Share |

Vapauta itsesi esi-isien karmallisista rajoituksista - verkkokurssi

Tämä kurssi saa aikaan muutosta ja puhdistumista ja eheytymistä perhesuhteissa, sieluryhmässä. Muutosta perheen jäsenten suhtautumisessa toisiinsa.  

(Selkeytän myös, mitä Karma oikeastaan on) 

Ehkä perheessä on tapahtunut etääntymistä toinen toisistaan ja kurssi voi auttaa näkemään perheen jäsenet uudessa valossa, ymmärtämään heitä paremmin ja olemaan myötätuntoisia heitä kohtaan.  

Muutos voi saada aikaan lähentymistä suhteissa omaan perheeseen, avioliiton kautta tulleeseen perheeseen, lapsiin, menneisiin sukupolviin liittyviin suhteisiin. 

Kurssi auttaa selkeyttämään, mitä rajoituksia ja millaiset energiasuhteet perheessä ja sieluryhmässä on toisiinsa nähden. Opit vapauttamaan suvun rajoituksia nykyisyydessä ja menneissä ja tulevissa sukupolvissa. 

Mitkä ovat haasteita suvussa? Mistä erilaiset konfliktit kertovat ja mistä ne ovat saaneet alkunsa? Hylkäämiset, torjutuksi tulemisen tunne? Vaikeudet kommunikoida? Oivalluksien avulla pois syyllisyydestä. 

Perheen haasteiden, epäonnistumisien, salaisuuksien, rajoitusten paljastaminen ja vapauttaminen ja selkeyttäminen tapahtuu intuitiivisen piirtämisen avulla. Älä pelästy – sinun ei tarvitse olla hyvä piirtämään. Selviydyt loistavasti harjoituksesta. 

Tekniikan avulla voi siirtää emootiot ja muistot pois tieltä ja nähdä selkeämmin ja saada aikaan uudenlaisen näkemyksen itsestäsi ja muista perheen jäsenistä. 

Kurssi saa aikaan vapauden tunteen, jota et ehkä ennen ole kokenut perheeseen liittyen. Monissa perheissä on toiminta häiriöitä ja niiden selkeyttäminen muuttaa energiasuhteita ei vain nykyisessä perheessä, mutta myös menneissä ja tulevissa sukupolvissa. 

Kurssi on sinulle, jos haluat kokea vapautta, iloa, selkeyttä, rauhaa? Jos haluat vapautua syyllisyyden ja riittämättömyyden kokemuksesta? Jos tunnet, että olet jumissa perheen jäsenten kanssa ja ettei mikään muutu - tämä kurssi on sinulle sopiva. Haluatko kokea itsesi hyväksyntää ja elämän virtauksessa olemisen tunnetta? 

Haluatko tuntea keveyttä, vapautta ja rauhaa? 

Kurssilla on kyse itsesi löytämisestä uudella tavalla ja tämä toimii. 

Sinulla ei tarvitse olla mitään erityisosaamista itsesi kanssa työskentelyssä - ei ole oikeastaan kyse työskentelystä vaan sallimisesta. 

Sano itsellesi - kyllä - olen valmis ja vaikka vastustusta nousisi, sen ei tarvitse estää itselleni hyvän sallimista. 

Voit paljastaa sisäiset jarrut, mistä onnesi on kiinni ja luoda menneeseen paremman näkökulman ja tiedät, kuinka vapaudun rajoituksista, joita suvussasi on. Menetelmää voit käyttää myös muiden kuin suvun karmallisten asioiden tutkimiseen. 

Kurssimateriaali on heti käytettävissä, joten voit valita oman tahtisi sen läpikäymiseen. Kurssilla tarvitset paperia ja lyijykynää. 

Olen yli 20 vuoden aikana saanut olla monelle tukena ja apuna oman itsensä oivaltamisessa. 

Olet sydämellisesti tervetullut kurssille sellaisena kuin olet. 

Rita 

Tästä voit ostaa kurssin