Share |

Runsaus - yltäkylläisyys verkkokurssi

Tällä kurssilla opit, kuinka alitajuinen mieli toimii ja estää sinua saamasta asioita, joita toivot. Mikä on alitajunnan rooli manifestoinnissa?

Tämä kurssi paljastaa rahaan liittyviä negatiivisuuksia, jotka ovat alitajunnassasi ja vaikuttavat yltäkylläisyyden luomiseen elämässäsi.

Opit kuinka voit ohittaa negatiivisia uskomuksiasi. Kuinka vetovoiman laki ja polariteettien laki toimii yksin ja yhdessä.

Kurssilla opit tehokkaan "mentaalisen keskittymisen" menetelmän, jolla voit luoda elämääsi sitä, mitä tarvitset.

Runsauteen liittyy paljon rajoittavia uskomuksia. Ehkä opit vanhemmiltasi, opettajilta, ystäviltä, yhteiskunnalta, mediasta elämää. Sinulla ei ollut suodattimia seitsemänteen ikävuoteen saakka, joilla olisit pystynyt suodattamaan niitä lukemattomia uskomuksia, joita kuulit ja imit itseesi, kun kuuntelit ja katselit, kuinka ihmiset ympärilläsi toimivat.

Nuorella iällä sinulta puuttui samanlaiset kyvyt, kuin vanhempana, erottaa ja päätellä, mikä on totuutta ja mikä ei. Erityisesti vanhemmat olivat sinulle auktoriteetti ja hyväksyit heiltä tulevat uskomukset ilman kykyä erotella, onko asia tosi vai ei.

Paljon ohjelmointia meni suoraan alitajuntaasi, jossa ne ovat piilossa ilman, että tajuat erilaisia ohjelmointeja olevan olemassakaan.

Jos jatkuvasti törmää samanlaisiin ongelmiin elämässään, on tämä voimakas merkki siitä, että uskomukset saavat nämä toistuvat mallit aikaan - kuten rahan puute tai jonkin muun asian puute elämässä.

Tiedostaminen on ensimmäinen asia. Tulee olla tietoinen malleista ja rajoittavista uskomuksistaan, jotta voi alkaa niiden muuntamisen.

Uskot että et voi menestyä. Kuka niin sanoi? Oliko se isäsi tai äitisi, joka kertoi, ettet koskaan pysty menestymään? Uskoit heihin lapsena ja tämä vaikuttaa käyttäytymiseesi. Olet ehkä ruvennut välttelemään tilanteita, joissa olisi yritettävä jotakin uutta.... Tunsit itsesi epäonnistujaksi ennen kuin edes yritit - negatiiviset tunteet siitä vahvistuivat ja tukevat tätä ja uskot, että et pysty menestymään. 

Mitä jos tuo ei olekaan totta - jospa vanhempasi olivat väärässä? Ehkä pettymys olikin heidän omaa pettymystään elämässä? Missä asioissa sinä olet hyvä?  Missä asioissa onnistut?

Kurssilla paljastuu rahaan liittyviä negatiivisia uskomuksia. Kurssi auttaa sinua oivaltamaan runsauden käsityksen laajemmin. Kehosi tietää minkälaisia uskomuksia sinulla on. Järkeilevässä mielessä on monenlaisia "viruksia" jotka saavat sinut uskomaan negatiivisesti. Kurssilla saat tietoa, kuinka voit ohittaa noita negatiivisuuksia.

Kurssin voit valita käyväsi kokonaan omassa tahdissa, koska saat kurssimateriaalin heti käyttöösi. Voit käydä sen läpi niin monta kertaa, kuin haluat.

Kurssi sisältää joitakin latauksia, jotka tukevat sinua. Voit valita itse haluatko ne vai et. En siis pakota sinua mihinkään. Mukana on muutama - en kutsu niitä meditaatioksi vaan ohjatuiksi tietoisen hengityksen kokemuksiksi.

Olen yli 20 vuoden ajan saanut olla monelle henkisen kehityksen tukena ja minulla on laaja koulutus eri hoitomuodoista.

Kurssijakso: Yltäkylläisyys - runsaus

PDF - muodossa olevia tekstejä 25 sivua.

Lisäksi artikkeleita aiheesta.

Äänitteitä: n 12min 37 sek.

 https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/yltakyllaisyyden-salliminen-533ac716

money-soothes-1032647_1280.jpg