Valo ja pimeys .. pimeys ja valo..

Sunnuntai 10.9.2017 - Rita

On olemassa monia polkuja, joita ihmiskunnalla on ollut valittavana tässä prosessissa, tulla tähän pisteeseen, missä olemme nyt. Seuraammeko vääristymien  luomaa polkua vai Luojan Valon polkua. Monet kerrat ihmiskunta on pudonnut takaisin "pimeyteen" (kulkemaan pidempää tietä) eikä meillä ole ollut riittävästi voimaa tai tahtoa siirtyä pois tästä vääristymästä ja olimme kahden vaiheilla. Oli paljon helpompaa vain yksinkertaisesti antautua ja pudota.

Vuonna 1987 olimme kriittisessä päätöksenteko vaiheessa. Sallimmeko itsemme pudota takaisin "pimeyteen" ja odottaa kunnes aikakausia kuluisi ja voisimme yrittää uudelleen.

Tämä oli kysymys, jonka äärellä olit Sieluna. Jokainen sielu ja olento maan päällä osallistui tähän " äänestykseen."  Yhdessä päätimme katsoa, voisiko tämä olla se hetki.  Tämä oli aika villin harkinnan tulosta. Tuoda Kristus Valo maan päälle ja ankkuroida se tänne. Rohkea päätös, joka kannatti. Loimme Uuden Energian.

Tuona vuonna 1987 pidimme yllä mahdollisuutta, siitä tuli intohimomme, se rakkaus, jota jokainen ihminen kantaa, olisi muutoksen tekevää. Tämän vuoksi monet ennustetut katastrofit eivät toteutuneet. Niin sanottu 3D on nopeassa tahdissa poistumassa. Planeettamme on palaamassa täyteen Kristus asemaan. Se heijastaa nyt kokonaisuuden värähtelyjä takaisin ihmiskunnalle ja kaikille maan asukkaille, eläimet, kasvit, elementaalit ... kaikki mukaan lukien.

Me saimme tämän aikaan, Uuden Energian. Ympäri Maailmankaikkeutta olennot katsovat ihmetellen, mitä ihminen maassa on saanut aikaan. Olet mahtavin olento koko Maailmankaikkeudessa.

Jos pysähdyt ja hengität sisään ja ulos ja sallit itsesi tuntea energioita, voit saada kokemuksen siitä, mitä laajentunut tietoisuus tuo sinulle. Siinä ei ole vääristymiä, ei pelkoa, ei epäluottamusta vaan iloa, arvostusta, kauneutta.....IMG_1902.JPG

Avainsanat: valo, tietoisuus, pimeys, pelko, ilo, itsensäarvostus

7 yksinkertaista tapaa luoda positiivisia tunteita

Keskiviikko 30.8.2017 - Rita

1. Kiitä  niitä, jotka auttoivat sinua tänään. Kiitä heitä sydämestäsi. Ajattele nykyistä tilannettasi. Tiedä, että kaikki on hyvin ja tulee olemaan hyvin.

2. Mitä todella haluat? Mitä todella haluat? Uusi projekti ehkä? Kenen kanssa? Ajattele projektia, sen yksityiskohtia ja näe itsesi työskentelemässä sen kanssa  nyt.

3. Astu juhlinnan tunteeseen, joka nousee sydämessäsi, kun onnistut. Tästä tilasta nauttien, ota tarvittavat askeleet saadaksesi asian tapahtumaan.

4. Löydä tapoja auttaa ystäviäsi ja saa heidät tuntemaan, että vältät heistä. Yksi näkyvä tai näkymätön ystävällinen teko päivässä tai enemmänkin jos haluat.

5. Ennen kuin aloitat päivän, kiitä kaikesta mitä sinulla jo on ja näe päivän kuluvan kuten sinä haluat sen kuluvan.

6. Kun lopetat päivän kiitä päivästä ja puhdista kaikki negatiiviset tunteet ( jotka tulevat pelosta, jonka nyt tiedät olevan illuusiota) Älä vie niitä kotiisi työpaikalta tai säilö niitä seuraavaa päivää varten.

7. HYMY? Mihin unohdit sen? Hymyile. Maailmamme on täynnä kriisejä, liikaa tekemistä ja liian vähän olemista, rentoutumista. Olemista hyvin harva harjoittaa nykyään päivittäisessä elämässään. Pelko on laajalle levinnyt ja saastuttaa meidät solutasolla; erilaiset sairaudet... krooniset ongelmat, jännittyneisyys... masennus.. listaa voisi jatkaa loputtomiin. Suuri ero on sillä, että keskellä tätä kaaosta, voi olla täysin rauhallinen ja toimia tarvittavalla tavalla.

Kaikki emootiot ovat variaatioita kahdesta asiasta: pelko ja rakkaus. Pelko / stressi estää mm. luovuutta, haittaa immuunijärjestelmää, aiheuttaa terveys ongelmia .. ja johtaa jossain vaiheessa romahdukseen. Rakkaudella ( positiiviset uskomukset ja tunteet) on korkeampi vaikutus ja se saa aikaan laajenemista luovuudessa, fyysistä ja mentaalista kestävyyttä, toiminnallisuutta lyhyemmässä ajassa, koska pystyy tekemään päätöksiä nopeammin.

" Sen kentän laatu, jonka ihminen luo sydämensä avulla, vaikuttaa hänen kokemuksiinsa ja todellisuuteensa."

Aivot lähettävät signaaleja sydämelle ja muille elimille ja keho vastaa välittömästi. ( näin ajateltiin aikaisemmin) Nyt on todistettu, että emotionaalinen tilamme laukaisee sydämen lähettämään omia signaalejaan aivoille ja muille elimille ja sitten keho vastaa niiden mukaisesti.

Olemme saaneet uutta tietoa, että sydän erittää samoja aineita kuin aivot, mutta lisäksi sydän tuottaa oxytocinia, joka on " rakkaus hormoni" ja sydämen tuottamat hormonitasot ovat yhtä korkeita kuin aivojen.

Siis löydä myönteisyyttä kaikesta, mitä elämässäsi tapahtuu....huonossa tilanteessa on aina hyvää, se on vain oivallettava. Ajattele sydämellä ja tunne päällä. Katso asioita sydämen kautta mitään tuomitsematta.....arvostelematta ... vain sydämellä näkee parhaiten, kuten " Pikku Prinssi "toteaa..

Avainsanat: sydän, myönteisyys, rauhallisuus, kiitollisuus, ilo

Luomuksen fyysinen aspekti

Lauantai 26.8.2017 - Rita

Täällä maassa olemme oivaltamassa kehollista mestaruutta. Olemme luoneet tämän todellisuuden voidaksemme hyödyntää sitä. Koemme haasteellisia emotioita, intohimoja, haluja ja todellisuutta olla ihminen tässä fyysisessä maailmassa. Kuinka tasapainotamme emotiomme ja tunteemme vaikuttaa siihen kuinka nousemme oivalluksessa korkeammalle tasolle.

Oman todellisuutemme luomuksessa olemme tehneet ohjelmointeja, ajatusmalleja ja kollektiivista tietoisuutta, joka pitää meidät tällä fyysisellä tasolla. Tämä tarkoittaa, että jotkin fyysiset, älylliset ja henkiset kykymme ovat jumissa.  Jotta voisimme murtaa sidokset, jotka kahlitsevat meitä, olisi parempi keskittyä iloon elämässä pelon, vihan ja katkeruuden sijaan.

Koska ego elää tällä tasolla, on tarpeen hallita negatiivista egoa itsessämme. Tarkkaile ja ole tietoinen negatiivisen egon hiipiessä elämääsi. Kun ego ei enää ole ystäväsi - kokemuksesi voivat olla kovia. Jotta voi manifestoida muutoksia elämässään on tarpeen päästää irti tämän tason rajoituksista.

Uskomusjärjestelmämme estää meitä oivaltamasta todellisia kykyjämme. Fyysinen toiminta, voimistelu, juoksu, kävely on osaltaan maadoittavaa, mutta olisi myös aika juhlia kehoa, ihmeellistä ihmiskehoa.

Keuhkot juhlivat jokainen kerta kun hengität ilmaa sisääsi. Huomioimmeko tämän tapahtuman? Olisi hyvä muistaa, että tämä planeetta on ihmeellinen paikka olla olemassa, elää. Solusi työskentelevät koko ajan antaakseen sinulle elämän kokemuksen. Maksa ja muut elimet tekevät ylityötä jotta voisit olla täällä.

Olemme unohtaneet, että olemme täällä iloitaksemme, hengittääksemme, elääksemme tällä ihmeellisellä tavalla. Tämä on yksi haasteemme täällä maassa: elää ilman kärsimystä ja kokea elämä ilon kautta.  On velvollisuutemme, ilman syyllisyyttä, hyväksyä se, että ihmiskeho on ihana paikka elää ja olla.

Ihminen on kävelevä ihme!

Vaikka luulet olevasi täällä fyysisessä todellisuudessa, olet oikeasti monella eri tasolla yhtäaikaa.

Tämän fyysisen tason todellisuus on, että tämä taso on illuusiota ja siksi se ei ole todellinen, mutta loit sen tarkoituksella ja ainoa asia, joka on todellista, on se, mitä loit tälle tasolle: haasteet, emotiot  ....pelot, vihan, suuttumuksen tunteet...ne ovat todellisia...

20100989.JPG

Avainsanat: keho, ilo, haasteet, fyysisyys, illusio, negatiivinenego