Kuinka luoda parhaiten sopiva kumppani elämään?

Sunnuntai 17.1.2021 - RitaMikä tuo eniten ilo elämääsi?

Tämän verkkokurssin arvokas viesti ansaitsee tulla kuulluksi juuri nyt. 

Viesti tulee suoraan sydämestäni ja haluan jakaa sen juuri sinun kanssasi.

Tämän kurssi on omistettu tuomaan todellinen romanttinen rakkaus  elämääsi, todellisen rakkauden läsnäolo elämääsi. Kurssi on omistettu tuomaan pitkäkestoisen, tosi rakkauden kokemus todelliseksi ja luomaan siitä elämäntapa. Ota siis hyvä asento ja hengitä muutaman kerran oikein syvään ja salli itsesi olla vetovoimainen ja houkutteleva rakkauden, onnellisuuden, rauhan ja ilon keskus. Kurssi tuo sinulle monia tapoja aloittaa uusi elämänvaihe, jossa olet rakkauden ympäröimä. 

Kurssi sopii sinkuille ja jo suhteessa oleville. Monia vihjeitä, tekniikoita ja keinoja seuraamalla olipa tilanteesi mikä tahansa, voit houkutella elämääsi unelmiesi toteutumista. Voit vetää puoleesi sinulle sopivan kumppanin tai vahvistaa jo olemassa olevaa rakkaus suhdetta.

Kurssin avulla voit luoda ympärillesi rakkauden ilmapiirin ja ladata itsellesi aikomuksen luoda sinulle parhaiten sopiva kumppanuussuhde ja eheyttää rakastavaa suhdetta sinuun itseesi. Samalla suhteet muihin ihmisiin tulevat onnellisimmiksi, terveemmiksi ja enemmän rakkautta sisältäviksi. Jaan monia salaisuuksia, jotka auttavat sinua löytämään todellista rakkautta olivatpa menneisyyden kokemuksesi millaisia tahansa. Kurssi selkeyttää ja poistaa myös monia rakkauden kokemisen esteitä.

 Sensijaan, että vain toivot rakkautta, miksi et olisi rakkaus?

Kurssi auttaa vapautumaan rakastumisen pelosta ja menneisyyden sydänsurujen aiheuttamista pettymyksistä. Kurssi voi poistaa pelkoja olla intiimissä kanssakäymisessä toisen kanssa. Voit kokea siirtyväsi yksinolemisen tunteesta rakastettuna olemisen tilaan. Sosiaalinen elämäsi uudistuu ja vedät puoleesi todellista kestävää rakkautta.

 Kurssilla luot ympäristön, joka kutsuu sinulle parhaiten sopivaa kumppania. Voit laajentaa jo olemassa olevaa rakkauselämää uudelle ja jännittävälle tasolle. Sinusta tulee vetovoimainen ja vastustamaton.

Saat kurssin koko materiaalin käyttöösi heti ja voit edetä sillä omaan sinulle sopivaan tahtiin. Voit aina palata kurssiin uudelleen ja uudelleen. 

Tämän kurssin viesti on tärkeä, koska rakkaus on arvokkain asia, joka minulla on. Kurssin sisältö on sydämestäni tulevaa ja toivon, että sinäkin kuulet oman äänesi, sielusi äänen, joka ilmaisee rakkautta, kiitollisuutta, myötätuntoa ja sallit itsesi unelmoida kaikkea hyvää ja kaunista elämääsi.

Olet sen arvoinen. Olet kaiken kauniin ja ihanan rakkauden arvoinen.

(Oma rakkauteni saapui luokseni vuonna 1973 ja

vieläpä toiselta puolelta maapalloa ja on kanssani tänäkin päivänä)

Linkki rakkauteen:

Rakkauden tanssi 

dance-1940245_1920.jpg

Avainsanat: rakkaus, ihmissuhteet, onnellisuus, rauha,

Onni ja onnellisuus

Keskiviikko 19.2.2020 - Rita

Onni ja onnellisuus....

Päästä irti kaikista peloista, päästä irti - minua ei rakasteta, olen epäonnistunut ... minut on hylätty .... minut torjutaan ... minua satutetaan ... minua ei hyväksytä ....

Sanon nyt jotain, jonka ei ole tarkoitus syyllistää sinua. Oikeasti käänsit itse selkäsi itsellesi, kukaan toinen ei tehnyt sitä.

Sinun todellinen oikea luontosi on Rakkaus, mutta ihmisenä olet erottanut itsesi tuosta Rakkaudesta, joka on jo sinussa ja olet etsinyt sitä "vääristä" paikoista suurimman ajan elämästäsi.

Jokainen ihminen haluaa olla rakastettu ja oikeasti ei ole hetkeäkään elämässäsi, jolloin et olisi ollut rakastettu, rakkauden ympäröimänä ja hoivaamana. Ihmisenä tarvitset rakkauden tunnetta koska olet Rakkaus, se on sinun luonnollinen olotilasi ja se on jo sinussa. Rakkaus on elämän voima, jota ilman et olisi edes olemassa.

Voit omata uskomuksen, että rakkauden on oltava vaikeaa, kovaa, tuskallista tai on oltava julma ja pahoinpidellä toista ollakseen rakastava, ystävällinen, välittävä... moni uskoo vielä näin, mutta muutosta tapahtuu koko ajan ja nämä vanhat uskomukset on puhdistettava, päästettävä irti niistä.

Salli Rakkauden tsunamin vyöryä litseesi, sinuun, sinussa avaamalla sydämesi kokemaan se ja salli sen myös tapahtua. Vastaanota kaikki se, mikä on ollut sinun synnyin oikeutesi aikojen alusta saakka. 

Sinä päätät. Kuuletko mitä sanon, sinä päätät.

Sinun päätöstäsi vaaditaan siinä, mihin suuntaat huomiosi, sillä siellä on energiasi.

Onko huomiosi rakkaudessa, onnellisuudessa, rauhassa.... vai jatkuvassa murehtimisessa ja pelossa...? Päätätkö luopua uhrina olemisesta tai luomasta lisää draamaa elämääsi, esittää drama kuningatarta tai kuningasta

Kuva: Tsutomu Kimura

2009-03-04_17.33.38.jpg

Avainsanat: onni, onnellisuus, rakkaus, rakastettu, pelko, hyväksyntä,

Lisää onnellisuudesta

Maanantai 17.2.2020 - Rita

 

Lisää onnellisuudesta..

Onnellisuutta voi sanoa yhdeksi rakkauden ja rauhan tuomista ominaisuuksista. Onnellisuus on symboli yhteydestä, yhdistymisestä ja suhteesta omaan sieluun.

Älä koskaan laiminlyö tunnistaa onnellisuuden voimaa ja sen symboloimaa rakkauden ja rauhan läsnäoloa. On ihanaa miettiä onnellisuuden ominaisuuksia, tunteita ja ajatusmalleja, kun onni sykkii läpi kehosi, koko olemuksesi läpi ja valmistaa sinua tuntemaan ja tunnistamaan ja aktivoimaan onnellisuutta nykyhetkessä, tässä hetkessä... sinä olet onnellisuus, sinä olet onni....

Todellinen onnellisuus syntyy rakkauden ja rauhan sykleistä ja aktivoinnista keskittämällä huomionsa näihin ominaisuuksiin ilman, että tarvitsee ulkopuolelta tulevia kokemuksia ollakseen onnellinen. Sinä olet onni. onnellisuus...

Onnellisuus voi olla läsnä ikuisesti sykkien olemuksen läpi, kun uudelleen aktivoi luonnolliset tapansa ja aikomuksensa keskittyä takkauteen, luoden rauhaa ja samalla enemmän rakkautta.

Kun olet onnellinen, iloinen, tämä rohkaisee sieluasi tulemaan esiin ja olemaan enemmän läsnä oleva. Kun olet onnellinen olet yhdistynyt sieluusi, rentoudut ja päästät irti kaikista muureista ja esteistä, jotka ovat estäneet sinua ilmaisemasta sieluasi ja estäneet sinua tunnistamasta sielusi läsnäolon virtaavan sinuun ja sinusta. Kun jokainen aspekti kehosta sykkii onnellisuutta, iloa tai tunnet sisäisen hymyn nousevan omasta keskuksesta tai iloitset linnun laulusta aamulla, ystävän halatessa sinua, katsellessasi kaunista taivasta ja tuntiessasi auringon lämmön kasvoillasi, sielu sinussa iloitsee kaikesta tuosta näkemästään ja kokemastaan.

Voit tuntea iloa ja onnellisuutta, jos vain sallit itsesi tuntea, tuntea kuinka puut, kasvit, eläimet tanssivat kanssasi elämän tanssia. 

Anna mielikuvitukselle siivet.

Kuva: Tsutomu Kimura

2013-03-16_17.15.38.jpg

Avainsanat: onni, onnellisuus, rakkaus, rauha, ilo,

Onnellisuus ja sinä

Maanantai 17.2.2020 - Rita

Onnellisuus ja sinä

Älä rajoita itseäsi näkemään kaikkea niin kapeasti. Iloitse lapsen hymysta, iloisesta naurusta  .. niin paljon löytyy mahdollisuuksia aktivoida itsessään olevia tunteita. Heittäydy hulluttelemaan ja anna elämän kantaa sinua. Elämän ei tarvitse olla niin vakavaa ja jäykkää.

Salli itsesi tuntea nuo kokemukset ja näe sielusi suuremmalla selkeydellä. Onnellisuus, onni ja kaikki sen kauniit ominaisuudet ovat avain avautua tai todella tunnistaa sielusi jälleen kerran. Tosi onnellisuus virtaa rakkauden ja rauhan syklistä ja molemmat auttavat päästämään irti rajoituksista, peloista ja yhteyksistä, jotka eivät edistä sisältä tulevaa onnellisuutta, myötätuntoa ja pyyteetöntä rakkautta.

Onnellisuus tulee sinusta itsestäsi, ei ulkopuolelta.

Jos onnellisuutesi aktivoituu toisten vahingoittamisesta tai vaikka edes nautit seuratessasi toisen vahingoittamista, tämä ei ole se sielun yhteys, joka tuo onnellisuuden tunteen.

Onnellisuudessa, jossa on rakkautta, antamista, vastaanottamista, laajentumista ja totuudellisuutta, omaa voimaa se välittömästi yhdistää sinut sielun kanssa ja kaiken sen kanssa, joka on jumalallista sinussa.

Onnellisuudessa on monia eri tasoja ja on tärkeää ensin tunnistaa itsessään oleva onnellisuus ja tulla tietoiseksi todellisesta onnellisuudesta, jotta voi olla sitä samaa tunnetta fyysisellä tasolla.

Kun olet onnellinen, se rohkaisee sielua tulemaan esille täydemmin ja ilmaisemaan itseään sinun kauttasi.

Kuva: Tsutomu Kimura / Jään tanssia

2016-03-23_15.35.08.jpg

Avainsanat: onnellisuus, rakkaus, antaminen, vastaanottaminen, sielu

Onnellisuus

Perjantai 14.2.2020 - RitaOnnellisuus

Pyydän sinua miettimään, mikä on suhteesi rakkauteen. Mikä on suhteesi rakkauteen kuinka toimit rakkauden kanssa ja rakkautena olemisen kanssa? Avaudutko täysin vastaanottamaan rakkautta itseäsi kohtaan itseltäsi, vai uskotko, että rakkaus on pelkkä idea vai onko se todellista sinulle?

Kaipaatko itsesi rakastamisen tunnetta vai oletko liian arka ja kaukana tuosta tunteesta, koska koet ettet ole sen arvoinen? Oletko kykenemätön näkemään Sielusi rakkauden omassa todellisuudessa vai näetkö sen suloisuuden usein? 

Jos kuvailisit sinussa olevaa rakkautta toisilla sanoilla ja tavoilla, jolla toimia ja reagoida rakkauteen, miten kuvailist sitä, mikä edustaa sinua juuri nyt?

Muista, että kun mietit omaa suhdettasi rakkauteen. silloin rakkaus automaattisesti virtaa kauttasi ympärillesi. Voit istua puistonpenkillä ja pitää yllä omaa Valoasi = olla läsnä siellä missä olet, ei tarvitse tehdä mitään, vaan olla hiljaisuudessa tuossa penkillä.

Kun mietit omaa suhdettasi rakkauteen, mieti samalla suhdettasi Sielun kanssa, halukkuutta tunnistaa ja yhdistyä Sieluun tietoisesti. Rakkaudella en tarkoita sentimentaalista, romanttista rakkautta, vaan sinussa itsessäsi olevaa rakkautta sinua itseäsi kohtaan. Halu päästää irti vanhoista uskomuksista, vastaanottaa, voimistaa ja luoda tietoinen yhteys omassa olemuksessa ja todellisuudessa. 

Kun on olemassa rakkautta, on olemassa rauhaa, joka antaa sinulle syvemmän kokemuksen hyväksynnästä ja rakkauden tuomisesta fyysiselle tasolla kehollistamisen avulla.

Rauha ei ole ulkopuolella, kukaan toinen ei tuo sitä, kuitenkin on tärkeää varastoida, pitää yllä ja voimaannuttaa luonnollisia rauhan tunteita itsessä, jotta kaikki esteet ja rajoitukset poistuvat rakkauteen ja rauhaan siirtymisen tieltä.

Kun rakkaus sinussa aktivoituu ja syleilee kehoa, mieltä ja tunteita, silloin syvä harmonia on luotu. Rauha taas aktivoi lisää rakkautta ja niin sykli jatkuu ja jatkuu ....

Tunnistamalla ja sallimalla itsesi kokea rakkauden ja rauhan syklejä tuntuu ehkä liian yksinkertaiselta tavalta, mutta se on voimakas heräämisen avain silloin kun keskittyy huomioimaan nämä syklit ja niiden molemmat ominaisuudet: rakkauden ja rauhan.rauha

Hengitä nyt kuvassa olevaa rauhaa sisääsi.

Kuva: Tsutomu Kimura

2011-01-15_15.32.16-1.jpg

Avainsanat: rakkaus, onnellisuus, sielu,