TARJOUS

Torstai 9.9.2021 - Rita

TARJOUS sinulle, joka rakastat enkeleitä

Haluan auttaa sinua etenemään omalla tielläsi 

ja siksi haluan auttaa sinua muutoksen keskellä

 lahjoittamalla sinulle hyvää oloa.

Jos ostat toisen näistä enkeli kursseista,

saat lahjaksi ilmaiseksi toisen niistä.

Klikkaa kurssin nimeä ja pääset ostosivulle.

Lähetän kutsulinkin sen jälkeen

sähköpostiisi toiselle kurssille.

Tarjous on voimassa 23.9. saakka,

Toimi siis ennen 23. 9. 2021

Enkeleille, joka sinä olet - verkkokurssi

Enkelienergiatyöskentelyn - verkkokurssi

Lisää voit lukea kursseista tämän sivuston valikosta.

angel-2939548_1920.jpg

Avainsanat: enkeli, tulkinta, verkkokurssi, auttakaa minua,

Korttitulkinta sähköpostin välityksellä

Tiistai 10.8.2021 - Rita

Selvänäköinen korttitulkinta sähköpostin välityksellä.

Tulkinta auttamaan muutoksen aikana. 

Kun tunnet olevasi eksyksissä ja kaipaat selkeyttä elämääsi,

tarot tulkinta voi olla apuna.

Vai tarvitsetko lisää itseluottamusta, itsevarmuutta

tämä hetkisessä tilanteessasi?

Katson mistä on kyse ja mistä tilanne johtuu.

Onko kyse menneen elämän energioista?

Mitä sinun on tarpeellista tietää nyt?

Mitä tapahtuu? Miksi koet ahdistusta?

Miten etenet?

Laita viestikenttää, mihin kaipaat selkeyttä.

Tästä linkistä voit ostaa tulkinnan

https://kotisivukone.fi/app/www/reikiritaforsbergkimura.kotisivukone.com/tuotteet.html?id=7/56

angel-2939548_19202.jpg

Avainsanat: tarot, viestikortit, tulkinta, selkeyttä

Mielen kerrokset

Perjantai 13.11.2020 - Rita

Unen talossa on vintti, keskikerros ja pohjakerros ja jokaisella on oma merkityksensä. Kellarikerros maan pinnan alapuolella edustaa sisäistä lasta ja vaistoelämää. Pienestä maan rajassa olevasta ikkunasta tulee vähän luonnonvaloa. Siisti kellari kertoo näkijän mielen tasapainosta ja järjestelykyvystä. Ruoan, polttopuiden, työkalujen ja vanhojen tavaroiden varastointi kellariin, kuvaa energiavarojen määrää, kykyä varautua tulevaan sekä asioita, joita menneisyydessä on jäänyt käsittelemättä.

Polttopuita voi olla kauniisti pinottuina, juurekset hyvin säilyneitä, työkalut ehjiä ja hyvätyt tavarat järjestyksessä. Tai kellari on kaaoksen vallassa ja tavarakasat estävät kullkua. Ne kertovat, että epäselvät suhteet on aika selkeyttää ja saattaa loppuun. 

Kellarissa voi odottaa jokin yllättävä löytö ilmaisemassa näkijän pelonaiheita tai ominaisuutta, jota hän on piilotellut. Alitajuiset viettielämän vinoutumat kuuluva kellarimaailmaan ja ne esiintyvät unessa ikävinä vahinkoina, kuten veden tulvimisena, esineiden homehtumisena tai pahana hajuna. 

Siellä voi myös olla lojumassa murhaajan jäljiltä ruumis, joka on arkkityyppinen unikuva edustaen seksuaalisia lukkoja, joita uni neuvoo avaamaan. 

Jatkoa seuraa keskikerroksen, egon, mielen tietoista puolta käsittelevä kirjoitus

(Perustuu C.G.Jungin teorioihin)

woman-2714174_1920.jpg

Avainsanat: unet, elämäntie, unentie, tulkinta, kellari,

Unen tie

Keskiviikko 11.11.2020 - Rita

Unen tie on elämäntie, josta osa on menneisyyttä ja osa tulevaa. Missä kohdassa tietä unen näkijä on? Miltä tie näyttää sellainen on elämänvaihein. 

Risteys kuvastaa valintatilannetta, tulevaa muutosta. Jos valitset kulkevasi oikealle, suuntasi on tulevaisuus ja valitessasi vasemmalle menemisen, haluat selkeästi pysytellä menneisyydessä, selvitellä menneisyyttä. 

Huomio kiinnittyy siihen, onko tie leveä, sen kunto, ojat, esteet, talot, sillat, kulkuvälineet, kaikki kulkijat, luonto ja säätila. Minkälaista on edetä tiellä? Sujuuko eteneminen sileällä tiellä kuin tanssi vai onko vaikeaa edetä upottavassa hiekassa tai lumessa. Kiemurteleeko tie vai onko se suora? Onko se tasaisen suora, kuin viivoitinta apuna käyttäen piirretty vain onko se kaarella oleva? 

Kauempana avautuva maisema kertoo lähitulevaisuudesta ja etenemisvauhti elämänenergian määrästä. Kulkeeko tie metsän halki? Silloin on kyse alitajunnan alueista ja mieli askartelee sielun elämän kysymyksissä.

Unen talosta löytyvät ihmisolemuksen kaikki puolet. Tuntematon talo on unen näkijä itse. Talo tulee uniin yleensä silloin, kun ihminen pohtii identiteettikysymyksiä sekä mielen ja kehon hyvinvointia. Talon on oltava asumaton. Jos siellä on vieraita asukkaita, on näkijällä itsetunto-ongelmia. Mikäli talo on asuttu, vaikka sitä on luultu tyhjäksi, on näkijä antanut muiden vaikuttaa asioihinsa ja pelkää menettävänsä elämän hallinnan. Hatara, vetoinen talo kertoo, että on antanut muiden liikaa hallita elämäänsä. Taloremontti kuvaa yritystä korjata perhesuhteita.

Miltä talo näyttää? Ulkopuolinen näkymä kuvastaa ihmisen ulospäin näkyvää puolta ja sisäpuoli psyykkistä olemusta.  Miltä talon yleisilme näyttää? Se kertoo näkijän omaa minäkuvaa itsestään. Jos seinät, ovet, ikkunat ja katto ovat kunnossa ovat perusasiat ainakin suurin piirtein kunnossa. Pihan kunto viestii myös turvallisuudesta ja kuinka kokee asemansa hyväksytyksi yhteisössä.

(Perustuvat C.G.Jungin teorioihin)

woman-2714174_1920.jpg

Avainsanat: unet, elämäntie, unentie, tulkinta,