Sisäisen rauhan kokeminen

Torstai 13.10.2022 - RitaSisäisen rauhan kokeminen - verkkokurssi

Maailma on turvallinen sitten kun tunnet sisäisesti olevasi turvassa. Rauha sinussa on maailmanrauhan alku ja kauneus on rauhan ase. Tämä kurssi on hetki olla tietoinen siitä, mitä tapahtuu omassa sisimmässä ja kaikkialla ympärillä.

Haluan auttaa sinua löytämään sisäisen rauhan tässä levottomassa maailmassa? Kokemaan rauhan sydämessäsi, vaikka ympärillä tapahtuu mitä tahansa.

Kurssilla on paljon intuitiivisella tasolla olevia latauksia, jotka tukevat sinua ja muuttavat elämääsi. Mukana on meditatiivisia kokemuksia, joiden avulla mm. tiedostat, että tässä ja nyt on ainoa hetki elää nykyhetkessä.

Todellinen kotisi on tässä läsnä olevassa hetkessä.

Voit koskettaa rauhaa, joka on sinussa ja ympärilläsi. Sisäisen rauhan kokeminen muuttaa sinua ja maailmaa ympärilläsi, ja tämän vuoksi teen tätä työtä. Toivon sinun myös oivaltavan, että voit hengittää rauhaa kaikkeen.

Mieti osallistutko suurin meditaatiotilaisuuksiin rauhan puolesta, koska jokaisella osallistujalla on oma käsityksensä rauhasta ja oma agendansa ja tulos voi olla kaikkea muuta kuin rauha

Tehdäksesi työtä rauhan hyväksi sinulla on oltava rauha sydämessä. Monilla, jotka tekevät työtä rauhan hyväksi ei ole rauhaa sydämessä. He ovat turhautuneita, vihaisia ja työ ei oikeastaan ole rauhallista.

Verkkokurssilla keskitytään rauhan ja turvallisuuden luomiseen ja kokemiseen.

Kurssin saat heti käyttöösi ja voit edetä sillä ihan omaan tahtiisi. Voit aloittaa sen ihan, milloin haluat.

Rauha ja ilo olkoon kanssasi. 

Ehkä rakkaus on prosessi, jossa minä ohjaan sinut takaisin itseesi. Ei siihen, mitä halausisin sinun olevan vaan siihen, jota sinä olet.

Kurssin järjestäjä: Rita Forsberg-Kimura

Tästä linkistä voi ostaa kurssin  

https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/sisaisen-rauhan-kokeminen-0b37c8f4

spiritualism-g927108118_1920.jpg

Avainsanat: rauha, rauhantyö

Ilmainen E-kirja

Sunnuntai 13.3.2022 - Rita

Tilaa ilmainen E-kirja tästä.

Kuinka kokea rauhaa ja turvallisuutta

tässä levottomassa maailmassa? 

Kuinka löydän oman sisäisen rauhani ja tyyneyteni?

Tämä E - kirja antaa sinulle ehkä uudenlaisen näkökulman siihen, mitä maailmassa tapahtuu.

Kuinka voi aloittaa vuoropuhelun toisen ihmisen, eri kulttuurista tulevan tai eri uskontoa tunnustavan kanssa?

Kirjassa on intuitiivisella tasolla olevia latauksia, jotka laajentavat tietoisuuttasi, jotka voivat saada aikaa sen, että tunnet tunteita, joita et ole ehkä kokenut .... miltä tuntuu, kun tunnet olevasi turvassa?

Jos haluat ilmaisen e-kirjan, laita sähköpostia minulle

email: rita.forsberg-kimura@pp.inet.fi

Kuva: T Kimura

2012-levi_1_237.JPG

Avainsanat: rauha.

Sinä Olet - satu juuri sinulle

Tiistai 17.8.2021 - Rita

Sinä olet ...
Sinä olet se satu
Sinä olet se rauha, jota tavoittelet
Sinä olet rauha, kun hyväksyt oman roolisi
Voitat omat pelkosi
Missä oletkin he muistavat nimesi
Sinä olet se paikka, jossa sinua rakastetaan
tuomitsematta, ehdoitta

Se on minunkin satuni 

Kuva: Tsutomu Kimura

201031412.jpg

Avainsanat: satu, rauha, sinä, minä, pelko, tuomita, rakastaa, autttakaa minua,

Valitsetko rakkauden?

Perjantai 6.8.2021 - Rita

Rakkaus usein esitetään pelon vastakohdaksi, mutta tosi rakkaudella ei ole vastakohtaa - rakkaus vain on.

Tosi rakkaus on paljon voimakkaampaa, kuin mikään negatiivinen tunne, koska rakkaus on ympäristö, jossa kaikki on olemassa.

Negatiiviset emootiot ovat kuin haita rakkauden meressä. Kaikki asiat kauniit ja rumat, pelottavat ja ystävälliset, voimakkaat ja voimattomat ja suuret ja pienet tulevat olemassaolosta, tekevät tehtävänsä ja sitten katoavat suurempaan mereen.

Kaikki nuo on tehty samasta rakkaudesta, jossa ne uivat ja niitä ei voi koskaan erottaa. Meidät kaikki on tehty tästä rakkaudesta ja elämme koko elämämme yhtenä sen kanssa, olimmepa tietoisia siitä tai emme.

Illuusio, jossa elämme koettaa erottaa meidät suuremmasta rakkaudesta ja saa meidät uskomaan, että valitsemme jotain muuta kuin rakkauden. Kaksinaisuuden maailmassa negatiivinen ja positiivinen, valo ja pimeys, mies ja nainen, teemme valintoja ja oivallamme niistä.

Kun valitsee olevansa tietoinen, valitsee rakkauden. Valinnat, joita teemme rakkaudella, loistavat toisille valoa ja ohjaa heitäkin palaamaan rakkauden lähteeseen. Maailma tekee niin helpoksi unohtaa tämän suuren rakkauden, jota olemme. Olemme täällä muistaaksemme olevamme rakkaus.

Älä siis pelkää rakkautta.

Ehkä verkkokurssini: Rakkauden matka itsensä rakastamiseen, voi antaa uusia oivalluksia.

https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/rakkauden-matka-oman-itsesi-rakastamiseen-88412582

Kuva: Tomi Kimura / Rakkaus on ilmassa

lappi2010_065.JPG

Avainsanat: rakkaus, ihmissuhteet, onnellisuus, rauha, pelko,

Kuinka luoda parhaiten sopiva kumppani elämään?

Sunnuntai 17.1.2021 - RitaMikä tuo eniten ilo elämääsi?

Tämän verkkokurssin arvokas viesti ansaitsee tulla kuulluksi juuri nyt. 

Viesti tulee suoraan sydämestäni ja haluan jakaa sen juuri sinun kanssasi.

Tämän kurssi on omistettu tuomaan todellinen romanttinen rakkaus  elämääsi, todellisen rakkauden läsnäolo elämääsi. Kurssi on omistettu tuomaan pitkäkestoisen, tosi rakkauden kokemus todelliseksi ja luomaan siitä elämäntapa. Ota siis hyvä asento ja hengitä muutaman kerran oikein syvään ja salli itsesi olla vetovoimainen ja houkutteleva rakkauden, onnellisuuden, rauhan ja ilon keskus. Kurssi tuo sinulle monia tapoja aloittaa uusi elämänvaihe, jossa olet rakkauden ympäröimä. 

Kurssi sopii sinkuille ja jo suhteessa oleville. Monia vihjeitä, tekniikoita ja keinoja seuraamalla olipa tilanteesi mikä tahansa, voit houkutella elämääsi unelmiesi toteutumista. Voit vetää puoleesi sinulle sopivan kumppanin tai vahvistaa jo olemassa olevaa rakkaus suhdetta.

Kurssin avulla voit luoda ympärillesi rakkauden ilmapiirin ja ladata itsellesi aikomuksen luoda sinulle parhaiten sopiva kumppanuussuhde ja eheyttää rakastavaa suhdetta sinuun itseesi. Samalla suhteet muihin ihmisiin tulevat onnellisimmiksi, terveemmiksi ja enemmän rakkautta sisältäviksi. Jaan monia salaisuuksia, jotka auttavat sinua löytämään todellista rakkautta olivatpa menneisyyden kokemuksesi millaisia tahansa. Kurssi selkeyttää ja poistaa myös monia rakkauden kokemisen esteitä.

 Sensijaan, että vain toivot rakkautta, miksi et olisi rakkaus?

Kurssi auttaa vapautumaan rakastumisen pelosta ja menneisyyden sydänsurujen aiheuttamista pettymyksistä. Kurssi voi poistaa pelkoja olla intiimissä kanssakäymisessä toisen kanssa. Voit kokea siirtyväsi yksinolemisen tunteesta rakastettuna olemisen tilaan. Sosiaalinen elämäsi uudistuu ja vedät puoleesi todellista kestävää rakkautta.

 Kurssilla luot ympäristön, joka kutsuu sinulle parhaiten sopivaa kumppania. Voit laajentaa jo olemassa olevaa rakkauselämää uudelle ja jännittävälle tasolle. Sinusta tulee vetovoimainen ja vastustamaton.

Saat kurssin koko materiaalin käyttöösi heti ja voit edetä sillä omaan sinulle sopivaan tahtiin. Voit aina palata kurssiin uudelleen ja uudelleen. 

Tämän kurssin viesti on tärkeä, koska rakkaus on arvokkain asia, joka minulla on. Kurssin sisältö on sydämestäni tulevaa ja toivon, että sinäkin kuulet oman äänesi, sielusi äänen, joka ilmaisee rakkautta, kiitollisuutta, myötätuntoa ja sallit itsesi unelmoida kaikkea hyvää ja kaunista elämääsi.

Olet sen arvoinen. Olet kaiken kauniin ja ihanan rakkauden arvoinen.

(Oma rakkauteni saapui luokseni vuonna 1973 ja

vieläpä toiselta puolelta maapalloa ja on kanssani tänäkin päivänä)

Linkki rakkauteen:

Rakkauden tanssi 

dance-1940245_1920.jpg

Avainsanat: rakkaus, ihmissuhteet, onnellisuus, rauha,

Hyvää Joulua

Torstai 24.12.2020 - Rita

Toivotan jokaiselle blogini lukijalle rauhallisia joulun ajan päiviä.

Olkoon jokainen päiväsi täynnä ilon, rauhan, onnen ja ennen kaikkea rakkauden tunteita. 

Hyvää Joulua.

christmas-3735928_1920.jpg

Avainsanat: joulu, rauha,

Hyvää ja rauhallista Joulua

Tiistai 24.11.2020 - Rita

Toivotan kaikille blogini lukijoille oikein Rauhallista ja Hyvää Joulua.

Olkoon jokainen päiväsi täynnä iloa ja onnellista läsnäoloa.

Olkoon Rauha ja onnellisuus  kanssasi.

christmas-3735928_1920.jpg

Avainsanat: joulu, rauha,

Lisää onnellisuudesta

Maanantai 17.2.2020 - Rita

 

Lisää onnellisuudesta..

Onnellisuutta voi sanoa yhdeksi rakkauden ja rauhan tuomista ominaisuuksista. Onnellisuus on symboli yhteydestä, yhdistymisestä ja suhteesta omaan sieluun.

Älä koskaan laiminlyö tunnistaa onnellisuuden voimaa ja sen symboloimaa rakkauden ja rauhan läsnäoloa. On ihanaa miettiä onnellisuuden ominaisuuksia, tunteita ja ajatusmalleja, kun onni sykkii läpi kehosi, koko olemuksesi läpi ja valmistaa sinua tuntemaan ja tunnistamaan ja aktivoimaan onnellisuutta nykyhetkessä, tässä hetkessä... sinä olet onnellisuus, sinä olet onni....

Todellinen onnellisuus syntyy rakkauden ja rauhan sykleistä ja aktivoinnista keskittämällä huomionsa näihin ominaisuuksiin ilman, että tarvitsee ulkopuolelta tulevia kokemuksia ollakseen onnellinen. Sinä olet onni. onnellisuus...

Onnellisuus voi olla läsnä ikuisesti sykkien olemuksen läpi, kun uudelleen aktivoi luonnolliset tapansa ja aikomuksensa keskittyä takkauteen, luoden rauhaa ja samalla enemmän rakkautta.

Kun olet onnellinen, iloinen, tämä rohkaisee sieluasi tulemaan esiin ja olemaan enemmän läsnä oleva. Kun olet onnellinen olet yhdistynyt sieluusi, rentoudut ja päästät irti kaikista muureista ja esteistä, jotka ovat estäneet sinua ilmaisemasta sieluasi ja estäneet sinua tunnistamasta sielusi läsnäolon virtaavan sinuun ja sinusta. Kun jokainen aspekti kehosta sykkii onnellisuutta, iloa tai tunnet sisäisen hymyn nousevan omasta keskuksesta tai iloitset linnun laulusta aamulla, ystävän halatessa sinua, katsellessasi kaunista taivasta ja tuntiessasi auringon lämmön kasvoillasi, sielu sinussa iloitsee kaikesta tuosta näkemästään ja kokemastaan.

Voit tuntea iloa ja onnellisuutta, jos vain sallit itsesi tuntea, tuntea kuinka puut, kasvit, eläimet tanssivat kanssasi elämän tanssia. 

Anna mielikuvitukselle siivet.

Kuva: Tsutomu Kimura

2013-03-16_17.15.38.jpg

Avainsanat: onni, onnellisuus, rakkaus, rauha, ilo,

7 yksinkertaista tapaa luoda positiivisia tunteita

Keskiviikko 30.8.2017 - Rita

1. Kiitä  niitä, jotka auttoivat sinua tänään. Kiitä heitä sydämestäsi. Ajattele nykyistä tilannettasi. Tiedä, että kaikki on hyvin ja tulee olemaan hyvin.

2. Mitä todella haluat? Mitä todella haluat? Uusi projekti ehkä? Kenen kanssa? Ajattele projektia, sen yksityiskohtia ja näe itsesi työskentelemässä sen kanssa  nyt.

3. Astu juhlinnan tunteeseen, joka nousee sydämessäsi, kun onnistut. Tästä tilasta nauttien, ota tarvittavat askeleet saadaksesi asian tapahtumaan.

4. Löydä tapoja auttaa ystäviäsi ja saa heidät tuntemaan, että vältät heistä. Yksi näkyvä tai näkymätön ystävällinen teko päivässä tai enemmänkin jos haluat.

5. Ennen kuin aloitat päivän, kiitä kaikesta mitä sinulla jo on ja näe päivän kuluvan kuten sinä haluat sen kuluvan.

6. Kun lopetat päivän kiitä päivästä ja puhdista kaikki negatiiviset tunteet ( jotka tulevat pelosta, jonka nyt tiedät olevan illuusiota) Älä vie niitä kotiisi työpaikalta tai säilö niitä seuraavaa päivää varten.

7. HYMY? Mihin unohdit sen? Hymyile. Maailmamme on täynnä kriisejä, liikaa tekemistä ja liian vähän olemista, rentoutumista. Olemista hyvin harva harjoittaa nykyään päivittäisessä elämässään. Pelko on laajalle levinnyt ja saastuttaa meidät solutasolla; erilaiset sairaudet... krooniset ongelmat, jännittyneisyys... masennus.. listaa voisi jatkaa loputtomiin. Suuri ero on sillä, että keskellä tätä kaaosta, voi olla täysin rauhallinen ja toimia tarvittavalla tavalla.

Kaikki emootiot ovat variaatioita kahdesta asiasta: pelko ja rakkaus. Pelko / stressi estää mm. luovuutta, haittaa immuunijärjestelmää, aiheuttaa terveys ongelmia .. ja johtaa jossain vaiheessa romahdukseen. Rakkaudella ( positiiviset uskomukset ja tunteet) on korkeampi vaikutus ja se saa aikaan laajenemista luovuudessa, fyysistä ja mentaalista kestävyyttä, toiminnallisuutta lyhyemmässä ajassa, koska pystyy tekemään päätöksiä nopeammin.

" Sen kentän laatu, jonka ihminen luo sydämensä avulla, vaikuttaa hänen kokemuksiinsa ja todellisuuteensa."

Aivot lähettävät signaaleja sydämelle ja muille elimille ja keho vastaa välittömästi. ( näin ajateltiin aikaisemmin) Nyt on todistettu, että emotionaalinen tilamme laukaisee sydämen lähettämään omia signaalejaan aivoille ja muille elimille ja sitten keho vastaa niiden mukaisesti.

Olemme saaneet uutta tietoa, että sydän erittää samoja aineita kuin aivot, mutta lisäksi sydän tuottaa oxytocinia, joka on " rakkaus hormoni" ja sydämen tuottamat hormonitasot ovat yhtä korkeita kuin aivojen.

Siis löydä myönteisyyttä kaikesta, mitä elämässäsi tapahtuu....huonossa tilanteessa on aina hyvää, se on vain oivallettava. Ajattele sydämellä ja tunne päällä. Katso asioita sydämen kautta mitään tuomitsematta.....arvostelematta ... vain sydämellä näkee parhaiten, kuten " Pikku Prinssi "toteaa..

Avainsanat: sydän, myönteisyys, rauhallisuus, kiitollisuus, ilo