Hiljaisuus

Sunnuntai 25.8.2019 - Rita

Hiljaisuus

Kunnioita itseäsi, tunteitasi, omaa prosessiasi, omaa matkaasi ja salli irtipäästäminen, hengitä oikein syvään ja päästä irti kaikesta, joka ei palvele sinua enää.

Vietä aikaa hiljaisuudessa, kuuntele hiljaisuutta ja kuuntele oman sielusi ääntä, ei egon ääntä. Sielusi kannustaa sinua ja ego sanoo, ettei sinun pitäisi ....

Sielu sanoo sinä pystyt tekemään ....

Hengitä siis oikein syvään ja muista tämä: Sinä olet elämäsi suurin tarkoitus.

Maailma pitää huolen itsestään, kun sinä teet oman osasi itsesi kanssa olemalla se, joka sinä olet.

Mitä tarkoittaa sallia, antautua?

Mitä se sinulle tarkoittaa?

Ehkä esimerkki valaisee asiaa paremmin kuin sanat.

"Laita kätesi nyrkkiin niin tiukkaan, ettei käteesi voi luisua yhtään mitään. Mitä tekisit, jos haluan laittaa kämmenellesi 1000 euroa?

Pidätkö kätesi nyrkissä vai avaatko kätesi ottamaan vastaan tarjoamani ...?"

Lao Tzu sanoi: "Se, joka pitää kiinni, häviää."

Hiljaisuudessa voit olla juuri se, joka olet, koska hiljaisuus on jo sinussa ja sinä olet hiljaisuus. 

Avainsanat: hiljaisuus, sielu, sallia, kuuntele, hengitys,

Blogi löytyy myös täältä

Tiistai 26.6.2018 - Rita

Uusi blogini, jossa on erilaisia kirjoituksia elämään liittyen.

Käy tutustumassa.

https://ritanblogi.blogi.net/blog/

Voit seurata blogin myös täältä.

https://blogit.fi/ritanblogi/seuraa 

Avainsanat: blogi, ritanblogi,

Nykyisessä maailmassamme....

Lauantai 16.6.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Nykyisessä maailmassamme on yleisesti tiedossa, että liika ajattelu on loputon, väsyttävä ja toistuva kierre ja meditaatiota, joka aikaisemmin oli henkinen harjoitustapa, on nykyisin suositeltu eräänlainen stressiä helpottava muoto. Tässä muodossa sitä käytetään enimmäkseen mielen hiljentämiseen ja yrityksenä saada ihminen rentoutumaan ja päästämään irti murehtimisesta ja jännityksistä, jotka saavat toimimaan ylikierroksilla. Meditointi vaatii aika paljon harjoittelua ennen kuin mieli hiljenee, mutta siitä voi olla hyötyä keholla.

Monelle se ei kuitenkaan sovi, koska se enemmänkin on mielen kanssa työskentelyä ja tarkoitushan on päästä mielen tuolle puolelle, joka voi olla vaikeaa, jos yrität hallita mieltä... se voi jäädä yritykseksi, koska pakotat jotain tapahtuvaksi. 

Mikä voi olla avuksi on istua hiljaa ja hengittele muutaman kerran oikein syviä henkäyksiä ja asettaa aikomuksesi hiljentyä ja kuunnella omaa itseäsi. Hengitä ja jokainen henkäys rentouttaa sinua enemmän ja enemmän ja salli itsesi olla hiljaisessa ja turvallisessa tilassa, jonka itse luot ja kuuntele hiljaisuutta.....  peräänantamattomuutesi tuo aina tuloksia... salli siis kaiken tapahtua ilman, että pakotat mitään tapahtumaan... vain hengitä ja salli...

Hengittäminen ja salliminen on ehkä niille, jotka kokevat meditaation hankalaksi, parempi vaihtoehto. Sallit kaiken vain virrata lävitsesi kuitenkaan jäämättä kiinni ohikulkeviin ajatuksiin..... et anna niille huomiota ... annat niiden vain virrata .... salli kaiken vain virrata.... 

Avainsanat: stressi, ajattelu, meditointi, mieli, hengitys, salliminen

Kehon kyvyt...

Maanantai 11.6.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Kehosi, jota rajoittaa erossaolemisen aistiminen, omaa kaikki kyvyt elää täydellisessä terveyden tilassa ja heräämisesi vaikuttaa niin, että voit valita ja päättää pysyä fyysiessä muodossa niin kauan kuin haluat. Voit valita palaavasi näkymättömään olomuotoon, puhtaaseen Hengen olemukseen. Jotkut ovat olleet fyysisessä muodossa riittävästi, toiset haluaisivat elää vielä pitkän ja tuottavan, hedelmällisen elämän kokien ihania luomisen mahdollisuuksia, joita ihmisen muodossa oleminen tarjoaa ....

Kun tiedotat, olet tietoinen, kaikki mahdolliset tilaisuudet ja vaihtoehdot ovat saatavillasi vailla rajoituksia, koska voit valita uudelleen ja uudelleen rajattomista mahdollisuuksista käyttäen luojana olemisen taitoja ja mahdollisuuksia.

Sinä olet täydellinen ja rajaton luoja olento ja tarkoitus on, että laitat oman persoonallisen puumerkkisi ( jokainen laittaa) ja luominen jatkuu loputtomasti tuoden nautintoa ja ääretöntä ja tasapainoista olotilaa kaikille. 

Ihmiset tiedostavat, että kaikki ei ole hyvin ja jotain hyvin tärkeää puuttuu heidän elämästään, ei pelkästään kivun ja kärsimyksen vuoksi, joka nousee monista syistä heidän elämässään. Monella ei ole minkäänlaista käsitystä, mistä se johtuu ja he viettävät elämänsä etsien tapoja - fyysisiä, emotionaalisia, psykologisia, intuitiivisia ja älyllisiä tapoja - jotka eivät koskaan tyydytä heitä ja jotka eivät koskaan voi tyydyttä heitä. Muutamat ovat tietoisia tai tulevat tiedostamaan, että on oltava jonkinlainen henkinen tarkoitus elämällä ja viettävät sitten etsien ohjausta ja suuntaa mentoreilta, niiltä, jotka heistä näyttävät henkisesti edityneimmiltä kuin he itse tai kirkon johtajilta ja guruilta.

Kuitenkin jokaisella ihmisellä on suora yhteys Henkeen ja suosikki pyhimyksiin ja enkeleihin. Useimmiten kun ihminen on kykenemätön olemaan yheydessä henkisiin olentoihin, se johtuu hänen omasta uskomuksestaa: " En ole sen arvoinen, että voisin kutsua enkeleitä tai tulla kuulluksi."  Tämä on ego yritystä saada pysymään eron tunteessa ja yksilöllisyyden tunteessa ja yhteys voi saada ihmisen täysin eksyksiin. Ego elää pelossa ja yrittää parhaansa pitääkseen ihmisen tuossa tilassa, koska se häiritsee ihmistä ja saa aikaan jännittyneisyyttä loputtomine ajatusten tulviessa mieleen, mitä pitäisi ja mitä ei pitäisi tehdä....ja siksi ei pysty kuulemaan omaa hiljaista sisäistä ääntään, joka haluaa vain auttaa häntä.

Avainsanat: keho, terveys, valinta

Ihmiskunnan kehitys

Maanantai 4.6.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Ihmiskunnan kehitys havahtumiseen, heräämiseen, tiedostamiseen on nopeutunut ja etenee vauhdilla. Ympäri maailmaa tapahtuu enemmän ja enemmän halua olla rakastava kaikissa tilanteissa, mitä elämässä tapahtuu. Tämä asenne on voimakkain aikomus, jonka voit asettaa itsellesi ja sinua avustaa huomattava ryhmä näkymättömässä maailmassa, jotka tukevat ja rakastavat sinua koko maassaolo matkasi aikana.

Et ole koskaan yksin, olet aina täysin turvassa kun seuraat omaa polkuasi valaistumiseen, oivaltamiseen, polkua, jonka asetit ennen kehoon syntymistä.

Moni maassa tuntee olevansa sitoutunut tähän. 

Ei ole olemassa vahinkoja tai sattumia vaan kaikki tapahtuva liittyy heräämiseen,  jopa kaikkein katasrofaalisimmatkin tilanteet, jotka eivät vaikuta mitenkään järjellisiltä, koska ihmisen käsityskyvyllä ei pysty näkemään koko kuvaa. Luota intuitioosi, sisäiseen tietämiseen ja salli energioiden palvella sinua helpoimmalla tavalla.

Sinä olet täällä - maassa tällä hetkellä - herätäksesi ja luodaksesi Taivaan Maan päälle. Tämä on aina ollut aikomuksesi ja unelmasi, koska halusit fyysisen ympäristön, jossa nauttia ja kokea muodon maailmassa olemisesta ja käyttää aisteja, joita ihmiskeho tarjoaa.  Keholla on monia aisteja, joista aikaa myöden tulet tietoiseksi ja oivaltamaan, että ihmiskeho ei ole läheskään niin rajoittunut, kuin ajattelit sen olevan. Rajoitukset tapahtuivat siksi, koska valitsit eläväsi erossa Lähteestä, joka tietysti on mahdotonta, mutta aikomuksesi kokea tuo epätodellinen tila sai aikaan sen, että olet kokenut äärimmäisen rajallista todellisuutta. Elämää ei alun alkaen suunniteltu niin vaikeaksi, kun suurin osa sen kokee vaan elämästä oli tarkoitus nauttia, inspiroitua ja kokea kauneutta ja helppoutta kaikessa.  Kaikki rajoitukset muodostuivat halustasi kokea yksinäisyyttä, erossaolontunnetta ja itsenäisyyttä.

Sinä vain unohdit tämän valintasi ja unohdit myös nauraa tuolle valinnallesi. Unohdit matkan varrella sen, kuka olet, mikä on alkuperäsi.

..... jatkuu myöhemmin....

Avainsanat: ihmiskeho, aistit, herääminen, tiedostaminen, valaistuminen, ylösnousemus, Taivas, Maa, ero, rajoitukset

Kuuntele itseäsi.

Tiistai 29.5.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Kuuntele.....

Tällä viikolla kuuntele itseäsi. Huomioi, mitä sanot ympärilläsi oleville ja miten puhut itsestäsi. Kuuntele...

Kuuntele sanoja. Käytätkö sanoja: " en voi ", " yritän", " en osaa", " en pysty"

Nämä ovat sanoja, jotka kannattaa eliminoida pois sanavarastosta, ajatuksista ja korvata ne sanoilla " voin", " teen", " osaan", " pystyn" 

Sinä olet mahtava luoja olento ja voit luoda mitä tahansa, joten miksi rajoittaa itseäsi.

Et voi yrittää tehdä jotakin. Sinä joko teet tai et tee.

Avainsanat: sanat, ajatukset, voin, pystyn, osaan

Rakkaus

Lauantai 17.3.2018 - Rita Forsberg-Kimura

"Mitä on rakkaus?" on kysymys, jossa on syvyyttä, tarkoitusta ja arvoa ihan samalla tavalla kuin kysymyksessä: "Mitä on Luoja?" tai " Mikä on elämän tarkoitus?"

Itse asiassa nämä kolme kysymystä saavat sinut tutkimaan yli sen käsityksen sinusta itsestäsi kauas tuntemattomaan tilaan, jossa syvällistä tietoa on saatavilla. Ne johdattavat sinua matkalle tutkimaan Kaikkea Mitä On -ydinolemusta. Kysymyksesi, kuinka kaikki ymmärretään ja tunnistetaan maassa, muodostuu luomiseksi ja manifestoinniksi, miksi toimimme ja reakoimme tietyllä tavalla ja mitä olemassa olo oikeastaan on. Jotkut sielut eivät edes riskeeraa mitään kysymään sellaisia kysymyksiä, kun taas toisille ei ole olemassa maallista elämää ilman näiden kysymysten läsnäoloa ja tutkimista.

Sitä, mitä me kaikki etsimme, ei voi selittää ja kuitenkin saatamme saada syvän tuttuuden tunteen ja yhteyden, kun olemme tietoisia sydämessämme. Jokainen sielu etsii muodossa tai toisessa Luojaa, vaikka he merkitsisivät sen Allah, Jumala, Henki, Lähde, Olemassaolo, Luonto, Täyttymys tai jotain muuta.

Voimme kaikki resonoida julistuksen kanssa: " Jumala on Rakkaus ja rakkaus on Jumala." Näiden sanojen merkitys saattaa olla sinulle ymmärrettävää ja se istuu kauniisti sinun olemukseesi, eheyttää ja täydentää ja lahjoittaa sinulle vapauden olla omassa totuudessasi ja todellisuudessasi. Viettämällä hetkiä hiljaisuudessa, enkä tarkoita välttämättä meditointia, vaan hiljaa istumista ja hengittämällä rauhallisesti ja tiedostaen, sallit itsesi koskettaa rakkauden totuutta ja sitä Luojaa, joka sinä olet. 

Kirjoitus jatkuu myöhemmin: Rakkauden määritelmiä.

Rakkaudella on monta selitystä: jokainen sielu määrittelee rakkauden sellaisen näkökulman kautta, jonka heidän silmänsä valitsevat näkevän.....Rakkaudella on lukemattomia yhteyksien tasoja...Rakkautta on......

Avainsanat: rakkaus, luoja, sielu, olemassaolo, lähde, henki

Kuinka pitää yllä korkeaa värähtely?

Keskiviikko 7.2.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Kuinka pitää yllä korkeampaa värähtelyä nykyisessä kaaomaisessa maailmassa? Puhutaan paljon korkeiden värähtelyiden ylläpitämisestä ns. henkisissä piireissä ja opetuksissa, mutta mitä se oikeastaan tarkoittaa? 

Värähtely ei ole jotakin, jota voi mitata ja jokaisella on erilainen värähtelynsä. Värähtelymme on kuin oma nimikirjoituksemme.

Korkea värähde on ajatus, kevyt ja valoisa ajatus. Ystävällisyys on kevyt ja valoisa ajatusmuoto, joka kulkea kirkkaana läpi koko universumin valon nopeuttakin nopeammin. Kiitollisuus ja ilo ovat korkeaa värähtelyä.

Matalaa, karkeaa värähdettä oleva ajatusmuoto, kuten viha, kateus, suuttumus. Käytämme negatiivisia värähteitä pitääksemme itsemme maadoittuneina tällä planeetalla. Vuosia sitten, jos olit valaistunut yksilö, sinä toden näköisesti poistuit planeetalta. Siksi ns, Ylösnousseet Mestarit eivät enää halunneet olla täällä ja oli helpompi poistua, kuin elää näissä raskaissa maan energioissa. Näin oli ennen, mutta nyt asiat ovat muuttuneet.

Meillä on DNA:ssa ja mielessämme muistoja, jotka tulevat sukulinjaltamme, esi-isien uskomuksia, massatietoisuuden uskomuksia ja yksi uskomus on juuri tuo: Kun saavutat tietyn tasonkorkeita värähteitä, on olemassa mahdollisuus, että et ole enää täällä. Siksi meillä on perhe ja ystävät voisi sanoa matalampaa värähdettä pitämässä meitä enemmän ja enemmän maassa, pitämässä meitä täällä. Joka kerta, kun yrität olla iloisempi ja myöteisempi taustalla on ajatus tietyn värähelytason saavuttamisesta ja pelosta, etten ole enää olemassa täällä.

On siis olemassa pelko valaistumisesta - oivaltamisesta. 

Muutos on tapahtunut maassa viime aikoina ja on aika oivaltaa, että vaikka saavutamme jonkin tason tietoisuudesta, voimme silti olla täällä maassa ja kehossa.  Juuri nyt on paljon ihmsiä, jotka ovat kriisissä, planeetta on kriisissä. Voimme pysytelleä myönteisinä ja auttaa ihmisiä ja planeetta.

Olemassa olollamme on merkitystä. Yksinkertaisesti tuntemalla elämän energia, tuntemalla tuulen henkäys, ilma, kasvoilla, iholla.. vain tuntea olevansa olemassa ja tietoisena siitä, että keho on uskomaton. Keho jatkaa eloaan. Jos sairastumme, keho jatkaa eteenpäin.

Vietä hetki ja oikeasti kuuntele lintuja ja tunne puut ympärilläsi ja näe taivas ylläsi ja saat aikaa se, että kaikelle on merkitystä, koska sinä kiinnität huomiosi niihin. Yhdistä itsesi uudelleen joka aamu.

Maailma ympärillämme heittää meille negatiivisuutta, mutta samalla myös positiivisuutta, koska ilman toista ei ole toista. Planeetalla tapahtuu muutosta. Joka päivä tapahtuu asioita ja keskitymme negatiiviseen, mutta positiivisuus on myös täällä. Aina.... aina täällä. On ihmeellistä kuinka voimme seurata asioiden muuttuvan ja oman värähtelymme muutoksen. 

Voimme olla kehollisia Mestareita tässä elämässä.

www.thetahealing-rita.fi  sivuillani lisää uskomuksista alitajunnassa ja niiden vaikutuksesta elämäämme.

Avainsanat: värähtely, valaistuminen, alitajunta, uskomukset, oivaltaminen, DNA, kehollinenmestaruus

Kuun pimennys 31.1.2018

Keskiviikko 31.1.2018 - Rita

Keskiviikkona 31.1. -18 saamme erityisen käsittelyn, kun kuun pimennys - mania leviää  "henkisissä" yhteisöissä. Harvinainen " Blue Moon" = Sininen Kuu on toinen täyden kuun  tapahtumista saman kalenteri kuukauden aikana. Vaikka sitä kutsutaan Siniseksi Kuuksi, kuu itseasiassa muuttuu punaiseksi kuun pimennyksen aikana 31.1. Ennen vanhaan tätä pidettiin pelottavana tapahtumana, kun kuu muuttui punaiseksi ja sen ennustettiin tuovan paljon huonoja juttuja. Oltiin niin taikauskoisia ja tietämättömiä asioista ja kaikkea tavallisuudesta poikkeavaa piti pelätä.

Tammikuun kuun pimennys liittyy suureen Amerikassa elokuussa 2017 tapahtuneeseen auringon pimennykseen. Olemme keskellä voimakkaissa kuun pimennysten sarjassa, jotka jatkuvat Leijonan ja Vesimiehen akselilla vuoteen 2019. Leijona hallitsee astrologiassa 5. huonetta, joka on luovan ilmaisun ja sydämen intohimon huone. Saatat tuntea näiden tunteiden lisääntyvän sydämen alueella, eheyttäen sydäntä ja laajentaen sydäntä. ( ei fyysistä sydäntä laajentaen vaan sydämen tunteiden laajenemista)

Leijona edustaa voimaa ja vahvuutta. Viime vuoden elokuun pimennys merkitsi miesvaltaisuuden romahtamista, kun taas tämän kuun Leijonan Kuun Pimennys korostaa muutosta yhteikunnassa tapahtuvaa muutosta naisten oikeuksissa ja vallassa. Näemme lisää Metoo ja Timesup - liikkeiden liikehdintää ja Naisten oikeuksien puolesta marsseja. Myös erilaiset hyväksikäyttö tapahtumat liittyvät näihin paljastuksiin ja vallan käytön ja alistamisen energioihin. 

Siitä asti, kun "11 Mestaruuden" vuosi alkoi, energia on virranut helpommin, lisätuen ja tahdistamisen, samanaikaisuuden, ilmestyessä äärettömillä tavoilla. Salli sydämen avautua laajenemaan ja täyttymään enemmän ilolla ja rakkaudella, hyväksynnällä. Aika Matriisin romahtaessa, voimme päästä korkeammille rakastavan ystävällisyyden, runsauden ja tuen tasoille.

Alkuperäisen Ylösnousemus Suunnitelman oli tarkoitus muuntaa koko planeetta tämän massiivisen kosmisen aallon kautta uudelle ulottuvuuden tasolle. Moni New Age kirjailija kirjoitti ja kanavoija puhui tämän kosmisen "pläjäyksen" muuttavan maan 3 päivän pimeyteen vuonna 2012. On ilmiselvää, että kosminen suunnitelma on muuttunut huomattavasti vuonna 1987 tapahtuneen mittuksen aikana ja jälkeen. Se vastaa kristallisen valon osamäärään - sen mukaan mitä Gaia säteilee ja huokuu. 

Sen sijaan kosmisen photoni vyön räjähdys antaa meille asteittain tähti askelmia korkeampaan valon tietoisuuteen yhdistymiselle.  Näiden tulevien tapahtumien saapuminen sitten 11:11:11 jälkeen ovat vain lisääntymässä valtavasti ja saavat aikaan massivista heräämistä sielujen joukossa mitä koskaan on ennen tapahtunut. Klobaali perhe on suuntamassa kohti kynnystä korkeamman tietoisuuden ovella. 

Seuraavat kosmiset aallot saapuvat tähtiporttien läpi:

Leijonan Kuun Pimennys  - tammikuun 31.pvä

Vesimiehen Auringon Pimennys - helmikuun 15. pvä

Oinaan Päiväntasaus - maaliskuun 20. pvä.

Nauti näistä kosmisista aalloista - hengitä niitä sisään - tiedosta muutos tietoisuudessa ja kuinka nämä tapahtumat tukevat meitä.

Kuva :Tomi Kimura

IMG_0104.JPG

Avainsanat: kuunpimennys, auringonpimennys, päiväntasaus,

Puun henki jatkaa....

Maanantai 22.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Me puut emme tule kotiisi ja ota lapsiasi mukaamme? Vai tulemmeko? Pyydämme teiltä samaa. Älkää tulko yhteisöömme ja ottako meitä polttopuiksi. Ole olemassa runsaasti vapaata energiaa, joka vain odottaa siihen astumista. Sinä et tarvitse kehoamme sytyttääksesi tulta ja me emme todellakaan tarvitse sinun kehoasi antamaan meille lämpöä. Me tuotamme omamme. Itseasiassa maa tuottaa kaiken mitä tarvitsemme, jotta voimme kasvaa ja elää mukavasti, paitsi hiilidioksiidi on ainoa, jota tarvitsemme sinun hengityksestäsi. 

Olemme yhteydessä oman kehomme sisäiseen älykkyyteen. Tämä sama pätee myös sinuun. Sinun kehossasi on kaikki, mitä tarvitaan pitämään yllä lämpöä talvisin ja viileyttä kesäisin. Kehosi on älykäs.  Mutta kadotit tämän sisäisen mekanismin sääntelyn kun asetuit asumaan kaupungissa sen sijaan, että asuisit maaseudulla lähellä luontoa. Kadotit yhteyden Luontoon, joka on myös yhteys sinuun itseesi.  Kehosi oli tarkoitettu säätelemään itse itseään ja pitämään yllä lämpöä talvella ja viileyttä kesällä, jotta voisit asua ja oleskella ulkona vaikka koko vuoden ( Suomessa tuo on kyllä ehkä mahdotonta talvella)

  Tiesitkö tämän? 

Se, että tiedät kuka olet, on oleellista omalle kehityksellesi ja tietoisuutesi kohottamiselle. Kun tiedostat sen kuka olet, sinussa kehittyy olemus, jota ei pysty kukaan kontrolloimaan. Ei ole tarpeen kontrolloida edes itseään. Sinä seisot omassa Minä Olen Läsnäolossasi, eikä kukaan edes yritä kontrolloida sinua enää.

Kaikki luonnonvoimat kehoittavat sinua yhdistymään heidän kanssaan ja tulemaan kykeneväksi häivyttämään kaiken sen, mikä ei ole Valoa.

 

Avainsanat: puukansa, puunhenki, luonto, luominen, luomus, ihminen

Mitä yksittäinen ihminen voi tehdä ympäristönsä hyväksi?

Tiistai 16.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Mitä yksittäinen ihminen voi saada aikaan ympäristössään?

Voit lopettaa kukkien päälle astumisen, kun kuljet luonnossa, lopettaa kukkien poimimisen tuodaksesi ne kotiin pöydälle. Ajattele kukkia, jotka voivat ilahduttaa sinun jälkeesi tulevaa ihmistä, kun jätät ne poimimatta ja ihailet niitä vain luonnossa. Voit vaalia maiseman kauneutta sen sijaan, että tuhoaisit sitä. Voit suojella metsien asukkaiden koteja seisomalla ja vastustamalla metsien silmitöntä kaatamista. Sinä voit vastustaa sitä ihan samoin kuin taistelisit omien lastesi kodista, jos joku olisi tulossa tuhoamaan kotisi. 

Me olemme sinun perhettäsi myös, me Puiden Henget, etkö muista sitä? Muistutamme, että kaikki elämä on osa Luojan suurta perhettä ja me olemme Sielumme kautta yhteydessä toinen toisiimme monilla tavoilla, joita et edes pysty kuvittelemaan vielä. Olemme yhteydessä Luojan suuren elämänenergian avulla. Kyllä, olemme vain pukeutuneita erilaisiin vaatteisiin, jotta voimme täydentää elämän kiertokulkua tarvittavalla tavalla. Meillä jokaisella on oma osamme tässä.

Me jokainen annamme ja otamme toinen toisiltamme, jotta jokaisella on kaikki mitä tarvitaan. Mutta emme ota toistemme henkeä! Me vain vaihdamme elämän lahjoja keskenämme ja synnymme oppiaksemme hyväksymään ja kunnioittamaan toinen toisiamme. Tämä on elämän kiertokulkua ja sinä olet osa sitä, et ole erossa siitä.

Liity seuraamme nyt ennen kun on liian myöhäistä. Yhdessä olemme vahvempia ja yhteytemme on barrikaadi, jota ei pystytä murtamaan. Me olemme Valoa ja yhdessä pystymme lostamaan pimeyteen ja häivyttämään tietämättömyyttä. Mutta sen on tapahduttava yhdessä ja emmekä anna kenenkään tai minkään jakaa päättäväisyyttämme. 

Sinä haluat pitää perheesi yhdessä? Et anna kenekään siirtää lapsiasi kodista, vai kuinka? No mekin olemme perhettä, joten älä anna kenenkään kohdella meidän perhettämme huonosti ja siirtää kotiamme - joka on koko Maapallo. Ketään ei tuli siirtää kodistaan ilman mitään syytä. Olipa kotimme valtameressä, metsässä ... ihan missä tahansa kotimme on.

Koti on aina koti jokaiselle ja siksi tärkeä.

Avainsanat: luonto, ympäristö, puut, henget, koti, valtameri

Loista valoasi

Sunnuntai 14.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

" Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun pimeys on yrittänyt saada sinut? Kaikki nuo kerrat elämässäsi, kun sinua kiusattiin ja käytettiin hyväksi, olivat myös hyökkäyksiä. Mutta jokaisen kerran jälkeen sinä kokosit itsesi ja tuli takaisin ja joka kerta tulit takaisin voimakkaampana.

Jokainen kokemus opetti sinua näkemään asioita myötätuntoisemmin, anteeksiantavaisemmin ja oivalsit aina jokaisesta kokemuksesta jotain.

Kirkasta valoa ei voi koskaan piilottaa. Sinä tulit tänne loistamaan valoasi ja jakamaan maailmaan ymmärrystä ja hyväksyntää ja rakkautta.

Mitä jos kaikki kirkkaat valot päättäisivät lopettaa loistonsa?  Mitä jos kaikki päättäisivät kutistaan oman valonsa ja piiloutuisivat pelosta? 

Millainen maailma tämä olisikaan?

Pyydän ja rohkaisen sinua loistamaan Iloa ja Myötätuntoa ja Hyväksyntää ja Inspiraatioita jokaiselle, jonka kohtaat. 

Avainsanat: hyväksyntä, myötätunto, inspiraatio, kirkkaus, pimeys, valo

Puun henki

Torstai 11.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Me, Puun Henget, puhumme sinulle. Me annamme sinulle happea hengitettäväksi ja sinä annat meille hiilidioksidia, jota me tarvitsemme hengittääksemme - tämä on täydellisen elävän energian kiertoa - me olemme sinun sisäänhengityksesi ja sinä hengittäessäsi ulos annat meille sisäänhengityksen. Tämä on sykli, josta me kaikki olemme riippuvaisia. Me kaikki tarvitsemme toisiamme elääksemme ja sinä olet vasta nyt löytämässä tuon riippuvuussuhteen. Kaikki lajit ovat osa tätä suurta elämän sykliä ja kaikkia tarvitaan pitämään yllä tätä toimintaa. 

Tämä on suuri elämän rytmi, jota me ylläpidämme yhdessä. Jokainen yksittäinen laji, jokainen yksittäinen kasvi, jokainen kivi kuuluu tähän Luomisen suunnitelmaan ja ilman toisiamme, elämä tulee lopulta romahtamaan, samoin kun tapahtuu sotien ja tuhoamisen vuoksi, jotka vaikuttavat pyhään asuinpaikkaamme, maahan.

Ihmisen on herättävä ja oivallettava kaiken Luonnon olevan osa Luomusta ja koko Luonto tarkoittaa myös ihmistä. Ei ole eroa meidän ja ihmisen välillä. Tämä tulee enemmän ja enemmän ilmeiseksi, kun hallituksenne tuhoavat luontoa, ilmaa....kotia, jossa sinä asut. Sinä voit vihdoinkin olla yhteydessä meihin ja oivaltaa miten tärkeä on Maan hyvinvointi, joka vaikuttaa sinun omaan hyvinvointiisi.

Me Puun Henget, Puukansa, laulamme ja tanssimme tulevista ajoista, jolloin koko Maan pinnalla asuvat voivat olla vapaita tyranniasta, ilman pelkoa tuhosta, polttamisesta ja silmittämistä hakkuista.

Avainsanat: puukansa, puunhenki, luonto, luominen, luomus, ihminen

Vuonna 2018 ....11 mestariluku vuosi..

Lauantai 6.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

2018 = 2+0+1+8 = 11 on mestariluku.

Tänä vuonna on helpompaa omaksua oma mestaruutesi huolimatta monista raskaista tapahtumista. Tämä vuosi on manifestoinnin vuosi. 

Vuosi 2018 on suurten mahdollisuuksien vuosi.  On loistavia tilaisuuksia nostaa koko planeetan ja sen asukkaiden taajuutta. Uusi energia on tulossa tänä vuonna, sellainen joka siirtää sinut uudelle olemisen tasolle..... vuosi on Super ihmisen alku - Super Kuut -  Super ihminen. Tätä olet odottanut, toivonut ja tavoitellut olemaan elämässäsi.

SINÄ muutut, maailma muuttuu, jopa politikot ja yritykset muuttuvat tavoilla, joista et ole osannut edes unelmoida.

Albert Einsteinen sanoi aikoinaa, että ongelmia ei voi ratkaista samalla tietoisuuden  tasolla, jolla ne on luotu.

Sina ja kaikki muut saavuttavat korkeamman tietoisuuden tason, jolla on mahdollista ratkaista maailman ongelmia. Sinä tulet näkemään asiat hyvin erillä tavalla ja ratkaisut ovat kristallin kirkkaita.

Kuinka siirryt uudelle tietoisuuden tasolle helpolla ja nopeimmalla ja tehokkaimmalla ja loistokkaimmalla tavalla?

SYDÄN!

Pysy sydämessäsi siitäkin huolimatta mitä sinulle ja ympärilläsi tapahtuu. Se ei aina ole helppoa tehdä. Sinulla on haasteita. Kaaos ja pimeys ei vielä ole ohi, kuitenkin sydämesi voi auttaa sinua niiden läpi. Se on ainoa tapa. Älä tuomitse ja arvostele sitä mitä tapahtuu vaan pysy myötätuntoisena... jokainen on aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan käydäkseen läpi tarvitsemanas kokemuksen.

Voit seurata seuraavia ohjeita:

1.Ole tietoinen maailmasta ympärilläsi. Pään piilottaminen pensaaseen ei auta. Tiedosta mitä tapahtuu maassasi, maailmassa, politiikassa, koulutuksessa,taloudessa, lääketieteessä, säässä, ympäristössä ja kaikilla elämän aspekteilla.

2. Tarkkaile kaikkea menemättä mukaan niihin, ilman kiintymystä niihin, ilman tuomitsemista tai emotionaalista asennetta niihin.

3. Sinä näet muutosten tapahtuvan. Sinä näet ahneuden ja korruption kääntyvän ystävällisyydeksi ja kaiken elämän kunnioitukseksi. Sinä näet vihan ja ristiriitojen  kääntyvän rauhaksi ja harmoniaksi.

4. Kaikki ilmaantuu kuin Ihmeinä ja ne ovat niitä, ja ne eivät ole niitä, koska tämä on aivan luonnollinen Uuden Energian ja tietoisuuden tila.

5. Kun tarkastelet vanhoja tapoja, ahneutta, korruptiota, väkivaltaa ja tragedioita, PYSY NEUTRAALINA ... ja PYSY SYDÄMESSÄSI.

6. Voit käyttää Violetti Liekkiä JOKA PÄIVÄ itseesi ja maailmaan. Kun tapahtuu jotakin, suuntaa Violetti Liekki tuolle alueelle ja se muuntaa kaikki matalat energiat. Muuntaa negatiivisuuden VAALEAN PUNAISEKSI ...... tänä vuonna käytä Pinkkiä Valoa - aina.

7. Kirjoita KAIKKI mitä haluat saavuttaa tänä vuonna, myös millaiseksi haluat tulla / olla. Unelmoi suuria! Lue lista kerran viikossa ääneen itsellesi, koko tämän vuoden ajan! 

8. Pidä hyvää huolta itsestäsi. Syö hyvin ja nuku hyvin ja vietä aikaa luonnossa.... naura paljon ja ole iloinen! Ole ilo!

9. Tiedä, että Minä Olen / I Am on koko ajan kanssasi.

Avainsanat: 11, mestaruus, tietoisuus, manifestointi

Sateenkaari - lapset

Keskiviikko 3.1.2018 - Rita

Sateenkaari-lapset ovat kolmas erityisten lasten sukupolvi, joka on tukemassa ihmiskuntaa kehityksessään. Eroten Indigo - ja Kristalli-lapsista, Sateenkaari - lapsilla on muutamia erityis ominaisuuksia. He ovat yleensä syntyneet vuonna 2000 ja sen jälkeen. Joissakin tapauksissa saattaa olla joitakin ennen vuotta 2000 saapuneita.

Kuten nimikin viittaa, Sateenkaari - lapset ovat tulleet maahan mukanaan muutama lisä värisäde mukanaan. He ovat hyvin aistillisia ja korkeammalla tietoisuuden tasolla. En puhu ulottuvuuksista vaan lisäaistien mukanaan tuomista lapsista.

Nämä lapset tuovat mukanaan ja omaavat ilon ja tasapainon ja harmonian aistin. Nämä lapset ovat syntyneet hymy kasvoillaan, joka kertoo suuresta sydämestä ja kyvystä antaa anteeksi.

Sateenkaari - lapset yleensä toipuvat nopeasti negatiivisista kokemuksista. Tämä on myös tärkeä avain emptionaaliseen mestaruuteen. Sateenkaari-lapset ovat psyykkisiä ja pystyvät lukemaan ja tuntemaan toisten ihmisten tunteita. Tämä taito paljastuu, kun he ikääntyvät.

Heillä on vahva tahto ja voimakas persoonallisuus. Kyvyt eivät lopu tähän, vaan he ovat synnynnäisiä parantajia ja kyvykkäitä manifestoimaan välittömästi haluamaansa.

Kuten olettaa saattaa, heillä on voimakas yhteys väreihin. Itseasiassa he resonoivat ympärillään oleviin väreihin. Heitä vetävät puoleensa värit, värikkäät vaatteet ja värikäs ympäristö. He ovat hyvin energisiä lapsia. Innostuneisuus ja sielun intohimo ilmenee luovuutena. Sateenkaari - lapsia pidetään Uuden Maailman rakentajina.

Doreen Virtuen mukaan Sateenkaari - lasten ominaisuuksia:

+Hyvin vähän syntyneitä tällä hetkellä vielä

+Vanhemmat yleensä ovat Kristalli- lapsia

+ Eivät ole ennen inkarnoituneet maahan

+ Ei karmaa

+ Eivät valitse tasapainottomia vanhempia

+ He ovat palvelemassa

+ Saattavat omata suuret silmät, kuten Kristalli -lapsilla, mutta Sateenkaari - lapset ovat täydellisen luottavaisia.

+Eivät pelkää ketään

Tuovat eheyttävää sateenkaari energiaa, jota tuodaan Reikin, QiGongin ja Pranic Healingin avulla.

Sateenkaari - lapset saatetaan väärin luokitella itsepäisiksi, koska he ovat voimakas tahtoisia ja omaavat hyvän itsevarmuuden ja vanhemmilta vaaditaan lasten positiivisten taitojen ja luonteen tunnnistamista ja välttämään negatiivista asenneta heitä kohtaan.

Nämä lapset ovat immuuneja roskaruoan suhteen. Useimmat heistä pystyvät käsittelemään geenimuunneltuja ruokia ja sellaisia ruokia, jotka voivat aihettaa myrkytys tilan kehossa. He pystyvät siis käsittelemään tämän tyyppiset ruoat helposti. Lasten veri on tyyppiä, joka pystyy puhdistamaan myrkyt ja ei - toivotut bakteerit ruoasta ja ilmasta. Heillä on kyky puhdistaa fyysiset myrkyt ja myöhemmin myös henkiset ja eteeriset myrkyt kehostaan.

Sateenkaari -lapset tulevat ilman karmaa ja osaavat nauttia elämästä vailla menneisyyden siteitä. He eivät siis jatka omaa tai edellisten sukupolvien jälleensyntymä sykliä.

Sateenkaari - lasten tarkoitus on saada päätökseen ne rakenteet, joita Indigot ja Kristalli - lapset ovat aloittaneet. Jokaisella näillä lapsilla; Indigo, Kristalli ja Sateenkaari, on erityinen tehtävä. Indigot rikkoivat perinteisten ajatusmuotojen mallit. Sitten Kristalli - lapset rakentavat uuden perustan rikotuille malleille. Lopuksi, Sateenkaari - lapset ovat täällä rakentamassa loppuun sen, minkä Indigot ja Kristalli - lapset aloittivat.

On vähän kirjoitettu Sateenkaari - lapsista, mutta on tärkeää tiedostaa heidän osansa maailmassamme.  Vanhempien ja opettajien tulisi tiedostaa, että nämä lapset, kuten kaikki lapset, ovat erityisiä ja arvostaa heidän ominaisuuksiaan ja kykyjään.

Sateenkaari - lapset alkaa ilmaantua maahan enemmän ja enemmän, vaikka heitä on jo ollut täällä jossakin määrin.

Doreen sanoo, että nämä lapset ovat tasapainossa maskuliinisen ja feminiinisen energiansa kanssa. Heissä ei ole aggressiivisuutta, he ovat intuitiivisia ja psyykkisiä ilman yrittämistä, ovat tainaomaisia ja osaavat taivuttaa aikaa ja pystyvät toimimaan ilman nukkumista ja syömistä.  Kristalli-lasten herkkyys tekee heidät haavoittuvaisiksi allergioille, mutta Sateenkaari - lapset ovat ylittäneet tämän vaiheen. Koska Sateenkaari - lapsilla ei ole karmaa, heillä ei ole tarvetta valita kaoottista lapsuutta kasvaakseen henkisesti.  He toimivat pelkästä ilosta ja ilman tarvetta reakoida impulsiivisesti ympärillä oleviin tapahtumiin.

( Suurin osa vanhemmista ihmistä oikeasti on niitä, jotka reakoivat tilanteisiin ympärillään ja ottavat kaiken sen itseensä ajatellen että ne ovat hänen)

Jo vauvana näiden lasten energian tunnistaa, koska heidän energiansa on vanhemmille antavaa ei tarvitsevaa. Nämä lapset heijastavat kaikissa toiminnoissaan rakkautta. Millaisia rakastavia ajatuksia, tunteita ja toimia heille lähettää sen saa moninkertaisena takaisin.

Sydämen valo, maskuliininen ja feminiininen energia sekoittuu keskenään Sateenkaaren väreiksi ja Sateenkaari- lapset alkavat säteillä valoaan massatietoisuuteen. Tähti lapsia on tullut maahan jo 1970 luvulla ja nämä uudet lapset näyttävät miten me muuttumme, millaisia meistä tulee, millaisia jo olemme, kun muistamme sen ja palaamme tasapainoon.

Indigot näyttivät kuinka rikkinäisiä ja joustamattomia ja tuhoisia meistä on tullut. Kristalli -lapset näyttivät kuinka sulkeutuneita ja tunteettomia meistä on tullut. Sateenkaari - lapset ovat täällä näyttämässä, kuinka avaat sydämesi ja todella sallit itsesi tuntea Suuren Sydämen ja sen sykkeen. Jokaisella sykkeellä sydämesi avautuu enemmän ja enemmän.

Sateenkaari -lapsia tulee maahan enenevässä määrin läpi vuosien 2010 - 2030. Tervetuloa maan enkelit, jotka tuovat sateenkaaren värisen huovan avuksemme maahan.

Avainsanat: indigot. kristallilapset, sateenkaarilapset

Mitä elämässä tapahtuu ...?

Maanantai 1.1.2018 - Rita Forsberg-Kimura

Kaikki, mitä elämässäsi tapahtuukaan on tapahtuva sinun parhaaksesi. Muutokset auttavat päästämään irti kaikesta siitä, mikä ei enää palvele sinua. 

Nauti siitä kaikesta, mitä tapahtuu. Kyse ei ole sinusta. Niin moni on valinnut kokevansa henkilökohtaisella tasolla sen, mitä maailmassa tapahtuu ja ottanut kaiken tuon omakseen. - Päästä irti ja älä hyppää kaikkeen siihen. - Älä ota mitään henkilökohtaisesti. 

Sillä ei ole oikeastaan mitään merkitystä. Siellä vain pimeä aspekti kyselee onko jo turvallista tulla kotiin? 

Rakkaus Lemurian aikana oli kaunista, läsnäolevaa ihmisen pyhyyttä, selkeyttä, turvallisuutta, vapautta , onnellisuutta, kiitollisuutta, iloa, ymmärrystaä ja empatiaa. Atlantiksen keskivaiheilla rakkaus alkoi vaimentua ja tilalle tuli vallan halu, alistamisen tarve... Rakkausen aikakausi loppui ja alkoi järjen - mielenaikakausi. Erotimme itse itsemme Hengestä, eri tähtijärjestelmistä....

Aloimme ajatella, että olimme tehneet jotakin väärin, on kärsittävä ja palvottava ankaraa, tuomitsevaa Jumalaa. Unohdimme oman henkisen olemuksemme, Hengen ja koimme, että ydin, oma sisimpämme on jotenkin väärin.... ja näin jatkuu vielä tänäkin päivänä monen kohdalla.....

Et ole koskaan tehnyt mitään väärää... on vain kokemuksia....

Avainsanat: henki, kärsimys, palvonta, lemuria, atlantis, oikea, väärä

Tuhansien järvien maa - Veden merkitys meille suomalaisille

Torstai 28.12.2017 - Rita / Kuva Tomi Kimura

Meillä Suomessa on kaunista luontoa, kauniita järviä ja kaikki on veden ansiota. Tuo rehevä runsaus, vihreys - puut, kasvit, ruoho - tämä ei olisi mahdollista ilman vettä. Luonnossa on paljon henkiä - pieniä jumalia ja jumalattaria - jotka työskentelevät puolestamme, pitävät huolta luonnostamme ja meistä.

KaikIMG_3084.JPGki tämä luo ihanaa energiaa, joka suojelee meitä, kaikkia ihmisiä ja eläimiä. Me ihmiset emme kuitenkaan aina ymmärrä arvostaa ja oivaltaa sitä, kuinka nuo luonnon henget suojelevat meitä. Luonnonvoimien vaikutus tuo rauhaa ja lempeyttä, joka mahdollistaa sen, että voimme olla ystävällisiä toisille ihmisille.

Olemme vettä. Vesi meissä värähtelee ja sillä on vaikutusta luonteenlaatuumme. Kuinka rauhoittavaa onkaan istua veden äärellä, kuinka puhdas luonto ja puhdas vesi vaikuttaa meihin ja tyynnyttää kaoottisen mielen. Muistatko?

Pidämme puhdasta vettä ja luotoa niin itsestään selvyytenä, että emme osaa arvostaa niitä. Kuuletko kuinka sateisena päivänä vesipisarat laulavat omaa tarinaansa pitkästä matkastaan maahan, koska maa on kutsunut ne tänne juuri oikeaan aikaan ja sopivassa määrin. Älä siis valita sadesäästä vaan kiitä ja iloitse siitä. Huomaa kuinka kaunista vesi on.

Paikat, joissa ei ole vettä, muuttuvat kuivaksi autiomaaksi. Ihmiset noilla alueilla ovat hyvin aggressiivisia, eivätkä edes tule ajatelleeksi, että se johtuu veden puutteesta. Ilman vettä ei ole elämää ja se saa ihmisen vihaiseksi. Alitajuisesti kuivuudesta kärsivien seutujen ihmiset oivaltavat, ettei heillä ole veden tuomaa suojaa ja siitä seuraa kamppailua, taistelua toisia vastaan ja suurimmaksi osaksi ihminen taistelee itseään vastaan, taistelee energiasta. Kuitenkin silloinkin ihmisen voisi arvostaa monia pieniä asioita elämässään ja iloita olemassaolostaan. " Kiitos, että olen olemassa. Kiitos, että käteni ja jalkani toimivat. Kiitos....." Kun he alkavat arvostaa ja kiittää pienistä asioista, joita heillä jo on,oivaltavat, että on jo niin paljon hyvää elämässä, vesikin alkaa palata noille kuiville alueilille.

Kamppaili loppuu ja elämä muuttuu harmonisemmaksi ja se on veden opetus.

http://www.emotopeaceproject.net

Avainsanat: vesi, viesti, järvi, vedenhenki, vedenviesti

Suojelusaenkeli ja Maa-enkeli

Sunnuntai 24.12.2017 - Rita

Enkeleiden tarkoituksena ei ole vastata kysymyksiimme, tasoittaa polkuamme, tehdä asioita puolestamme. Se romuttaisi koko matkamme tarkoituksen täällä maassa. Samalla antaisimme oman suvereenin itsestä määräämisoikeutemme toisen ulkopuolisen valtaan. Enkelit tukevat, rakastavat vaatimatta mitään takaisin, ovat myötätuntoisia ja hyväksyvät kaikki tekomme, mutta eivät tee asioita puolestamme.

Ihmisen enkeliavustajat ovat pitämässä yllä tietoisuuden tasapainoa. Sitä kutsutaan kultaiseksi punokseksi, erotukseksi hopea punoksesta, jonka tehtävänä on yhdistää sinut moniuloitteisuuteesi, muilla tasoilla oleviin itsesi osiin, Minä olen olemukseen, sieluun.

Kultainen punos on jotain, jolla ihmisen enkeliavustajat auttavat pitämään yllä maassa olevan ihmisen yhteyttä enkelitasoihin, niin ettei hän täysin eksy tähän maan tiheään, viettelevään energiaa. Tämä yhteys, olla rakastavan enkelin läsnäolon ympäröimänä, antaa ihmiselle mahdollisuuden tuntea, ettei hän ole koskaan yksin ja tuntea olevansa rakastettu ja hyväksytty. Ilman tätä enkelimäistä läsnäolon tunnetta ihminen kokisi musertavaa vaikeutta, pimeyttä ja masentuneisuutta. Hän kokisi menettäneensä kosketuksen kaikkeen ja kaikkiin - kosketuksen korkeimpiin enkelitasoihin.

Tunsit heidän läsnäolonsa suurimman pimeytesi hetkellä, kun tunsit olevasi torjuttu, rakastamasi ihmisen hylkäämä, pettämä, vanhempiesi annettua vaikutelman, että olit epäonnistunut tai kun itse hylkäsit itsesi. Näinä hetkinä avauduit ja sinun oli helpompi oivaltaa ja aistia enkelin läsnäolo.

Melkein jokaisella ihmisellä on oma suojelusenkeli ja joillakin voi olla niitä monta, mutta ei enempää kuin neljä.

Enkeliauttajien tehtävänä on rakastaa, lohduttaa, tukea ja tuntea myötätuntoa ja hyväksyntää ihmistä kohtaan. He eivät tuomitse sinua vaan tuntevat pyyteetöntä rakkautta sinua kohtaan. Enkelit eivät tee asioita puolestasi, koska olet itse matkaan lähtiessä sanonut heille: " Tukekaa, lohduttakaa, rakastakaa minua, mutta älkää tehkö asioita puolestani. " Suurimalla hädän hetkellä enkelit voivat pelastaa sinut, suojelevat sielun sopimustasi ja varmistavat näin ettei tarkoituksesi maan päällä pääty ennen aikojaan ja jää suorittamatta.

Joulun enkelit, näkyvät ja näkymättömät, kulkevat ympäriinsä ja sädehtivät rakkautta, rauhaa, myötätuntoa kaikille. Enkelit kunnioittavat sinua ja matkaasi maassa suuresti ja tunnistavat sinut loistavista, värikkäistä nauhoista ympärilläsi, kun siirryt toisiin ulottuvuuksiin.

Voisitko sinä Maa- enkeli, sallia itsesi tuntea samanlaista rakkautta toisia ihmisiä kohtaan? Olla myötätuntoinen jokaista kohtaan ja hyväksyä heidät kaikkine tekoineen? Myötätuntoisuus ei tarkoita, että säälii toista - haluaisitko sinä olla säälin energian ympäröimänä joka päivä? Et varmaankaan, vaan kokisit mielummin rakkaudellista tukea.

Enkeliavustajille opetetaan ensimmäiseksi: " Älkää säälikö ihmistä."

Voisitko olla Maa-enkeli mallina muille? Olla enkelimäinen, ystävällinen, hyväksyvä.... anteeksiantava itseäsi kohtaan..? Sädehtiä omaa loistavaa Läsnäoloasi sinne missä oletkin. Kantaa vastuuta omasta luomuksestasi? On niin helppo antaa toisten tehtäväksi asioiden tekeminen...ja unohtaa, että on itse luonut tilanteita, jotta voisi oivaltaa niistä. Jos enkelit tekisivät kaiken puolestasi... mikä olisi sinun osasi tässä suuressa muutoksessa? Haluatko olla vain sivusta katsoja vai osallistua koko sielusi intohimolla tapahtumaan, koska valitsit olevasi täällä juuri tänä aikana syystä.

Voisitko sallia sen itsellesi?

Enkeliolento Tobiaksen sanoin: " Sinä et koskaan ole yksin."

Avainsanat: enkelit, henkioppaat, suojelusenkelit, jouluenkelit, myötätunto

Mitä jos?

Torstai 21.12.2017 - Rita

Syvin pelkomme on, että olemme riittämättömiä, emme tarpeeksi hyviä, jonkin asian arvoisia....

Syvimpiä pelkojamme on, että olemme voimakkaita mitattavissa olevan tason tuolla puolella. Oma valomme on se, jota pelkäämme eniten, ei oma pimeytemme.

Kysymme itseltämme: " Kuka minä olen olemaan loistelias, upea, lahjakas, kyvykäs, mahtava, ihmeellinen? "  Oikeastaan kuinka et voisi olla sitä? Sinä olet Kristuksen kadotettu lapsi, osa Jumaluutta. Sinä vain leikit olevasi pieni ja vähäpätöinen, eikä se palvele sinua, se ei palvele muita eikä maailmaa - se ei palvele sinua.

Ei ole mitään valaistunutta siinä, että kutistaa itsensä niin pieneksi, että muut ihmiset tunnistavat epävarmuutta sinusta. Meidät on kaikki tarkoitettu loistamaan omaa valoamme, kuten lapset tekevät.

Meidät on tarkoitettu ilmentämään Luojan kunniaa, loistokkuutta, joka on meissä jokaisessa. Tuo Valo ei ole vain joillakin meissä: se on kaikissa ja kaikkialla. Kun sallimme valomme loistaa, annamme alitajuisesti muille ihmisille luvan tehdä samoin. Meidät kaikki vapautetaan omista peloistamme ja oma läsnäolomme vapauttaa automaattisesti muita.

Mitä jos elämä olisi todella runsauden, yltäkylläisyyden täyteistä ja helppoa?

Mitä, jos sinulla olisi valtava määrä energiaa?

Mitä jos?

... sinulla on kaikkea tuota jo.....

Avainsanat: energia, itsevarma, pelko, valo, pimeys, palvelu, loistaa, valaista

21.12.Talvipäivän seisaus

Keskiviikko 20.12.2017 - Rita

Heräämisen vuosi

Talvipäivän seisaus 21.12 on symboli Sielun pimeän yön päättymiselle. Tämä aika on uudelleen syntymistä Valoon. Tänä pimeimpänä päivänä menemme syvälle itseemme, etsien omaa totuuttamme, omaa sisäisen tulen valaisua.

Tämä on kylvön aikaa, josta pulppuaa toivon kipinä, uusi sarastus, muinaisina aikoina talvipäivän seisausta - Yule time - juhlittiin pyhillä tulilla. 

Nykyajan kiireinen aika on unohtanut näiden -seisauspäivien merkityksen ja ohittaa hyviä tilaisuksia tutkia itseään.

Juhlista omalla tavallasi tätä tapahtumaa ja laskeudu joulun ajan taianomaiseen aikaan, päästä irti kiireestä. Onko pakko lentää kuin päätön kana .....?

Laskeudu omaa itseesi .. 

Tipahda kuin lehti puusta.... kuin tähti taivaalta

Rakastu itseesi ... tuntuu niin hyvältä rakastua itseensä.. omaan olemukseensa

Missä oli pimeyttä, siellä on nyt valoa

Missä oli kipua, siellä on nyt iloa

Missä oli epäilyä, siellä on nyt luottamusta

Salli sateen tulla ja pestä pois kaikki pelot

Salli unelman täyttää sielusi......

Avainsanat: sielu, pimeys, , taika, joulu, herääminen

Vanhemmat kirjoitukset »