Share |

 

 

rita-2.jpgKuka minä olen ?

( Henkiolento, joka on hetken aikaa kehossa, siivet taitettuna.)

Hoitoja voit ostaa verkkokaupastani : 

www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/osta hoito lahjaksi tai itselle/ reconnective healing kaukohoitona tai paikanpäällä

Minulta kysytään mitä teen työkseni ja vastaan näin: " Minä näytän ihmeellisille, lahjakkaille, menestymiseen, onnistumiseen halukkaille ihmisille, jotka kamppailevat erilaisten fyysisten ja emotionaalisten kipujen, terveyden, painon pudotuksen, ei riittävästi vaurautta; ihmissuhteita, rahaa... näytän, mikä estää heitä olemasta sitä, mitä he todella ovat. Kuinka voimaantua hallitsemaan omaa elämäänsä.

Tällä hetkellä teen hyvin erikoista työtä, Reconnective Healing ja Reconnection Sessio ovat uusia parantavia, eheyttäviä taajuuksia. Reconnection Sessio yhdistää kehon meridiaanit, energiakanavat  planeetan voimalinjoihin, mikä kytkee meidät  tähtien ja muiden planeettojen kanssa yhteyteen. Jos olet parantaja tarvitset sellaista.. Sessio sai aikaan sen, että Eric Pearl pääsi näiden taajuuksien kanssa yhteyteen.

Luin Eric Pearlin kirjan " Paranna muut, paranna itsesi "ja ajattelin, ettei tuo ole minun juttuni, mutta mieli toimii merkillisellä tavalla. En saanut rauhaa asialta ja niin huomasin olevani Ericin kurssilla.

Toisaalta halusin ottaa selvää, mistä oikein on kysymys, jotta minulla olisi tietoa asiasta. En silloin puhuisi asiasta, koska joku toinen sanoi niin..... kuten useimmat tekevät, vaan voisin kertoa oman kokemukseni. Siispä istuin kurssilla ja huomasin, että meitä on ravisteltava joskus, ettemme jää liikaa omaan mukavuus alueeseemme tyytyväisenä vain olemaan. Ericin tehtävän on juuri se, ravistella ihmisiä astumaan johonkin uuteen ja suurenmoiseen, eikä pistämään päätä pensaaseen.

Olen ollut koko ikäni taivaalle ja tähtiin tuijottaja. Tuntenut yhteyden niihin, minulla on jopa sormus, jonka nimi on Plejadit. Olen hankkinut sen nuoruudessani. Reconnection on vahvistanut nuoruudessa pohtimiani asioita ja tuntemuksia.

Muistan ,kun koululaisena kysyin opettaja-isältäni ; " Mitä tarkoittaa Raamatussa maininta Jumalan pojat huomasivat ihmisten tyttäret ihaniksi ja ottivat  vaimoikseen kaikki, jotka he parhaiksi katsoivat. - Siihen aikaan eli maan päällä jättiläisiä,ja myöhemmmin, kun Jumalan pojat yhtyivät ihmisten tyttäriin ja nämä synnyttivät heille lapsia; nämä olivat noita muinaisajan kuuluisia sankareita. " Koska Jeesuksen kerrottiin olevan Jumalan ainoa poika, miten tämä epäjohdonmukaisuus oli selitettävissä? Montako poikaa Jumalalla oikein oli? Lapsellinen kysymys, mutta oikeutettu ja se on myöhemmin tullut mieleeni uudestaan. Vanhan ja Uuden testamentin jumalkuvat olivat mielestäni ristiriitaisia; toinen ankara ja säälimätön ja toinen lempeä ja armahtava ja ominaisuuksiltaan hyvin ihmismäinen..

Herran nimissä tehdyt julmuudet ,joista Vanhassa testamentissa kerrotaan ja Jeesuksen sovituskuolema ristillä saivat minut ymmälle. Miksi kristittyjen Jumala on näin verenhimoinen? Miten Rakastava Isä voi uhrata Poikansa kärsimään ristiinnaulitsemisen? Se tuntui nuoresta pohtijasta käsittämättömältä. En saanut  tyydyttävä selitystä ja pohdin sitä omassa hiljaisuudessani. Oivalsin, ettei Jumala halua veriuhreja, vaan ihminen haluaa. Ihminen on vääristellyt ja luonut pelkoon perustuvan uskonnon, jossa sanotaan Jumalan olevan ankara. Jeesus tuli oikaisemaan vääriä oppeja ja antamaan ihmisille tiedon, johon heillä on oikeus. Kertomaan, että Jumala on Rakkaus, jossa voi antaa anteeksi itselleen ja toisille.

Minua kiinnosti kysymys, mistä olen tullut? Mikä on elämän tarkoitus? Näiden kysymysten selvittäminen sai minut tutkimaan omaa sisintäni. En etsinyt vastausta ulkopuoleltani ,vaan käännyin sisäänpäin ja pohdiskelin itsekseni. Olen tutkija-luonne, varsinainen 7-ihminen, joka löytää vastaukset omasta itsestään. Löysin sisältäni oman jumaluuteni.

Mitä tarkoittaa itsensä löytäminen?

Itsensä löytäminen ei tarkoita " parhaiden puoliensa " löytämistä itsestään tai "oman arvon " löytämistä, tai mitään älyllistä asiaa. Se tarkoittaa sillan ( jonka Isämme on asettanut meihin Pyhän Hengen " muodossa ") löytämistä inhimillisen, persoonallisen minän ja universaalin minän välillä. Tuon sillan löytäminen muuttaa koko elämäsi, mukaan lukien sen, miten toimit, miten koet itsesi, muut ja koko maailman. Se antaa paljon viisaamman näkökulman siihen, miten voisit käyttää lopun elämäsi nostaaksesi omaa ja planeetan värähtelyä. Se muuttaa asennettasi ympärilläsi olevia kohtaan, kykyäsi rakastaa itseäsi ja muita, antaa anteeksi, kasvattaa kärsivällisyyttäsi ja armoa. Ymmärrät, ettet ole kehosi ja sinulla ei ole " sielua" vaan sinä olet henki, kokonainen ja viaton, hetken aikaa kehossa. Oivalsin myös, että kaikki on jo anteeksiannettu ja vapautettu.

Olen ollut Reiki-opettajana yli 13 vuotta ja pidän enkelikursseja ja teen enkelikortti-tulkintoja. Lisäksi olen Uuden Energian opettaja Crimson Circlen (JOA) Enkelten Matka, (DWD) DreamWalker Death ja (SES) Seksuaalienergia koulujen  opettaja. Perheeseeni kuuluu japanilaisen mieheni lisäksi yksi lapsi, täysi-ikäinen poika. Voin siis rauhallisin mielin antautua tekemään työtä ,auttaakseni toisia löytämään itsensä. Kun lapsi oli pieni, hänen tarpeensa menivät kaiken muun edelle. Elämäntehtävämme voi olla lapsen kasvattaminen. Luoda tasapainoinen ilmapiiri lapsen ympärille, josta hänen on hyvä lähteä viemään eteenpäin oppeja, joita olemme hänelle jakaneet. Lapset ovat perheen kädet, jotka jakavat meidän vanhempien opetuksia eteenpäin. Kotiäidit teette arvokasta työtä, älkää antako kenenkään väheksyä työtänne. Kun arvostatte itse omaa työtänne, saatte arvostusta muiltakin.

Reiki-kurssien aikataulun voi lukea sivuiltani  

www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi 

Muuttamalla omaa tapaani suhtautua kaikkeen elämässäni tapahtuvaan, näen aivan toisenlaisen maailman ja löydettyäni jumaluuden itsestäni, löydän sen muistakin. Joka päivä meillä on mahdollisuus nähdä jo tuo uusi maailma, jonka " sanottiin" tulevan vuonna 2012. Synnymme joka päivä uudelleen herätessämme aamulla ja saamme taas mahdollisuuden ratkaista ongelmamme uudella tavalla.

Reconnection on tuonut elämääni oivalluksia lisää.

Reconnection kautta olen yhdistynyt omaan elämääni, laulamaan ja kuuntelemaan oman elämäni musiikkia, tanssimaan oman elämäni tanssia.

" Minulla ei ole aikaa vihata vain rakastaa."