Huntu

Share |

Sunnuntai 24.3.2024 - Rita
Huntu on pala ohutta materiaalia, jota käytetään suojaamaan tai piilottamaan kasvoja tai päätä. Se on seremoniallinen kangas, jolla on suuri merkitys eri kulttuureissa. Morsian käyttää yleensä huntua hääseremoniansa aikana. Papin ohjeesta hänen sulhasensa odottaa paljastavansa ja näkevänsä hänen kauneutensa. Koko seurakunta katsoo uteliaana morsian, joka on täydellisesti koristeltu hunnussaan. Heidän silmänsä seuraavat häntä kaikkialla, missä hän kulkee, aivan kuin he yrittäisivät löytää verhon alle piilotetun helmen. Morsiamen kauneuden salaisuus piilotetaan täydellisesti hänen käyttämänsä hunnun avulla. Näin samanlaista henkesi kauneutta peittää universumin verho.

Aikanaan luonto paljastaa sinut ja koko maailma on hämmästynyt kauneudestasi. On ensiarvoisen tärkeää pukeutua huntuun mahdollisimman pian, jotta tuttuus vähenee ja kauneutesi voima hyödynnetään saadaksesi mitä haluat. Tämä on morsiamen verhon salaisuus ja miksi universumi haluaa sinun käyttävän sitä.

Kokeaksesi universumin verhon voiman elämässäsi, sinun on ensin käytettävä sitä. Ainoa polku, jonka universumi on antanut sinulle hunnun pukemiseen, on ylläpitää hengellistä siveyttä. Uskollinen maailmankaikkeudelle ja rakastettu uskosi kaikkien sen opetusten ylläpitämiseen auttaa sinua pitämään verhon yllä niin kauan kuin mahdollista. Morsiamen huntu ei ole vain kangaspala, joka peittää naisen. Se kantaa henkistä voimaa, jonka sille on antanut päivän morsian.

1. Se on vaatimattomuuden merkki. 

 Huntu on yksinkertainen kangas, jota kuka tahansa voi käyttää. Morsiamen nöyryys käyttää sitä kuitenkin ratkaisee. Hän ei esittele runsasta suunnittelijahuivikokoelmaansa, vaan valitsee tietoisesti verhon peittämään kasvonsa. Hän ymmärtää olevansa huomion keskipiste seremoniassa ja käyttää silti huntua peittääkseen kasvonsa. Se on saavutus, että häiden eniten koristeltu henkilö peittää kasvonsa eikä näytä kasvojaan kaikille. Universumi haluaa sinun käyttävän verhoasi koko ajan vaatimattomuuden merkkinä. Huolimatta elämäsi siunauksista, älä kehu tai väheksy muita ihmisiä sen takia. Opeta henkesi olemaan nöyrä kaikissa tilanteissa, niin sinusta tulee maailmankaikkeuden suosikki

 2. Se symboloi piilotettua tietoa.

Huntua voidaan käyttää piilottamaan jotain. Se voi olla kultaisten korujen piilottaminen tai mustelma kasvoilla. Morsiamen verho voisi kätkeä lapsuuden arvet ja samalla morsiamen hehkuvan kauneuden muilta ihmisiltä, kunnes sulhanen paljastaa hänet. Sulhanen on ensimmäinen henkilö, joka näkee morsiamensa kauneuden, ja muut ihmiset seuraavat perässä. Universumi haluaa sinun käyttävän henkistä verhoa henkisyyttä koskevan piilotiedon symbolina. Luonto on sulhasesi, ja sinun on tarkoitus esitellä kaikkea kauneuttasi ensin hänelle. Harjoittele universumin opetuksia henkisyydestä siinä tilassa, jonka luonto on sinulle lahjoittanut, ennen kuin harjoittelet sitä muualla. Tila, jonka luonto on sinulle lahjoittanut, on perheesi keskuudessa. Oli tarkoitus, että sinä kasvat heidän keskellään ja vastaanotat heidän ehdottoman rakkautensa. Sinä et valitse perhettäsi, universumi tekee sen puolestasi. Tämä rakentaa henkistä kypsyyttäsi pois sellaisten ihmisten silmistä, jotka voivat vahingoittaa sinua, mutta lähemmäksi ihmisiä, jotka aidosti rakastavat sinua.

 3. Se osoittaa salailua. 

 Huntu voi myös osoittaa salailua. Koko seurakunta tietää morsiamen nimen, mutta ei voi vahvistaa hänen henkilöllisyyttään, koska hänen kasvonsa ovat peitossa. Hunnun uskotaan suojelevan tätä salaisuutta, kunnes sulhanen nostaa salaisuuden verhon, kun pappi pyytää häntä vahvistamaan morsiamen henkilöllisyyden. On asioita, jotka universumi haluaa sinun pitävän salassa elämässäsi. Voit säilyttää nämä salaisuudet käyttämällä huntua. Näihin henkisiin salaisuuksiin kuuluu henkesi identiteetti. "Kuka on John*?" (Lue omalla nimelläsi). Koko maailma hämmästyy uudesta Johnista*, kun universumi vihdoin paljastaa hänen henkilöllisyytensä. Universumi haluaa sinun antavan sille tämän mahdollisuuden paljastaa sinut koko maailman edessä.

4. Se on tarkoitettu morsian suojelemiseen.

 Ironista kyllä, huntua voidaan käyttää suojana sen ulkonäön vuoksi. Se on kevyt ja näyttää usein verholta. Tämä sama verho kuitenkin suojaa morsianta tuhansilta häntä saalistavilta silmiltä. Universumi haluaa sinun peittävän kykysi ja lahjasi samalla kun pysyt parrasvaloissa. Kun omistat elämäsi toisten ihmisten palvelemiseen samalla kun peität "voimasi", saat siitä hyödyn nähdä universumin loiston, ei sinun. Se suojelee sinua ylpeyden synniltä ja toisten ihmisten väheksymiseltä. Universumi vaatii, että käytät verhoasi koko ajan taataksesi itsellesi henkisen suojan. Pysyt pidempään parrasvaloissa, kun käytät verhoa, koska ihmiset antavat kunniaa universumille hyvyydestäsi. Tämä on täsmälleen maailmankaikkeuden suuressa suunnitelmassa.

5. Se merkitsee morsiamen alistumista.

 Morsian, joka kävelee käytävällä kauniissa valkoisessa mekossaan ja täydellisesti verhottuna, saapuu valmiina sulhasen vahvistamaan maailmalle, jossa hän on sulhasen valinta. Samoin verho, jota universumi haluaa sinun käyttävän, merkitsee alistumistasi hänelle – sulhasellesi. Sulhanen arvostaa morsiantaan niin paljon, koska tämä on hänen valintansa. Olet maailmankaikkeuden ensimmäinen valinta ja hänen luottamuksensa on sinuun. Käytä alistumisen verhoa ymmärtäen, ettei sinun tahtosi tule tapahtua, vaan luonnon tahto sinun kauttasi.

lsjgEPds69XgAQUbvYbd--1--0l8gw2.jpgTämä on morsiamen verhon salaisuus ja miksi universumi haluaa sinun käyttävän sitä. Rajattomasti mahdollisuuksia avautuu sinulle, kun ymmärrät paikkasi universumissa. Hunnun käyttäminen tekee sinusta arvokkaan morsiamen.

Kuva: Rita

https://creator.nightcafe.studio/?ru=Mastercreature

Avainsanat: huntu, verho,