. 

Ihmiset tiedostavat, että kaikki ei ole hyvin ja jotain hyvin tärkeää puuttuu heidän elämästään, ei pelkästään kivun ja kärsimyksen vuoksi, joka nousee monista syistä heidän elämässään. Monella ei ole minkäänlaista käsitystä, mistä se johtuu ja he viettävät elämänsä etsien tapoja - fyysisiä, emotionaalisia, psykologisia, intuitiivisia ja älyllisiä tapoja - jotka eivät koskaan tyydytä heitä ja jotka eivät koskaan voi tyydyttä heitä. Muutamat ovat tietoisia tai tulevat tiedostamaan, että on oltava jonkinlainen henkinen tarkoitus elämällä ja viettävät sitten etsien ohjausta ja suuntaa mentoreilta, niiltä, jotka heistä näyttävät henkisesti edityneimmiltä kuin he itse tai kirkon johtajilta ja guruilta.

Kuitenkin jokaisella ihmisellä on suora yhteys Henkeen ja suosikki pyhimyksiin ja enkeleihin. Useimmiten kun ihminen on kykenemätön olemaan yheydessä henkisiin olentoihin, se johtuu hänen omasta uskomuksestaa: " En ole sen arvoinen, että voisin kutsua enkeleitä tai tulla kuulluksi."  Tämä on ego yritystä saada pysymään eron tunteessa ja yksilöllisyyden tunteessa ja yhteys voi saada ihmisen täysin eksyksiin. Ego elää pelossa ja yrittää parhaansa pitääkseen ihmisen tuossa tilassa, koska se häiritsee ihmistä ja saa aikaan jännittyneisyyttä loputtomine ajatusten tulviessa mieleen, mitä pitäisi ja mitä ei pitäisi tehdä....ja siksi ei pysty kuulemaan omaa hiljaista sisäistä ääntään, joka haluaa vain auttaa häntä.

Avainsanat: keho, terveys, valinta

Ihmiskunnan kehitys

Maanantai 4.6.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Ihmiskunnan kehitys havahtumiseen, heräämiseen, tiedostamiseen on nopeutunut ja etenee vauhdilla. Ympäri maailmaa tapahtuu enemmän ja enemmän halua olla rakastava kaikissa tilanteissa, mitä elämässä tapahtuu. Tämä asenne on voimakkain aikomus, jonka voit asettaa itsellesi ja sinua avustaa huomattava ryhmä näkymättömässä maailmassa, jotka tukevat ja rakastavat sinua koko maassaolo matkasi aikana.

Et ole koskaan yksin, olet aina täysin turvassa kun seuraat omaa polkuasi valaistumiseen, oivaltamiseen, polkua, jonka asetit ennen kehoon syntymistä.

Moni maassa tuntee olevansa sitoutunut tähän. 

Ei ole olemassa vahinkoja tai sattumia vaan kaikki tapahtuva liittyy heräämiseen,  jopa kaikkein katasrofaalisimmatkin tilanteet, jotka eivät vaikuta mitenkään järjellisiltä, koska ihmisen käsityskyvyllä ei pysty näkemään koko kuvaa. Luota intuitioosi, sisäiseen tietämiseen ja salli energioiden palvella sinua helpoimmalla tavalla.

Sinä olet täällä - maassa tällä hetkellä - herätäksesi ja luodaksesi Taivaan Maan päälle. Tämä on aina ollut aikomuksesi ja unelmasi, koska halusit fyysisen ympäristön, jossa nauttia ja kokea muodon maailmassa olemisesta ja käyttää aisteja, joita ihmiskeho tarjoaa.  Keholla on monia aisteja, joista aikaa myöden tulet tietoiseksi ja oivaltamaan, että ihmiskeho ei ole läheskään niin rajoittunut, kuin ajattelit sen olevan. Rajoitukset tapahtuivat siksi, koska valitsit eläväsi erossa Lähteestä, joka tietysti on mahdotonta, mutta aikomuksesi kokea tuo epätodellinen tila sai aikaan sen, että olet kokenut äärimmäisen rajallista todellisuutta. Elämää ei alun alkaen suunniteltu niin vaikeaksi, kun suurin osa sen kokee vaan elämästä oli tarkoitus nauttia, inspiroitua ja kokea kauneutta ja helppoutta kaikessa.  Kaikki rajoitukset muodostuivat halustasi kokea yksinäisyyttä, erossaolontunnetta ja itsenäisyyttä.

Sinä vain unohdit tämän valintasi ja unohdit myös nauraa tuolle valinnallesi. Unohdit matkan varrella sen, kuka olet, mikä on alkuperäsi.

..... jatkuu myöhemmin....

Avainsanat: ihmiskeho, aistit, herääminen, tiedostaminen, valaistuminen, ylösnousemus, Taivas, Maa, ero, rajoitukset

Kuinka pitää yllä korkeaa värähtely?

Keskiviikko 7.2.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Kuinka pitää yllä korkeampaa värähtelyä nykyisessä kaaomaisessa maailmassa? Puhutaan paljon korkeiden värähtelyiden ylläpitämisestä ns. henkisissä piireissä ja opetuksissa, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa? 

Värähtely ei ole jotakin, jota voi mitata ja jokaisella on erilainen värähtelynsä. Värähtelymme on kuin oma nimikirjoituksemme.

Korkea värähde on ajatus, kevyt ja valoisa ajatus. Ystävällisyys on kevyt ja valoisa ajatusmuoto, joka kulkea kirkkaana läpi koko universumin valon nopeuttakin nopeammin. Kiitollisuus ja ilo ovat korkeaa värähtelyä.

Matalaa, karkeaa värähdettä oleva ajatusmuoto, kuten viha, kateus, suuttumus. Käytämme negatiivisia värähteitä pitääksemme itsemme maadoittuneina tällä planeetalla. Vuosia sitten, jos olit valaistunut yksilö, sinä toden näköisesti poistuit planeetalta. Siksi ns, Ylösnousseet Mestarit eivät enää halunneet olla täällä ja oli helpompi poistua, kuin elää näissä raskaissa maan energioissa. Näin oli ennen, mutta nyt asiat ovat muuttuneet.

Meillä on DNA:ssa ja mielessämme muistoja, jotka tulevat sukulinjaltamme, esi-isien uskomuksia, massatietoisuuden uskomuksia ja yksi uskomus on juuri tuo: Kun saavutat tietyn tasonkorkeita värähteitä, on olemassa mahdollisuus, että et ole enää täällä. Siksi meillä on perhe ja ystävät voisi sanoa matalampaa värähdettä pitämässä meitä enemmän ja enemmän maassa, pitämässä meitä täällä. Joka kerta, kun yrität olla iloisempi ja myöteisempi taustalla on ajatus tietyn värähelytason saavuttamisesta ja pelosta, etten ole enää olemassa täällä.

On siis olemassa pelko valaistumisesta - oivaltamisesta. 

Muutos on tapahtunut maassa viime aikoina ja on aika oivaltaa, että vaikka saavutamme jonkin tason tietoisuudesta, voimme silti olla täällä maassa ja kehossa.  Juuri nyt on paljon ihmsiä, jotka ovat kriisissä, planeetta on kriisissä. Voimme pysytelleä myönteisinä ja auttaa ihmisiä ja planeetta.

Olemassa olollamme on merkitystä. Yksinkertaisesti tuntemalla elämän energia, tuntemalla tuulen henkäys, ilma, kasvoilla, iholla.. vain tuntea olevansa olemassa ja tietoisena siitä, että keho on uskomaton. Keho jatkaa eloaan. Jos sairastumme, keho jatkaa eteenpäin.

Vietä hetki ja oikeasti kuuntele lintuja ja tunne puut ympärilläsi ja näe taivas ylläsi ja saat aikaa se, että kaikelle on merkitystä, koska sinä kiinnität huomiosi niihin. Yhdistä itsesi uudelleen joka aamu.

Maailma ympärillämme heittää meille negatiivisuutta, mutta samalla myös positiivisuutta, koska ilman toista ei ole toista. Planeetalla tapahtuu muutosta. Joka päivä tapahtuu asioita ja keskitymme negatiiviseen, mutta positiivisuus on myös täällä. Aina.... aina täällä. On ihmeellistä kuinka voimme seurata asioiden muuttuvan ja oman värähtelymme muutoksen. 

Voimme olla kehollisia Mestareita tässä elämässä.

www.thetahealing-rita.fi  sivuillani lisää uskomuksista alitajunnassa ja niiden vaikutuksesta elämäämme.

Avainsanat: värähtely, valaistuminen, alitajunta, uskomukset, oivaltaminen, DNA, kehollinenmestaruus

Itsen aika.

Torstai 28.9.2017 - Rita

Lopeta yrittämästä niin kovasti, paholaiset eivät ole sinun. Olet tietoisuuden pioneeri ja tajuat Elämän Taiteen kirjoittamalla, musisoimalla, maalaamalla, piirtämällä, näyttelemällä....

Itsenä olemisen taide on olemista se, joka sinä olet, jumalainen olento ja on aika oivaltaa se itse. Salli itsesi olla se, joka olet ---on Itsen Aika -- Tietoisuuden aika-- Tietoisuus Itsestä.

Nouseeko pelko siitä, rakastanko itseäni? Kunnioitanko itseäni? Oivallanko itseni erillä tavalla kuin ennen? Menetänkö oman identiteettini? Oivallanko itseni sellaisella taiteellisella tavalla, koska en ole taiteilija? Tulenko yhteyteen itseni kanssa? Hyväksy ja salli itsesi juuri sellaisena kuin olet.

Sanotaan, että on pahaa rakastaa itseään, sinun tulisi rakastaa toisia, palvella heitä ja pelastaa maailma. - Auttamalla itseäsi autat koko maailmaa. Kaikki lähtee sinusta.

Olet ollut mukana New Age:ssä monessa elämässä, koska tuo aika alkoi Yeshuan ajoista 2000 vuotta sitten. Olet auttanut tuomaan Kristus - tietoisuutta ja siksi olet lukemassa myös tätä kirjoitustani.  New Age toi ihmiskunnan lähemmäksi jumalallisuutta, koska ennen sitä ei ollut jumala- konseptia - jumala ei ollut osa luontoa ja ihminen koki olevansa maassa rangaistuksena jostain. Moni kokee sitä vieläkin. Niin syvällä alitajunnassa nuo uskomukset ovat.  New Age toi lähemmäksi jumalallisen ja ihmisen ja avasi monia ovia jokaisen ulottuville.

Tietoisuus alkaa siitä, että olet olemassa täällä.

Olet täällä ja tunnet sen. Kuinka tulit tänne, sillä ei ole väliä. Sinä olet olemassa täysin suvereenina olentona. ( Ei - olet olemassa ykseydessä toisten kanssa, olet täysin oman itsesi ykseys)

Tietoisuudessa ei ole energiaa. Valta, voima on harhaa, eikä sitä ole muilla tasoilla. Sinä olet luoja ja vedät tietoisuutesi määrän mukaisesti energiaa. Siispä lisää tietoisuuttasi koskien rahaa, suhteita....terveyttä...

On paljon häiriötekijöitä, jotka harhauttavat. Ei ole tarvetta saada energiaa muilta kuin itsessä on. Vapaus omista rajoituksista, menneisyydestä... salli itsesi rakastaminen ilman ehtoja.

Tee tilaa omalle Valokehollesi. Salli itsesi mennä ihmis - mielen tuolle puolelle ja salli tietäminen aina kuin sen tulee tietää.

Salli itsesi olla suurinta rakkautta. Avaa itsesi takaisin itseesi. Vastaanota itsesi, hyväksy itsesi ja ole myötätuntoinen. Sinä tiedät jo tämän ja juuri tuo tietäminen on johtanut sinut tähän, lukemaan tätä...

Salli Sielusi tulla luoksesi. Sielusi - Minä Olen olemuksesi on vastuussa ja kaikki kokemuksesi ovat tarkoituksen mukaisia.

Avainsanat: sielu, tietoisuus, häiriötekijät, energia, Valokeho, elämäntaide

Kehon laulu

Tiistai 5.9.2017 - Rita

Oivalla se, että kehosi laulaa. Keho on ihmeellinen. Se on taianomainen. Se on kuin taikaa. Kuuntele kuinka yksittäinen solu laulaa pientä harmonian lauluaan koko muun kehon kanssa. Kaikki kehon osat pienimmästä solusta suurimpaan elimeen, laulavat ja resonoivat keskenään kauniilla värähtelyllään.

Kun jokin ei ole hyvin kehossa, kuulet ettei kehosi laula " oikealla" tavalla ja se lähettää väärää singnaalia muille elimille. Keho on epävireessä tai keho on kohdannut haasteellista energiaa.

Keho on ihmeellinen, se on ihme. Puhu kehollesi kauniilla, lempeällä tavalla. Lähesty kehoasi lempeästi, samalla tavoin, kuin kevyt höyhen leijailisi tuulenpuuskassa ja luo tunteen maagisuudesta.

Ihmeitä tapahtuu joka päivä. Keho on ihme.

Ei ole tarvetta pakottamalla saada aikaan mitään, koska silloin sidot itsesi enemmän ja enemmän ympärilläsi oleviin energioihin, emootioihin ja ne vievät valtavasti energiaasi. Vältä pelkoa, vihaa, katkeruutta, kaunan tunteita.  Kehon soluvastaanottimet ottavat vastaan sitä, mitä itse luot elämääsi.

Ole oma itsesi, välittämättä hinnasta, jonka ehkä joudut maksamaan, naura usein ja tiedä, että ydinolemuksesi tarkoitus on rakkaus, ystävällisyys ja kuin kuumaa suklaata jäätävän kylmänä iltana. On mahtavaa huomata, mitä mielikuvituksesi ja erityisesti rakkaus ja nauru saavat aikaan.

Avainsanat: keho, kauneus, solulaulu

Kehon kauneus

Maanantai 28.8.2017 - Rita

Jokainen on kaunis. Olemme jokainen täydellisiä omalla ainutlaatuisella tavallamme. Ihmiset ympäri maailmaa ovat erimuotoisia kehollisesti ja kaikki ovat kauniita.

Läntiset yhteiskunnat ovat jääneet "jumiin" ylipainoajatukseen. Jopa vähäisen ylipainon omaavat ihmiset vertailevat itseä toisiin ja tämä saa heidät melkein "neuroottisesti"  tavoittelemaan median luomaa ihannekuvaa " täydellisestä kehosta" ja uskomaan, että on pudotettava painoa, vaikka he ovat ehdottoman kauniita juuri sellaisena kuin ovat.

Tämä on myös nykyaikainen näkökulma - laihuus - menneisyydessä ylipaino oli hyvä asia. Todennäköisesti varastoimme rasvaa kehoon, koska ruokaa ei ollut tarjolla runsaasti ja ehkä rasva oli hyvä varastoida kehoon sairauden varalle. Oli hyödyllistä varastoida rasvaa kehoon ja siten se oli saatavilla silloin, kun sitä tarvittiin. Myöhemmin ylipaino symboloi vaurautta ja hedelmällisyyttä ja niin on vieläkin joissakin osissa maailmaa.

Genetiikalla on osansa kehon koossa. Esi-isät, missä ihmiset elivät, elämäntyyli ja ympäristö näyttelee roolinsa kehon luomisessa. Oivalla, että kehosi on juuri sopivan kokoinen sinulle. Arvosta omaa terveyttäsi ja omaa erityistä kauneuttasi. Kauneuskäsityksiä on monia, mutta ulkoinen olemuksesi ei määrittele sitä kuka olet. Oma luonteesi kertoo todellisen sinän olemuksen.

ThetaHealing voi auttaa sinua saavuttamaan kehosi kauneuden, sisäisen ja ulkoisen, oivaltamisen. Moni epäonnistuu löytämään oman olemuksensa aistimisen monien prosessia estävien esteiden vuoksi. Esteet olet luonut tarkoituksella, jotta oivaltaisit olevasi kaunis, sädehtivä valo-olento.

Kehon koko vaikuttaa pelkoon : " kadotan itseni" ja " menestymisen" pelkoon.

Luomme oman todellisuutemme, joka pohjautuu ajatuksiimme omasta itsestämme. Kaikki on uskomustemme aikaan saama tuote.

Luomme oman jumalallisen todellisuuden, koska olet osa jumalaa. " En ole täydellisen painoinen" uskomuksella on suurempi vaikutus kuin saatamme oivaltaakaan. Meidän on itse muutettava ajatuksiamme siitä mihin uskomme.

Sinulla on jumalallisia ajatuksia, jumalallista olemusta ja voit olla parhaassa terveyden tilassa ja tämä luo kehon kauneuden sisältä päin säteilemään ulos.

20101057.JPG

Sinä olet kaunis, kuin kedon kukkanen....

Kuinka kauniina vesipisarat loistavatkaan....

Kuva: Tomi Kimura

www.thetahealing-rita.fi

Avainsanat: keho, kauneus, pelko, ylipaino, laihuus

Luomuksen fyysinen aspekti

Lauantai 26.8.2017 - Rita

Täällä maassa olemme oivaltamassa kehollista mestaruutta. Olemme luoneet tämän todellisuuden voidaksemme hyödyntää sitä. Koemme haasteellisia emootioita, intohimoja, haluja ja todellisuutta olla ihminen tässä fyysisessä maailmassa. Kuinka tasapainotamme emootiomme ja tunteemme vaikuttaa siihen kuinka nousemme oivalluksessa korkeammalle tasolle.

Oman todellisuutemme luomuksessa olemme tehneet ohjelmointeja, ajatusmalleja ja kollektiivista tietoisuutta, joka pitää meidät tällä fyysisellä tasolla. Tämä tarkoittaa, että jotkin fyysiset, älylliset ja henkiset kykymme ovat jumissa.  Jotta voisimme murtaa sidokset, jotka kahlitsevat meitä, olisi parempi keskittyä iloon elämässä pelon, vihan ja katkeruuden sijaan.

Koska ego elää tällä tasolla, on tarpeen hallita negatiivista egoa itsessämme. Tarkkaile ja ole tietoinen negatiivisen egon hiipiessä elämääsi. Kun ego ei enää ole ystäväsi - kokemuksesi voivat olla kovia. Jotta voi manifestoida muutoksia elämässään on tarpeen päästää irti tämän tason rajoituksista.

Uskomusjärjestelmämme estää meitä oivaltamasta todellisia kykyjämme. Fyysinen toiminta, voimistelu, juoksu, kävely on osaltaan maadoittavaa, mutta olisi myös aika juhlia kehoa, ihmeellistä ihmiskehoa.

Keuhkot juhlivat jokainen kerta, kun hengität ilmaa sisääsi. Huomioimmeko tämän tapahtuman? Olisi hyvä muistaa, että tämä planeetta on ihmeellinen paikka olla olemassa, elää. Solusi työskentelevät koko ajan antaakseen sinulle elämän kokemuksen. Maksa ja muut elimet tekevät ylityötä jotta voisit olla täällä.

Olemme unohtaneet, että olemme täällä iloitaksemme, hengittääksemme, elääksemme tällä ihmeellisellä tavalla. Tämä on yksi haasteemme täällä maassa: elää ilman kärsimystä ja kokea elämä ilon kautta.  On velvollisuutemme, ilman syyllisyyttä, hyväksyä se, että ihmiskeho on ihana paikka elää ja olla.

Ihminen on kävelevä ihme!

Vaikka luulet olevasi täällä fyysisessä todellisuudessa, olet oikeasti monella eri tasolla yhtä aikaa.

Tämän fyysisen tason todellisuus on, että tämä taso on illuusiota ja siksi se ei ole todellinen, mutta loit sen tarkoituksella ja ainoa asia, joka on todellista, on se, mitä loit tälle tasolle: haasteet, emootiot  ....pelot, vihan, suuttumuksen tunteet...ne ovat todellisia...

20100989.JPG

Avainsanat: keho, ilo, haasteet, fyysisyys, illusio, negatiivinenego

KEHO JA SIELU

Tiistai 21.2.2017 klo 12.47 - Rita

KEHO JA SIELU.

MINÄ OLEN MAAN ÄÄNI. MINÄ KANNAN SINUA KEHOSSANI. PLANEETTA, JOLLA ELÄT JA KÄVELET, ON MINUN KEHONI. SINÄ OLET TERVETULLUT TÄNNE, KOSKA OLET OSA MINUN KEHOANI.  SINUN KEHOSI ON OSA MINUN KEHOANI, MINUN SIELUNI ILMAISUA. SINUN KEHOSI ON OSA MINUA, TEHTY TÄSTÄ MAAN AINEESTA. OLE TIETOINEN KEHOSI SOLUISTA, JOTKA OVAT HYVIN PIENIÄ, ITSENÄISIÄ OLENTOJA, JOTKA TIETÄVÄT HYVIN TARKOIN, MITÄ NIIDEN ON TARKOITUS TEHDÄ. NE TYÖSKENTELEVÄT TASAPAINOSSA, HARMONIASSA JA YHTEITYÖSSÄ KEHOSI KANSSA. 

SINUN VALOSI EI OLE MAASTA, SINÄ TULIT KOSMOKSESTA TÄHTIEN KAUTTA. SINÄ OLET ELÄVÄ SIELU, JOKA PYSTYY OTTAMAAN MINKÄ TAHANSA MUODON JA NYT OLET MAALLISESSA MUODOSSA. MUISTA KUKA OLET: OLET IKUISIA AIKAKAUSIA VANHA JA SINULLA ON OLLUT MONTA ELÄMÄÄ. OLET TUOMASSA UUTTA MAAILMAAN. VAATII ROHKEUTTA JA USKALLUSTA TUODA UUTTA TÄNNE, KOSKA SE AIHEUTTAA VASTUSTUSTA ENSIN SINUSSA ITSESSÄSI JA YMPÄRILLÄ OLEVISSA. SIKSI MUISTA KUKA OLET: OLET VAPAA JA RIIPPUMATON MUISTA, YHTEISKUNNASTA JA VAIN SILLOIN PYSTYT OLEMAAN SINÄ ITSE TÄSSÄ TODELLISUUDESSA JA JAKAMAAN VALOASI MUILLE. 

EHKÄ AJATTELET, ETTÄ KEHOSI SOLUJEN TARKOITUS ON YLLÄPITÄÄ KEHOSI TOIMINTOJA JA ELOONJÄÄMISTÄ JA SE ON MYÖS JOLLAIN TASOLLA NIIN, MUTTA EI SYVIMMÄLLÄ TASOLLA. KORKEIN TARKOITUKSESI TÄÄLLÄ MAASSA ON HANKKIA VÄLINE, JONKA AVULLA SIELUSI VOI MANIFESTOIDA ITSENSÄ: TÄMÄ ON KEHOSI TARKOITUS. YHDISTÄÄ SIELUSI KEHOSI TIETOISUUDEN KANSSA ON TÄRKEÄÄ. KOKO KEHOSI KÄY LÄPI MUUTOSTA, JOTA EI PYSTY SANALLISESTI ILMAISEMAAN MATERIAALISELLA TASOLLA. 

VOIT LUKEA LISÄÄ SIVUILTANI 

www.soulbodyfusion-rita.fi ja

www.dreamwalker-rita.fi / enkelten matka koulu

Avainsanat: KEHO, SIELU, MAA,