Share |

Oma kokemukseni Sessiossa

Olin Sessiossa keväällä -09. Kun Sessio alkoi tunsin koko ajan kylmää virtausta huoneessa. Kaikki oli suljettujen silmieni sisällä kauniin lilan väristä. Session edetessä oikeassa käsivarressani tuntui ,kuin kylmä neula olisi työnnetty sen läpi. Välillä se tuntui niin kylmänä, että ajattelin, loppuisit jo. Oikeassa korvassani tuntui painetta korvan takana. Kylmä tuuli kulki ylitseni uudelleen ja uudelleen. Oli tunne siitä, kuin monet kädet olisivat liikuttaneet ilmaa yläpuolellani.Tuntui kuin joku olisi raottanut silmiäni ja näin valohahmon huoneessa. Silmäni olivat kuitenkin kiinni koko ajan. Käsivarttani hoidettiin kylmällä neulalla ja sama kylmä virtaus jatkui koko Session läpi molempina päivinä. 

Toisena päivänä tuntui kuin käteni olisivat olleet ilmapatjan päällä. Tunsin olevani kuin kuori , jonka täytin sisäänhengityksellä ja tyhjensin uloshengityksellä. Yhä uudelleen ja uudelleen. Välillä tuntui,etten ollut hoitohuoneessa ollenkaan. Oikeassa kädessäni tuntui taas sama kylmä neula, tuntui kipua, joka palautti minut takaisin kehooni.Tuo kipu toi minut takaisin kehooni.Keho kärsii kipua ja tässä kivussa olen yhtä sen kanssa. ( Minua yritettiin vetää takaisin kehoon ja pois ajatuksesta, että voisin olla jotakin muutakin kuin tämä pieni tomumaja....ikäänkuin tuon omituisen ajatuksen pitäisi vaimentua ja etten näkisikään totuutta siitä, etten ole keho vaan Minä Olen Henki.) Toisessa jalassa tuntui krampin tapainen, tahaton liike. Violetin värin värähtelyä oli koko Session aikana.

Session jälkeen olen huomannut, että tietoisuuteni on laajentunut. Kirjat, joita olin lukenut ennen Sessiota ( Eenokin avaimet ja Ihmeiden oppikurssi ) avautuivat minulle aivan uudella tavalla. Olen saanut Session jälkeen vahvistusta ajatuksilleni , joita ennen pohdiskelin. Nyt ne tuntuvat aivan päivän selviltä ja luonnollisilta. Yhteyteni kaikkeen olevaan on vain vahvistunut.

Olen myös tullut entistäkin herkemmäksi sääolosuhteille. Tiedän melko tarkkaan, milloin tulee vesisadetta ja ennätän hakeutua suojaan juuri ajoissa. Keskustelu luonnovoimien kanssa siis toimii ja usein pyydän luonnonhenkiä auttamaan minua ulkona työskennellessäni.

Olen huomannut Session jälkeen, että yhä enemmän tarkkailen itseäni eri tilanteissa, kuinka toimin, ajattelen  ja suhtaudun elämässäni ilmeneviin tapahtumiin. Pääsen eteenpäin menetyksistäni nopeammin. Tarkkailen mielenkiinnolla, mitä seuraavaksi olen elämääni luonut.

Tunnen suurta kiitollisuutta siitä, että saan tehdä tällaistä työtä.  Saan olla osallisena viemässä muita paikkaan, jossa he ovat tekemisissä muiden ulottuvuuksien kanssa. Kokevat astimuksien ylittävää, viiden perusaistimme ulkopuolella olevaa.

Kun asiakas sanoo:" Tunsin tuoksun, mutta en osaa sanoa, mitä se oli.  Se oli uskomattoman ihana tuoksu, ei mitään maallista. Näin jotain, mutta en oikeastaan nähnyt sitä silmilläni " silloin tiedän hänen kokeneen jotain, mikä ei ole perusaistein koettavissa olevaa.

Kun hoitajan tunnen tuulen käsissäni, vaikka huone on tyyni ,tunnen lämpöä ,kylmyyttä tai työntöä ,vetoa käsissäni, vien heitä heidän omien perusaistimustensa yli ja tuolle puolelle.. Hienoa, että yhä enemmän tulee olemaan niitä, jotka tietävät, että on olemassa muutakin, kuin mitä aistimme meille kertovat.

Reconnection(R) on vihdoinkin saanut länsimaisen ihmisen huomaamaan sen, minkä itämaiset ovat tienneet jo vuosisatojen ajan. Parantamista ei voi opettaa, mutta sen voi "siirtää" toiselle ihmiselle.

Oleskelu "Mestarin" läheisyydessä saa ihmeitä aikaan. Olemme kaikki Mestareita. Kulje siis kuin Mestari, äläkä vähättele itseäsi. Olet suurempi ja mahtavampi kuin osaat edes kuvitella.