Share |

Mitä on Reconnection

( Reconnection tarkoittaa jälleen tai uudelleen yhdistämistä.)

Reconnection eli yhdistät itsesi omaan elämääsi.

Reconnective Healing on tapahtuma, jossa avaan oven sinulle, jotta voit astua siitä sisään kokemukseen, jos niin valitset. Valinta on sinun ja yksin sinun.

Haluatko löytää sen suuruuden, jota olet, muistamaan tuon suuruuden olevan ihan jokaisessa ihmisessä?

Muistamaan kunnioituksesta, jolla jokaista tuli kohdella. Kun oivallat tämän täysin, sinä olet paratiisissa.

Reconnection ei ole mikään uskonto.

Ihmisen tietoisuudessa tapahtuu parhaillaan maailmanlaajuisesti suuria muutoksia.

Kvanttifysiikka (joka on tiedemiesten nimitys Jumalalle, Jumaluudelle) on löytänyt uusia avaimia tutkia uusi tietoisuuden tasoja. Tässä uudessa ajassa olemme saaneet käyttöömme aivan uudenlaisia taajuuksia, valoa ja informaatiota. Tällöin parantaminen ja paraneminen ovat tulleet mahdolliseksi ihan uudella tavalla.

Dr. Eric Pearl (USA) on saanut ensimmäisenä käyttöönsä nämä uudet taajuudet. Hän oli toiminut 12 vuotta kiropraktikkona , kun vuonna 1993 hänen hoidettavansa alkoivat saada täysin erilaisia tuntemuksia, kun aikaisemmin. Hoidettavat kertoivat tuntevansa Ericin kädet kehollaan , vaikkei heihin koskettu koko hoidon aikana. Paranemista erilaisista sairauksista alkoi tapahtua. Tapahtumat saivat myös lääkäreiden ja tutkijoiden huomion ja Eric kutsuttiin pitämään luentoja eri puolelle USA:ta.

Pian Eric oivalsi, että hänen olisi levitettävä näitä taajuuksia ympäri maailmaa ja hän kiertää eri maissa pitämässä kursseja ja aktivoi meidän synnynnäisiä parantajankykyjämme. Hän on kirjoittanut kirjan :" Reconnection; Paranna muut , paranna itsesi. "

 Dr. Eric Pearl ihmetyttää ja ihastuttaa ja hän on aika erikoinen persoona. Huumorintajuinen ja aidosti asiaansa vihkiytynyt.

Olen käynyt Reconnective Healing ja Reconnection Sessio - kurssit Dr. Eric Pearlin johdolla kesällä 2009. Olen siis valtuutettu Reconnection harjoittaja.

Reconnective Healing ja Reconnection Sessio ovat uuden ajan energiaa, puhutaan paremminkin taajuudesta, valosta ja informaatiosta. Näillä taajuuksilla on taipumus " tarttua" hoidettavaan vain olemalla hoidossa vastaanottavainen.  Nämä ovat uuden ajan lahja ihmiskunnalle ja ne mahdollistavat meille jokaiselle henkilökohtaisen ja samalla myös planetaarisen muutoksen.

 

Astu siis pelkojesi kanssa valoon ja informatioon.