Share |

Hiljainen polku - kuolemaa ei ole-verkkokurssi

Tämä kurssi kertoo kuoleman jälkeisestä elämästä. Kuolema on kaunis tapahtuma ihmisen elämässä, jossa Henki palaa takaisin luonnolliseen olomuotoonsa. Kuolema ansaitsee paluun takaisin kunnioitukseen, jolla ennen kohtasimme kuoleman.

Unelmani on, että kuolemasta, siirtymästä, tulee jälleen se kaunis, rakkauden täyteinen kokemus ja siirtymä, jossa enkeli palaa alkuperäiseen olomuotoonsa.

Minulle tietoisuus kuolemasta on ollut elämää suuresti vaikuttava ja muuttava kokemus ja syvä rakkaus elämää kohtaan syveni. Kurssi ei ole synkkä vaan ilo ja rakkaus ovat läsnä koko ajan.

Siksi loin tämän verkkokurssin, koska haluan jakaa tietoisuutta siitä, kuinka kaunis elämä on ja kuinka kaunis kuolema on. Kuolemasta on luotu elämää suurempi demoni ja kukaan ei halua puhua kuolemasta.

Kuoleman pelko estää myös elämisen täysin rinnoin nauttien olemassa olostaan. Kuolema on tarkoituksen mukainen tapahtuma, jonka sinä enkeliolento loit vapauttaaksesi Hengen fyysisyydestä.

Kurssilla käsitellään monia kuolemaan liittyviä uskomuksia ja mm. mitä tapahtuu Maan Lähialueilla ja paljon muuta, joka auttaa sinua näkemään elämän ja kuoleman kauneuden. 

Luonnossa kaikki tapahtuu talvi - kevät - kesä - syksy ja taas kierto alkaa uudelleen. Kaikki vain tapahtuu. Olet osa luontoa ja samalla tavalla sinun elämässäsi on talvi -kevät - kesä - syksy. Kaikki vuodenajat ovat koko ajan olemassa vaikka koet ne erillisinä.

Tästä voi ostaa kurssin 

Kurssilla voit edetä omaan tahtiisi, koska saat koko materiaalin käyttöösi heti. Kurssin sivujen kautta voit laittaa viestin, jos haluat keskustella lisää. Vastaan mielelläni sinua askarruttaviin kysymyksiin.

IMG_1690.jpg