Ilmainen E - kirja: Herätä intuitiosi

Perjantai 31.5.2024 - Rita

ILMAINEN E-KIRJA "HERÄTÄ INTUITIOSI."

Kyse ei ole siitä onko sinulla intuitiota vaan siitä kykenetkö astumaan ja käyttämään sitä. Meillä jokaisella on kuusi aistivaraista kapasiteettia ja olemme kokeneet jossain määrin intuition työskentelyä, ainakin kun sen toiminta on tullut tietoisesti huomioiduksi ja tunnistetuksi.

Käytä kassalla koodia 

2024RF66

saat kirjan ilmaiseksi.

Tästä linkistä voit saada kirjan ilmaiseksi.

https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/e-kirja-herata-intuitiosi-rita-forsberg-kimura-95846c41?c=1

Avainsanat: intuitio, ilmainen e-kirja

Herätä intuitiosi - verkkokurssi

Sunnuntai 3.4.2022 klo 17.20 - Rita

Herätä intuitiosi - verkkokurssi.

Herätä intuitiosi uusille tasoille.

Intuitio on väylä Sielun viisauteen ja ohjaukseen.

Se on oma lähteesi.

Minäkö selvänäkijä? Kyllä.

Meillä jokaisella on intuitio, mutta se ei läheskään kaikilla ole aktiivinen ja toimi niin kuin se voisi toimia.

Tämä kurssi on sinulle, joka haluat kehittää selvänäköisyyttäsi. Sinun ei tarvitse olla näkijä käydäksesi kurssin, koska kurssin aikana saat oivalluksia ja aistisi avautuvat. 

 Kurssin harjoitukset auttavat sinua huomaamaan, mikä on vahvin ominaisuutesi, mutta kannattaa kuitenkin kehittää kaikki selvänäköisyyteen liittyviä aistejaan

Kurssin voi aloittaa milloin tahansa ja edetä omaan tahtiinsa ja sille voi palata uudelleen ja uudelleen.

Mukana on harjoituksia ja meditatiivisia äänitteitä, joiden avulla voit luoda mm yhteyden muilla tasoilla olevien henkiolentojen kanssa ja ennen kaikkea paremman yhteyden itseesi.

Olen lapsesta saakka ollut intuitiivinen, mutta näiden harjoitusten avulla löysin itsestäni uusia ominaisuuksia ja koska rakastan työtä, jota teen, haluan jakaa tätä tietämystä myös sinulle.

Oletko valmis sukeltamaan itseesi ja ominaisuuksiin, joista et ehkä ole ollut tietoinen. Intuitiivisena oleminen helpottaa ihmissuhteitasi kotona, työssä, ystäväpiirissä, sosiaalisessa kanssa toiminnassa. 

https://www.campwire.com/buy_flexible/4c914afe-df94-4303-9e13-159494a49bc9

Tästä linkistä voit ostaa kurssin

forest-gbcbff073a_1920.jpg

Avainsanat: intuitio, selvänäköinen, selväkuuloinen, selvätuntoinen

Uusi mahdollisuus - annanko sen?

Perjantai 4.9.2020 - Rita

Annanko toisen mahdollisuuden?

Kun tapaat uuden ihmisen, luot hänestä alussa tietynlaisen kuvan siitä, minkälainen hän on. Voit samalla päättää, onko joku tutustumisen arvoinen vai ei. Joskus, kun suhde tuntuu alussa epämukavalle tai haastavalle, voit päättää sulkea sydämesi ja estää uuden suhteen kokonaan.

Kuitenkin liian nopea toisen tuomitseminen voi aiheuttaa sen, että kadotat mahdollisuuden uuteen, ihanaan suhteeseen. Ensivaikutelma ei aina kerro kaikkea ja jos jonkun ihmisen vaikutelma on jäänyt vähäiseksi voi olla hyvä antaa uusi mahdollisuus – voit yllättyä miellyttävällä tavalla.

Tiedät varmaan kuinka tuskallista on tulla väärinymmärretyksi. Olet hyväsydäminen ja haluat tulla nähdyksi sellaisena. Kun joku sulkee sinut pois ilman, että tietää kuka tai millainen sinä olet – se turhauttaa, hämmentää ja on tuskallista.

Kun harkitset toisen mahdollisuuden antamista, käytä ensin sisäistä tietämystäsi – intuitiota. Jos intuitio neuvoo sinua pitämään etäisyyttä, on tärkeää kunnioittaa saamaasi ohjausta. Kunnioittamalla intuitiota, kun sillä on viisautta jaettavana, tunnet olosi luottavaiseksi ja onnelliseksi, kun teet päätöksen uudesta mahdollisuudesta.

Toinen mahdollisuus salli jokaisen olla vapaasti ja turvallisesti oma itsensä. 

Kuva: Tomi Kimura20101057.JPG

Avainsanat: tuomitseminen, mahdollisuus, intuitio,

Feminiininen ja maskuliininen energia ihmisessä

Torstai 14.12.2017 - Rita

Kun pyhä yhteys jumalaisen feminiinisyyden ja maskuliinisuuden välillä on harmoniaa ja tasapainoa, silloin voi luoda kaikkea!!! Näiden energioiden tasapainoinen yhteys luo manifestoimiseen tarvittavan energian.

Mies ja nainen molemmat kantavat itsessään maskuliinista ja feminiinistä viisautta ja työkaluja. Kuitenkin joskus toinen tai molemmat näistä energioista on epätasapainossa, vaiettu, väärin ymmärretty tai halveksittu.

Mies ja nainen kautta aikojen ovat olleet sorrettuja ja sortajia. Usein tämä on itse luotua tunteiden, viisauden, voiman, kauneuden, totuuden tai rakkauden sortamista ja kokemista äärimmäiseksi petokseksi.

Huolimatta menneisyytesi kokemuksista ja valinnoista, sinulla on aina tilaisuus ymmärtää näitä energioita ja oivaltaa, kuinka tarpeen on yhdistää nuo molemmat tasapainoisina jumalaiseen versioon sinussa.

Millaista on terve Feminiinisyys?

Hän on lempeä, viisas, kärsivällinen, hoivaava, joustava ja hedelmällinen. Feminiininen intuitio on voimakkaimpia ohjauksen työkalujamme ja meillä kaikilla on tuo työkalu. Hän, intuitio, ohjaa aina oikeaan suuntaan. Kukapa ei hyötyisi luotettavan ohjauksen äänestä? Kun jokin vaatii huomiota tai on epätasapainossa, intuitio kommunikoi kehon, tunteiden ja emootioiden, ajatusten avulla. Kun ei kuuntele tai noudata noita saamiaan varoituksia, ääni voimistuu ja epämukava olo lisääntyy. Epätasapainossa ja huomiotta, hän ( feminiininenpuolesi) menettää itsearvostuksen, tarkkanäköisyyden, arvostelukyvyn ja kyvyn rakastaa itseään.

Voisitko parantaa kykyä kuunnella ja kunnioittaa tätä itsesi aspektia?

Hänen luonteensa on rakastaa sinua, ohjata sinua ja hoivata sinua. Voitko sallia sen? Voitko olla itseäsi kohtaan rakastavampi, kunnioittavampi ja hoivaavampi? Hän on luova ja leikkisä ja rakastaa luontoa. Jumalainen feminiinisyys on myös osallinen kaikkeen siihen, mikä synnytät elämässä : uusia ideoita, lapsia, taidetta, kirjoja, tuotteita, järjestelmiä.... Hän tukee koko ajan tätä kylvämisen prosessia, itämisaikaa, hoivaamista ja sadonkorjuuta.

Jokainen on maan päällä synnyttämässä jotakin! Jos työskentelet yhdessä tämän jumalaisen feminiinisen energian kanssa, synnyttäminen tapahtuu helposti ja kauniilla tavalla ilman voiman, pakottamisen tarvetta vaan sallimalla tuo prosessi helpolla ja loistokkaalla tavalla. Kun olet yhteydessä viisaaseen ja hoivaavaan osaan itsestäsi, tunnet olosi paljon rauhallisemmaksi, sinulla on vahva tunne, että sinusta pidetään huolta ja sinua tuetaan.

Millainen on terve jumalainen maskuliinisuus?

Hän on peloton, rohkea ja lojaali. Hän on suojeleva puolustajamme. Kun maskuliinisuus on tasapainossa, hän ei vahingoita ketään. Hänen lempeä voimansa tuo harmoniaa ja rauhaa sinne, missä on ristiriitaa, eripuraa. Hän tuntee voimansa, mutta ei käytä ketään hyväkseen, ei alista ketään tai käytä väärin voimaansa.

Käytätkö sinä voimaasi, sanojasi, toimintaasi ... rahoja ja varoja tavalla, joka yhdistää tai erottaa, luo tai tuhoaa? Hän on johtaja ja ei pelkää puhua omaa totuuttaan, vaikka muut olisivat eri mieltä. Hän seisoo rohkeasti sen puolesta, mikä on oikein, mikä tuntuu oikealta. Minkä puolesta sinä puhut? Heijastuvatko valintasi elämään näin?

Jumalainen maskuliinisuus ei pelkää tuntematonta. Hän nauttii seikkailuista ja uusien alueiden tutkimista. Hän luottaa itseensä ja tietää onnistuvansa, jos hänen aikomuksensa ja toimintansa ovat selkeät ja yhdistyneet toisiinsa.

Millainen on epäterve maskuliinisuus?

Maskuliinisuus on tällöin pysähtynyt, tukahdutettu, pelkää epäonnistuvansa tai on toisten kiusaaja, heikompiosaisten alistaja. Kun eheyttää nuo osat hänestä, jotka ovat haavoittuneet, tukahdutetut tai väärin ymmärrettyjä ja luo yhteyden häneen rakkaudella ja viisaudella, jota jumalainen feminiinisyys osaa luonnostaan, yhteydestä muodostuu täydellinen kokonaisuus.

Työskentelemällä harmoniassa; Pyhä Jumalainen Feminiininen ja Maskuliininen yhdistyminen luo mahdollisuuden tuoda kaikkea elämään. Kunnioittamalla, rakastamalla, yhdistämällä molemmat Pyhyydet itsessämme, luomme uuden tulevaisuuden itsellemme, tälle planeetalle ja koko ihmiskunnalle, mutta kaiken on lähdettävä sinusta itsestäsi. Sinä olet keskus.

Kuva: Tomi Kimura

IMG_3096.JPG

Avainsanat: viisaus, itsekunnioitus, itsearvostus, intuitio,