Sieluntulkki

Perjantai 10.12.2021 - Rita

Sielun tulkkisarjassa esitellään hoitajia, parantajia, näkijöitä ja muita henkisen tien raivaajia, joiden tehtävä on tuoda iloa ja valoa ihmisten elämään.

Rita Forsberg-Kimura:” Ilo on aisti”

1. Kuka olet ja mitä teet? Olen Rita Forsberg-Kimura, ”ennen nuori” selvänäkijä, reiki-opettaja, enkelienergia- ja seksuaalienergiakouluttaja ja Dream Walker Death -kouluttaja. Selkeytän ihmeellisille, lahjakkaille, kipuileville ja kamppaileville ihmisille, mikä heitä estää olemasta niitä mahtavia olentoja, joita he todellisuudessa ovat. Olen tehnyt henkistä työtä näkyvästi vuodesta 1999 lähtien, sitä ennen toimin käsityöalan yrittäjänä. Vuodesta 2012 olen toiminut yrittäjänä turkulaisessa Hoitola Kukkien Sillassa.

2. Millainen henkinen polkusi on ollut? Vietin lapsuuteni taiteilijaperheessä, jossa kannustettiin itseilmaisuun ja luovuuteen. Opin kulkemaan aistit avoimina ja luottamaan intuitioon. Olen aina sisäisesti tiennyt joitain asioita kuten sen, että jokainen meistä on sielullinen, ikuinen ja kuolematon henkiolento. Olen pohtija luonteeltani. Koululaisena minua askarrutti Raamatun jumalakäsitys, joka tuntui ankaralta ja armottomalta. Minun käsitykseni jumaluudesta oli täysin toisenlainen. Tutkin nuorena paljon vanhoja filosofioita ja uskontoja, ja lopulta ne alkoivat tuntua naiiveilta. Palasin tietoisuuteen sielujen kuolemattomuudesta ja ymmärsin, että ihminen itse rajoittaa itseään uskomuksillaan. Aloin löytää ja lopulta oivalsin oman enkelialkuperäni. Olen kulkenut henkistä laajenemista kohti monien vuosien ajan, monissa elämissä. Nyt astelen käsi kädessä sieluni kanssa, kuunnellen oman sydämeni laulua. Elän elämääni ollen läsnä kaikessa, jokaisessa hetkessä.

3. Millainen maailmankatsomuksesi on? Katson elämää aina sieluni silmin. Sielu ei koskaan arvostele tai tuomitse, vaan se tietää, että minä olen sielun heijastuma, jonka tulee käydä läpi kokemuksia, joita sielu ”tarvitsee”. Jokainen kokemus, vaikeakin, on tärkeä, sillä kokemukset laajentavat sielun viisautta. Siksi sielun näkökulmasta näkee laajemman kuvan ja voi päästää irti mielen rajoituksista. Ei ole kysymys uskonnosta vaan tietoisuudesta – kristallinkirkkaasta, selkeästä tietoisuudesta, jonka kautta sallin paitsi itseni, myös muiden olla juuri sellaisia kuin he ovat. Jokainen on juuri siellä missä hänen on oltava saadakseen sielulle sen tarvitsemia kokemuksia.

4. Millä tavalla autat ihmisiä? Harjoitan monia hoitomuotoja kuten reikiä, ThetaHealing, Reconnective Healing ja selvänäköisyyttä. Kuolematietoisuus on minulle tärkeää: tällä hetkellä DreamWalker-kurssit ovat toimintani keskeistä antia. Niillä opitaan saattamaan henki kukkien sillan yli enkelikotiin sen jälkeen, kun fyysinen keho päättää vaelluksensa. Olen itse saattanut muun muassa oman äitini ja isäni tuolle matkalle ja ne ovat olleet hienoja, haikeita kokemuksia. Kuolemanpelko on ihmiskunnan suurin pelko, ja kun siitä päästään yli, ymmärretään, että kuolema ei ole kamala vaan aika kaunis asia. Kurssien ja hoitojen avulla muistutan ihmisiä heidän todellisesta alkuperästään. Suurin osa ihmisistä vähättelee itseään, vaikka jokainen meistä on mahtava olento. Autan ihmisiä muistamaan rakkauden, joka on jo jokaisessa meissä olemassa. Yritän saada ihmiset näkemään ilman syyllisyyttä, kuinka elämän epämukavatkin kokemukset ovat olleet sielulle tärkeitä. Kun oivaltaa itsessä asuvan rakkauden ja jumaluuden, alkaa suhtautua elämään aivan uudella tavalla ja löytää kauneutta ja rakkautta myös muista.

5. Mistä saat elämääsi iloa? Jo se, että saa olla olemassa, on valtava ilon asia! Ilo on tapa havainnoida todellisuutta ympärillä. Ilo ei synny suorittamalla, vaan ilo on aisti, se on pohjavire kaikkien kokemusten tuolla puolen. Kaikesta löytyy iloa ja olemassa oleminen tarkoittaa ilossa olemista. Itse saan erityisesti iloa musiikista ja perheestäni, mutta tärkeintä on muistaa, että ilo ei riipu ulkoisista tekijöistä, vaan se on koko ajan läsnä minussa: minä olen ilo, I Am Joy. Ilo on sielun laulua ja sen voi tuntea, vaikka mieliala olisi millainen tahansa. Kaikkien tunteiden ytimessä on ilo, kun sallii ja tiedostaa sen läsnäolon.

6. Miten vaalit terveyttäsi ja hyvinvointiasi? Tietoinen hengitys, riittävä veden juominen ja pieni liikunta saavat energian liikkumaan kehossa. Sallin kaikkien energioiden palvella minua. Osaan rentoutua enkä murehdi turhia ja olen kiitollinen kaikesta elämässäni. Rakastan, arvostan ja kunnioitan itseäni, hyväksyn itseni ja luotan itseeni. Kun pidän huolta itsestäni, minun on helppo pitää huolta myös muista.

7. Mitä toivot tulevaisuudelta? Tulevaisuus ei ole huomenna, ensi viikolla tai ensi vuonna, vaan kaikki on jo täällä. Tulevaisuus on sitä, mitä ei ole vielä oivallettu. Kyse on joka hetki siitä, mitä valitsen. Siksi minulla ei ole tulevaisuudensuunnitelmia; etsijäaspektini ei enää etsi mitään. Nyt jaan sitä viisautta, jota olen kerännyt niille, jotka haluavat sitä kuulla. On kiva pitää kursseja ja tavata hoidoissa ihania ihmisiä kasvokkain. Toivon, että yhä useampi ihminen tiedostaisi, että jokainen päivä on uusi mahdollisuus nähdä laajempi näkökulma siitä todellisuudesta, jossa elää ja yhdistyä omaan itseensä, omaan sielukokemukseensa ja omaan elämäänsä. Viestini jokaiselle on: sinä olet henki, kokonainen ja viaton – kaikki on jo annettu anteeksi, miksi siis pidät vielä kiinni

angel-2450363_1920.jpg

Avainsanat: sielu, hyväksyntä, auttakaa minua,

Olenko riittävän älykäs?

Torstai 1.4.2021 - RitaPelko olla älykäs.

Elämällä siinä pelossa, ettet ole riittävän älykäs, voi estää ystäviäsi tuntemasta aitoa todellista sinua.

Yleinen tarve tulla toisten hyväksymäksi voi olla muuri, joka toimii esteenä olemasta aito oma itsensä muiden seurassa. Kun pelkäät, että ihmiset, joiden kanssa seurustelet saattavat ajatella, että et ole riittävän älykäs, koetat korvata sen osoittamalla olevasi kyvykäs ja nokkela, mutta tämä useimmiten kostautuu siten, että sinun koetaan todistavan jotakin ja saatkin aikaa päinvastaisen vaikutelman.

 Tämän kaltainen toiminta usein johtuu lapsuudessa koetuista tapahtumista. Monesti varsinkin naiset kokevat pelkoa, etteivät ole tarpeeksi älykkäitä. Yksinkertainen halu tulla hyväksytyksi uusien ja vanhojen tuttavien seurassa vaikuttaa sinuun itseesi niin, että et hyväksy itse itseäsi ja haluat toisten huomiota, vaikka haet oikeasti itse itsesi huomioimista ja hyväksyntää, toisten antamaa tunnustusta, vaikka kaipaat itsesi antamaa tunnustusta - hyvin tehty. 

Ole aito oma itsesi ja salli muiden nähdä ja kokea sinut juuri sellaisena kuin olet - aitona omana itsenäsi - luota itseesi ja omaan viisauteesi ja tiedosta, ettei sinun ole pakko edes olla samanlainen kuin muut. 

Katso tämän lapsen tähtisilmiä ja innostu elämästä ja luota itseesi. Luota omaan viisauteesi.

child-2443969_1920.jpg

Avainsanat: älykkyys, pelko, luottaminen, aito, hyväksyntä,

Mitä on "hörhöily?"

Lauantai 15.8.2020 - Rita

Olet Hörhö - Mitä sillä tarkoitat?

Ensinnäkin, en tee käännytystyötä. Joten jos olet skeptikko tiedä tämä: en pyydä sinua liittymään mukaan mihinkään, tekemään elämän muutoksia, polvistumaan meditointiin, menemään kanavointi tilaisuuksiin, hankkimaan tulkintaa. Olen pelkästään iloinen, jos sanot ymmärtäväsi minua paremmin.

Oikeastaan ei ole mitään mihin liittyä, ketä seurata, ei mitään perusteosta, joka selittää, miten ajattelen ja tunnen - en syytä toisia siitä, mitä hän on. Sinä omaat suunnattomia voimia. Haluaisin sinun tiedostavan itsekunnioituksesi tärkeyden ja sen, miten voit kulkea pelkojen ja epävarmuuden läpi.

En tuomitse ketään. Toisen ja itseni rakastamisella tarkoitan suvaitsemista ja hyväksyntää. Iloitsen jokaisen ihmeistä hänen uskonjärjestelmissään. Kunnioitan jokaisen jumaluuden puhdasta etsintää, tapahtuipa se miten tahansa ja mitä ikinä rakennuksen "ovessa lukeekaan." En väitä, että muut olisivat väärässä, en väitä, että jumaluus hymyilee vain minulle.

En usko, että tarkoitukseni on muuttaa toisia. Jokainen pitää huolen itse itsestään. Omasta henkilökohtaisesta henkisyydestä huolehtiminen on katalyytti planeetan muutoksille. Mielestäni ihminen pystyy tekemään suuria henkisiä päätöksiä itsenäisesti. Tämä ei muistuta nykypäivän uskontoja, jossa täytyy olla jokin järjestelmä.

Tätä Jeesuskin opetti: ei rakennuksia, rajoittavia opinkappaleita - vaan kaikki on solutasolla tapahtuvaa. En yritä käännyttää vaan pikemminkin auttaa sinua ymmärtämään, että Jumala - kuva on paljon suurempi kuin luulitkaan ja ehkä jalkasi ovat tiukemmin maassa, kuin luulit.

Älä siis pelkää minua. En ole omituinen ihminen. Ei edes ole tärkeää ajatteletko samalla tavalla kuin minä - sillä ei ole mitään merkitystä minulle - pyydän vain suvaitsevuutta ja ymmärrystä - älä siis pelkää minua.

fantasy-4063619_1920.jpg

Avainsanat: suvaitsevaisuus, hyväksyntä,

Onni ja onnellisuus

Keskiviikko 19.2.2020 - Rita

Onni ja onnellisuus....

Päästä irti kaikista peloista, päästä irti - minua ei rakasteta, olen epäonnistunut ... minut on hylätty .... minut torjutaan ... minua satutetaan ... minua ei hyväksytä ....

Sanon nyt jotain, jonka ei ole tarkoitus syyllistää sinua. Oikeasti käänsit itse selkäsi itsellesi, kukaan toinen ei tehnyt sitä.

Sinun todellinen oikea luontosi on Rakkaus, mutta ihmisenä olet erottanut itsesi tuosta Rakkaudesta, joka on jo sinussa ja olet etsinyt sitä "vääristä" paikoista suurimman ajan elämästäsi.

Jokainen ihminen haluaa olla rakastettu ja oikeasti ei ole hetkeäkään elämässäsi, jolloin et olisi ollut rakastettu, rakkauden ympäröimänä ja hoivaamana. Ihmisenä tarvitset rakkauden tunnetta koska olet Rakkaus, se on sinun luonnollinen olotilasi ja se on jo sinussa. Rakkaus on elämän voima, jota ilman et olisi edes olemassa.

Voit omata uskomuksen, että rakkauden on oltava vaikeaa, kovaa, tuskallista tai on oltava julma ja pahoinpidellä toista ollakseen rakastava, ystävällinen, välittävä... moni uskoo vielä näin, mutta muutosta tapahtuu koko ajan ja nämä vanhat uskomukset on puhdistettava, päästettävä irti niistä.

Salli Rakkauden tsunamin vyöryä litseesi, sinuun, sinussa avaamalla sydämesi kokemaan se ja salli sen myös tapahtua. Vastaanota kaikki se, mikä on ollut sinun synnyin oikeutesi aikojen alusta saakka. 

Sinä päätät. Kuuletko mitä sanon, sinä päätät.

Sinun päätöstäsi vaaditaan siinä, mihin suuntaat huomiosi, sillä siellä on energiasi.

Onko huomiosi rakkaudessa, onnellisuudessa, rauhassa.... vai jatkuvassa murehtimisessa ja pelossa...? Päätätkö luopua uhrina olemisesta tai luomasta lisää draamaa elämääsi, esittää drama kuningatarta tai kuningasta

Kuva: Tsutomu Kimura

2009-03-04_17.33.38.jpg

Avainsanat: onni, onnellisuus, rakkaus, rakastettu, pelko, hyväksyntä,

Loista valoasi

Sunnuntai 14.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

" Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun pimeys on yrittänyt saada sinut? Kaikki nuo kerrat elämässäsi, kun sinua kiusattiin ja käytettiin hyväksi, olivat myös hyökkäyksiä. Mutta jokaisen kerran jälkeen sinä kokosit itsesi ja tuli takaisin ja joka kerta tulit takaisin voimakkaampana.

Jokainen kokemus opetti sinua näkemään asioita myötätuntoisemmin, anteeksiantavaisemmin ja oivalsit aina jokaisesta kokemuksesta jotain.

Kirkasta valoa ei voi koskaan piilottaa. Sinä tulit tänne loistamaan valoasi ja jakamaan maailmaan ymmärrystä ja hyväksyntää ja rakkautta.

Mitä jos kaikki kirkkaat valot päättäisivät lopettaa loistonsa?  Mitä jos kaikki päättäisivät kutistaan oman valonsa ja piiloutuisivat pelosta? 

Millainen maailma tämä olisikaan?

Pyydän ja rohkaisen sinua loistamaan Iloa ja Myötätuntoa ja Hyväksyntää ja Inspiraatioita jokaiselle, jonka kohtaat. 

Avainsanat: hyväksyntä, myötätunto, inspiraatio, kirkkaus, pimeys, valo

OIVALLUKSIA

Perjantai 20.5.2016 klo 12.40 - Rita

OLETKO KOSKAAN OIVALTANUT, ETTÄ MILLOIN TAHANSA ANNOIT JOTAIN JOLLEKIN, ANNOIT SITÄ KOKO MAAILMALLE JA KAIKKEIN TÄRKEINTÄ, ANNOIT SEN ITSELLESI.

JA OIVALSITKO, ETTÄ JOKAINEN POLKU, JOTA KULJIT, JOKAINEN KIVI, JONKA KÄÄNSIT YMPÄRI JA JOKAINEN OVI, JOLLE KOPUTIT, TEIT SEN JOKAISELLE JA MIKÄ TÄRKEINTÄ TEIT SEN ITSELLESI.

JA LOPUKSI OIVALSITKO, ETTÄ MILLOIN TAHANSA TUNSIT RAKKAUTTA, MYÖTÄTUNTOA, HYVÄKSYNTÄÄ JOHTUEN MISTÄ TAHANSA SYYSTÄ, SINÄ NOSTIT TÄTÄ KOKO PLANEETTAA KOHTI VALOA JA MIKÄ TÄRKEINTÄ SINÄ NOSTIT ITSEÄSI KORKEAMALLE VALOON.

KOP, KOP....

MAAILMANKAIKKEUS

Avainsanat: maailma, valo, oivaltaa, koputtaa, ovi, kivi, rakkaus, myötätunto, hyväksyntä