Olenko riittävän älykäs?

Torstai 1.4.2021 - RitaPelko olla älykäs.

Elämällä siinä pelossa, ettet ole riittävän älykäs, voi estää ystäviäsi tuntemasta aitoa todellista sinua.

Yleinen tarve tulla toisten hyväksymäksi voi olla muuri, joka  toimii esteenä olemasta aito oma itsensä muiden seurassa. Kun pelkäät, että ihmiset, joiden kanssa seurustelet saattavat ajatella, että et ole riittävän älykäs, koetat korvata sen osoittamalla olevasi kyvykäs ja nokkela, mutta tämä useimmiten kostautuu siten, että sinun koetaan todistavan jotakin ja saatkin aikaa päinvastaisen vaikutelman.

 Tämän kaltainen toiminta usein johtuu lapsuudessa koetuista tapahtumista. Monesti varsinkin naiset kokevat pelkoa, etteivät ole tarpeeksi älykkäitä. Yksinkertainen halu tulla hyväksytyksi uusien ja vanhojen tuttavien seurassa vaikuttaa sinuun itseesi niin, että et hyväksy itse itseäsi ja haluat toisten huomiota vaikka haet oikeasti itse itsesi huomioimista ja hyväksyntää, toisten antamaa tunnustusta vaikka kaipaat itsesi antamaa tunnustusta - hyvin tehty. 

Ole aito oma itsesi ja salli muiden nähdä ja kokea sinut juuri sellaisena kuin olet - aitona omana itsenäsi - luota itseesi ja omaan viisauteesi ja tiedosta, ettei sinun ole pakko edes olla samanlainen kuin muut. 

Katso tämän lapsen tähtisilmiä ja innostu elämästä ja luota itseesi. Luota omaan viisauteesi.

child-2443969_1920.jpg

Avainsanat: älykkyys, pelko, luottaminen, aito, hyväksyntä,

Mitä on "hörhöily?"

Lauantai 15.8.2020 - Rita

Olet Hörhö - Mitä sillä tarkoitat?

Ensinnäkin, en tee käännytystyötä. Joten jos olet skeptikko tiedä tämä: en pyydä sinua liittymään mukaan mihinkään, tekemään elämän muutoksia, polvistumaan meditointiin, menemään kanavointi tilaisuuksiin, hankkimaan tulkintaa. Olen pelkästään iloinen, jos sanot ymmärtäväsi minua paremmin.

Oikeastaan ei ole mitään mihin liittyä, ketä seurata, ei mitään perusteosta, joka selittää, miten ajattelen ja tunnen - en syytä toisia siitä, mitä hän on. Sinä omaat suunnattomia voimia. Haluaisin sinun tiedostavan itsekunnioituksesi tärkeyden ja sen, miten voit kulkea pelkojen ja epävarmuuden läpi.

En tuomitse ketään. Toisen ja itseni rakastamisella tarkoitan suvaitsemista ja hyväksyntää. Iloitsen jokaisen ihmeistä hänen uskonjärjestelmissään. Kunnioitan jokaisen jumaluuden puhdasta etsintää, tapahtuipa se miten tahansa ja mitä ikinä rakennuksen "ovessa lukeekaan." En väitä, että muut olisivat väärässä, en väitä, että jumaluus hymyilee vain minulle.

En usko, että tarkoitukseni on muuttaa toisia. Jokainen pitää huolen itse itsestään. Omasta henkilökohtaisesta henkisyydestä huolehtiminen on katalyytti planeetan muutoksille. Mielestäni ihminen pystyy tekemään suuria henkisiä päätöksiä itsenäisesti. Tämä ei muistuta nykypäivän uskontoja, jossa täytyy olla jokin järjestelmä.

Tätä Jeesuskin opetti: ei rakennuksia, rajoittavia opinkappaleita - vaan kaikki on solutasolla tapahtuvaa. En yritä käännyttää vaan pikemminkin auttaa sinua ymmärtämään, että Jumala - kuva on paljon suurempi kuin luulitkaan ja ehkä jalkasi ovat tiukemmin maassa, kuin luulit.

Älä siis pelkää minua. En ole omituinen ihminen. Ei edes ole tärkeää ajatteletko samalla tavalla kuin minä - sillä ei ole mitään merkitystä minulle - pyydän vain suvaitsevuutta ja ymmärrystä - älä siis pelkää minua.

fantasy-4063619_1920.jpg

Avainsanat: suvaitsevaisuus, hyväksyntä,

Onni ja onnellisuus

Keskiviikko 19.2.2020 - Rita

Onni ja onnellisuus....

Päästä irti kaikista peloista, päästä irti - minua ei rakasteta, olen epäonnistunut ... minut on hylätty .... minut torjutaan ... minua satutetaan ... minua ei hyväksytä ....

Sanon nyt jotain, jonka ei ole tarkoitus syyllistää sinua. Oikeasti käänsit itse selkäsi itsellesi, kukaan toinen ei tehnyt sitä.

Sinun todellinen oikea luontosi on Rakkaus, mutta ihmisenä olet erottanut itsesi tuosta Rakkaudesta, joka on jo sinussa ja olet etsinyt sitä "vääristä" paikoista suurimman ajan elämästäsi.

Jokainen ihminen haluaa olla rakastettu ja oikeasti ei ole hetkeäkään elämässäsi, jolloin et olisi ollut rakastettu, rakkauden ympäröimänä ja hoivaamana. Ihmisenä tarvitset rakkauden tunnetta koska olet Rakkaus, se on sinun luonnollinen olotilasi ja se on jo sinussa. Rakkaus on elämän voima, jota ilman et olisi edes olemassa.

Voit omata uskomuksen, että rakkauden on oltava vaikeaa, kovaa, tuskallista tai on oltava julma ja pahoinpidellä toista ollakseen rakastava, ystävällinen, välittävä... moni uskoo vielä näin, mutta muutosta tapahtuu koko ajan ja nämä vanhat uskomukset on puhdistettava, päästettävä irti niistä.

Salli Rakkauden tsunamin vyöryä litseesi, sinuun, sinussa avaamalla sydämesi kokemaan se ja salli sen myös tapahtua. Vastaanota kaikki se, mikä on ollut sinun synnyin oikeutesi aikojen alusta saakka. 

Sinä päätät. Kuuletko mitä sanon, sinä päätät.

Sinun päätöstäsi vaaditaan siinä, mihin suuntaat huomiosi, sillä siellä on energiasi.

Onko huomiosi rakkaudessa, onnellisuudessa, rauhassa.... vai jatkuvassa murehtimisessa ja pelossa...? Päätätkö luopua uhrina olemisesta tai luomasta lisää draamaa elämääsi, esittää drama kuningatarta tai kuningasta

Kuva: Tsutomu Kimura

2009-03-04_17.33.38.jpg

Avainsanat: onni, onnellisuus, rakkaus, rakastettu, pelko, hyväksyntä,

Loista valoasi

Sunnuntai 14.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

" Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun pimeys on yrittänyt saada sinut? Kaikki nuo kerrat elämässäsi, kun sinua kiusattiin ja käytettiin hyväksi, olivat myös hyökkäyksiä. Mutta jokaisen kerran jälkeen sinä kokosit itsesi ja tuli takaisin ja joka kerta tulit takaisin voimakkaampana.

Jokainen kokemus opetti sinua näkemään asioita myötätuntoisemmin, anteeksiantavaisemmin ja oivalsit aina jokaisesta kokemuksesta jotain.

Kirkasta valoa ei voi koskaan piilottaa. Sinä tulit tänne loistamaan valoasi ja jakamaan maailmaan ymmärrystä ja hyväksyntää ja rakkautta.

Mitä jos kaikki kirkkaat valot päättäisivät lopettaa loistonsa?  Mitä jos kaikki päättäisivät kutistaan oman valonsa ja piiloutuisivat pelosta? 

Millainen maailma tämä olisikaan?

Pyydän ja rohkaisen sinua loistamaan Iloa ja Myötätuntoa ja Hyväksyntää ja Inspiraatioita jokaiselle, jonka kohtaat. 

Avainsanat: hyväksyntä, myötätunto, inspiraatio, kirkkaus, pimeys, valo

OIVALLUKSIA

Perjantai 20.5.2016 klo 12:40 - Rita

OLETKO KOSKAAN OIVALTANUT, ETTÄ MILLOIN TAHANSA ANNOIT JOTAIN JOLLEKIN, ANNOIT SITÄ KOKO MAAILMALLE JA KAIKKEIN TÄRKEINTÄ, ANNOIT SEN ITSELLESI.

JA OIVALSITKO, ETTÄ JOKAINEN POLKU, JOTA KULJIT, JOKAINEN KIVI, JONKA KÄÄNSIT YMPÄRI JA JOKAINEN OVI, JOLLE KOPUTIT, TEIT SEN JOKAISELLE JA MIKÄ TÄRKEINTÄ TEIT SEN ITSELLESI.

JA LOPUKSI OIVALSITKO, ETTÄ MILLOIN TAHANSA TUNSIT RAKKAUTTA, MYÖTÄTUNTOA, HYVÄKSYNTÄÄ JOHTUEN MISTÄ TAHANSA SYYSTÄ, SINÄ NOSTIT TÄTÄ KOKO PLANEETTAA KOHTI VALOA JA MIKÄ TÄRKEINTÄ SINÄ NOSTIT ITSEÄSI KORKEAMALLE VALOON.

KOP, KOP....

MAAILMANKAIKKEUS

Avainsanat: maailma, valo, oivaltaa, koputtaa, ovi, kivi, rakkaus, myötätunto, hyväksyntä