Share |

Kristustietoisuuden suojaverkko ja magneettikentät

 Magneettikentät vaikuttavat muistiimme. Et voi muistaa mitään ilman magneettikenttää. Tunnekehosi on vahvasti kiinni niissä ja kun ne muuttuvat vaikutus tuntuu voimakkaana myös tunnekehossa. (Kuunkierto; päivää ennen täysikuuta tapahtuu paljon rikoksia.) Magneettikentät vaikuttavat sellaisiin ihmisiin, joiden tunne-elämä on epävakaata ja jotka juuri ja juuri pystyvät toimimaan normaalisti sääntöjen mukaan.

Kristus-tietoisuus, Ykseys- tietoisuus ( ei enää me tai he - ajattelua)

Suojaverkko on eteerinen, kristallinen rakennelma, joka ympäröi planeettaa ja ylläpitää kaikkien elämän eri lajien tietoisuutta. Jokaisella planeetalla olevalla lajilla on oma " verkkonsa". Aluksi niitä oli 30 milj. verkkoa, mutta nyt niitä on n 13 milj. ja määrä vähenee nopeasti.

Kristustietoisuuden suojaverkko pitää yllä Kristustietoisuutta planeetalla. Se oli paikoillaan Atlantiksen aikana. Ken Keys Jr kertoo 30v sitten ( 1952 - 58) japanilaisilla apinoilla tehdystä kokeesta. ( The Hundreth Monkey" tai Lyall Watson " The Biology of the Unconscious" )  (Rubert Sheldrake teki kokeen rotilla  ja päätyi samaan tulokseen.)

Japanilaisella saarella opetettiin yhdelle apinan poikaselle hiekkaisten bataattien pesu. Toiset  poikaset ja emot oppivat sen seuraavaksi ja viimeisenä urokset. 1958 syksyllä jokainen apina alkoi pestä bataatteja saarella, jossa koe tehtiin. Huomattiin, että toisella saarella samaa rotua olevat apinat alkoivat pestä niitä, vaikka apinat eivät olleet missään tekemisissä keskenään. Muodustui käsite morfogeneettinen rakenne tai kenttä, joka ulottui kaikkien noiden saarten läpi ja jonka kautta apinat pystyivät olemaan vuorovaikutuksessa keskenään.

Sähkömagneettiset kentät eli verkot - ihmisen suojaverkot- niitä on enemmän kuin yksi, sijaitsevat maapallon yläpuolella hieman yli 100 km korkeudella ja vieläkin korkeammalla.

Tietoisuuden tasot .

1) Perustaso ( Australian aborginalit)

2) Nykyinen tietoisuuden taso ( neliöt, kuutiot )

3) Kristus- eli Ykseyden- tietoisuuden taso; johon juuri ja juuri olemme astumassa.

Noin 13 000v. sitten maapallon ympärillä oli 2 aktiivista verkkoa. Aborginaalit olivat 1- tasoa- perustaso- ja me, mutantit ( aborginaalien nimitys meille. On mielenkiintoista , että he kutsuvat meitä mutanteiksi. )- olemme 2. tasoa. Tämä 2-verkko on maskuliininen.

On olemassa 3. verkko, joka on Ykseystietoisuuden taso eli " seuraava askel" ja se on ollut valmiina helmikuun 4. 1989.

Verkot löydettiin jo n 1940-luvulla ja sen seurauksena suurvallat rakensivat tukikohtia verkon solmukohteisiin ,joko niiden yläpuolelle tai kohtaan, jossa pienet spiraalit nousevat ylös noista keskuspisteistä. Esim. Guam-saari. Turvaverkko pyrittiin saamaan hallintaan, koska sen kautta pystyttäisiin kontrolloimaan , mitä me ajattelemme ja tunnemme.

Pelon, salailun, salaliiton, tuhon ennustukset, sairaudet ovat olemassa, koska vanha energia yrittää pinnistellä. Siksi meidän on tärkeää tunnistaa omat energiamme ja tiedostaa, koska koemme jotain toisesta tullutta.

YLLÄPIDÄ SITÄ VALOA, JOKA SINUSSA ON, VALOA, JOKA OLET.

Vuosi 2012 on Galaktisen järjestäytymisen aikaa.( Kannattaa muistaa, että aika on liikkuva ja muutoksen vuodet voivat olla 2012-2015.... >) Keltaisen auringon sykli on korkeinta planeetan värähtelyä, mikä olisi koskaan ollut ihmistietoisuuden ulottuvilla. Eilinen henkinen tapa ajatella ( shamaanit) ei välttämättä enää toimi huomenna, koska energia on muuttumassa ja tulemassa jalostuneemmaksi.

Äiti Maan sielu ( Gaia ) on siirtymässä ja poistumassa ja uusi sielu, joka on Atlantislaista alkuperää, on tulossa uudeksi Maan sieluksi. Äiti Maa ravistelee " turkistaan" pois epäpuhtauksia tulvien, myrskyjen, maanjäristysten, tulivuoren  purkaisten, rankka sateiden.... avulla. Ne ovat puhdistusreaktioita. Ihmisellä kaikki tapahtuu nopeasti, kun taas maaplaneetalla puhdistuminen vaatii pidemmän ajan. Auta siis planeettaamme nousemaan korkeammalle värähtelytasolle, olemalla myönteinen ja oivaltamaan kaiken tarkoitus uudella tavalla.

 Vuosi 2012 on 5-vuosi, muutoksen , vuosi 2015 taas on 8 - vuosi, joka kertoo siirtymästä.  Iloitse muutoksesta , koska se kertoo uudesta tietoisuudesta.