Kokonainen, eheä ihminen

Tiistai 22.2.2022 - RitaJos ihminen ei ole kokonainen ja eheä, hän jättää elämänsä elämättä.

Miten tulla eheäksi? Voit miettiä sitä, mutta miettiminen ei hyödytä sinua, sillä ajatteleminen on jakamisen menetelmä. Ajatteleminen on erittelevää. Se jakaa, hajottaa asioita.

Tunteminen yhdistää, sovittaa asioita yhteen, tekee niistä kokonaisia. Voit mielin määrin ajatella, lukea, opiskella, pohtia. Siitä ei ole mitään hyötyä, jos et palaa omaan tuntevaan keskukseesi.

Mutta se on hyvin vaikeaa, koska silloinkin, kun ajattelee tuntevaa keskustaan, niin ajattelee!

Kun sanoo toiselle: "Rakastan sinua", ole tarkka onko se pelkkä ajatus vai todellinen tunne. Jos se on vain ajatus, menetät silloin jotakin. Tunne perustuu siihen, että ihminen on kokonainen. Koko kehosi, mielesi, kaikki mitä olet, on mukana tunteessa.

Ajatuksessa vain pääsi on mukana, eikä sekään kokonaan - vain pieni osa siitä, vain ohikiitävä ajatus. Seuraavassa hetkessä ajatus ei enää olekaan läsnä. Voit hetkellisen ajatuksen takia luvata jotain, mitä et pysty antamaan.

Voit sanoa: "Rakastan sinua ja tulen rakastamaan sinua ikuisesti." Jälkimmäiseen sisältyy lupaus, jota et voi pitää, koska se on syntynyt ajatuksen palasesta. Et ole mukana siinä koko olemuksellasi. Mitä teet huomenna, kun tuo palanen on hävinnyt, eikä ajatusta enää ole? Silloin lupauksesta tulee kahle.

Et voi luvata, jos et ole kokonainen ja näin syntyy tekopyhyyttä, teeskentelet pitäväsi lupausesi ja niin kaikki vääristyy epäaidoksi.

Palaa tuntemiseen, omaan tunnekeskukseesi.

Tunne iloa - ole ilo. Kohtaat ystäväsi ja tunnet iloa. Jätä nyt ystävä taka-alle ja tunne ja keskity itse iloon. Auringon noustessa voit tuntea jonkin heräävän sisälläsi. Jätä aurinko taka - alalle ja keskity energiaasi, joka on vastikään herännyt. Kun tiedostat sen, se lähtee leviämään. Se valtaa koko kehosi, koko olemuksesi. Sulaudu tunteeseen." 

Elämässä on harvoja hetkiä, jolloin voi tuntea iloa, onnea, hurmiota. Jäät paitsi noista hetkistä, koska kiinnität huomiosi itsesi ulkopuolella oleviin asioihin. Aina kun tunnet iloa, onnea, tunne kuinka se kumpuaa sisälläsi.

Ilo on aina lähtöisin sisältäsi. Ystävä muodosti vain tilanteen.

Kuva: T. Kimura

2013-03-16_17.15.38.jpg

Avainsanat: eheä, kokonainen, tunne tunnekeskus, ilo, onnellisuus

Valitsetko rakkauden?

Perjantai 6.8.2021 - Rita

Rakkaus usein esitetään pelon vastakohdaksi, mutta tosi rakkaudella ei ole vastakohtaa - rakkaus vain on.

Tosi rakkaus on paljon voimakkaampaa, kuin mikään negatiivinen tunne, koska rakkaus on ympäristö, jossa kaikki on olemassa.

Negatiiviset emootiot ovat kuin haita rakkauden meressä. Kaikki asiat kauniit ja rumat, pelottavat ja ystävälliset, voimakkaat ja voimattomat ja suuret ja pienet tulevat olemassaolosta, tekevät tehtävänsä ja sitten katoavat suurempaan mereen.

Kaikki nuo on tehty samasta rakkaudesta, jossa ne uivat ja niitä ei voi koskaan erottaa. Meidät kaikki on tehty tästä rakkaudesta ja elämme koko elämämme yhtenä sen kanssa, olimmepa tietoisia siitä tai emme.

Illuusio, jossa elämme koettaa erottaa meidät suuremmasta rakkaudesta ja saa meidät uskomaan, että valitsemme jotain muuta kuin rakkauden. Kaksinaisuuden maailmassa negatiivinen ja positiivinen, valo ja pimeys, mies ja nainen, teemme valintoja ja oivallamme niistä.

Kun valitsee olevansa tietoinen, valitsee rakkauden. Valinnat, joita teemme rakkaudella, loistavat toisille valoa ja ohjaa heitäkin palaamaan rakkauden lähteeseen. Maailma tekee niin helpoksi unohtaa tämän suuren rakkauden, jota olemme. Olemme täällä muistaaksemme olevamme rakkaus.

Älä siis pelkää rakkautta.

Ehkä verkkokurssini: Rakkauden matka itsensä rakastamiseen, voi antaa uusia oivalluksia.

https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/rakkauden-matka-oman-itsesi-rakastamiseen-88412582

Kuva: Tomi Kimura / Rakkaus on ilmassa

lappi2010_065.JPG

Avainsanat: rakkaus, ihmissuhteet, onnellisuus, rauha, pelko,

Mitä ihminen etsii?

Lauantai 10.7.2021 klo 12.06 - Rita

Mitä ihminen etsii? 

Ihminen etsii onnellisuutta, mukavuutta, lohdutusta, hyvinvointia, suojaa, vähän parempaa elämää, hallintaa, kontrollia.

Ihminen etsii jotakin tarkoituksellisuutta, merkitystä, sisältöä ja elämän tarkoitusta.

Onnellisuus käsite tulee Atlantiksen ajoilta, jolloin luotiin mielihyväkeskus, jota aktivoitiin ruoalla, seksillä, huumaavilla aineilla...

Onnellisuus on illuusiota, ei ole onnellisuutta, ei ole surullisuutta ja jossain vaiheessa ehkä pystyt siirtymään noiden sanojen merkityksen tuolle puolelle, ne eivät merkitse sinulle enää samaa, kuin ennen. Oivallat, että sama asia voi olla iloa tuottavaa ja surua tuottavaa, molempia saman aikaisesti.

Olet ohittanut kaksinaisuuden.

Kontrolli - kuka kontrolloi? Jumala, hallitus, työ, uskonto, perhe? Ihminen etsii tarkoitusta kaikesta; perheestä, uskonnosta, työstä ja kaikella tuolla on loppujen lopuksi hyvin vähän merkitystä.

Tämä ei tarkoita, että olisi välinpitämätön - ei - vaan on ohittanut etsimisvaiheen ja ei enää hyppää ihmisten peleihin tai oikeastaan järkeilevän mielen peleihin. Mieli on tärkeä työväline maassa, mutta sille on annettu tehtäviä, joihin sitä ei ole edes suunniteltu ja se käy ylikierroksilla.

Ihminen etsii tarkoitusta, merkitystä kaikelle: "Mikä on tarkoitukseni täällä maassa? Miksi olen täällä? Mikä on elämän tarkoitus? Mikä on elämän tehtäväni?"  Mietin vain, että pitääkö kaikella olla jokin merkitys?

Joku sanoo, että ei etsi mitään, mutta kuitenkin kysyy noita kysymyksiä eikä oivalla etsivänsä vielä. Sanat ovat hyvin harhaan johtavia ja hämmentäviä.

Et koskaan löydä elämän tarkoitusta - ehkä vedän nyt maton monen jalkojen alta, kun sanon, ettei tuolla ole oikeasti edes väliä. Nyt joku kauhistuu, mitä sellainen elämä on, jolla ei ole väliä? Ei ole kyse siitä, että olisin välinpitämätön, kun sanon noin.

Ihminen etsii sitä, kuinka elää ja sitä on etsitty kauan opiskelemalla koulussa, kursseilla, noudattamalla muiden neuvoja, kantapään kautta yrityksen ja erehdyksen kautta.

Minulle itselleni tärkein asia, jota koen elämässä, on että olen olemassa, olen aina ollut olemassa ja tulen aina olemaan olemassa ja se on kokemus, joka minulla on. 

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1678.jpg

Avainsanat: etsiminen, tarkoitus, merkitys, onnellisuus,

Kuinka luoda parhaiten sopiva kumppani elämään?

Sunnuntai 17.1.2021 - RitaMikä tuo eniten ilo elämääsi?

Tämän verkkokurssin arvokas viesti ansaitsee tulla kuulluksi juuri nyt. 

Viesti tulee suoraan sydämestäni ja haluan jakaa sen juuri sinun kanssasi.

Tämän kurssi on omistettu tuomaan todellinen romanttinen rakkaus  elämääsi, todellisen rakkauden läsnäolo elämääsi. Kurssi on omistettu tuomaan pitkäkestoisen, tosi rakkauden kokemus todelliseksi ja luomaan siitä elämäntapa. Ota siis hyvä asento ja hengitä muutaman kerran oikein syvään ja salli itsesi olla vetovoimainen ja houkutteleva rakkauden, onnellisuuden, rauhan ja ilon keskus. Kurssi tuo sinulle monia tapoja aloittaa uusi elämänvaihe, jossa olet rakkauden ympäröimä. 

Kurssi sopii sinkuille ja jo suhteessa oleville. Monia vihjeitä, tekniikoita ja keinoja seuraamalla olipa tilanteesi mikä tahansa, voit houkutella elämääsi unelmiesi toteutumista. Voit vetää puoleesi sinulle sopivan kumppanin tai vahvistaa jo olemassa olevaa rakkaus suhdetta.

Kurssin avulla voit luoda ympärillesi rakkauden ilmapiirin ja ladata itsellesi aikomuksen luoda sinulle parhaiten sopiva kumppanuussuhde ja eheyttää rakastavaa suhdetta sinuun itseesi. Samalla suhteet muihin ihmisiin tulevat onnellisimmiksi, terveemmiksi ja enemmän rakkautta sisältäviksi. Jaan monia salaisuuksia, jotka auttavat sinua löytämään todellista rakkautta olivatpa menneisyyden kokemuksesi millaisia tahansa. Kurssi selkeyttää ja poistaa myös monia rakkauden kokemisen esteitä.

 Sensijaan, että vain toivot rakkautta, miksi et olisi rakkaus?

Kurssi auttaa vapautumaan rakastumisen pelosta ja menneisyyden sydänsurujen aiheuttamista pettymyksistä. Kurssi voi poistaa pelkoja olla intiimissä kanssakäymisessä toisen kanssa. Voit kokea siirtyväsi yksinolemisen tunteesta rakastettuna olemisen tilaan. Sosiaalinen elämäsi uudistuu ja vedät puoleesi todellista kestävää rakkautta.

 Kurssilla luot ympäristön, joka kutsuu sinulle parhaiten sopivaa kumppania. Voit laajentaa jo olemassa olevaa rakkauselämää uudelle ja jännittävälle tasolle. Sinusta tulee vetovoimainen ja vastustamaton.

Saat kurssin koko materiaalin käyttöösi heti ja voit edetä sillä omaan sinulle sopivaan tahtiin. Voit aina palata kurssiin uudelleen ja uudelleen. 

Tämän kurssin viesti on tärkeä, koska rakkaus on arvokkain asia, joka minulla on. Kurssin sisältö on sydämestäni tulevaa ja toivon, että sinäkin kuulet oman äänesi, sielusi äänen, joka ilmaisee rakkautta, kiitollisuutta, myötätuntoa ja sallit itsesi unelmoida kaikkea hyvää ja kaunista elämääsi.

Olet sen arvoinen. Olet kaiken kauniin ja ihanan rakkauden arvoinen.

(Oma rakkauteni saapui luokseni vuonna 1973 ja

vieläpä toiselta puolelta maapalloa ja on kanssani tänäkin päivänä)

Linkki rakkauteen:

Rakkauden tanssi 

dance-1940245_1920.jpg

Avainsanat: rakkaus, ihmissuhteet, onnellisuus, rauha,

Onni ja onnellisuus

Keskiviikko 19.2.2020 - Rita

Onni ja onnellisuus....

Päästä irti kaikista peloista, päästä irti - minua ei rakasteta, olen epäonnistunut ... minut on hylätty .... minut torjutaan ... minua satutetaan ... minua ei hyväksytä ....

Sanon nyt jotain, jonka ei ole tarkoitus syyllistää sinua. Oikeasti käänsit itse selkäsi itsellesi, kukaan toinen ei tehnyt sitä.

Sinun todellinen oikea luontosi on Rakkaus, mutta ihmisenä olet erottanut itsesi tuosta Rakkaudesta, joka on jo sinussa ja olet etsinyt sitä "vääristä" paikoista suurimman ajan elämästäsi.

Jokainen ihminen haluaa olla rakastettu ja oikeasti ei ole hetkeäkään elämässäsi, jolloin et olisi ollut rakastettu, rakkauden ympäröimänä ja hoivaamana. Ihmisenä tarvitset rakkauden tunnetta koska olet Rakkaus, se on sinun luonnollinen olotilasi ja se on jo sinussa. Rakkaus on elämän voima, jota ilman et olisi edes olemassa.

Voit omata uskomuksen, että rakkauden on oltava vaikeaa, kovaa, tuskallista tai on oltava julma ja pahoinpidellä toista ollakseen rakastava, ystävällinen, välittävä... moni uskoo vielä näin, mutta muutosta tapahtuu koko ajan ja nämä vanhat uskomukset on puhdistettava, päästettävä irti niistä.

Salli Rakkauden tsunamin vyöryä litseesi, sinuun, sinussa avaamalla sydämesi kokemaan se ja salli sen myös tapahtua. Vastaanota kaikki se, mikä on ollut sinun synnyin oikeutesi aikojen alusta saakka. 

Sinä päätät. Kuuletko mitä sanon, sinä päätät.

Sinun päätöstäsi vaaditaan siinä, mihin suuntaat huomiosi, sillä siellä on energiasi.

Onko huomiosi rakkaudessa, onnellisuudessa, rauhassa.... vai jatkuvassa murehtimisessa ja pelossa...? Päätätkö luopua uhrina olemisesta tai luomasta lisää draamaa elämääsi, esittää drama kuningatarta tai kuningasta

Kuva: Tsutomu Kimura

2009-03-04_17.33.38.jpg

Avainsanat: onni, onnellisuus, rakkaus, rakastettu, pelko, hyväksyntä,

Lisää onnellisuudesta

Maanantai 17.2.2020 - Rita

 

Lisää onnellisuudesta..

Onnellisuutta voi sanoa yhdeksi rakkauden ja rauhan tuomista ominaisuuksista. Onnellisuus on symboli yhteydestä, yhdistymisestä ja suhteesta omaan sieluun.

Älä koskaan laiminlyö tunnistaa onnellisuuden voimaa ja sen symboloimaa rakkauden ja rauhan läsnäoloa. On ihanaa miettiä onnellisuuden ominaisuuksia, tunteita ja ajatusmalleja, kun onni sykkii läpi kehosi, koko olemuksesi läpi ja valmistaa sinua tuntemaan ja tunnistamaan ja aktivoimaan onnellisuutta nykyhetkessä, tässä hetkessä... sinä olet onnellisuus, sinä olet onni....

Todellinen onnellisuus syntyy rakkauden ja rauhan sykleistä ja aktivoinnista keskittämällä huomionsa näihin ominaisuuksiin ilman, että tarvitsee ulkopuolelta tulevia kokemuksia ollakseen onnellinen. Sinä olet onni. onnellisuus...

Onnellisuus voi olla läsnä ikuisesti sykkien olemuksen läpi, kun uudelleen aktivoi luonnolliset tapansa ja aikomuksensa keskittyä takkauteen, luoden rauhaa ja samalla enemmän rakkautta.

Kun olet onnellinen, iloinen, tämä rohkaisee sieluasi tulemaan esiin ja olemaan enemmän läsnä oleva. Kun olet onnellinen olet yhdistynyt sieluusi, rentoudut ja päästät irti kaikista muureista ja esteistä, jotka ovat estäneet sinua ilmaisemasta sieluasi ja estäneet sinua tunnistamasta sielusi läsnäolon virtaavan sinuun ja sinusta. Kun jokainen aspekti kehosta sykkii onnellisuutta, iloa tai tunnet sisäisen hymyn nousevan omasta keskuksesta tai iloitset linnun laulusta aamulla, ystävän halatessa sinua, katsellessasi kaunista taivasta ja tuntiessasi auringon lämmön kasvoillasi, sielu sinussa iloitsee kaikesta tuosta näkemästään ja kokemastaan.

Voit tuntea iloa ja onnellisuutta, jos vain sallit itsesi tuntea, tuntea kuinka puut, kasvit, eläimet tanssivat kanssasi elämän tanssia. 

Anna mielikuvitukselle siivet.

Kuva: Tsutomu Kimura

2013-03-16_17.15.38.jpg

Avainsanat: onni, onnellisuus, rakkaus, rauha, ilo,

Onnellisuus ja sinä

Maanantai 17.2.2020 - Rita

Onnellisuus ja sinä

Älä rajoita itseäsi näkemään kaikkea niin kapeasti. Iloitse lapsen hymystä, iloisesta naurusta  .. niin paljon löytyy mahdollisuuksia aktivoida itsessään olevia tunteita. Heittäydy hulluttelemaan ja anna elämän kantaa sinua. Elämän ei tarvitse olla niin vakavaa ja jäykkää.

Salli itsesi tuntea nuo kokemukset ja näe sielusi suuremmalla selkeydellä. Onnellisuus, onni ja kaikki sen kauniit ominaisuudet ovat avain avautua tai todella tunnistaa sielusi jälleen kerran. Tosi onnellisuus virtaa rakkauden ja rauhan syklistä ja molemmat auttavat päästämään irti rajoituksista, peloista ja yhteyksistä, jotka eivät edistä sisältä tulevaa onnellisuutta, myötätuntoa ja pyyteetöntä rakkautta.

Onnellisuus tulee sinusta itsestäsi, ei ulkopuolelta.

Jos onnellisuutesi aktivoituu toisten vahingoittamisesta tai vaikka edes nautit seuratessasi toisen vahingoittamista, tämä ei ole se sielun yhteys, joka tuo onnellisuuden tunteen.

Onnellisuudessa, jossa on rakkautta, antamista, vastaanottamista, laajentumista ja totuudellisuutta, omaa voimaa se välittömästi yhdistää sinut sielun kanssa ja kaiken sen kanssa, joka on jumalallista sinussa.

Onnellisuudessa on monia eri tasoja ja on tärkeää ensin tunnistaa itsessään oleva onnellisuus ja tulla tietoiseksi todellisesta onnellisuudesta, jotta voi olla sitä samaa tunnetta fyysisellä tasolla.

Kun olet onnellinen, se rohkaisee sielua tulemaan esille täydemmin ja ilmaisemaan itseään sinun kauttasi.

Kuva: Tsutomu Kimura / Jään tanssia

2016-03-23_15.35.08.jpg

Avainsanat: onnellisuus, rakkaus, antaminen, vastaanottaminen, sielu

Onnellisuus

Perjantai 14.2.2020 - RitaOnnellisuus

Pyydän sinua miettimään, mikä on suhteesi rakkauteen. Mikä on suhteesi rakkauteen kuinka toimit rakkauden kanssa ja rakkautena olemisen kanssa? Avaudutko täysin vastaanottamaan rakkautta itseäsi kohtaan itseltäsi, vai uskotko, että rakkaus on pelkkä idea vai onko se todellista sinulle?

Kaipaatko itsesi rakastamisen tunnetta vai oletko liian arka ja kaukana tuosta tunteesta, koska koet ettet ole sen arvoinen? Oletko kykenemätön näkemään Sielusi rakkauden omassa todellisuudessa vai näetkö sen suloisuuden usein? 

Jos kuvailisit sinussa olevaa rakkautta toisilla sanoilla ja tavoilla, jolla toimia ja reagoida rakkauteen, miten kuvailist sitä, mikä edustaa sinua juuri nyt?

Muista, että kun mietit omaa suhdettasi rakkauteen. silloin rakkaus automaattisesti virtaa kauttasi ympärillesi. Voit istua puistonpenkillä ja pitää yllä omaa Valoasi = olla läsnä siellä missä olet, ei tarvitse tehdä mitään, vaan olla hiljaisuudessa tuossa penkillä.

Kun mietit omaa suhdettasi rakkauteen, mieti samalla suhdettasi Sielun kanssa, halukkuutta tunnistaa ja yhdistyä Sieluun tietoisesti. Rakkaudella en tarkoita sentimentaalista, romanttista rakkautta, vaan sinussa itsessäsi olevaa rakkautta sinua itseäsi kohtaan. Halu päästää irti vanhoista uskomuksista, vastaanottaa, voimistaa ja luoda tietoinen yhteys omassa olemuksessa ja todellisuudessa. 

Kun on olemassa rakkautta, on olemassa rauhaa, joka antaa sinulle syvemmän kokemuksen hyväksynnästä ja rakkauden tuomisesta fyysiselle tasolla kehollistamisen avulla.

Rauha ei ole ulkopuolella, kukaan toinen ei tuo sitä, kuitenkin on tärkeää varastoida, pitää yllä ja voimaannuttaa luonnollisia rauhan tunteita itsessä, jotta kaikki esteet ja rajoitukset poistuvat rakkauteen ja rauhaan siirtymisen tieltä.

Kun rakkaus sinussa aktivoituu ja syleilee kehoa, mieltä ja tunteita, silloin syvä harmonia on luotu. Rauha taas aktivoi lisää rakkautta ja niin sykli jatkuu ja jatkuu ....

Tunnistamalla ja sallimalla itsesi kokea rakkauden ja rauhan syklejä tuntuu ehkä liian yksinkertaiselta tavalta, mutta se on voimakas heräämisen avain silloin kun keskittyy huomioimaan nämä syklit ja niiden molemmat ominaisuudet: rakkauden ja rauhan.rauha

Hengitä nyt kuvassa olevaa rauhaa sisääsi.

Kuva: Tsutomu Kimura

2011-01-15_15.32.16-1.jpg

Avainsanat: rakkaus, onnellisuus, sielu,