Kokonainen, eheä ihminen

Tiistai 22.2.2022 - RitaJos ihminen ei ole kokonainen ja eheä, hän jättää elämänsä elämättä.

Miten tulla eheäksi? Voit miettiä sitä, mutta miettiminen ei hyödytä sinua, sillä ajatteleminen on jakamisen menetelmä. Ajatteleminen on erittelevää. Se jakaa, hajottaa asioita.

Tunteminen yhdistää, sovittaa asioita yhteen, tekee niistä kokonaisia. Voit mielin määrin ajatella, lukea, opiskella, pohtia. Siitä ei ole mitään hyötyä, jos et palaa omaan tuntevaan keskukseesi.

Mutta se on hyvin vaikeaa, koska silloinkin, kun ajattelee tuntevaa keskustaan, niin ajattelee!

Kun sanoo toiselle: "Rakastan sinua", ole tarkka onko se pelkkä ajatus vai todellinen tunne. Jos se on vain ajatus, menetät silloin jotakin. Tunne perustuu siihen, että ihminen on kokonainen. Koko kehosi, mielesi, kaikki mitä olet, on mukana tunteessa.

Ajatuksessa vain pääsi on mukana, eikä sekään kokonaan - vain pieni osa siitä, vain ohikiitävä ajatus. Seuraavassa hetkessä ajatus ei enää olekaan läsnä. Voit hetkellisen ajatuksen takia luvata jotain, mitä et pysty antamaan.

Voit sanoa: "Rakastan sinua ja tulen rakastamaan sinua ikuisesti." Jälkimmäiseen sisältyy lupaus, jota et voi pitää, koska se on syntynyt ajatuksen palasesta. Et ole mukana siinä koko olemuksellasi. Mitä teet huomenna, kun tuo palanen on hävinnyt, eikä ajatusta enää ole? Silloin lupauksesta tulee kahle.

Et voi luvata, jos et ole kokonainen ja näin syntyy tekopyhyyttä, teeskentelet pitäväsi lupausesi ja niin kaikki vääristyy epäaidoksi.

Palaa tuntemiseen, omaan tunnekeskukseesi.

Tunne iloa - ole ilo. Kohtaat ystäväsi ja tunnet iloa. Jätä nyt ystävä taka-alle ja tunne ja keskity itse iloon. Auringon noustessa voit tuntea jonkin heräävän sisälläsi. Jätä aurinko taka - alalle ja keskity energiaasi, joka on vastikään herännyt. Kun tiedostat sen, se lähtee leviämään. Se valtaa koko kehosi, koko olemuksesi. Sulaudu tunteeseen." 

Elämässä on harvoja hetkiä, jolloin voi tuntea iloa, onnea, hurmiota. Jäät paitsi noista hetkistä, koska kiinnität huomiosi itsesi ulkopuolella oleviin asioihin. Aina kun tunnet iloa, onnea, tunne kuinka se kumpuaa sisälläsi.

Ilo on aina lähtöisin sisältäsi. Ystävä muodosti vain tilanteen.

Kuva: T. Kimura

2013-03-16_17.15.38.jpg

Avainsanat: eheä, kokonainen, tunne tunnekeskus, ilo, onnellisuus

Kehon tunteet

Lauantai 31.10.2020 - Rita

Olenko unohtanut, mitä on olla ihminen? Mikä on minun merkitykseni luonnon selviytymiseen? Kaikelle luonnossa on oma tehtävänsä, puilla, kasveilla, vedellä, kaikilla on oma tarkoituksensa olla juuri siellä, missä ne ovat.

Voit aloittaa muutoksen oleskelemalla luonnossa, vaikka vain viisi minuuttia, se riittää aluksi. Istu vaikka puiston penkillä ja hengittele oikein syviä, rauhallisia henkäyksiä ja päästä irti kaikesta hälystä ympärilläsi. Kuuntele ja aisti ...

Palaa omaan kehoosi ja kuuntele luontoa ympärilläsi. Voitko kuulla oravan jalkojen astelun? Kuuletko, kuinka perhonen avaa siipensä lentoon lähteäkseen? Kuuletko lintujen laulua lähistön puissa? Kuuletko?

Hengitä ja tunnet, kuinka rauhoitut ja palaat luonnon ja itsesi omaan rytmiin. Voit kysyä itseltäsi, mitä tarvitset. Kuuntele, mitä saat vastukseksi. Ole valmis vastaanottamaan kaikki, mitä saat, iloa, surua, onnellisuutta, vihaa ... älä estä mitään, mitä saat.

Salli niiden vain virrata, koska nuo ovat sinussa olevia asioita, jotka ovat kehossasi, koska keho ei unohda mitään, vaikka mieli onkin saattanut ne unohtaa. Keho ei unohda tunteita, jotka ehkä olet sivuttanut ajatellen, ettei niitä ole, mutta ne nousevat yllättäen pintaan kehosta.

Sanotaan, että kaikki tieto sinusta on omassa kehossasi. Kaikki on sinussa, omassa energiassasi, kaikki haavasi, miten ne kannattaa kohdata ja eheyttää. Kaikki esivanhempienkin tieto on kehossasi.

Kun toistat 21 päivää kyseistä toimintaa, ei aivopesten, vaan sallit kokemuksen ja tunteen jäädä kehoosi, solumuistiin silloin siitä tulee luonnollinen osa toimintaa.

Laula oman sielusi laulua, laula sielullesi ja salli sielusi laulaa sinulle. Tanssi sielusi kanssa, tanssi omien energioidesi kanssa. Puhu sielullesi ihan omin sanoin. Tunne kehosi, tuo mahtava luomus, joka mahdollistaa sielusi matkan kokea olemassaoloa maassa.

www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi 

Kuva: Tsutomu Kimura

20104318.JPG

Avainsanat: keho, tunteet, ihmisenä olo, muutos, viha, suru, ilo, sielun laulu, hengitys, luonto, tieto,

Valo

Perjantai 11.9.2020 - Rita

VALO

Ametisti ja vuorikiteet muodostavat sädehtivää, heijastavaa valoa. Tämä valo kiehtoo keijua ihan kuten timantin loiste kiehtoo ihmistä. Energiaa muodostuu, kun valo osuus kristallin viisteisiin. Tämä valon ja kristallin fuusio on samaa loistetta kuin on luonnonvoimissa. Siksi kristallit vetävät puoleensa luonnonvoimia.

Rakkaus, ilo, kunnioitus, onnellisuus ovat avaimia, joilla ymmärtää puita ja kasveja. Kasveissa on valon olemusta. Auringon valo muuttuu energiaksi, joka luo elämää. Kaikki olennot maassa tarvitsevat auringon valoa elääkseen. Kaikki maassa pohjautuu tulen valoon. Varsinainen tulenvoima, valo, jota on kasveissa, on tärkeää ihmisen keholle.

Puhu kasveille sydämestäsi. Kysy saatko luvan korjata satoa. Siunaa ruokasi. Puhu kasveille ja ne puhuvat sinulle. Lähetä rakkautta ja siunausta siemenelle, jonka istutat aina kun katselet sen kasvua nykyiseen muotoonsa.

Kaikki puut kantavat mukanaan pyyteetöntä rakkautta kaikkia ja kaikkea kohtaan. Ne tarjoavat suojaa kaikille. Kun istut puun alla, se koskettaa sydäntäsi ja auttaa sinua anteeksiannon kanssa. Koko luonto kantaa pehmeän vihreää, kaunista värähtelyä ja palvelee kaikkia planeetallamme.

Puhu luonnon voimille ja muodosta silta ihmisen ja keijujen maailman välille.

Puhu puille, vedelle, ilmalle, maalle, tulen hengille... ja kuuntele mitä sinulle vastataan.... hiljenny kuulemaan, tuntemaan.. aistimaan .. 

Olen luonut verkkokursseja kuinka keskustella keijujen ja luonnonhenkien kanssa. Löydät niitä täältä www.reconnectionhealing.fi/Kaukaiset keijuserkkumme ja Keijujen, haltioiden ja luonnonhenkien lumottu maailma

crystal-1685590_1280.jpg

Avainsanat: kunnioitus, ilo, kiitollisuus, kristalli, siunaaminen, pyyteetön rakkaus,

Lisää onnellisuudesta

Maanantai 17.2.2020 - Rita

 

Lisää onnellisuudesta..

Onnellisuutta voi sanoa yhdeksi rakkauden ja rauhan tuomista ominaisuuksista. Onnellisuus on symboli yhteydestä, yhdistymisestä ja suhteesta omaan sieluun.

Älä koskaan laiminlyö tunnistaa onnellisuuden voimaa ja sen symboloimaa rakkauden ja rauhan läsnäoloa. On ihanaa miettiä onnellisuuden ominaisuuksia, tunteita ja ajatusmalleja, kun onni sykkii läpi kehosi, koko olemuksesi läpi ja valmistaa sinua tuntemaan ja tunnistamaan ja aktivoimaan onnellisuutta nykyhetkessä, tässä hetkessä... sinä olet onnellisuus, sinä olet onni....

Todellinen onnellisuus syntyy rakkauden ja rauhan sykleistä ja aktivoinnista keskittämällä huomionsa näihin ominaisuuksiin ilman, että tarvitsee ulkopuolelta tulevia kokemuksia ollakseen onnellinen. Sinä olet onni. onnellisuus...

Onnellisuus voi olla läsnä ikuisesti sykkien olemuksen läpi, kun uudelleen aktivoi luonnolliset tapansa ja aikomuksensa keskittyä takkauteen, luoden rauhaa ja samalla enemmän rakkautta.

Kun olet onnellinen, iloinen, tämä rohkaisee sieluasi tulemaan esiin ja olemaan enemmän läsnä oleva. Kun olet onnellinen olet yhdistynyt sieluusi, rentoudut ja päästät irti kaikista muureista ja esteistä, jotka ovat estäneet sinua ilmaisemasta sieluasi ja estäneet sinua tunnistamasta sielusi läsnäolon virtaavan sinuun ja sinusta. Kun jokainen aspekti kehosta sykkii onnellisuutta, iloa tai tunnet sisäisen hymyn nousevan omasta keskuksesta tai iloitset linnun laulusta aamulla, ystävän halatessa sinua, katsellessasi kaunista taivasta ja tuntiessasi auringon lämmön kasvoillasi, sielu sinussa iloitsee kaikesta tuosta näkemästään ja kokemastaan.

Voit tuntea iloa ja onnellisuutta, jos vain sallit itsesi tuntea, tuntea kuinka puut, kasvit, eläimet tanssivat kanssasi elämän tanssia. 

Anna mielikuvitukselle siivet.

Kuva: Tsutomu Kimura

2013-03-16_17.15.38.jpg

Avainsanat: onni, onnellisuus, rakkaus, rauha, ilo,

Valo ja pimeys .. pimeys ja valo..

Sunnuntai 10.9.2017 - Rita

On olemassa monia polkuja, joita ihmiskunnalla on ollut valittavana tässä prosessissa, tulla tähän pisteeseen, missä olemme nyt. Seuraammeko vääristymien  luomaa polkua vai Luojan Valon polkua. Monet kerrat ihmiskunta on pudonnut takaisin "pimeyteen" (kulkemaan pidempää tietä) eikä meillä ole ollut riittävästi voimaa tai tahtoa siirtyä pois tästä vääristymästä ja olimme kahden vaiheilla. Oli paljon helpompaa vain yksinkertaisesti antautua ja pudota.

Vuonna 1987 olimme kriittisessä päätöksenteko vaiheessa. Sallimmeko itsemme pudota takaisin "pimeyteen" ja odottaa kunnes aikakausia kuluisi ja voisimme yrittää uudelleen.

Tämä oli kysymys, jonka äärellä olit Sieluna. Jokainen sielu ja olento maan päällä osallistui tähän " äänestykseen."  Yhdessä päätimme katsoa, voisiko tämä olla se hetki.  Tämä oli aika villin harkinnan tulosta. Tuoda Kristus Valo maan päälle ja ankkuroida se tänne. Rohkea päätös, joka kannatti. Loimme Uuden Energian.

Tuona vuonna 1987 pidimme yllä mahdollisuutta, siitä tuli intohimomme, se rakkaus, jota jokainen ihminen kantaa, olisi muutoksen tekevää. Tämän vuoksi monet ennustetut katastrofit eivät toteutuneet. Niin sanottu 3D on nopeassa tahdissa poistumassa. Planeettamme on palaamassa täyteen Kristus asemaan. Se heijastaa nyt kokonaisuuden värähtelyjä takaisin ihmiskunnalle ja kaikille maan asukkaille, eläimet, kasvit, elementaalit ... kaikki mukaan lukien.

Me saimme tämän aikaan, Uuden Energian. Ympäri Maailmankaikkeutta olennot katsovat ihmetellen, mitä ihminen maassa on saanut aikaan. Olet mahtavin olento koko Maailmankaikkeudessa.

Jos pysähdyt ja hengität sisään ja ulos ja sallit itsesi tuntea energioita, voit saada kokemuksen siitä, mitä laajentunut tietoisuus tuo sinulle. Siinä ei ole vääristymiä, ei pelkoa, ei epäluottamusta vaan iloa, arvostusta, kauneutta.....IMG_1902.JPG

Avainsanat: valo, tietoisuus, pimeys, pelko, ilo, itsensäarvostus

7 yksinkertaista tapaa luoda positiivisia tunteita

Keskiviikko 30.8.2017 - Rita

1. Kiitä  niitä, jotka auttoivat sinua tänään. Kiitä heitä sydämestäsi. Ajattele nykyistä tilannettasi. Tiedä, että kaikki on hyvin ja tulee olemaan hyvin.

2. Mitä todella haluat? Mitä todella haluat? Uusi projekti ehkä? Kenen kanssa? Ajattele projektia, sen yksityiskohtia ja näe itsesi työskentelemässä sen kanssa  nyt.

3. Astu juhlinnan tunteeseen, joka nousee sydämessäsi, kun onnistut. Tästä tilasta nauttien, ota tarvittavat askeleet saadaksesi asian tapahtumaan.

4. Löydä tapoja auttaa ystäviäsi ja saa heidät tuntemaan, että vältät heistä. Yksi näkyvä tai näkymätön ystävällinen teko päivässä tai enemmänkin jos haluat.

5. Ennen kuin aloitat päivän, kiitä kaikesta mitä sinulla jo on ja näe päivän kuluvan kuten sinä haluat sen kuluvan.

6. Kun lopetat päivän kiitä päivästä ja puhdista kaikki negatiiviset tunteet ( jotka tulevat pelosta, jonka nyt tiedät olevan illuusiota) Älä vie niitä kotiisi työpaikalta tai säilö niitä seuraavaa päivää varten.

7. HYMY? Mihin unohdit sen? Hymyile. Maailmamme on täynnä kriisejä, liikaa tekemistä ja liian vähän olemista, rentoutumista. Olemista hyvin harva harjoittaa nykyään päivittäisessä elämässään. Pelko on laajalle levinnyt ja saastuttaa meidät solutasolla; erilaiset sairaudet... krooniset ongelmat, jännittyneisyys... masennus.. listaa voisi jatkaa loputtomiin. Suuri ero on sillä, että keskellä tätä kaaosta, voi olla täysin rauhallinen ja toimia tarvittavalla tavalla.

Kaikki emootiot ovat variaatioita kahdesta asiasta: pelko ja rakkaus. Pelko / stressi estää mm. luovuutta, haittaa immuunijärjestelmää, aiheuttaa terveys ongelmia .. ja johtaa jossain vaiheessa romahdukseen. Rakkaudella ( positiiviset uskomukset ja tunteet) on korkeampi vaikutus ja se saa aikaan laajenemista luovuudessa, fyysistä ja mentaalista kestävyyttä, toiminnallisuutta lyhyemmässä ajassa, koska pystyy tekemään päätöksiä nopeammin.

" Sen kentän laatu, jonka ihminen luo sydämensä avulla, vaikuttaa hänen kokemuksiinsa ja todellisuuteensa."

Aivot lähettävät signaaleja sydämelle ja muille elimille ja keho vastaa välittömästi. ( näin ajateltiin aikaisemmin) Nyt on todistettu, että emotionaalinen tilamme laukaisee sydämen lähettämään omia signaalejaan aivoille ja muille elimille ja sitten keho vastaa niiden mukaisesti.

Olemme saaneet uutta tietoa, että sydän erittää samoja aineita kuin aivot, mutta lisäksi sydän tuottaa oxytocinia, joka on " rakkaus hormoni" ja sydämen tuottamat hormonitasot ovat yhtä korkeita kuin aivojen.

Siis löydä myönteisyyttä kaikesta, mitä elämässäsi tapahtuu....huonossa tilanteessa on aina hyvää, se on vain oivallettava. Ajattele sydämellä ja tunne päällä. Katso asioita sydämen kautta mitään tuomitsematta.....arvostelematta ... vain sydämellä näkee parhaiten, kuten " Pikku Prinssi "toteaa..

Avainsanat: sydän, myönteisyys, rauhallisuus, kiitollisuus, ilo

Luomuksen fyysinen aspekti

Lauantai 26.8.2017 - Rita

Täällä maassa olemme oivaltamassa kehollista mestaruutta. Olemme luoneet tämän todellisuuden voidaksemme hyödyntää sitä. Koemme haasteellisia emootioita, intohimoja, haluja ja todellisuutta olla ihminen tässä fyysisessä maailmassa. Kuinka tasapainotamme emootiomme ja tunteemme vaikuttaa siihen kuinka nousemme oivalluksessa korkeammalle tasolle.

Oman todellisuutemme luomuksessa olemme tehneet ohjelmointeja, ajatusmalleja ja kollektiivista tietoisuutta, joka pitää meidät tällä fyysisellä tasolla. Tämä tarkoittaa, että jotkin fyysiset, älylliset ja henkiset kykymme ovat jumissa.  Jotta voisimme murtaa sidokset, jotka kahlitsevat meitä, olisi parempi keskittyä iloon elämässä pelon, vihan ja katkeruuden sijaan.

Koska ego elää tällä tasolla, on tarpeen hallita negatiivista egoa itsessämme. Tarkkaile ja ole tietoinen negatiivisen egon hiipiessä elämääsi. Kun ego ei enää ole ystäväsi - kokemuksesi voivat olla kovia. Jotta voi manifestoida muutoksia elämässään on tarpeen päästää irti tämän tason rajoituksista.

Uskomusjärjestelmämme estää meitä oivaltamasta todellisia kykyjämme. Fyysinen toiminta, voimistelu, juoksu, kävely on osaltaan maadoittavaa, mutta olisi myös aika juhlia kehoa, ihmeellistä ihmiskehoa.

Keuhkot juhlivat jokainen kerta, kun hengität ilmaa sisääsi. Huomioimmeko tämän tapahtuman? Olisi hyvä muistaa, että tämä planeetta on ihmeellinen paikka olla olemassa, elää. Solusi työskentelevät koko ajan antaakseen sinulle elämän kokemuksen. Maksa ja muut elimet tekevät ylityötä jotta voisit olla täällä.

Olemme unohtaneet, että olemme täällä iloitaksemme, hengittääksemme, elääksemme tällä ihmeellisellä tavalla. Tämä on yksi haasteemme täällä maassa: elää ilman kärsimystä ja kokea elämä ilon kautta.  On velvollisuutemme, ilman syyllisyyttä, hyväksyä se, että ihmiskeho on ihana paikka elää ja olla.

Ihminen on kävelevä ihme!

Vaikka luulet olevasi täällä fyysisessä todellisuudessa, olet oikeasti monella eri tasolla yhtä aikaa.

Tämän fyysisen tason todellisuus on, että tämä taso on illuusiota ja siksi se ei ole todellinen, mutta loit sen tarkoituksella ja ainoa asia, joka on todellista, on se, mitä loit tälle tasolle: haasteet, emootiot  ....pelot, vihan, suuttumuksen tunteet...ne ovat todellisia...

20100989.JPG

Avainsanat: keho, ilo, haasteet, fyysisyys, illusio, negatiivinenego