Share |

whale-gff65c345f_1280.jpgMatkalla vapauteen/ Blogi kirjoitus

On kaunis päivä. Saavut rannalle ja näet kauniin loputtoman sinisen meren. Meri on tyyni ja vesi houkuttelevan kaunis. Vesi sädehtii, hohtaa ja kimmeltää kuin se olisi täynnä kristalleja. Näky on niin kaunis, että se saa sinut haukkomaan henkeä. Kuvittelet, miltä tuntuisi ajelehtia tuossa kauniissa meressä.

Yhtäkkiä vene ilmestyy kuin tyhjästä. Se ajelehtii kohti sinua, kutsuen sinua. Ajattelet ehkä, että koska vene ilmestyi, se tarkoittaa, että minun on mentävä seikkailemaan merelle. Vene ajelehtii kohti sinua, taianomaisesti juuri sinun eteesi rannalle ja niin kiipeät siihen. Veneessä tunnet valtavaa vapauden tunnetta, innostusta löytää jotkin uutta koettavaa.

On kaunis päivä. Tuulta on vain sen verran, että aallot keinuttavat sinua unen ja valveen rajamaille ja veneen edetessä eteenpäin merelle tunnet itsesi uniseksi. Hengität raikasta meri -ilmaa ja tunnet hengityksen virtauksen kehossasi.

Kauniissa auringon valossa sinusta tuntuu, kuin kuulisit kristallisen meren aaltojen soittavan musiikkia, laulavan, kuin se tulisi itse merestä. Uneksit, että leijut tai kuin lentäisit vapaana. Sinulla on siivet ja olet vapaa leijumaan taivaalla siipiesi kannattelemana. Tunnet olevasi vapaa kultainen ilmassa leijuva lintu. Voit valita suunnan, minne matkaat.

Haluat kokea enemmän, päätät valita omat kokemuksesi, luoda oman mahtavan todellisuuden ja vaikka mitä tapahtuisi matkan varrella, pääset sinne, minne olet matkalla. Olet vapaa itsestä määräävä olento, joka saapuu perille sinne, minne hän on valinnut menevänsä. 

Matkasi vie sinut uusiin paikkoihin, kauemmas kuin koskaan aikaisemmin. Salli itsesi tulla osaksi veden tietoisuutta. Salli itsesi olla osa vettä, olipa kyseessä suolainen merivesi, järvivesi tai pilvet. Vedet näyttävät sinulle, kuinka ne uudistavat ja puhdistavat, kuinka ne tasapainottavat fyysisen elämän muotoja. Sinä opit vedeltä, koska vietit pitkiä aikoja ollen vettä. 

Joskus uneksit meneväsi takaisin merelle. Meri kutsuu sinua, ehkä olit merimies, merenkulkija, koska tunnet noiden energioiden uudistavan ja puhdistavan sinua. 

Mieleesi nousee haave - oma vene. Haluat jälleen olla vapaa merenkulkija. 

 Nyt raha ei ole ongelma. Tutustu Sortter palveluun.

Sortterin avulla voit kilpailuttaa ja vertailla veneen rahoitusmahdollisuuksia eri rahoituslaitoksilta. joista voit löytää sinulle parhaiten sopivan rahoituksen veneelle, joka kuljettaa sinua vapauden aalloilla uusia seikkailuja kohti. 

https://www.sortter.fi/venelaina/