Vaihda kiitollisuuteen

Share |

Perjantai 15.1.2021 - Rita


Kysymys joko sinä tai joku toinen ansaitsee jotakin, ei oikeastaan ole sinun päätettävissäsi. 

Kaikki me tiedämme miltä tuntuu, kun lopultakin saamme jotakin, jota haluamme, vain huomataksemme että emme tunne ansainneemme sitä. Olipa kyse autosta, uudesta työstä tai jonkun ihanan ihmisen tapaamisesta, tunnemme yhtäkkiä että emme voikaan edetä. Jokin meissä haluaa torjua tämän saamamme lahjan, ehkä siksi, että se vaatii muuttamaan omaa ajattelua itsestä uudella tavalla tai saa meidät kyseenalaistamaan, miksi meillä pitäisi olla jotakin, jota ei muilla ole. Nämä arvottomuuden tunteet eivät ole aina tiedostettuja ja ne voivat johtaa meidät itse sabotoimaan mahdollisuudet, jjoita meille tarjotaan. Ehkä paras tapa vältää torjuntaa ja sabotointia on vaihtaa kiitollisuuteen ja ohittaa kysymys; olenko sen arvoinen..

Kysymys ansaitsetko sinä tai joku muu jotakin ei oikeastaan ole sinun päätettävissäsi. Nämä teemat näyttäytyvät monesti tavalla jota emme kokonaan oivalla - kyse on sielun tasolla, monien elämien tapahtumien aikaisista tilaisuuksista. Elämällä on oma tapansa tasapainottaa kaikki asiat aina täysin tasapuolisesti. Voimme luottaa tähän prosessiin ja oivaltaa, että kun lahja tulee kohdallemme, se on myös tarkoitettu meille. Lahjan hyväksyminen suurella kiitollisuudella ja sen käyttäminen parhaan kykymme mukaan, on todellista ihmisyyttä.

Kun vastaanotamme lahjan ja huomaamme arvottomuuden tunteen nousevan, voi yksinkertaisesti tunnistaa tunteen ja muistuttaa itseään, että tuo tunne on vain sivutuote. Voit sanoa itsellesi:"Minun on tarkoitus saada tämä." Kun sallii itsensä hyväksyä lahjan, voi tuntea sydämessä lempeyttä, kun luonnollisesti muutamme itsemme syvään kiitollisuuden tilaan. Kun istuu hetken aikaa tietoisesti pitäen kiitollisuuden tunnetta sydämessä, sanomme  "kyllä" monille siunauksille ja samalla sanomme myös  "kiitos."woman-2714174_1920.jpg

Avainsanat: kiitollisuus, lahja, arvoinen, siunaukset,