Kiitollisuus ja anteeksianto

Keskiviikko 26.5.2021 - Rita

UUTUUS

E-kirjani kertoo, kuinka voi muuttaa elämäänsä käyttäen apuna kiitollisuutta ja anteeksiantoa. Elämä voi olla haasteellista ja anteeksiantaminen tuskallista ja joskus se voi tuntua mahdottomaltakin, mutta tutustu kirjaani ja löydät tavan, jolla voit päästää irti ja sallia. Voit vaikuttaa elämääsi.

E-kirjani on nyt tarjouksessa 25.5. - 8.6. välisen ajan hintaan 4,99 €. Normaali hinta on 15,99€.

Nyt kannattaa toimia.

https://www.bod.fi/kirjakauppa/kiitollisuus-ja-anteeksianto-rita-forsberg-kimura-9789528046318 

20100698-1.jpg

Avainsanat: muutos, kiitollisuus, anteeksianto,

Vaihda kiitollisuuteen

Perjantai 15.1.2021 - Rita

Kysymys joko sinä tai joku toinen ansaitsee jotakin, ei oikeastaan ole sinun päätettävissäsi. 

Kaikki me tiedämme miltä tuntuu, kun lopultakin saamme jotakin, jota haluamme, vain huomataksemme että emme tunne ansainneemme sitä. Olipa kyse autosta, uudesta työstä tai jonkun ihanan ihmisen tapaamisesta, tunnemme yhtäkkiä että emme voikaan edetä. Jokin meissä haluaa torjua tämän saamamme lahjan, ehkä siksi, että se vaatii muuttamaan omaa ajattelua itsestä uudella tavalla tai saa meidät kyseenalaistamaan, miksi meillä pitäisi olla jotakin, jota ei muilla ole. Nämä arvottomuuden tunteet eivät ole aina tiedostettuja ja ne voivat johtaa meidät itse sabotoimaan mahdollisuudet, jjoita meille tarjotaan. Ehkä paras tapa vältää torjuntaa ja sabotointia on vaihtaa kiitollisuuteen ja ohittaa kysymys; olenko sen arvoinen..

Kysymys ansaitsetko sinä tai joku muu jotakin ei oikeastaan ole sinun päätettävissäsi. Nämä teemat näyttäytyvät monesti tavalla jota emme kokonaan oivalla - kyse on sielun tasolla, monien elämien tapahtumien aikaisista tilaisuuksista. Elämällä on oma tapansa tasapainottaa kaikki asiat aina täysin tasapuolisesti. Voimme luottaa tähän prosessiin ja oivaltaa, että kun lahja tulee kohdallemme, se on myös tarkoitettu meille. Lahjan hyväksyminen suurella kiitollisuudella ja sen käyttäminen parhaan kykymme mukaan, on todellista ihmisyyttä.

Kun vastaanotamme lahjan ja huomaamme arvottomuuden tunteen nousevan, voi yksinkertaisesti tunnistaa tunteen ja muistuttaa itseään, että tuo tunne on vain sivutuote. Voit sanoa itsellesi:"Minun on tarkoitus saada tämä." Kun sallii itsensä hyväksyä lahjan, voi tuntea sydämessä lempeyttä, kun luonnollisesti muutamme itsemme syvään kiitollisuuden tilaan. Kun istuu hetken aikaa tietoisesti pitäen kiitollisuuden tunnetta sydämessä, sanomme  "kyllä" monille siunauksille ja samalla sanomme myös  "kiitos."woman-2714174_1920.jpg

Avainsanat: kiitollisuus, lahja, arvoinen, siunaukset,

Valo

Perjantai 11.9.2020 - Rita

VALO

Ametisti ja vuorikiteet muodostavat sädehtivää, heijastavaa valoa. Tämä valo kiehtoo keijua ihan kuten timantin loiste kiehtoo ihmistä. Energiaa muodostuu, kun valo osuus kristallin viisteisiin. Tämä valon ja kristallin fuusio on samaa loistetta kuin on luonnonvoimissa. Siksi kristallit vetävät puoleensa luonnonvoimia.

Rakkaus, ilo, kunnioitus, onnellisuus ovat avaimia, joilla ymmärtää puita ja kasveja. Kasveissa on valon olemusta. Auringon valo muuttuu energiaksi, joka luo elämää. Kaikki olennot maassa tarvitsevat auringon valoa elääkseen. Kaikki maassa pohjautuu tulen valoon. Varsinainen tulenvoima, valo, jota on kasveissa, on tärkeää ihmisen keholle.

Puhu kasveille sydämestäsi. Kysy saatko luvan korjata satoa. Siunaa ruokasi. Puhu kasveille ja ne puhuvat sinulle. Lähetä rakkautta ja siunausta siemenelle, jonka istutat aina kun katselet sen kasvua nykyiseen muotoonsa.

Kaikki puut kantavat mukanaan pyyteetöntä rakkautta kaikkia ja kaikkea kohtaan. Ne tarjoavat suojaa kaikille. Kun istut puun alla, se koskettaa sydäntäsi ja auttaa sinua anteeksiannon kanssa. Koko luonto kantaa pehmeän vihreää, kaunista värähtelyä ja palvelee kaikkia planeetallamme.

Puhu luonnon voimille ja muodosta silta ihmisen ja keijujen maailman välille.

Puhu puille, vedelle, ilmalle, maalle, tulen hengille... ja kuuntele mitä sinulle vastataan.... hiljenny kuulemaan, tuntemaan.. aistimaan .. 

Olen luonut verkkokursseja kuinka keskustella keijujen ja luonnonhenkien kanssa. Löydät niitä täältä www.reconnectionhealing.fi/Kaukaiset keijuserkkumme ja Keijujen, haltioiden ja luonnonhenkien lumottu maailma

crystal-1685590_1280.jpg

Avainsanat: kunnioitus, ilo, kiitollisuus, kristalli, siunaaminen, pyyteetön rakkaus,

Enkelille, joka sinä olet - verkkokurssi

Keskiviikko 15.4.2020 - RitaEnkelille, joka sinä olet - verkkokurssi

Maailma on muuttumassa voimakkaalla tavalla. Toivon, että voin auttaa sinua muutoksen keskellä tarjoamalla apua.

Ehkä haluaisit vetää peiton korvillesi ja nukkua, nukkua .... jämähtää paikoillesi, kunnes kaikki on paremmin.

Nyt on kuitenkin aikaa tutkia ja pohtia itseään ja luoda syvempi yhteys itseensä. Anna aikaa itsellesi ja oivalla, kuinka enkeli olennot olivat tukenasi kaikissa haasteissa, joita kohtasit.

 Kurssilla voit edetä omaan tahtiisi, koska saat koko materiaalin heti käyttöösi. Kurssi kertoo mitä enkelit olivat, miten he auttoivat ja miksi he nyt ovat poistuneet maan päältä.

Ketä nyt kanavoin? Kuka minua kuultelee? Olenko täysin yksin? Vastaus tulee kurssilla.

Nyt on aika kiittää ja kunnioittaa heidän läsnäolostaan ja löytää itsestään kaikki ominaisuudet, joita enkelit ilmaisevat.

Olen yli 20 vuoden ajan toiminut henkisen hyvinvoinnin ohjaajana ja toivon sinun voivan paremmin ja olemaan tasapainossa itsesi kanssa, kun koet elämän haasteita.

Loin verkkokurssin kunnioituksesta ja rakkaudesta enkeli olentoja kohtaan ja toivon sinun löytävän kurssin avulla oman sisäisen maailman ja luottavan itseesi.

Tästä linkistä voit ostaa kurssin

https://www.campwire.com/buy_flexible/a30337d1-799d-49a2-a405-d00c043bc258

Avainsanat: enkeli, kunnioitus, rakkaus, kiitollisuus

Kiitä kaikesta

Torstai 9.4.2020 - RitaKiitä kaikesta

Siunaa kaikki ympärilläsi, jokainen tapaamasi ihminen, jokainen puu, lintu, kaikki kauneus ympärilläsi ja kosmisen lain mukaan se, mitä lähetät itsestäsi matkaan, tulee moninkertaisena takaisin luoksesi ja sielusi, enkelit, luonnonhenget iloitsevat ja tukevat sinua matkallasi.

Kiitän kaikesta runsaudesta, joka virtaa elämässäni.

Kiitän loputtomien rikkauksien virtauksesta elämässäni.

Kiitän vauraudesta, joka vapaasti ilmenee elämässäni.

Kiitän kaikista suurenmoisista mahdollisuuksista, joita minulla on kokeakseni elämää.

Kiitän tästä kokemuksesta olla olemassa maassa.

Minä olen osa Kaikkeutta ja Kaikkeus on osa minua.

Minä elän Kaikkeudessa ja Kaikkeus elää minussa. 

Kuva: Tsutomu Kimura

2013-03-16_17.15.38.jpg

Avainsanat: kiitollisuus, kokemus, kauneus, luonto, runsaus, elämä,

7 yksinkertaista tapaa luoda positiivisia tunteita

Keskiviikko 30.8.2017 - Rita

1. Kiitä  niitä, jotka auttoivat sinua tänään. Kiitä heitä sydämestäsi. Ajattele nykyistä tilannettasi. Tiedä, että kaikki on hyvin ja tulee olemaan hyvin.

2. Mitä todella haluat? Mitä todella haluat? Uusi projekti ehkä? Kenen kanssa? Ajattele projektia, sen yksityiskohtia ja näe itsesi työskentelemässä sen kanssa  nyt.

3. Astu juhlinnan tunteeseen, joka nousee sydämessäsi, kun onnistut. Tästä tilasta nauttien, ota tarvittavat askeleet saadaksesi asian tapahtumaan.

4. Löydä tapoja auttaa ystäviäsi ja saa heidät tuntemaan, että vältät heistä. Yksi näkyvä tai näkymätön ystävällinen teko päivässä tai enemmänkin jos haluat.

5. Ennen kuin aloitat päivän, kiitä kaikesta mitä sinulla jo on ja näe päivän kuluvan kuten sinä haluat sen kuluvan.

6. Kun lopetat päivän kiitä päivästä ja puhdista kaikki negatiiviset tunteet ( jotka tulevat pelosta, jonka nyt tiedät olevan illuusiota) Älä vie niitä kotiisi työpaikalta tai säilö niitä seuraavaa päivää varten.

7. HYMY? Mihin unohdit sen? Hymyile. Maailmamme on täynnä kriisejä, liikaa tekemistä ja liian vähän olemista, rentoutumista. Olemista hyvin harva harjoittaa nykyään päivittäisessä elämässään. Pelko on laajalle levinnyt ja saastuttaa meidät solutasolla; erilaiset sairaudet... krooniset ongelmat, jännittyneisyys... masennus.. listaa voisi jatkaa loputtomiin. Suuri ero on sillä, että keskellä tätä kaaosta, voi olla täysin rauhallinen ja toimia tarvittavalla tavalla.

Kaikki emootiot ovat variaatioita kahdesta asiasta: pelko ja rakkaus. Pelko / stressi estää mm. luovuutta, haittaa immuunijärjestelmää, aiheuttaa terveys ongelmia .. ja johtaa jossain vaiheessa romahdukseen. Rakkaudella ( positiiviset uskomukset ja tunteet) on korkeampi vaikutus ja se saa aikaan laajenemista luovuudessa, fyysistä ja mentaalista kestävyyttä, toiminnallisuutta lyhyemmässä ajassa, koska pystyy tekemään päätöksiä nopeammin.

" Sen kentän laatu, jonka ihminen luo sydämensä avulla, vaikuttaa hänen kokemuksiinsa ja todellisuuteensa."

Aivot lähettävät signaaleja sydämelle ja muille elimille ja keho vastaa välittömästi. ( näin ajateltiin aikaisemmin) Nyt on todistettu, että emotionaalinen tilamme laukaisee sydämen lähettämään omia signaalejaan aivoille ja muille elimille ja sitten keho vastaa niiden mukaisesti.

Olemme saaneet uutta tietoa, että sydän erittää samoja aineita kuin aivot, mutta lisäksi sydän tuottaa oxytocinia, joka on " rakkaus hormoni" ja sydämen tuottamat hormonitasot ovat yhtä korkeita kuin aivojen.

Siis löydä myönteisyyttä kaikesta, mitä elämässäsi tapahtuu....huonossa tilanteessa on aina hyvää, se on vain oivallettava. Ajattele sydämellä ja tunne päällä. Katso asioita sydämen kautta mitään tuomitsematta.....arvostelematta ... vain sydämellä näkee parhaiten, kuten " Pikku Prinssi "toteaa..

Avainsanat: sydän, myönteisyys, rauhallisuus, kiitollisuus, ilo