Metatronin viesti

Sunnuntai 26.5.2024 - RitaArkkienkeli Metatronin viesti sinulle tänään:

”On luonnollista matkia roolimallejasi. Nämä ovat ihmisiä, joita katsot ylöspäin ja joita ihailet. Mutta tärkeämpää on, että löydät itsestäsi ne piirteet, jotka näet heissä. Jumala on antanut sinulle monia erityisiä lahjoja ja kykyjä. Kukaan ei voi tehdä asioita, joihin sinä pystyt. Sinulla on voima tehdä suuri vaikutus. Kutsu minua tänään auttamaan sinua näkemään kaikki inspiroivat piirteet, jotka sinulla on. Arvostan olemustasi."

Enkelinumerosi tälle päivälle:

8 – Tämän päivän enkelinumero on mahdollisuus seisoa täydessä voimassasi. Olet muutoksentekijä. Olet täällä tehdäksesi valtavan muutoksen ympärilläsi olevien elämään. Älä koskaan aliarvioi sitä!

Tee luettelo kolmesta roolimallistasi, jotka sinulla on. Kirjoita muistiin piirteet, joita ihailet heissä eniten. Huomaa, voitko nähdä samat ominaisuudet itsessäsi.

Käyttäytymiseni voi olla mallia, hyvät tekoni innostaa muita seuraamaan.

Vaikka enkeli olennot ovat poistuneet maan piiristä, Metatron on jäänyt tukemaan meitä. Hänen viestinsä korostaa sitä, että kaikki arkkienkeleiden ominaisuudet ovat sinussa. Voit käyttää niitä aina.

mrbTsCrKZvIQiAYq5FkB--1--3hskp.jpg

Avainsanat: enkeli, viesti

TARJOUS

Torstai 9.9.2021 - Rita

TARJOUS sinulle, joka rakastat enkeleitä

Haluan auttaa sinua etenemään omalla tielläsi 

ja siksi haluan auttaa sinua muutoksen keskellä

 lahjoittamalla sinulle hyvää oloa.

Jos ostat toisen näistä enkeli kursseista,

saat lahjaksi ilmaiseksi toisen niistä.

Klikkaa kurssin nimeä ja pääset ostosivulle.

Lähetän kutsulinkin sen jälkeen

sähköpostiisi toiselle kurssille.

Tarjous on voimassa 23.9. saakka,

Toimi siis ennen 23. 9. 2021

Enkeleille, joka sinä olet - verkkokurssi

Enkelienergiatyöskentelyn - verkkokurssi

Lisää voit lukea kursseista tämän sivuston valikosta.

angel-2939548_1920.jpg

Avainsanat: enkeli, tulkinta, verkkokurssi, auttakaa minua,

Enkeliviestien kanavoinnin verkkokurssi.

Perjantai 16.7.2021 - Rita

ENKELIVIESTIEN KANAVOINNIN VERKKOKURSSI  

Kuinka työskentelen enkelienergian kanssa? Kurssilla opitaan välittämään viestejä itselle ja myös toisille käyttäen erilaisia viestikortteja. Kurssin avulla voit selkeyttää omaa elämääsi helpolla tavalla.

Et tarvitse omia kortteja kurssin läpi käydäksesi vaan olen ladannut harjoituksia varten kortit ja niiden tulkinnat kurssi alustalle.

Tarot tulkintoja harjoitellaan käyttäen Keiju Tarot ja Enkeli Tarot kortteja. Nämä Tarot kortit sisältävät hyvin lempeää ja kaunista, rakastavaa energiaa ja poikkeavat perinteisistä Tarot korteista juuri tuon rakastavan energian vuoksi.

Olen aina rakastanut Keijuja ja heidän ihanaa leikkimielistä energiaansa ja toivon että sinäkin pidät heistä.

Kurssilla käsitellään uutta ja vanhaa energiaa ja niiden välistä eroavuutta toiminnassa. Olemme jo uudessa energiassa ja vanhan energian toiminta mallit leijailevat täällä, mutta ne eivät enää toimi. Siksi on tarpeen tietää, mikä on erilaista uudessa energiassa.

Kurssilla voi edetä ihan omaan tahtiinsa eikä sillä ole aikarajaa.

Tieto, jota saat voi poiketa siitä, mitä ehkä olet oppinut enkelistä. Oletko valmis ottamaan vastaan uudenlaista näkökulmaa elämääsi?

Kurssin voi ostaa tästä linkistä.

angel-2939548_1920.jpg

Avainsanat: keijut, enkelit, taror, tulkinnat, viestit, kanavointi

Enkeliviestien kanavoinnin verkkokurssi.

Sunnuntai 4.7.2021 - Rita

Olen valmistelemassa verkkokurssia aiheesta: Kuinka kanavoin enkeliviestejä? Tämä on enkelienergia työskentelyn peruskurssi.

Onko aihe sinua puhuttelevaa?

Haluatko lisää tietoa enkelienergiasta?

Haluatko tietoisuutta lisää koskien enkeleitä yleensäkin?

Haluatko oppia kanavoimaan viestejä itsellesi ja muille?

Kurssilla opitaan korttitulkintojen tekemistä käyttäen erilaisia viestikortteja ja Tarot kortteja.

Kurssi on tarkoitettu sellaiseksi, että voit itse määrätä tahdin, jolla etenet.

Se on myös käytössäsi jatkuvasti, siinä ei ole määräaikaa, jolloin se on käytävä läpi.

Kurssiin on myös tulossa jatkokurssi, jossa keskitytään arkkienkeleiden energioihin.

Laita viesti yhteydenotto lomakkeella, niin voin välittää tiedon, kun kurssi on valmis ja ostettavissa.

Avainsanat: enkeli, viestintä, kommunikointi, verkkokurssi,

E-kirja uutuus

Tiistai 8.6.2021 - Rita

Kauneus on yksi tärkeimmistä enkeliaisteistamme. Elämän kauneuden ja taianomaisuuden löytyminen sai muutoksen aikaan omassa elämässäni. Taika on ollut työnnettynä toisille tasoille, mutta nyt on aika tuoda se jokaisen elämään. Taika ei ole taikatemppujen tekemistä vaan ihan jotakin muuta...

Miksi kirjan nimi on Kaunis elämä ja kaunis kuolema? Kuolema on läsnä heti syntymästä lähtien. Se on väistämätön ja läsnä koko ajan ja siksi ihmiset eivät halua puhua kuolemasta.

Kirja voi auttaa sinua kokemaan elämää uudella, syvemmällä tasolla ja nauttimaan elämästä ilman kuoleman pelkoa.  

Kirja on nyt tarjouksessa.

Tästä linkistä voi ostaa kirjan..

https://www.bod.fi/kirjakauppa/kaunis-elaemae-ja-kaunis-kuolema-rita-forsberg-kimura-9789528036784

Avainsanat: kauneus, elämä, kuolema, enkeliaisti, taika

Enkelit ja kristallit

Lauantai 12.12.2020 - Rita

Enkelit ovat olleet suuri tukijoukkosi täällä maan päällä. Kuitenkin, kun olit stressaantunut ja murehdit asioita, et tuntenut heidän läsnäoloaan tai kuullut heidän viestejään sinulle. Nyt on aika oivaltaa viestien vastaanottaminen omalta enkeliolemukseltaan - sielultaan. 

Enkelitukijoukot olivat maassa tarkoituksellisesti lohduttamassa, tukemassa, rakastamassa sinua, kun kävit läpi kokemuksia. Nyt sinun tukenasi on oma sielusi.

Kristallit ovat täynnä energiaa mutta ne myös välittävät energiaa. Kristalli tarkoittaa, tottakai myös kauniita kiviä, mutta henkiseltä pohjalta kristalli tarkoittaa kristallin kirkasta, selkeää energiaa. Enkelten viestit olivat kristallin kirkasta, lohduttavaa, tukevaa, selkeää ja rakastavaa. Salli itsellesi mahdollisuus kuulla sielusi viestejä.

Enkelit ovat seuranneet sinua koko elämäsi läpi, ja he ovat rakastaneet sinua pyyteettömästi. Enkelit eivät halunneet, että heitä palvotaan. Ei myöskään ollut tarkoitus, että enkeleistä muodostuisi idoleita meille. Enkelit eivät tehneet asioita puolestamme, koska se olisi mitätöinyt tarkoituksen, jonka vuoksi olemme maassa.  He tukivat ja lohduttivat ja iloitsivat kanssasi. Enkeli rakastavat ihmisten naurua.... siis naura usein ja laula... enkelit rakastavat maan musiikkia, koska laulumme kertovat aina tarinaa elämästämme. 

Nyt enkelit ja kaikki avaruusoliot on komennettu pois maan piiristä. Kaikki sellaiset olennot, jotka eivät ole syntyneet kehoon, on komennettu poistumaan maan piiristä. Ihminen on havahtunut, herännyt unohduksen unesta - riittävä määrä ihmisiä on oivaltanut oman alkuperänsä ja siksi enkeliolennot voivat poistua ja palata vihdoinkin omien henkiperheidensä luokse.

Me teimme sen, ratkaisimme ongelman, jonka takia tulimme maahan ja kaikki henkiperheemme iloitsevat suuresti siitä, mitä maassa tapahtuu juuri nyt.

crystal-1685590_12802.jpg

Avainsanat: enkeli, kristalli, tukijoukot, avaruusolennot,

Enkelille, joka sinä olet - verkkokurssi

Keskiviikko 15.4.2020 - RitaEnkelille, joka sinä olet - verkkokurssi

Maailma on muuttumassa voimakkaalla tavalla. Toivon, että voin auttaa sinua muutoksen keskellä tarjoamalla apua.

Ehkä haluaisit vetää peiton korvillesi ja nukkua, nukkua .... jämähtää paikoillesi, kunnes kaikki on paremmin.

Nyt on kuitenkin aikaa tutkia ja pohtia itseään ja luoda syvempi yhteys itseensä. Anna aikaa itsellesi ja oivalla, kuinka enkeli olennot olivat tukenasi kaikissa haasteissa, joita kohtasit.

 Kurssilla voit edetä omaan tahtiisi, koska saat koko materiaalin heti käyttöösi. Kurssi kertoo mitä enkelit olivat, miten he auttoivat ja miksi he nyt ovat poistuneet maan päältä.

Ketä nyt kanavoin? Kuka minua kuultelee? Olenko täysin yksin? Vastaus tulee kurssilla.

Nyt on aika kiittää ja kunnioittaa heidän läsnäolostaan ja löytää itsestään kaikki ominaisuudet, joita enkelit ilmaisevat.

Olen yli 20 vuoden ajan toiminut henkisen hyvinvoinnin ohjaajana ja toivon sinun voivan paremmin ja olemaan tasapainossa itsesi kanssa, kun koet elämän haasteita.

Loin verkkokurssin kunnioituksesta ja rakkaudesta enkeli olentoja kohtaan ja toivon sinun löytävän kurssin avulla oman sisäisen maailman ja luottavan itseesi.

Tästä linkistä voit ostaa kurssin

https://www.campwire.com/buy_flexible/a30337d1-799d-49a2-a405-d00c043bc258

Avainsanat: enkeli, kunnioitus, rakkaus, kiitollisuus

Suojelusenkeli ja Maa-enkeli

Sunnuntai 24.12.2017 - Rita

Enkeleiden tarkoituksena ei ole vastata kysymyksiimme, tasoittaa polkuamme, tehdä asioita puolestamme. Se romuttaisi koko matkamme tarkoituksen täällä maassa. Samalla antaisimme oman suvereenin itsestä määräämisoikeutemme toisen ulkopuolisen valtaan. Enkelit tukevat, rakastavat vaatimatta mitään takaisin, ovat myötätuntoisia ja hyväksyvät kaikki tekomme, mutta eivät tee asioita puolestamme.

Ihmisen enkeliavustajat ovat pitämässä yllä tietoisuuden tasapainoa. Sitä kutsutaan kultaiseksi punokseksi, erotukseksi hopea punoksesta, jonka tehtävänä on yhdistää sinut moniuloitteisuuteesi, muilla tasoilla oleviin itsesi osiin, Minä olen olemukseen, sieluun.

Kultainen punos on jotain, jolla ihmisen enkeliavustajat auttavat pitämään yllä maassa olevan ihmisen yhteyttä enkelitasoihin, niin ettei hän täysin eksy tähän maan tiheään, viettelevään energiaa. Tämä yhteys, olla rakastavan enkelin läsnäolon ympäröimänä, antaa ihmiselle mahdollisuuden tuntea, ettei hän ole koskaan yksin ja tuntea olevansa rakastettu ja hyväksytty. Ilman tätä enkelimäistä läsnäolon tunnetta ihminen kokisi musertavaa vaikeutta, pimeyttä ja masentuneisuutta. Hän kokisi menettäneensä kosketuksen kaikkeen ja kaikkiin - kosketuksen korkeimpiin enkelitasoihin.

Tunsit heidän läsnäolonsa suurimman pimeytesi hetkellä, kun tunsit olevasi torjuttu, rakastamasi ihmisen hylkäämä, pettämä, vanhempiesi annettua vaikutelman, että olit epäonnistunut tai kun itse hylkäsit itsesi. Näinä hetkinä avauduit ja sinun oli helpompi oivaltaa ja aistia enkelin läsnäolo.

Melkein jokaisella ihmisellä on oma suojelusenkeli ja joillakin voi olla niitä monta, mutta ei enempää kuin neljä.

Enkeliauttajien tehtävänä on rakastaa, lohduttaa, tukea ja tuntea myötätuntoa ja hyväksyntää ihmistä kohtaan. He eivät tuomitse sinua vaan tuntevat pyyteetöntä rakkautta sinua kohtaan. Enkelit eivät tee asioita puolestasi, koska olet itse matkaan lähtiessä sanonut heille: " Tukekaa, lohduttakaa, rakastakaa minua, mutta älkää tehkö asioita puolestani. " Suurimalla hädän hetkellä enkelit voivat pelastaa sinut, suojelevat sielun sopimustasi ja varmistavat näin ettei tarkoituksesi maan päällä pääty ennen aikojaan ja jää suorittamatta.

Joulun enkelit, näkyvät ja näkymättömät, kulkevat ympäriinsä ja sädehtivät rakkautta, rauhaa, myötätuntoa kaikille. Enkelit kunnioittavat sinua ja matkaasi maassa suuresti ja tunnistavat sinut loistavista, värikkäistä nauhoista ympärilläsi, kun siirryt toisiin ulottuvuuksiin.

Voisitko sinä Maa- enkeli, sallia itsesi tuntea samanlaista rakkautta toisia ihmisiä kohtaan? Olla myötätuntoinen jokaista kohtaan ja hyväksyä heidät kaikkine tekoineen? Myötätuntoisuus ei tarkoita, että säälii toista - haluaisitko sinä olla säälin energian ympäröimänä joka päivä? Et varmaankaan, vaan kokisit mielummin rakkaudellista tukea.

Enkeliavustajille opetetaan ensimmäiseksi: " Älkää säälikö ihmistä."

Voisitko olla Maa-enkeli mallina muille? Olla enkelimäinen, ystävällinen, hyväksyvä.... anteeksiantava itseäsi kohtaan..? Sädehtiä omaa loistavaa Läsnäoloasi sinne missä oletkin. Kantaa vastuuta omasta luomuksestasi? On niin helppo antaa toisten tehtäväksi asioiden tekeminen...ja unohtaa, että on itse luonut tilanteita, jotta voisi oivaltaa niistä. Jos enkelit tekisivät kaiken puolestasi... mikä olisi sinun osasi tässä suuressa muutoksessa? Haluatko olla vain sivusta katsoja vai osallistua koko sielusi intohimolla tapahtumaan, koska valitsit olevasi täällä juuri tänä aikana syystä.

Voisitko sallia sen itsellesi?

Enkeliolento Tobiaksen sanoin: " Sinä et koskaan ole yksin."

Avainsanat: enkelit, henkioppaat, suojelusenkelit, jouluenkelit, myötätunto

Keijut, haltijat...enkelit ympärillämme.

Lauantai 5.8.2017 - Rita

 Luonnonvoimat ja taianomaiset olennot eivät välttämättä ota fyysistä laatua olevaa muotoa, jonka sinä haluaisit näkyvän haltijoina, keijuina... mutta ne ovat todellisia, ne ovat hyvin todellisia olentoja... mutta ihmisen kadotettua luovuuden ja mielikuvituksen taian, nuo olennot siirtyivät "tien sivuun" odottamaan, koska olemme valmiita niiden takaisin tuloon ja nyt on se aika.

He eivät ole täällä antamassa sinulle vastauksia vaan kutsumassa sinut leikkimään, tanssimaan kanssaan ja ne kutsuvat sinut käymään läpi uusia kokemuksia, joita et koskaan aikaisemmin ole kokenut. Menemään rajoittuneen mielen tuolle puolelle ja laajentamaan ja tasapainottamaan energiaasi, jotta se voi vapaasti virrata ja tuoda uuden energian liikuttamaan jumittunutta virtausta.

Taika on luovaa ilmaisua, enkä tarkoita nyt taiteen tekemistä, vaan itseilmaisua luovalla tavalla.  Sinä olet kykenevä koskettamaan ja näkemään " tuulikeijuja". Itseasiassa on olemassa "pilvienkeleitä" ja sinä näet niitä silloin tällöin, mutta mielesi sanoo: " ... ei, ei... se on vain liikettä taivaalla... älä ole hupsu... älä kuvittele..." On olemassa tonttuja ja haltijakeijuja ja veden luonnonhenkiä, pieniä, loistavia kauniita taianomaisia olentoja vedessä... he ovat oleellinen osa maata, he ovat työskennelleet Gaian kanssa aikojen alusta saakka pitäen yllä elämää planeetalla.

Kun ihminen unohti luovan mielikuvituksen käytön nämä, olennot katosivat, koska kukaan ei näe, ei kuule, ei pidä niitä olemassa olevina... kuitenkaan luonnossa mitään ei tapahdu, jos sinä et näe, et kuule… et keskustele luonnossa olevien olentojen kanssa.

Haltijat ovat joskus tummia, muotoaan muuttavia henkiä, jotka ottavat kauniiden hevosten muodon. He elävät veden läheisyydessä ja voivat ottaa myös ihmisen muodon halutessaan. Haltijat pystyvät näkemään suoraan läpi syvälle sydämeen --- älä pelkää.... jokin paikka, joka saa henkesi salpautumaan kauneudellaan... on portti haltijoiden maahan... olet paikassa, jossa pääset yhteyteen haltijoiden kanssa.... vesi on elementti, joka johtaa sähköistä tapahtumaa ja veden äärellä voit kokea paljon erilaisia tunteita, jos vain sallit itsesi heittäytyä ....

Kysymys: "Pitääkö puu ääntä, jos se kaatuu metsässä, jossa kukaan ei oleskele? "

Avainsanat: keijut, haltijat, taika, pilvienkelit,

Enkeliolento Tobiaksen Enkelten matka ( JOA) / Turku

Tiistai 7.6.2016 - Rita

Enkelten Matka (JOA)

Sunnuntaina 5.6. päättyi Enkelten Matka koulutus Tobias enkeliolennon kertomana. Kesäkuun lopulla 2009 Tobias piti viimeisen koulunsa ennen palaamistaan maahan uuteen inkarnaatioon. Hänen ei olisi tarvinnut tulla uudelleen maahan, mutta hän haluaa kokea kanssamme Uuden Energian tuomat mahdollisuudet. Hän tuli nyt nauttimaan elämän kauneudesta ... ja siitä hän muistuttaa tässä Enkelten Matka koulussa meitä koko ajan.

Koulu on henkisen opetuksen ja valaistumisen, intohimon oivaltamisen koulu. Tobias vie meidät "alkuun", jotta voit muistaa ja kokea alkuperäisen Ykseyden tilan. Hän muistuttaa meitä siitä, miten ja miksi lähdimme Kodista ja vie meidät läpi Tulimuuri-kokemuksen, hetki, jolloin hajosimme lukemattomiksi kappaleita ja kuvittelimme kaikki ne mahdollisuudet, joita koskaan voisimme kokea.

Koet Tyhjyyden, tunnet autiuden ja yksinäisyyden ja samalla oivallat oman identiteettisi, tuon oivalluksen riemun kokemisen. Matka jatkuu läpi koko maailmankaikkeuden luomisen, henkiperheiden ja Kaaren Veljeskunnan kehittymisen halki.

Tobias muistuttaa millaista oli lähteä enkeliulottuvuuksista, tulla maahan... kokea uudelleen monia asioita..... Lemuria... Atlantis... nautinnot, kivut... ja lopulta tulemme nykyaikaan ja oivallukseen, miksi lähdimme tälle matkalle ja miksi juuri tämä elämä on tärkeä...

Enkeli Matka, Journay of the Angles, on hengellinen eepos. Luomisen selitys alusta loppuun ja ennen kaikkea sinä voit itse kokea, muistaa, oivaltaa oman matkasi henkilökohtaisen kokemuksena. Muistamaan oman henkilökohtaisen matkasi tähän hetkeen saakka. Et ole täällä rangaistuksena jostakin.....

Tätä aikaa on ennustettu kauan ja nyt se on täällä.. itsesi oivaltamisen aikakausi. Olisi varmaan helppoa liukua takaisin massatietoisuuteen, mutta ehkä et pysty siihen enää, mennä takaisin, koska sisälläsi koet jonkin heränneen. Olet ollut pitkällä matkalla ja nyt on tullut oivaltamisen aika.... ei mielen tasolla ymmärtämistä vaan sallimista itsesi oivaltaa oma alkuperäsi " KUKA MINÄ OLEN?" ja miksi valitsit tulevasi maahan juuri nyt.

MIKSI OSALLISTUA JOA KURSSILLE?

Kurssi  antaa tilaisuuden nähdä ne haavat ja pelot, joita olet matkasi aikana kerännyt itseesi ja siirtyä niiden yli, päästää irti ja eheytymällä menneisyyden haavoista, voit luoda uudenlaisen tulevaisuuden. Tobias esittelee monia tasoja matkastamme, monia syklejä maan historiasta.

Sinulla on mahdollisuus kokea oma tarinasi, matkasi Sielusi näkökulmasta. Mikä ihana mahdollisuus. Voit kokea ja eheyttää menneisyytesi Sielun näkökulmasta katsottuna.

Sielu hengittää oikein syvään ja ottaa mukavan asennon ja toivoo sinun löytävän tiesi tälle JOA - kurssille.

JOA - kurssi Turussa syksyllä 4.-6.11. 2016 /www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/ verkkokauppa/ CC kurssit.

Lisää voit lukea myös www.dreamwalker-rita.fi

Avainsanat: enkelit, atlantis, lemuria, tobias

Korkeampi Enkeliminä = Vapaa itse

Tiistai 1.6.2010 - Rita

Korkeampi Enkeliminä = Vapaa Itse

Tähän mennessä olemme pystyneet tutkimaan vain omaa galaksiamme. Aivomme ovat muodostuneet niin, että emme pysty ymmärtämään Jumalan, jumaluuden suuruutta, emme pysty näkemään sitä esimerkiksi silmillämme.  Näin kaikki se mitä aivomme eivät pysty käsittelemään katoaa muististamme kuin harhanäky.

Jumala, jumaluus, on täydellinen olento, jolla on henki, sielu (sekä maskuliininen että feminiininen puoli) sekä materia. Jumalan materiaa ovat koko maailmankaikkeus, planeetat, ihmiset. Jokainen planeetta, tähti on elävä olento.

Korkeimmat Minämme = Vapaa Itse, syntyvät kun kaksi Jumalallista osaa yhtyvät. Syntyvät ns. pienet jumalat, Korkeimmat Minät.  Ne jakautuvat henkiseen ja sielulliseen olemukseen, jotka molemmat heijastuvat läpi tasojen. Siellä ne ovat kuin horroksessa ja odottavat, että Korkein Minä viidennellä tasolla saa sieluosansa heräämään maaplaneetalla.

Viidennessä tasossa Korkeimmat Minät ovat täydessä tietoisuuden tilassa ja lähettävät sieluosansa heijastuksen syntymämme kautta kolmannelle tasolle, joka on se taso, jossa elämme ja kehitymme. Olemme siis Korkeimman Minämme = Vapaan Itsen heijastuma fyysisesti, sielun ja sen asuttaman kehon kautta.

Korkeampi Enkeliminämme syntyy siis Jumalan henki- ja sieluenergian yhdistymisestä. Olemme Jumalan kuvia ja kaltaisia, Hänen lapsiaan, joille Hän on antanut vapaan tahdon, joka puuttuu enkeli olennoilta. Korkein Minä lähettää sielunsa heijastuksen, siis ihmisen, materian maailmaan keräämään kokemuksia. Erilaisten oppituntien kautta sielu saavuttaa tilan, jossa se jälleen voi yhdistyä henkiseen osaansa.

Olemme täysin unohtaneet alkuperämme uppoutuessamme maallisiin nautintoihin ja eksyneet harhakuvien maailmaan. On tärkeää sielun elää negatiiviset ja positiiviset maalliset kokemukset, jotta se oppii erottamaan ne toisistaan ja tekemään valintoja.

Jokaisella on yksi ja ainoa Korkein Minä. Korkein Minämme ottaa meihin yhteyttä monin eri tavoin.  Positiivinen tunne on ensimmäinen merkki yhteydenotosta.  Positiivisuus vaikuttaa tunnemaailmaan muuttaen sitä voimakkaasti. Valoisat unet, jotka eivät unohdu, ovat merkki Korkeimman Minän yhteydenotosta.

Usein pyydämme hänen apuaan, mutta olemme sulkeneet itsemme niin, ettemme voi ottaa apua vastaan. Vain silloin, kun avaamme sielumme hänelle, hän voi auttaa, sykimme samassa tahdissa hänen kanssaan.

" Jos koet tai näet tapahtuvan jotain mikä satuttaa sinua, älä vaivu epätoivoon. Koe se itsestäsi erillään olevana, kuin seuraisit teatteriesitystä tai elokuvaa, jossa sinä et ole pääroolissa. Anna esityksen vain mennä ohi. Älä tarraudu siihen.

Mikään ei sinua voi satuttaa, jos et anna sille itse suurta merkitystä. Opi hallittua merkitystä, merkityksen oivaltamista ja sen avulla voit käsitellä kielteisiä tunteitasi ja riippuvuuksiasi. Ne mustuttavat sielusi ja pitävät sinut vankinaan.  "

Korkein Minämme tuo esiin toisen näkökulman tapahtumiin ja neuvoo meitä ottamaan etäisyyttä ongelmiimme, jotta pysyisimme avoimina vastaanottamaan ratkaisuja. Ne tulevat esiin uudella tavalla; inspiraation kautta, sysäyksenä kohti ihmisiä, joilla on samanlainen ajatusmaailma kuin omamme. Kohtaamme opettajia, sielun kumppaneita, jotka auttavat kehityksessämme.

 " Pysy positiivisena, koska negatiivisuudella ruokit tietämättäsi negatiivisia, pimeyden olentoja, jotka saavat ruokansa meidän negatiivisista tavoistamme toimia. "

Kuva: Tomi Kimura / Virtauksessa

20100427_2.JPG

 

Avainsanat: Korkeampi Enkeliminä

Oletko tänään halannut enkeleitäsi?

Lauantai 20.2.2010 klo 16.41 - Rita

Vieressämme istumassa ja ydinolemukseemme sitoutuneena on olentoja, jotka tunnemme yhtä hyvin kuin itsemmekin. He ovat oppaamme. Joku kutsuu heitä enkeleiksi tai henkioppaiksi, he ovat parhaita ystäviämme. He tukevat meitä ilon ja pelon hetkellä ja ovat luonamme koko elämämme ajan ja rakastavat meitä suuresti.

Maailmankaikkeus tarvitsi paikan, jossa olennot jäisivät yksin etsimään omaa värähtelytasoaan, niin että maailmankaikkeus -koko maailmankaikkeus - mittaisi tulokset tietyn ajan kuluttua ja tietäisi miten edetä.

Planeetalla ollessamme todellinen henkilöllisyytemme on kätkettynä meiltä täysin. Suunnitteluistunnot tehdään yhteistyössä muiden kanssa ja suunnittelemme myös itsellemme kokeita. Jokainen esittää roolinsa suunnitelman mukaisesti. Saapuessamme maan päälle parhaat ystävämme seuraavat mukanamme näkymättöminä ja pitävät yllä energiatasapainoamme ja toimivat Maa-oppainamme. Koettelemustemme aikana oppaamme ovat luonamme, antavat meille energiaa, pitävät kädestämme kiinni, valuttavat omia kyyneleitään, rakastavat meitä läpi näiden ihmiskoettelemusten.

Kun aloitamme itsetutkiskelun ja katsomme sisäänpäin nähdäksemme keitä todella olemme ja aloitamme henkisen tien, joka johtaa rauhalliseen elämään - anteeksiantoon itselle ja niille, jotka ovat meitä satuttaneet , kohotamme värähtelytasoamme ja oppaamme iloitsevat kehityksestämme.

Inkarnoidumme tälle planeetalle yhä uudelleen ja uudelleen,jonotamme tätä tarkoitusta varten, koska jotain jäi tekemättä. Saamme oman värimme, kunnian nauhat, joista maailmankaikkeus näkee, mitä olemme ansainneet ja meidät tunnistetaan noista nauhoista, minne menemmekin.

Kaikkina noina hetkinä, jolloin oppaat ovat vierelläsi tukemassa sinua,tunnistitko kertaakaan heidän läsnäolonsa? Sanotko koskaan, kuinka kiitollinen olet heille? Jotenkin tiedät heidän olevan paikalla, mutta tervehditkö, sanotko rakastavasi heitä täällä ollessasi ?( Älä koe syyllisyyttä siitä jos et ole tehnyt niin, se ei ole mahtavuudellesi tarkoituksenmukaista. Nyt on mahdollisuus aloittaa kommunikointi heidän kanssaan.)

Myöhemmin tänä iltana, kun olet yksin, uskallatko pyytää niitä, jotka ovat olleet kanssasi nämä vuodet, antamaan sinulle pienen halauksen. Salli itsesi tuntea heidän läsnäolonsa. Kun teet näin, osoitat suurta kunnioitusta ympärilläsi olevia oppaita ja enkeleitä kohtaan. He iloitsevat pyynnöstäsi ja voit kuulla siipien havinaa. Kun alat hyväksyä ne, joita olet kuljettanut mukanasi syntymästäsi lähtien parhaina ystävinäsi, elämäsi alkaa muuttua. Et ole koskaan yksin.

Avainsanat: Enkelit