Millainen maailma olisikaan, jos pimeyttä .. ei olisi keksitty?

Keskiviikko 30.9.2020 - Rita

Millainen maailma  olisikaan, jos saatanaa, pahaa, pimeyttä, helvettiä, väärää ei olisi keksitty?

Mitä maailmassa tapahtuu, pahoja asioita - se ei ole minun todellisuuttani - en ole riippuvainen pahuuden olemassaolosta - olen myötätuntoinen, joka on sitä, että sallin jokaisen oivaltaa juuri siellä, missä hänen tuleekin olla, saadakseen kokemuksen, jota hänen sielunsa kaipaa.

Olen siis myötätuntoinen, kun näen ihmisen kärsivän, vaikka hänen ei olisi pakko, mutta hän kärsii, koska uskoo tehneensä jotakin väärin ja siksi häntä on rangaistava, olen syyllinen ja kipu on rangaistus.

Mihin sinä laitat tietoisuutesi - tuohon valheeseen vai vapauteen? 

Päästä irti tuosta valheesta ja kävele sen ohi ja seuraa vapaus. Kävele ohi valheen pimeydestä, pahuudesta, pahasta, paholaisesta, väärästä. 

Ei ole tarvetta taistella, työskennellä tämän eteen. Tämä taakka ei ole enää sinun, jos niin valitset - olet kantanut sitä kauan.

Kukaan ei koskaan kertonut sinulle tämän olevan valhetta.

Se, joka uskoo pahaan, pahuuteen - käyttää pahuutta toiminnassaan, näkee pahuutta, pelkää pimeyttä.

Se, joka uskoo vallan olemassaoloon, käyttää valtaa, pakottamista, alistamista toisia kohtaan.

Pimeyttä pitävät yllä uskonnot, jotka eivät halua muutosta. 

Pimeys on pelkoa, tuomitaan, rangaistaan, on ankara pelottava Jumala, joka rankaisee - seuraa syyllisyyttä, häpeää, kärsimystä.

Pimeys vain estää sinua näkemästä asioita laajemmin. Pimeys ei voi vallata sinua - se ei ole mahdollista - fysiikka ei anna edes mahdollisuutta valtaukseen, mutta sinä voit kuvitella, että sinut on vallattu.

Usko kun sanon, että olennot, joita pelkäät, menevät lävitsesi.

Sinä olet Valoa ja luot resonanssin, joka vetää puoleensa matalaenergisia olentoja, kehottomia, jotka ovat uteliaita näkemään, mitä tapahtuu - sinun luomasi energia saa aikaan tämän.

Usko kun sanon, että olennot menevät lävitsesi, vaikka ne koettavat hypätä kehoosi ... ne ei kertakaikkiaan onnistu olemaan kehossasi.

angel-758415_1280.jpg

Avainsanat: pahuus, pimeys, valhe,

Mikä on suurin valhe, joka koskaan on kerrottu?

Tiistai 22.9.2020 - Rita

Valhe pimeydestä on tuo suurin valhe, johon ihmiskunta on saatu uskomaan.

Tätä valhetta kerrotaan yhä uudelleen ja uudelleen. Sinut on pelastettava pimeydeltä, pahalta, paholaiselta ... ei ole olemassa syntiä, pahuutta. Ei ole tarvetta taistella. Imet pahan, pahuuden käsityksen massatietoisuudesta.

Vapaus koittaa, kun oivallat, että et koskaan ole tehnyt mitään väärää, väärin.

Pahuus, pimeys on todellista sille, joka uskoo sen olemassaoloon. Pimeyteen on sijoitettu paljon ja voit varmaan tiedostaa, kuka on suurin sijoittaja? Kirkoissa ei puhuta vapaudesta, sielun kauneudesta, loistokkuudesta .... koska kirkot käyttävät valtaa .. voimaa...

Pimeyden, pahuuden pelko, päästä siitä irti ja sinulle sitä ei enää ole olemassa. Ei ole olemassa pahaa ja et siis ole tehnyt mitään väärää, pahaa. On kyse vain kokemuksen kauneudesta. 

Joku valitsee pimeyden kokemisen, mutta siinä ei ole vetovoimaa, joka vetäisi sinut takaisin pimeyteen, pahuuteen .. se ei enää kuulu sinun todellisuuteesi, jos valitset niin. 

Valhe pimeydestä, pahasta, väärä teko, pahuus - se, että uskot tähän ja siihen ajatukseen, että teit jotakin väärin ja siksi et menesty, sai aikaan, että aloit uskoa pimeyden olemassaoloon. 

Kaikki mihin uskot on olemassa, koska sinä uskot sihen.

jatkuu ... Millainen maailma olisikaan ...

magician-3047235_1920.jpg

Avainsanat: valhe, pimeys, pahuus, taistelu,

Valo

Perjantai 11.9.2020 - Rita

VALO

Ametisti ja vuorikiteet muodostavat sädehtivää, heijastavaa valoa. Tämä valo kiehtoo keijua ihan kuten timantin loiste kiehtoo ihmistä. Energiaa muodostuu, kun valo osuus kristallin viisteisiin. Tämä valon ja kristallin fuusio on samaa loistetta kuin on luonnonvoimissa. Siksi kristallit vetävät puoleensa luonnonvoimia.

Rakkaus, ilo, kunnioitus, onnellisuus ovat avaimia, joilla ymmärtää puita ja kasveja. Kasveissa on valon olemusta. Auringon valo muuttuu energiaksi, joka luo elämää. Kaikki olennot maassa tarvitsevat auringon valoa elääkseen. Kaikki maassa pohjautuu tulen valoon. Varsinainen tulenvoima, valo, jota on kasveissa, on tärkeää ihmisen keholle.

Puhu kasveille sydämestäsi. Kysy saatko luvan korjata satoa. Siunaa ruokasi. Puhu kasveille ja ne puhuvat sinulle. Lähetä rakkautta ja siunausta siemenelle, jonka istutat aina kun katselet sen kasvua nykyiseen muotoonsa.

Kaikki puut kantavat mukanaan pyyteetöntä rakkautta kaikkia ja kaikkea kohtaan. Ne tarjoavat suojaa kaikille. Kun istut puun alla, se koskettaa sydäntäsi ja auttaa sinua anteeksiannon kanssa. Koko luonto kantaa pehmeän vihreää, kaunista värähtelyä ja palvelee kaikkia planeetallamme.

Puhu luonnon voimille ja muodosta silta ihmisen ja keijujen maailman välille.

Puhu puille, vedelle, ilmalle, maalle, tulen hengille... ja kuuntele mitä sinulle vastataan.... hiljenny kuulemaan, tuntemaan.. aistimaan .. 

crystal-1685590_1280.jpg

Avainsanat: kunnioitus, ilo, kiitollisuus, kristalli,

Uusi mahdollisuus - annanko sen?

Perjantai 4.9.2020 - Rita

Annanko toisen mahdollisuuden?

Kun tapaat uuden ihmisen, luot hänestä alussa tietynlaisen kuvan siitä, minkälainen hän on. Voit samalla päättää, onko joku tutustumisen arvoinen vai ei. Joskus, kun suhde tuntuu alussa epämukavalle tai haastavalle, voit päättää sulkea sydämesi ja estää uuden suhteen kokonaan.

Kuitenkin liian nopea toisen tuomitseminen voi aiheuttaa sen, että kadotat mahdollisuuden uuteen, ihanaan suhteeseen. Ensivaikutelma ei aina kerro kaikkea ja jos jonkun ihmisen vaikutelma on jäänyt vähäiseksi voi olla hyvä antaa uusi mahdollisuus – voit yllättyä miellyttävällä tavalla.

Tiedät varmaan kuinka tuskallista on tulla väärinymmärretyksi. Olet hyväsydäminen ja haluat tulla nähdyksi sellaisena. Kun joku sulkee sinut pois ilman, että tietää kuka tai millainen sinä olet – se turhauttaa, hämmentää ja on tuskallista.

Kun harkitset toisen mahdollisuuden antamista, käytä ensin sisäistä tietämystäsi – intuitiota. Jos intuitio neuvoo sinua pitämään etäisyyttä, on tärkeää kunnioittaa saamaasi ohjausta. Kunnioittamalla intuitiota, kun sillä on viisautta jaettavana, tunnet olosi luottavaiseksi ja onnelliseksi, kun teet päätöksen uudesta mahdollisuudesta.

Toinen mahdollisuus salli jokaisen olla vapaasti ja turvallisesti oma itsensä. 

Kuva: Tomi Kimura20101057.JPG

Avainsanat: tuomitseminen, mahdollisuus, intuitio,

Aboriginaalit

Perjantai 28.8.2020 - Rita

Aboriginaalit tietävät etteivät he omista maata vaan ovat osa sitä ja heidän tehtävänsä on huolehtia maasta.

Kaikki luonnon maailmassa jättää jälkensä maahan. Australian aboriginaalit, joilla on pisin jatkuva kultturihistoria ryhmänä maan päällä, tietävät tämän. Dreamtime, joka on heidän henkisyyttänsä ja kulttuuriansa, selittää maan ja sen kansan alkuperän ja kulttuurin. Kun aboriginaalit uneksivat, jokainen trkoituksenmukainen toiminta, tapahtuma tai elämän prosessi jättää heidän uskonsa mukaan jälkeensä värähtelvän jäännöksen. Kaikki luonnollinen elämä tuo esiin jivaa ja guruwaria. Kasvit jättävät siemenen omana mielikuvana itsestään, samoin meret, vuoret ja pienin hyvönteinen - kaikki luonnossa sisältää muistoja ajoilta jolloin heidät luotiin ja värähtelevät elämän voimaa.

"Dreaming" aboriginaali kulttuurissa, käsittää tiedon, uskon ja harjoitukset, jotka on johdettuluomisen tarinoista ja Australian historiasta. Dreamtime seremoniat, rituaalit, tarinat ja piirrokset kuvaavat aikaa jollin ihmiset, eläimet ja kasvit luotiin. Usein viittaukset aikaan ennen aikaa, ovat uniaikaa kun esi-isien henget saapuivat maahan muunlaisessa muodossa kuin ihmisen muodossa, luoden joet, järvet, kukkulat ja aavikot. Kun heidän työnsä oli tehty, esi-isien hengistä tuli osa maata, muuttuen kasveiski, eläimiksi, maaksi ja taivaaksi.

Paikat, joille muinaiset henget matkasivat ja minne he tulivat lepäämään kerrottiin Aboriginaaleille uneksimisen kautta. Aboriginaalit tietävät etteivät he omista maata vaan ovat osa sitä ja heidän velvollisuutensa on kunnioittaa ja pitää huolta maasta. Aboriginaalit tämän uneksimiskyvyn avulla tiedostavat, että muinaiset henget vieläkin asuttavat luonnollista maailmaa, luontoa ja heidän jättämät jälkensä resonoivat joka puolella.

Menneisyys on vielä elävä ja hengittävä tänäkin päivänä ja niin se tulee olemaan huomennakin ja ylihuomennakin - ikuisesti.

On todella sääli, että nykyään Aboriginaalien kävelypolut on tuhottu, veden otto paikat polun varrelle ovat kuivuneet ja karjankasvatus vie vapaat maat, joilla he ennen kävelivät ja liikuuttivat energiaa ei vai itselleen vaan koko maailmalle.

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1976.jpg

Avainsanat: luonto, dreamwalking, astralia, uniaika, uneksiminen,

Tasapaino

Lauantai 22.8.2020 - Rita

Oletko koskaan miettinyt mitä kaikkea pitikään tapahtua, että sinusta tuli juuri sellainen kuin olet? Ehkä on aika miettiä sitä.

Vanha tapa reagoida tulee toimimattomaksi. Koeta ymmärtää kärsiminen toimimattomana  reaktiona epätasapainoiseen maailmaan. On aika irtautua siitä. 

Mahtavia tilaisuuksia kasvaa henkisesti tarjoutuu ja ne ponnahtavat elämääsi ongelmina, esteinä, epäonnistumisina, terveys - ongelmina - mikä tahansa tilanne elämässä, joka painelee nappeja, on tilaisuus kasvaa ja oivaltaa uudella tavalla tapahtumia.

Valitsetko vanhan tavan toimia: syytellen, murehtien, luomalla draamaa, pelkoja ... vai noustatko tietoisuutesi siten, että voit kohdata tilanteen tällä kertaa tietoisesti - tiedostaen suuremman kuvan?

Synnyinoikeutesi on olla vauras, terve, hyvinvoiva, mutta olet kykenemätön vetämään puoleesi hyviä asioita ja mikä tärkeintä, et ota niitä vastaan. 

Tilaisuus kasvuun tarjoutuu, kun elämä aktivoi sinua vanhalla tavalla reagoimiseen ja uudella tavalla olemaan tietoinen ja luomaan uusia tapoja vastata tapahtumiin. Ole siis tietoinen, tiedosta, mitä on meneillään.

Nykyinen ajattelusi on rajoittunut aivojen vanhojen toimintamallien mukaisesti, mutta aivoille voi luoda uuden tavan toimia, tiedostaa mistä on kyse.

"Halusin kätellä Maailmankaikkeutta, joten kättelen sinua.

Minun olisi pitänyt pitää sinua kädestä kiinni."

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_3569.JPG

Mitä on "hörhöily?"

Lauantai 15.8.2020 - Rita

Olet Hörhö - Mitä sillä tarkoitat?

Ensinnäkin, en tee käännytystyötä. Joten jos olet skeptikko tiedä tämä: en pyydä sinua liittymään mukaan mihinkään, tekemään elämän muutoksia, polvistumaan meditointiin, menemään kanavointi tilaisuuksiin, hankkimaan tulkintaa. Olen pelkästään iloinen, jos sanot ymmärtäväsi minua paremmin.

Oikeastaan ei ole mitään mihin liittyä, ketä seurata, ei mitään perusteosta, joka selittää, miten ajattelen ja tunnen - en syytä toisia siitä, mitä hän on. Sinä omaat suunnattomia voimia. Haluaisin sinun tiedostavan itsekunnioituksesi tärkeyden ja sen, miten voit kulkea pelkojen ja epävarmuuden läpi.

En tuomitse ketään. Toisen ja itseni rakastamisella tarkoitan suvaitsemista ja hyväksyntää. Iloitsen jokaisen ihmeistä hänen uskonjärjestelmissään. Kunnioitan jokaisen jumaluuden puhdasta etsintää, tapahtuipa se miten tahansa ja mitä ikinä rakennuksen "ovessa lukeekaan." En väitä, että muut olisivat väärässä, en väitä, että jumaluus hymyilee vain minulle.

En usko, että tarkoitukseni on muuttaa toisia. Jokainen pitää huolen itse itsestään. Omasta henkilökohtaisesta henkisyydestä huolehtiminen on katalyytti planeetan muutoksille. Mielestäni ihminen pystyy tekemään suuria henkisiä päätöksiä itsenäisesti. Tämä ei muistuta nykypäivän uskontoja, jossa täytyy olla jokin järjestelmä.

Tätä Jeesuskin opetti: ei rakennuksia, rajoittavia opinkappaleita - vaan kaikki on solutasolla tapahtuvaa. En yritä käännyttää vaan pikemminkin auttaa sinua ymmärtämään, että Jumala - kuva on paljon suurempi kuin luulitkaan ja ehkä jalkasi ovat tiukemmin maassa, kuin luulit.

Älä siis pelkää minua. En ole omituinen ihminen. Ei edes ole tärkeää ajatteletko samalla tavalla kuin minä - sillä ei ole mitään merkitystä minulle - pyydän vain suvaitsevuutta ja ymmärrystä - älä siis pelkää minua.

fantasy-4063619_1920.jpg

Avainsanat: suvaitsevaisuus, hyväksyntä,

Kaukaiset keijuserkkumme - uusi verkkokurssi

Lauantai 1.8.2020 - Rita

Uusi verkkokurssi - Kaukaiset keijuserkkumme. -

(klikkaa kurssille sanaa - Kaukaiset keijuserkkumme)

Oletko koskaan edes ajatellut tällaista yhteyttä olevan olemassa? Minulle se oli aika ihana kokemus ja haluan jakaa sen kanssasi. 

Mukana on voimakas kivikehä -kokemus, joka on äänitteen muodossa. Minulle tuosta kokemuksesta tuli sen todellisuuden, jossa elämme, aivan uudella tavalla tunteminen ja kokeminen. Kaikki ei ole sitä, miltä maan päällä asiat näyttävät olevan. 

Tämä on jatkoa – KEIJUJEN, HALTIOIDEN JA LUONNONHENKIEN LUMOTTU MAAILMA – kurssille, mutta uusi kurssi ei edellytä aikaisemman kurssin läpikäymistä. 

Tämä kurssi on syntynyt kokemuksista ja keskusteluista, joita minulla on ollut keijun kanssa ja nämä keskustelut muuttivat täysin minun käsitystäni keijujen maailmasta ja omasta fyysisestä maailmastamme. 

Keiju kertoi yhteydestä, joka on alkanut aikojen alussa ja miksi olemme kuin “serkkuja” keskenämme. Kurssilla saat tietoa yhteisestä historiastamme muinaisista ajoista lähtien ja yhteisistä esi-isistämme. Keitä he olivat ja mistä he tulivat, sain paljon uudenlaista tietoa asiasta.  

Mitä keijut oikein ovat? Tämä keiju ei ollut pieni siivellinen olento vaan lähes kaksimetrinen olento. Hän ei ollut myöskään luonnonhenki eikä henkiopas. Minua pyydettiin heti päästämään irti kaikista tavoista, jolla me ihmiset näemme keijut. 

Kivikehät ovat aina kiehtoneet minua ja se oli yksi syy, miksi keiju lähestyi minua. Sain kuulla, mikä merkitys kivikehillä on ollut ja mikä niiden tarkoitus on vielä tänäkin päivänä. Mukana on voimallinen Kivikehä - harjoitus äänitteen muodossa, joka on elämään vaikuttava kokemus. 

Kuinka virittäytyä tähti energioihin – harjoitukset, joita saat, tuovat tähtitaivaan ja tähdet uudella tavalla lähelle, voit tuoda ne elämääsi ja löytää ja tiedostaa, mitä kaikkea sinussa itsessäsi onkaan.   

Taika ja Joulupukki –miten ne liittyvät toisiinsa? Mitä on taika? Merlin? Sekin selviää. Legendat ja muistot ovat myös asioita, joita käsitellään kurssin aiheissa. 

Oletko valmis vastaaottamaan elämän tuomia mahdollisuuksia? Kuinka vastaaottaa hyvät ja huonot asiat ja pysyä tasapainossa ja harmoniassa? Haluatko löytää yltäkylläisyyttä kaikesta kokemastasi? Oletko halukas ja valmis? Tiedän, että olet. 

MITEN KURSSILLA EDETÄÄN? 

Kurssilla voit edetä ihan omaa tahtia, koska koko materiaali on heti käytössäsi. 

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka rakastavat luontoa ja haluavat löytää itsestään asioita, jotka ehkä ovat unohtuneet maailman haasteita läpikäydessä.  

Jos haluat löytää itsestäsi enemmän, kuin mitä luulet olevasi - tämä kurssi on sinulle. 

Kurssi sisältää eri pituisia äänitteitä yhteensä noin 45 min. 

PDF muodossa tekstiä 31 sivua.  

Lisäksi mukana on kirjoittamiani artikkeleita aiheesta. 

Olen yli 20 vuoden ajan saanut olla monelle henkisenä tukena ja apuna monilla tavoin. Olen kouluttautunut laajasti eri aloilla pitäen koulutuksia eri aiheisiin liittyen. 

Rita Forsberg-Kimura 

fantasy-2702997_1280.jpg

Avainsanat: keijut, verkkokurssi, koulutus,

Jokainen elämä on kultaa

Perjantai 31.7.2020 - Rita

Jokainen elämä on kultaa

Jokainen elämä on kultaa, kullan arvoinen. Jokainen elämä, johon olet yhteydessä, on kultaa. Sinun elämäsi on samaa energiaa kuin kosmos. Salli itsesi tuntea tuo energia, kun se virtaa lävitsesi. Ihana ja kaunis elämä. 

Opettele soittamaan oman itseäsi melodiaa. Kukaan ei ole kirjoittanut kirjaa ""Kuinka soitan itseäni". Kuuntele omaa musiikkiasi ja toimi sydämestäsi.  Kun opit kuulemaan omaa vaistoasi, sinä kuuntelet itseäsi, omaa elämääsi. Musiikki, jota kuulet, on harmoonista luonteeltaan ja kantaa sinut suhteeseen niiden kanssa, jotka ovat harmoniassa sinun olemuksesi kanssa. 

Mitä enemmän kuulet omaa sointia ja harmoniaa, sitä selkeämmäksi tulee  musiikki, joka  virtaa elämääsi - suloinen melodia. Luota tuohon melodiaan. Jos jokin melodia ei miellytä sinua, siitä on sinulle hyvin vähän apua. Siirry pois siitä.

On olemassa Valo, joka on osa luomista. Se on tuo eheyttävä valo, valkoinen tai kirkas valo,  johon monet ihmiset viittaavat. Sinulla on kyky siirtää tuota valoa kaikkiin ihmisiin, joita kosketat, joihin olet yhteydessä. Nyt kuitenkin sinä kosketat heidän mieltää, mutta et sydäntä.  Keskityt liikaa tulokseen, mutta et prosessiin. Älä ajattele tuloksia.  Älä keskity tuloksiin, koska se ohjaa sinua "väärään" suuntaan.

Kun keskityt " kun" ja "koska", asetat rattaat hevosen eteen; ajattelet tulosta mutta et prosessia. Prosessi saa aikaan tulosta. Ei toisin päin.  Sinun on ehkä vaikea uskoa tätä.

Prosessin tarkoitus on itse prosessi, ei tulos. Tulos on prosessin lahja sinulle. Prosessi on sinua varten siksi, että vapautat itsesi. Prosessissa on kyse oman elämäsi löytämisestä. Onko olemassa tarve tuntea olonsa voimakkaaksi?  Mikä elämässäsi on, joka tarvitsee tuota voimaa? Mitä on jättänyt tyytymättömyyttä? Salli itsesi vapauttaa kaikki tuo tarve tuntea olevansa voimakas, koska voima on illuusiota, johon sinut on saatu uskomaan. Kun päästät irti  voiman, vallan tarpeesta, ovi avautuu puhtaampaan energia muotoon, jossa ei ole pakottamista, yrittämistä, puskemista, taistelua tuulimyllyjä vastaan.

Olet omaksunut tai omaksut parhaillaan taitoja, kuinka selvitä ja toimia vilkkaassa ja kovassa liikenteessä, töykeiden, karkeiden ihmisten kanssa, sodissa, nälänhädässä, huonolla säällä, huonoissa parisuhteissa, suhteissa, joissa on fyysistä ja henkistä hyväksikäyttöä. 

Salli Valosi loistaa ja muut näkevät sen.

" Mitä olet etsinyt, olet sinä itse, ja se, sinä itse, on myös etsinyt sinua."

Viisaus on sydän ja sielu ja kauneus.

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1678.jpg

Avainsanat: elämä, rakkaus, valo,

Rakkaus ... aina vain Rakkaus

Lauantai 25.7.2020 - Rita

Rakkaus ... aina vain Rakkaus

Rakkaus voittaa kaiken ja kulkee kaikilla poluilla lempeästi ja vastustamattomasti ja tätä teet, kun koet Rakkauden lumoavan kentän ympärilläsi ja sallit sen tehokkasti ratkaista kaikki ongelmat, murheet ja jännittyneisyydet.

Heräämis prosessi kohti tiedostamista on ollut valtavaa 2-5 vuoden aikana vaikka kun seuraa mediaa ja sen välittämiä uutisia tuhoista ja monista silmittömistä vihan ilmaisuista voisi päätellä toisin. Kuitenkin on hyvä muistaa, että tämä on osa illuusiota, jonka kanssa väsymättä työskentelet omilla rakastavilla ajatuksillasi, sanoillasi ja teoillasi.

Hengitä nyt oikein syvään muutamia kertoja ....vain hengitä niin, että ilma menee alas vatsaan saakka .... hengitä ja salli itsesi tuntea Rakkauden kenttä ympärilläsi ...hengitä tuota kenttää sisääsi ... hengitä Rakkautta sisään .. vain hengitä .. tunne, kuinka kenttä vastaa sinulle, resonoi kanssasi ... hengitä ja luota omiin tunteisiisi .. hengitä ja salli ... hengitä ja luota....

Salli Rakkauden tuudittaa sinua, syleillä ja ympäröidä sinut kokonaan  ... hengitä oikein syvään .. antaudu tuolle lumoavalle Rakkaudelle .. ja vain hengitä -- antaudu tuohon lumoavaan Rakkauteen täysin .....

Antautumalla Rakkauden lumoavaan tunteeseen oivallat oman olemuksesi olemassaolon. Rakkaus virtaa runsaana omasta keskuksestasi ja kaikkien rakastavien henkiolentojen tasojen kautta, joita kutsut elämääsi. 

"Vain pimeässä huoneessa voi kynttilä ilmaista omaa Valoaan. Kuinka tietäisit olevasi Valoa, jos ei olisi pimeyttä? Kuinka kynttilä voi ilmaista itseään Valona, kun se on Valon ympäröimänä?"

Haluatko kokea itsesi rakkauden oivaltamisen?

Verkkokurssini aiheesta: Rakkauden matka itsesi rakastamiseen 

Kuva: Tsutomu Kimura

2010-01-11_16.00.31.jpg

Avainsanat: rakkaus,

Nykyiset energiat

Keskiviikko 15.7.2020 - Rita


Nykyiset energiat

Nykyisessä maailmassamme on yleisesti tiedossa, että liika ajattelu on loputon, väsyttävä ja toistuva kierre ja meditaatiota, joka aikaisemmin oli henkinen harjoitustapa, on nykyisin suosittu eräänlainen stressiä helpottava muoto. Tässä muodossa sitä käytetään enimmäkseen mielen hiljentämiseen ja yrityksenä saada ihminen rentoutumaan ja päästämään irti murehtimisesta ja jännityksistä, jotka saavat toimimaan ylikierroksilla. Meditointi vaatii aika paljon harjoitelua ennen kuin mieli hiljenee, mutta siitä voi olla hyötyä keholla.

Monelle se ei kuitenkaan sovi, koska se enemmänkin on mielen kanssa työskentelyä ja tarkoitushan on päästä mielen tuolle puolelle, joka voi olla vaikeaa, jos yrität hallita mieltä... se voi jäädä yritykseksi, koska pakotat jotain tapahtuvaksi.

Mikä voi olla avuksi, että istut hiljaa ja hengittelet muutaman kerran oikein syviä henkäyksiä ja asetat aikomuksesi hiljentyä ja kuunnella omaa itseäsi. Hengitä ja jokainen henkäys rentouttaa sinua enemmän ja enemmän ja salli itsesi olla hiljaisessa ja turvallisessa tilassa, jonka itse luot ja kuuntele hiljaisuutta..... peräänantamattomuutesi tuo aina tuloksia... salli siis kaiken tapahtua ilman, että pakotat mitään tapahtumaan... vain hengitä ja salli...

Hengittäminen ja salliminen on ehkä niille, jotka kokevat meditaation hankalaksi, parempi vaihtoehto. Salli kaiken vain virrata lävitsesi kuitenkaan jäämättä kiinni ohi kulkeviin ajatuksiin ..... et anna niille huomiota ... annat niiden vain virrata .... salli kaiken vain virrata.... 

Avainsanat: hengitys, meditointi, mieli,

Kupla-kokemus

Keskiviikko 1.7.2020 - Rita

Kupla -kokemus

Ehkä olisi parempi sanoa elämän piirin - ympyrän - kokemus

Kun jälleen yhdistyy Maailmankaikkeuteen voi käydä läpi " kupla" kokemuksen.

Minulla oli kesällä 1999 hyvin voimakas kokemus. Koko maailma tuntui olevan kuplan sisällä. Maisema, taivas, kaartui kuin minulla olisi ollut panoraamakamera, jonka läpi katsoin maisemaa. Käveleminen tuntui kuin olisin ollut pehmeän ilman päällä. Tunsin "huimauksen" tapaisen tunteen ja tiedostin siirtyneeni toiselle olemassaolon tasolle hetkeksi. Kokemusta on vaikea sanallistaa, koska se on sanojen tuolla puolella tapahtuvaa.

Samana kesänä kuuntelin musiikkia, jonka kuulin vain minä kuulokkeiden avulla. Kukaan muu ei sitä voinut kuulla. Pieni poika noin 3-4 vuotias, alkoi tanssia aivan samaan tahtiin musiikin kanssa, ikäänkuin hän olisi kuullut musiikin, jota minä kuuntelin. Aika hämmentäviä kokemuksia molemmat ja mietin, että mitä ihmettä tapahtuu.

Koet eri tasoja samaan aikaan ja se voi olla hämmentävää, kun siirryt ulottuvuudesta toiseen. Ihmis-menneisyyden välähdyksiä voi tapahtua ajoittain ja ehkä ne pelottavat, mutta tiedosta asia, huomioi merkit ja avaudu näkemään uusia mahdollisuuksia ilman pelkoa. 

Pelko on todellisuuden sisällä oleva luomus, jonka "ajattelemme" olevan määrätynlainen tai  tuntemattoman pelkoa, jota emme pysty kontrolloimaan, tajuamatta ettei tätä tarvitse kontrolloida, ei ole  "eloonjäämisestä" kysymys, mikään ei ole "väärin" ja tuntemattomaan astuminen on suuri osa sitä, kuinka portaalit avataan toisiin ulottuvuuksiin / Uuteen Maahan, jossa mahtava, taianomainen, runsas, autuas ja äärimmäinen rakkaus on olemassa. 

Kuva: Tsutomu Kimura / Rinnakkaismaailmat

20101057.JPG20101057.JPG

Avainsanat: kokemus, ulottuvuus, pelko,

Luonnonhenget - tarua vai totta?

Torstai 25.6.2020 - Rita

Luonnonhenget - tarua vai totta?

Rakastan keijuja, haltioita, luonnonhenkiä yleensäkin ja saan monesti leiman "hörhö" sellaisilta ihmisiltä, jotka ovat kiinni materialistisessa ajattelutavassa, joka pyrkii kieltämään olemassaolon henkisen puolen. Minä sallin heidän pitää mielipiteensä, vaikka heidän on vaikeaa ja lähes mahdotonta kuunnella minua. Mietin, että kuinka joku pystyisi todistamaan sen, että luonnonhenkiä ei ole olemassa? Luonnonhenkiä pidetään monesti satuolentoina. Myönnän sen, että rakastan satuja ja tarinoita, olenhan itsekin tarinan kertoja.

Luonnonhenget toimivat tasoilla, joilla ne voivat vaikuttaa suoraan ihmisen eetterikehoon. Tämä on fyysisen kehon energeettinen kaksoispuoli. Tällä on hyvin suuri merkitys elintoimintojen ja terveyden ylläpitämisessä. Luonnonhengillä voi olla hyvin tarkkaa tietoa ihmisen elimistöstä. Niillä on paljon viisautta ja ne voivat ohjata meitä kuinka käyttää kehoamme paremmalla tavalla. Ihminen kuitenkin itse päättää vapaan tahtonsa mukaan miten toimii.

Kehoelementaali on luonnonhenki, joka vastaa ihmisen kehosta ja sen toiminnasta. Se saa apua eri elimiä hoitavilta luonnonhengiltä. Yöllä nukuttaessa koko keho on kehoelementaalin hallussa. Olemme siis jatkuvasti tekemisissä kehoelemntaalin kanssa ja kun maallinen elämä päättyy, kehoelementaali ja sen apuhenget lopettavat toimintansa. 

Kysymys nousee mieleeni: Kuulenko puun tai kallion sisäisen äänettömän äänen? Voinko kohdata luonnonhenkiä ja millä tavoin? Tässä tulee enkeliaisti - mielikuvitus - avuksi. Sadut ja tarinat kertovat juuri siitä, millaiseksi koemme luonnonhenkien maailman. Voimme tunnistaa ne helposti juuri satujen mielikuvien avulla. Voin tunnistaa niiden luontoon jättämiä merkkejä ja havainnoida niitä: Kuulenko veden solinan tai myrskytuulen pauhun? Näenkö pilvissä pilvikeijujen hahmoja? Voin siis havaita ja kommunikoida niiden kanssa ja se tekee elämästä satumaista.  Elämä on minulle keijutarina.

Olen luonut verkkokurssin aiheesta. Löydät siitä tietoa valikosta:

Keijujen ja luonnonvoimien lumottu maailma - verkkokurssi

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_2116_01.jpg

Avainsanat: keijut, haltijat, luonnonhenget, kehoelementaall,

Kun kurki ilmestyy ...

Lauantai 20.6.2020 - Rita

Kun kurki ilmestyy..

Tee mitä sinun tarvitsee tehdä, tuodaksesi suurempaa tasapainoa elämääsi. Tämä on suuren runsauden ja yltäkylläisyyden aikaa, sellaisen, jossa et halua oikeastaan mitään. Portti on avautunut, joka sallii sinun nähdä välähdyksiä tulevasta ilman pelkoa tai tarvetta terapia hoitoon. Pysy rentoutuneessa olomuodossa ja kiinnitä huomiota merkkeihin ja aavistuksiin. On aika uudelleen aloittaa se harrastus, jota olet aina halunnut tehdä ja josta nautit.

Kutsu kurkea kun kaikki tuntuu hajoavan ja tarvitset tasapainoa ja järjestystä elämään. Kun huomaat murehtivasi asioista stressin tasolle saakka. Huomiosi on jakaantunut kahteen eri asiaan ja haluat keskittää sen vain toiseen. Kun tunnet rakkauden, rahan, huomion ja kaiken muun puutetta ja haluat vaihtaa huomiosi kiittollisuuteen ja yltäkylläisyyteen. Kun tunnet olevasi emootioitesi tavoittamattomissa tai intuitiivinen puolesi on sulkeutunut.  

Jos kurki on voimaeläimesi kykenet liikkumaan elämän läpi ilman murehtimista tai kiirehtimistä. Sinulla on pettämätön kyky ja lahja tietää, mitä tapahtuu ennen kuin asioit tapahtuu. Olet hyvin herkkä kaikille ympäristössä tapahtuville muutoksille ja erityisesti reakoit dramaattisiin muutoksiin. Voit olla niin keskittynyt pitkiä aikoja, että jätät huomioimatta mitä ympärilläsi tapahtuu. Sinulla on kyky menestyksekkäästi olla välittäjänä eri ryhmien kanssa ja lisätä heidän tunteensa ja älykkyytensä ja saada heidät solmimaan sopimuksia ja rauhaa.

Kuva: Tsutomu Kimura

M-7.jpg

Avainsanat: tasapaino, voimaeläin, kurki,

Kun perhonen ilmestyy

Lauantai 30.5.2020 - RitaPERHONEN

Jos perhonen ilmaantuu, on aika keventää oloaan ja lopettaa ottamasta kaikkea liian vakavasti. Ole valmis suureen muutokseen, vanhat toimintatavat, tapa ajatella tai vanha elämäntapa on menossa pois ja uudenlainen tapa elää on yhdistymässä. On aika tehdä muutoksia, joita olet harkinnut. Huolimatta haasteista, sinä menet muutoksen läpi ja kuten aina muista "että tämä myös menee ohi" Ilmaise itseäsi värikkäillä vaatteilla. 

Kutsu perhosta, kun tiedät olevan muutoksen aika ja tarvitset rohkeutta rikkomaan itsesi luoman kotelon. Käyt läpi suurta elämänmuutosta, kuten jonkin uuden löytämistä tai muutosta uralla. Kun tarvitset rohkaisua, jotta voit ilmaista itseäsi vapaammin koskien rakkautta itseäsi ja ympärilläsi olevia kohtaan. Kun haluat laittaa enemmän romantiikkaa ihmissuhteeseen kumppanisi kanssa. Kun haluat rentoutua enemmän ja virrata työn ja ihmissuhteiden syklissä helppoudella, kutsu perhonen paikalle.

Jos perhonen on voimaeläimesi, sinulla on valtavasti kiinnostusta luonnollista elämän sykliä kohtaan, kuolema ja elämä, jotka tapahtuvat ympärilläsi ja sisälläsi.  Sinussa on paljon elinvoimaisuutta, eksoottisella ja värikkäällä tavalla, käytät värikkäitä vaatteita, koristeita, taidetta, musiikkia ja jopa ystäväsi ovat värikkäitä. Olet hyvin kiinnostunut toisista ihmisistä ja siksi vedät heitä puoleesi. Et oikein pärjää kovassa ja myrkyllisessä ympäristössä vaan sinun on asuttava siellä, missä ilma ja vesi ovat puhtaista. Sopeudut muutokseen nopeasti ja helposti.

Kuva: Tsutomu Kimura

 IMG_1711.JPG

Avainsanat: perhonen, vakavuus, kuolema, elämä, elämänmuutos

Hiljainen polku - kuolemaa ei ole - verkkokurssi

Perjantai 22.5.2020 - Rita

Hiljainen polku - kuolemaa ei ole

Mitä tapahtuu kuoleman jälkeen? Onko kuolema kaiken loppu? Mikä on kuoleman todellinen tarkoitus, miksi se luotiin? Olenko unohtanut sen alkuperäisen tarkoituksen ja jäänyt kiinni pelkoon ja en uskalla elää?

Olet unohtanut niin paljon...

Kuolemasta on luotu elämää suurempi demoni ja kukaan ei halua puhua kuolemasta. Kuoleman pelko on ihmiskunnan suurimpia pelkoja ja se on erotettu elämästä laitosten seinien sisälle. Kuitenkin kuolema on läsnä heti syntymästä lähtien.

Toivon kurssin saavan aikaan muutoksen ja laajemman tietoisuuden kuolemasta ja oivaltamaan elämän ja olemassaolon uudella tavalla. Oivaltamaan oman kauneutensa ja uuden uskalluksen nauttia omasta elämästä.

Kurssi käsittelee, mitä tapahtuu kuoleman jälkeen ja kurssi ei ole synkkä ja pelottava vaan täynnä iloa ja rakkautta. Omat uskomukset ja tietoisuuden taso vaikuttavat minne menee kuoleman jälkeen.

Olen yli 20 vuoden ajan saanut olla monien henkisen kasvun tukena ja olen siitä kiitollinen.

Tästä linkistä voi ostaa kurssin

IMG_1690.jpg

Avainsanat: kuolema, tietoisuus, pelko,

Suuri muutos - verkkokurssi

Maanantai 18.5.2020 - Rita

Suuri muutos - verkkokurssi. 

Verkkokurssi käsittelee muutoksen aikaa ja kuinka elää muutoksessa, jota on ennustettu kauan aikaa ja nyt se on täällä. 

Kaikki muuttuu, maailma ei enää ole samanlainen kuin ennen. Kurssi käsittelee muutosta ja sen vaikutusta sisäiseti sinuun ja ympäristöösi.

Biologia kokee muutosta. Erilaiset kivut pään ja hartioiden aluella kertoo, että yhdistät omaa energiakehoasi fyysiseen kehoon. Kuinka voit puhua kehollesi ja mitä silloin on tärkeää tietää. Kuinka ikääntymisproseesia voi hidastaa?

Muutoksessa elämiseen on hyvin yksinkertainen avain - se on niin yksinkertainen, että unohdit sen. Avaimesta kerron kurssilla. Mieli haluaa tehdä kaikesta monimutkaista.

Kaaos ja sen uudella tavalla oivaltaminen. Mitä haasteita kohtaat? Olisiko aika alkaa puhua omaa totuuttaan? Kuinka kauan annat itsesi olla vähäpätöinen, mitätön?

Mikä vaikuttaa vastustuskykyyn, mutta se on jäänyt vailla huomiota? Miten parannat omaa vastustuskykyäsi?

Kurssilla voit edetä ihan omaan tahtiisi, koska saat materiaalin heti käyttöösi.Olen ladannut paljon sinua auttavia ja tukevia latauksia kurssiin, mutta sinä valitset itse, minkä latauksen haluat. En siis pakota sinua tekemään mitään, mitä et halua.

Olet valinnan edessä - miten etenet?

Olen yli 20 vuoden ajan saanut mahdollisuuden olla monelle henkisen hyvinvoinnin tukena.

Tästä linkistä voi ostaa kurssin

https://www.campwire.com/buy_flexible/ab5b1970-bb2b-42d6-8500-102c412f1f97

Kuva:Tsutomu Kimura

20103141.jpg

Avainsanat: verkkokurssi.muutos, vastustuskyky, biologia, kivut, m uutokset

Toteemieläimet ja voimaeläimet

Perjantai 15.5.2020 - Rita

Toteemieläimet ja voimaeläimet

Toteemieläin - termillä on kaksi merkitystä. Ensiksi se on tyypillinen perheessä, klaanissa tai jossain ryhmässä jaettua. Usein alkuperäiskansojen kulttuurissa perhellä, johon synnyttiin oli yleisesti toteemieläin. Nykyaikaisissa kulttuureissa myös eri ryhmillä on yhteinen toteemieläin, kuten urheiluseurat tai klubit, jotka yhdistetään johonkin eläimeen. 

Toinen merkitys on erilaiset esittävät patsaat, kuten pöllö, haukka, kilpikonna, sammakko ... annamme näitä esineitä lapsille, kuten nallekarhu tai pupujussi tuomaan heille mukavuuden tunnetta ja turvallisuutta.  

Voimaeläin - termin alkuperä tulee shamanismista. Tämä on erityinen eläinhenki opas, jonka shamanismin harjoittaja saa aikaisessa vaiheessa kun heidät vihitään harjoittamaan shamanismia.  Tuo voimaeläin matkaa heidän mukanaan minne tahansa he menevät shamanistisilla matkoillaan. 

Sinulla voi olla suhde voimaeläimeen vaikka et olisikaan shamaani. Nuo eläimet tulevat uniisi, visioihisi, meditoidessasi.... Nuo eläimet ovat hyvin yksilöllisiä ja sinun oma persoonallisuutesi vaikuttaa siihen, mikä on voimaeläimesi.

Kuitenkaan ns. kotieläimet eivät välttämättä ole voimaeläimiä, koska ne ovat menettäneet osaa luonnonvaraisena elämisestä ja elävät siirrettynä luonnossa vapaana elämisestä. 

Joissakin kulttuureissa ajatellaan myös etteivät hyönteiset voi olla voimaeläimiä. Kuitenkin Perhosella ja Sudenkorennolla on oma merkityksensä samoin kuin mytologiasta tutuilla Lohikäärmeellä ja Yksisarvisella ja joku voi tuntea heidät omaksi voimaeläimekseen ja työskennellä heidän kanssaan.

Ja oikeastaan jos ajatellaan alkuvaihetta, jolloin harjoittelimme sitä, miltä tuntui olla delfiinin kehossa, hyönteisen kehossa ..... voi tuntea monia vaiheita, joita koimme, ennen kuin nykyinen fyysinen kehomme on muodostunut. Tästä ehkä kirjoitan joskus myöhemmin....

Kuva:Tsutomu Kimura

IMG_2700.jpg

Avainsanat: toteemieläin, voimaeläin,

Henkimaailma ja henkioppaat

Maanantai 11.5.2020 - Rita

Henkimaailma ja henkioppaat

Henkimaailma on toinen ulottuvuus, joka on olemassa rinnakkain fyysisen todellisuuden kanssa ja on ei - fyysisten olentojen tai henkien kansoittama. Se ei ole mikään paikka taivaassa tai erossa meistä, vaan on läsnä ja lähestyttävissä joka päivä koko ajan, jos vain olet halukas, sinulla on aikomusta ja avoimuutta luoda yhteys noiden olentojen kanssa. Oma tietoisuutemme on kulkuväline, joka sallii meidän lähestyä heitä.

Tässä ei - fyysisessä todellisuudessa tapaat esi-isiä, enkeleitä, edesmenneitä läheisiä, keijuja ja henki eläimiä. Se, mitä kutsumme aineeksi, on tiheämpää ja aistein havainnoitavaa, mutta henkimaailmassa vaaditaan herkkyyttä havaita näiden olentojen olemassa olo, koska he eivät ole helposti havaittavia.

Henkiopas - auttava henki tai suojeleva henki - ovat termejä, joita käytämme näistä hengistä, jotka auttavat meitä myönteisellä tavalla. Voimme kutsua heitä tukemaan, ohjaamaan, suojelemaan, rohkaisemaan ja inspiroimaan meitä. Jotkut ovat olleet mukanamme jo lapsuudesta lähtien, kun taas toiset ilmaantuvat eri ikäkausina ehkä tukemaan meitä vaikeinakin muutoksen aikoina.

Saatat nähdä heidät, kuulla heidät, tuntea läsnäolon tai vaan tiedostat heidät lähelläsi. Sinulla voi olla suuri määrä näitä oppaita ympärillä, olitpa tietoinen heistä tai et. He auttavat sinua tuntemaan harmoniaa, onnellisuutta ja rauhaa elämässäsi mutta eivät puutu vapaaseen tahtoon kokea mitä valitset ja kuinka valitset kokemukset. He ovat onnellisia palvellessaan ja halukkaita auttamaan, kun kutsut heitä.

Eläimet henkioppaina.

Ne henget, jotka ovat eläimen muodossa  opettavat, ohjaavat ja voimaannuttavat meitä. Heitä kutsutaan eläin henkioppaat tai henki eläimet. Shamanistisessa kulttuurissa käytetään nimityksiä eläin toteemi tai voimaeläin.

Toteemieläin on sellainen, joka jaetaan perheen, klaanin tai ryhmän kanssa.Toinen merkitys niillä on jonkin erityisen eläimen hahmossa annettu patsas; haukka, jänis, karhu, pöllö. 

Voimaeläin on alkuperältään shamanismista. Tämä voimaeläin seuraa shamaania matkoilla toisenlaisen tietoisuuden tilassa.

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1417.jpg

Avainsanat: oppat, ulottuvuudet, eläimet,

Voimaeläimet ja henkinen ohjaus

Tiistai 5.5.2020 - Rita

"Jos keskustelet eläinten kanssa, he keskustelevat sinun kanssasi ja te tutustutte toinen toisiinne. Jos et puhu eläimille, et opi tuntemaan niitä ja se, mitä et tunne, sitä pelkäät. Mitä ihminen pelkää sen hän haluaa tuhota."

Intiaanipäällikkö Dan George.

Eläin henkioppaat opettajina, oppaina ja parantajina.

Onko sinulla ollut epätavallisia kokemuksia eläinten kanssa tai toistuvia näkyjä - olipa eläin ilmestynyt fyysisesti tai symbolisessa muodossa - ja olet miettinyt, mitä vierailu tarkoittaa ja mitä mahdollista viestiä henkimaailma yrittää tuoda jonkin tietyn eläimen muodossa. 

Toinen kysymys, joka ihmisiä kiinnostaa, on saada ymmärrystä, miksi jokin tietty toteemi tai voimaeläin on heidän kanssaan ja mitä se kertoo heidän persoonallisuudestaan ja luonteestaan. 

Kolmas mielenkiinnon alue on tietää, mitä eläin henki auttajaa kutsua paikalle tiettyä tarkoitusta varten, kuten kohottamaan itseluottamusta tai auttamaan unien näkemisessä ja muistamisessa.

Eläin Oppaat auttavat sinua henkisellä polulla. Nämä uskomattomat olennot ovat johdattaneet, opettaneet ja auttaneet monin eri tavoin lukemattomia ihmisiä.

Jos näet Haukan - sen henki kehottaa sinua pysymään keskittyneenä ja olemaan häiriintymättä, pitämään asiat perspektiivissä.

Kyyhkynen kertoo, että tulos tulee olemaan onnellinen ja kehottaa pysymään tyynenä koko prosessin ajan vaikka tapahtuisi minkälaisia häiriötekijöitä tahansa.

Meillä on luonnollinen yhteys eläimiin ja henkioppaisiin. Tämä yhteys eläinten valtakuntaa näyttäytyy monin eri tavoin. Jopa kaupunki ympäristössä lintujen laulu puistossa, kyyhkysten kerääntyminen ihmisen ympärille, kun hän syöttää niitä puiston penkillä istuen, oravien tehdessä orava-temppujaan, kaikki on kommunikointia eläinten henkien kanssa.

Kävelyllä metsässä voi nähdä jäniksen, vilahduksen kauriista ennen kuin se pakenee paikalta. Jopa koirat, kissat, kultakalat, hamsterit ja monet kotieläimet muistuttavat meitä tästä luonnollisesta yhteydestä

Olemme siis yhteydessä eläin veljiimme ja sisariimme, mutta suurimman osan ajasta emme ole tietoisia heidän läsnäolostaan elämässämme ja rajattomiin lahjoihin, joita he antavat meille. 

 Me hengitämme samaa ilmaa ja elämme yhdessä tällä planeetalla, olipa se maalla, ilmassa tai vedessä. Kuten kaikki elävät olennot mekin kuolemme ja kehomme palaa maahan ja henki menee henkimaailmaan.

Katso kurssiani: KEIJUJEN JA LUONNONHENKIEN LUMOTTU MAAILMA 

Kuva. Tsutomu Kimura

20104318.JPG

Avainsanat: voimaeläin, ohjaus, haukka, kyyhkynen,

Vanhemmat kirjoitukset »