Share |

Äänen soiva maailmani - verkkokurssi

Oman värähtelytaajuuden muuntamisen avain.

Elämme poikkeuksellsia aikoja ja muutosta tapahtuu lakkaamatta. Kun osaat muuntaa omaa värähtelytaajuuttasi, sinun on helpompi sopeutua noihin muutoksiin - kun astut ulos ovesta - taajuutesi muuttuu. Kun kävelet luonnossa - kun syöt taajuutesi muuttuu ... Siksi halusin tuoda tämän kurssin aiheen kuultavaksi - äänen henki, joka haluaa tulla kuulluksi.

Mikä on tuo avain?

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että sinulla on mahtava työkalu korkeampien tietoisuuden tilojen kokemiseen? Tuo avain on oma äänesi. Et tarvitse mitään erityistä laulutaitoa kokeaksesi, millaista on muuttaa värähtelytaajuuksia oman äänen avulla - tarvitset vain ainoastaan insiproituneen kokeilunhalun ja leikkimielisyyttä.

Äänen maailma on ihmeellinen ja mielenkiintoinen. Oletko tullut ajatelleeksi, että kaikki on liikkeessä eli kaikki värähtelee ja se taas merkitsee, että kaikki myös päästää ääntä, vaikka sitä ei ihmisen korva aina pysty kuulemaan.

Olen lapsesta asti elänyt äänen maailmassa, soivassa maailmassa, koska valitsin vanhemmat, jotka oivalsivat äänen merkityksen ja kotona laulettiin ja soitettiin ja kannustettiin kokemaan luovuuden erilaisia tapoja ilmaista itseään rohkeasti. Oman äänen käyttö on auttanut minua elämän kokemusten läpikäymisessä.

Olen nyt luonut verkkokurssin, joka auttaa sinua löytämään uusia tasoja itsestäsi, aistimaan uusia tasoja itsessäsi ja ulkopuolellasi äänen, valon, värien, vuorikiteiden ja monien muiden työvälineiden ja ennen kaikkea rakkauden avulla. On tärkeää oivaltaa, että voi muuttaa värähtelykuvioitaan eli taajuuksiaan monin eri tavoin.

Kurssi keskittyy siihen, miten voi muuttaa omaa värähtelytaajuuttaan oman äänen avulla. Menneet, nykyiset ja tulevat äänivirran mestarit ovat mukana kurssin energioissa, koska kaikki on olemassa samanaikaisesti. 

Rakastan äänen olentoja, valon olentoja ja rakkauden olentoja, jotka kuiskivat minulle oman ääneni välityksellä. Musiikki on myös ollut tapa, jolla olen kehittänyt itseäsi henkisesti.

Kurssin materiaalin saat heti käyttöösi ja voit edetä omaan tahtiisi. Helppoja harjoituksia, joita voit yksinkertaisella tavalla kokeilla. Paljon tietoa soivista väreistä, vuorikiteiden laulun kuuntelun oivaltamista ...pyhien äänteiden käytöstä.

Lähde mukaan äänen soivaan maailmaan ja koe kuinka kaikki soi sinussa ja ympärilläsi.

Kurssin ostolinkki: 

https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/aanen-soiva-maailmani-joka-haluaa-tulla-kuulluksi-oma-varahtelytaajuuden-muuntamine-aanen-avulla-e9a8eded

angel-2450363_1920.jpg