7 yksinkertaista tapaa luoda positiivisia tunteita

Share |

Keskiviikko 30.8.2017 - Rita


1. Kiitä  niitä, jotka auttoivat sinua tänään. Kiitä heitä sydämestäsi. Ajattele nykyistä tilannettasi. Tiedä, että kaikki on hyvin ja tulee olemaan hyvin.

2. Mitä todella haluat? Mitä todella haluat? Uusi projekti ehkä? Kenen kanssa? Ajattele projektia, sen yksityiskohtia ja näe itsesi työskentelemässä sen kanssa  nyt.

3. Astu juhlinnan tunteeseen, joka nousee sydämessäsi, kun onnistut. Tästä tilasta nauttien, ota tarvittavat askeleet saadaksesi asian tapahtumaan.

4. Löydä tapoja auttaa ystäviäsi ja saa heidät tuntemaan, että vältät heistä. Yksi näkyvä tai näkymätön ystävällinen teko päivässä tai enemmänkin jos haluat.

5. Ennen kuin aloitat päivän, kiitä kaikesta mitä sinulla jo on ja näe päivän kuluvan kuten sinä haluat sen kuluvan.

6. Kun lopetat päivän kiitä päivästä ja puhdista kaikki negatiiviset tunteet ( jotka tulevat pelosta, jonka nyt tiedät olevan illuusiota) Älä vie niitä kotiisi työpaikalta tai säilö niitä seuraavaa päivää varten.

7. HYMY? Mihin unohdit sen? Hymyile. Maailmamme on täynnä kriisejä, liikaa tekemistä ja liian vähän olemista, rentoutumista. Olemista hyvin harva harjoittaa nykyään päivittäisessä elämässään. Pelko on laajalle levinnyt ja saastuttaa meidät solutasolla; erilaiset sairaudet... krooniset ongelmat, jännittyneisyys... masennus.. listaa voisi jatkaa loputtomiin. Suuri ero on sillä, että keskellä tätä kaaosta, voi olla täysin rauhallinen ja toimia tarvittavalla tavalla.

Kaikki emootiot ovat variaatioita kahdesta asiasta: pelko ja rakkaus. Pelko / stressi estää mm. luovuutta, haittaa immuunijärjestelmää, aiheuttaa terveys ongelmia .. ja johtaa jossain vaiheessa romahdukseen. Rakkaudella ( positiiviset uskomukset ja tunteet) on korkeampi vaikutus ja se saa aikaan laajenemista luovuudessa, fyysistä ja mentaalista kestävyyttä, toiminnallisuutta lyhyemmässä ajassa, koska pystyy tekemään päätöksiä nopeammin.

" Sen kentän laatu, jonka ihminen luo sydämensä avulla, vaikuttaa hänen kokemuksiinsa ja todellisuuteensa."

Aivot lähettävät signaaleja sydämelle ja muille elimille ja keho vastaa välittömästi. ( näin ajateltiin aikaisemmin) Nyt on todistettu, että emotionaalinen tilamme laukaisee sydämen lähettämään omia signaalejaan aivoille ja muille elimille ja sitten keho vastaa niiden mukaisesti.

Olemme saaneet uutta tietoa, että sydän erittää samoja aineita kuin aivot, mutta lisäksi sydän tuottaa oxytocinia, joka on " rakkaus hormoni" ja sydämen tuottamat hormonitasot ovat yhtä korkeita kuin aivojen.

Siis löydä myönteisyyttä kaikesta, mitä elämässäsi tapahtuu....huonossa tilanteessa on aina hyvää, se on vain oivallettava. Ajattele sydämellä ja tunne päällä. Katso asioita sydämen kautta mitään tuomitsematta.....arvostelematta ... vain sydämellä näkee parhaiten, kuten " Pikku Prinssi "toteaa..

Avainsanat: sydän, myönteisyys, rauhallisuus, kiitollisuus, ilo