KAUNEUS

Maanantai 13.5.2024 - Rita

 

KAUNEUS

"Kauneus puhuu meille lempeillä kuiskauksilla ja rohkeilla julistuksilla. Hän usein kutsuu meitä tuijottamaan ihmetyksen vallassa loistoaan. Me lumoudumme kauneudesta. Ihailemme kauneutta ja jopa seuraamme häntä.  Kauneus houkuttelee kaikkia aistejamme. Kauneuden houkutus voi olla häikäisevän kaunis mies tai nainen tai takkuinen ruskea silmäinen koira. Kaikki tuo on kauneutta, joka löytyy katsojan silmistä. 

Kuva: Rita

https://creator.nightcafe.studio/?ru=Mastercreature

VTItVSqr6Hzi7eAJrTsX--1--1go69.jpg

Avainsanat: kauneus, aisti

Fluoriitti - sisäisen viisauden kivi

Sunnuntai 15.8.2021 - Rita

Luonnollisen kauneuden ja aitouden kivi -

Fluoriitti.

Fluoriitti tuo kauniisti valoa lävitseen,

edistää selvänäköisyyttä ja henkistä ymmärrystä.

Sen kauniit värit auttavat eheyttämään kokemiasi

traumaattisia tilanteita, jotka ovat aiheuttaneet sen,

että suljit itsesi.

Sillä on myös vaikutusta älyllisen toiminnan

lisäämisessä ja se tukee terveen ja kauniin ihon muodostumisessa.

Se voi auttaa sinua tuntemaan olosi mukavaksi

kehossasi ja onnelliseksi itsesi kanssa.

Olet ehkä koettanut olla sellainen, kuin muut

haluavat sinun olevan ja unohdit itsesi.

Fluoriitti auttaa sinua olemaan sinä -

kaunis aito oma itsesi.

Ehkäpä alatkin puhua enemmän sydämestäsi

ja salli ihmisten tuntea sen kuka sinä oikein olet.

Fluoriitti voi auttaa sinua irrottautumaan toisten miellyttämisestä ja olemaan välittämättä

muiden mielipiteistä.

Tämä linkki vie reiki sivujen verkkokauppaan

https://www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/tuotteet.html?id=11/499809

Lisää kiviä ja niiden tarinaa löydät sivuiltani

www.reiki-ritaforsberg.kimura.fi

fluorite-3499902_1920.jpg

Avainsanat: fluoriitti, viisaus, kauneus, sisäinen maailma

E-kirja uutuus

Tiistai 8.6.2021 - Rita

Kauneus on yksi tärkeimmistä enkeliaisteistamme. Elämän kauneuden ja taianomaisuuden löytyminen sai muutoksen aikaan omassa elämässäni. Taika on ollut työnnettynä toisille tasoille, mutta nyt on aika tuoda se jokaisen elämään. Taika ei ole taikatemppujen tekemistä vaan ihan jotakin muuta...

Miksi kirjan nimi on Kaunis elämä ja kaunis kuolema? Kuolema on läsnä heti syntymästä lähtien. Se on väistämätön ja läsnä koko ajan ja siksi ihmiset eivät halua puhua kuolemasta.

Kirja voi auttaa sinua kokemaan elämää uudella, syvemmällä tasolla ja nauttimaan elämästä ilman kuoleman pelkoa.  

Kirja on nyt tarjouksessa.

Tästä linkistä voi ostaa kirjan..

https://www.bod.fi/kirjakauppa/kaunis-elaemae-ja-kaunis-kuolema-rita-forsberg-kimura-9789528036784

Avainsanat: kauneus, elämä, kuolema, enkeliaisti, taika

Kiitä kaikesta

Torstai 9.4.2020 - RitaKiitä kaikesta

Siunaa kaikki ympärilläsi, jokainen tapaamasi ihminen, jokainen puu, lintu, kaikki kauneus ympärilläsi ja kosmisen lain mukaan se, mitä lähetät itsestäsi matkaan, tulee moninkertaisena takaisin luoksesi ja sielusi, enkelit, luonnonhenget iloitsevat ja tukevat sinua matkallasi.

Kiitän kaikesta runsaudesta, joka virtaa elämässäni.

Kiitän loputtomien rikkauksien virtauksesta elämässäni.

Kiitän vauraudesta, joka vapaasti ilmenee elämässäni.

Kiitän kaikista suurenmoisista mahdollisuuksista, joita minulla on kokeakseni elämää.

Kiitän tästä kokemuksesta olla olemassa maassa.

Minä olen osa Kaikkeutta ja Kaikkeus on osa minua.

Minä elän Kaikkeudessa ja Kaikkeus elää minussa. 

Kuva: Tsutomu Kimura

2013-03-16_17.15.38.jpg

Avainsanat: kiitollisuus, kokemus, kauneus, luonto, runsaus, elämä,

Kauneus ja taide

Torstai 20.2.2020 - Rita

 

Kauneus ja taide

Taide ja kauneuden olemus.

Taiteen henkinen tehtävä on toimia kauneuden, rakkauden, ihmisten yhteyden ja tasa-arvon luojana. 

Voit nyt kysyä, kuinka nykytaiteen voi sanoa toimivan tuon mallin mukaisesti, mutta ehkä tarpeen on katsoa asiaa niin, että myös rumuudessa on kauneutta.

"Beauty is what beauty does" - "Kauneus on sitä, mitä kauneus saa aikaan" tai "Kauneus on tekojen summa" Sanotaan myös, että kauneus on katsojan silmissä. "Beauty is in the eyes of the beholder"

Tämä maailma on pelon täyttämä maailma. Yli 60 vuotta olemme siirtyneet edestakaisin 3D - 4D välillä.

Ulottuvuudet ovat tapa aistia, eivät mitään paikkoja, jonne mennä.

3D on muodon, melun, epämukavuuden, raskaiden energioiden maailma. Tämä on maailma, jossa suurin osa ihmiskunnasta elää tällä hetkellä.

Raskaat, rumat emotionaaliset ajatukset vallitsevat täällä, koska muoto pitää yllä ajatuksia, tunteita. Liikumme menneisyydestä tulevaisuuteen edestakaisin ja saamme samaa uudelleen ja uudelleen oman reaktion mukaisesti.

3D on jäykkää ja kaksinaisuuden avulla olemme saaneet tietoa omasta itsestämme. Mieli pitää turvassa ja auttaa sopimaan joukkoon. Pelko ja kipu ... 3D vanha uskomus: "En ole ok ... " on vain toisten arvio sinusta, mutta se ei tarvitse olla oma arviosi sinusta itsestäsi.

4D on kevyttä, iimavuutta, kauneutta, valintoja, hyvinvointia, kiitollisuutta.

NYT - hiljainen NYT - hetki - ei siirtymistä edestakaisin mennyt - tuleva - vaan tässä hetkessä olemista.

Valintoja voi tehdä vain Nyt - hetkessä. 4D paradoksi on, että se mikä oli totta hetki sitten ei enää olekaan totta NYT ja mikä oli väärin hetki sitten ei olekaan väärin NYT - hetkessä.

4D on avoin, vastaanottavainen, joustava ja sallii kaikki mahdollisuudet.

Miten toimia 4 D:ssä?

Tärkeää on tarkkailla, valita, tehdä valintoja ja sallia.

Kuva: Tsutomu Kimura / Jäiset tuulikellot

2013-02-19_16.01.05.jpg

Avainsanat: taide, kauneus, pelko, kipu, kaksinaisuus,

Taika

Tiistai 18.2.2020 - Rita

TAIKA

Mitä on taika, taianomaisuus? 

En tarkoita taikatemppujen tekemistä kun kirjoitan taiasta.

Taika on oman moniulotteisuutensa oivaltamista ja se voi palata ihmisen elämään, kun sallii tapahtumat luonnollisella tavalla ilman pakottamisen tarvetta. 

Taika on kadonnut toisille tasoille, työnnetty pois noille tasoille tästä maailmastamme. Taika on koettu uhkaavana ja siksi ihminen unohti sen merkityksen,

Mitä on kauneus?

Sinä olet kauneus. Minusta kauneus on jumalallisuuden näkemistä luonnossa, toisessa ihmisessä, omassa itsessään, kaikessa.

Kauneus on silta oman jumalallisuuden luo, omaan sisäiseen henkeen, tie kokea omaa sisäistä kauneutta. Ihmisessä on niin paljon uskomatonta kauneutta. Luonnossa kauneus ilahduttaa silmää mutta erityisesti sielu, henki kokee, nauttii tuosta luonnon kauneudesta sinun kauttasi.

Hengitä sisään luonnon värejä, ääniä, tuoksuja. Hengitä sisään ruusun täydellisesti avautuvaa kukkaa, kukan tuoksua, sen väriä, vihreyttä  .. kaikkia värejä.

Luonto on väriterapiaa.

Puut tarjoavat suojaa, turvaa kaikille ja välittävät mahtavaa energiaa ympärilleen.

Sinä olet tietoisuus, joka käyttää tuota energiaa.

Huomaatko kuinka paljon taikaa on ympärilläsi kun sallit, et pakota asioita tapahtumaan? Taika voi palata elämääsi jos niin valitset.

Kuva: Tsutomu Kimura

2009-12-02_14.53.26.jpg

Avainsanat: taika, taianomaisuus, kauneus, sisäinen henki, sielu, luonto,

Kehon laulu

Tiistai 5.9.2017 - Rita

Oivalla se, että kehosi laulaa. Keho on ihmeellinen. Se on taianomainen. Se on kuin taikaa. Kuuntele kuinka yksittäinen solu laulaa pientä harmonian lauluaan koko muun kehon kanssa. Kaikki kehon osat pienimmästä solusta suurimpaan elimeen, laulavat ja resonoivat keskenään kauniilla värähtelyllään.

Kun jokin ei ole hyvin kehossa, kuulet ettei kehosi laula " oikealla" tavalla ja se lähettää väärää singnaalia muille elimille. Keho on epävireessä tai keho on kohdannut haasteellista energiaa.

Keho on ihmeellinen, se on ihme. Puhu kehollesi kauniilla, lempeällä tavalla. Lähesty kehoasi lempeästi, samalla tavoin, kuin kevyt höyhen leijailisi tuulenpuuskassa ja luo tunteen maagisuudesta.

Ihmeitä tapahtuu joka päivä. Keho on ihme.

Ei ole tarvetta pakottamalla saada aikaan mitään, koska silloin sidot itsesi enemmän ja enemmän ympärilläsi oleviin energioihin, emootioihin ja ne vievät valtavasti energiaasi. Vältä pelkoa, vihaa, katkeruutta, kaunan tunteita.  Kehon soluvastaanottimet ottavat vastaan sitä, mitä itse luot elämääsi.

Ole oma itsesi, välittämättä hinnasta, jonka ehkä joudut maksamaan, naura usein ja tiedä, että ydinolemuksesi tarkoitus on rakkaus, ystävällisyys ja kuin kuumaa suklaata jäätävän kylmänä iltana. On mahtavaa huomata, mitä mielikuvituksesi ja erityisesti rakkaus ja nauru saavat aikaan.

Avainsanat: keho, kauneus, solulaulu

Kehon kauneus

Maanantai 28.8.2017 - Rita

Jokainen on kaunis. Olemme jokainen täydellisiä omalla ainutlaatuisella tavallamme. Ihmiset ympäri maailmaa ovat erimuotoisia kehollisesti ja kaikki ovat kauniita.

Läntiset yhteiskunnat ovat jääneet "jumiin" ylipainoajatukseen. Jopa vähäisen ylipainon omaavat ihmiset vertailevat itseä toisiin ja tämä saa heidät melkein "neuroottisesti"  tavoittelemaan median luomaa ihannekuvaa " täydellisestä kehosta" ja uskomaan, että on pudotettava painoa, vaikka he ovat ehdottoman kauniita juuri sellaisena kuin ovat.

Tämä on myös nykyaikainen näkökulma - laihuus - menneisyydessä ylipaino oli hyvä asia. Todennäköisesti varastoimme rasvaa kehoon, koska ruokaa ei ollut tarjolla runsaasti ja ehkä rasva oli hyvä varastoida kehoon sairauden varalle. Oli hyödyllistä varastoida rasvaa kehoon ja siten se oli saatavilla silloin, kun sitä tarvittiin. Myöhemmin ylipaino symboloi vaurautta ja hedelmällisyyttä ja niin on vieläkin joissakin osissa maailmaa.

Genetiikalla on osansa kehon koossa. Esi-isät, missä ihmiset elivät, elämäntyyli ja ympäristö näyttelee roolinsa kehon luomisessa. Oivalla, että kehosi on juuri sopivan kokoinen sinulle. Arvosta omaa terveyttäsi ja omaa erityistä kauneuttasi. Kauneuskäsityksiä on monia, mutta ulkoinen olemuksesi ei määrittele sitä kuka olet. Oma luonteesi kertoo todellisen sinän olemuksen.

ThetaHealing voi auttaa sinua saavuttamaan kehosi kauneuden, sisäisen ja ulkoisen, oivaltamisen. Moni epäonnistuu löytämään oman olemuksensa aistimisen monien prosessia estävien esteiden vuoksi. Esteet olet luonut tarkoituksella, jotta oivaltaisit olevasi kaunis, sädehtivä valo-olento.

Kehon koko vaikuttaa pelkoon : " kadotan itseni" ja " menestymisen" pelkoon.

Luomme oman todellisuutemme, joka pohjautuu ajatuksiimme omasta itsestämme. Kaikki on uskomustemme aikaan saama tuote.

Luomme oman jumalallisen todellisuuden, koska olet osa jumalaa. " En ole täydellisen painoinen" uskomuksella on suurempi vaikutus kuin saatamme oivaltaakaan. Meidän on itse muutettava ajatuksiamme siitä mihin uskomme.

Sinulla on jumalallisia ajatuksia, jumalallista olemusta ja voit olla parhaassa terveyden tilassa ja tämä luo kehon kauneuden sisältä päin säteilemään ulos.

20101057.JPG

Sinä olet kaunis, kuin kedon kukkanen....

Kuinka kauniina vesipisarat loistavatkaan....

Kuva: Tomi Kimura

www.thetahealing-rita.fi

Avainsanat: keho, kauneus, pelko, ylipaino, laihuus