Keijujen ja luonnonhenkien lumottu maailma

Lauantai 18.5.2024 - RitaKeijujen ja luonnonhenkien lumottu maailma.
Kuka tahansa voi herkistyä keijujen ja luonnonheinien valtakunnalle. Metsät, järvet, puutarhat, niityt, kukkulat, pilvet ovat täynnä keijuja ja luonnonhenkiä. Ne ovat todellisia ja voit oppia saamaan yhteyden niihin tämän kurssin avulla. Avoin mieli ja rehellisyys auttavat sinua havainnoimaan ympäristöäsi ja luottamaan itseesi ja oman mielikuvituksesi voimaan. Keijujen, haltioiden ja luonnonhenkien taianomainen maailma, jossa myös taruolennot ovat läsnä, avautuu, jos vain sen sallit. Emme enää näe maailmaa lapsen silmin vaan pilkkaamme ja nauramme niille, joiden sisäinen lapsi vielä tuntee lumouksen kutsun, kuulee tuon lumotun maailman, lumotun luonnon kutsun. Tämä kurssi on sinulle, joka vielä tunnet sisäisen lapsen kutsun. Lumotut maailmat ovat yhä olemassa, koska sisällämme oleva lapsi ei koskaan kuole. Kukat puhuvat minulle väreissä, satumaisissa väreissä. Elämä voi olla kuin keiju-tarina. Puhu keijuille ja leiki luonnonhenkien kanssa.

Luo yhteys luontoon ja luonnossa asustavien olentojen kanssa. Lumottu maailma on sinun tavoitettavissasi ja voit melkein kuulla, miten keijut ja luonnossa asuvat henkiolennot ilahtuvat valinnastasi olla osa tätä lumousta.

Tästä linkistä voit ostaa kurssin 

https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/keijujen-ja-luonnon-henkien-lumottu-maailma-0fb9fbdf  

Kurssin järjestäjä: Rita Forsberg- Kimura

Kurssi alkaa heti, kun ostat sen

Sisältää tietoa, äänitteitä.

Astu sisään lumottuun maailmaan. Koe sen lumo uudelleen ja uudelleen. 

9PCQgBrYGsEA5WaWkcdS--1--4nfec.jpg

Avainsanat: luonto, keijut

Virtauksessa oleminen

Tiistai 14.5.2024 - Rita

""Haluan muistuttaa sinua tänään virtauksen tärkeydestä. Virtaus - flow on yhtä tärkeää kuin aktiivinen liike. Kun olet flow-tilassa, tunnet luonnollisesti olosi kotoisaksi tekemässäsi. Virtaus palauttaa sielusi; se hiljentää mielesi sallien omien  enkeliviestien tulla läpi paljon selkeämmin."

Kuva: Rita

https://creator.nightcafe.studio/?ru=Mastercreature

9YEenhT3OuKdpK9A6g0A--1--fin2k.jpg

Avainsanat: virtaus

KAUNEUS

Maanantai 13.5.2024 - Rita

 

KAUNEUS

"Kauneus puhuu meille lempeillä kuiskauksilla ja rohkeilla julistuksilla. Hän usein kutsuu meitä tuijottamaan ihmetyksen vallassa loistoaan. Me lumoudumme kauneudesta. Ihailemme kauneutta ja jopa seuraamme häntä.  Kauneus houkuttelee kaikkia aistejamme. Kauneuden houkutus voi olla häikäisevän kaunis mies tai nainen tai takkuinen ruskea silmäinen koira. Kaikki tuo on kauneutta, joka löytyy katsojan silmistä. 

Kuva: Rita

https://creator.nightcafe.studio/?ru=Mastercreature

VTItVSqr6Hzi7eAJrTsX--1--1go69.jpg

Avainsanat: kauneus, aisti

Huntu

Sunnuntai 24.3.2024 - RitaHuntu on pala ohutta materiaalia, jota käytetään suojaamaan tai piilottamaan kasvoja tai päätä. Se on seremoniallinen kangas, jolla on suuri merkitys eri kulttuureissa. Morsian käyttää yleensä huntua hääseremoniansa aikana. Papin ohjeesta hänen sulhasensa odottaa paljastavansa ja näkevänsä hänen kauneutensa. Koko seurakunta katsoo uteliaana morsian, joka on täydellisesti koristeltu hunnussaan. Heidän silmänsä seuraavat häntä kaikkialla, missä hän kulkee, aivan kuin he yrittäisivät löytää verhon alle piilotetun helmen. Morsiamen kauneuden salaisuus piilotetaan täydellisesti hänen käyttämänsä hunnun avulla. Näin samanlaista henkesi kauneutta peittää universumin verho.

Aikanaan luonto paljastaa sinut ja koko maailma on hämmästynyt kauneudestasi. On ensiarvoisen tärkeää pukeutua huntuun mahdollisimman pian, jotta tuttuus vähenee ja kauneutesi voima hyödynnetään saadaksesi mitä haluat. Tämä on morsiamen verhon salaisuus ja miksi universumi haluaa sinun käyttävän sitä.

Kokeaksesi universumin verhon voiman elämässäsi, sinun on ensin käytettävä sitä. Ainoa polku, jonka universumi on antanut sinulle hunnun pukemiseen, on ylläpitää hengellistä siveyttä. Uskollinen maailmankaikkeudelle ja rakastettu uskosi kaikkien sen opetusten ylläpitämiseen auttaa sinua pitämään verhon yllä niin kauan kuin mahdollista. Morsiamen huntu ei ole vain kangaspala, joka peittää naisen. Se kantaa henkistä voimaa, jonka sille on antanut päivän morsian.

1. Se on vaatimattomuuden merkki. 

 Huntu on yksinkertainen kangas, jota kuka tahansa voi käyttää. Morsiamen nöyryys käyttää sitä kuitenkin ratkaisee. Hän ei esittele runsasta suunnittelijahuivikokoelmaansa, vaan valitsee tietoisesti verhon peittämään kasvonsa. Hän ymmärtää olevansa huomion keskipiste seremoniassa ja käyttää silti huntua peittääkseen kasvonsa. Se on saavutus, että häiden eniten koristeltu henkilö peittää kasvonsa eikä näytä kasvojaan kaikille. Universumi haluaa sinun käyttävän verhoasi koko ajan vaatimattomuuden merkkinä. Huolimatta elämäsi siunauksista, älä kehu tai väheksy muita ihmisiä sen takia. Opeta henkesi olemaan nöyrä kaikissa tilanteissa, niin sinusta tulee maailmankaikkeuden suosikki

 2. Se symboloi piilotettua tietoa.

Huntua voidaan käyttää piilottamaan jotain. Se voi olla kultaisten korujen piilottaminen tai mustelma kasvoilla. Morsiamen verho voisi kätkeä lapsuuden arvet ja samalla morsiamen hehkuvan kauneuden muilta ihmisiltä, kunnes sulhanen paljastaa hänet. Sulhanen on ensimmäinen henkilö, joka näkee morsiamensa kauneuden, ja muut ihmiset seuraavat perässä. Universumi haluaa sinun käyttävän henkistä verhoa henkisyyttä koskevan piilotiedon symbolina. Luonto on sulhasesi, ja sinun on tarkoitus esitellä kaikkea kauneuttasi ensin hänelle. Harjoittele universumin opetuksia henkisyydestä siinä tilassa, jonka luonto on sinulle lahjoittanut, ennen kuin harjoittelet sitä muualla. Tila, jonka luonto on sinulle lahjoittanut, on perheesi keskuudessa. Oli tarkoitus, että sinä kasvat heidän keskellään ja vastaanotat heidän ehdottoman rakkautensa. Sinä et valitse perhettäsi, universumi tekee sen puolestasi. Tämä rakentaa henkistä kypsyyttäsi pois sellaisten ihmisten silmistä, jotka voivat vahingoittaa sinua, mutta lähemmäksi ihmisiä, jotka aidosti rakastavat sinua.

 3. Se osoittaa salailua. 

 Huntu voi myös osoittaa salailua. Koko seurakunta tietää morsiamen nimen, mutta ei voi vahvistaa hänen henkilöllisyyttään, koska hänen kasvonsa ovat peitossa. Hunnun uskotaan suojelevan tätä salaisuutta, kunnes sulhanen nostaa salaisuuden verhon, kun pappi pyytää häntä vahvistamaan morsiamen henkilöllisyyden. On asioita, jotka universumi haluaa sinun pitävän salassa elämässäsi. Voit säilyttää nämä salaisuudet käyttämällä huntua. Näihin henkisiin salaisuuksiin kuuluu henkesi identiteetti. "Kuka on John*?" (Lue omalla nimelläsi). Koko maailma hämmästyy uudesta Johnista*, kun universumi vihdoin paljastaa hänen henkilöllisyytensä. Universumi haluaa sinun antavan sille tämän mahdollisuuden paljastaa sinut koko maailman edessä.

4. Se on tarkoitettu morsian suojelemiseen.

 Ironista kyllä, huntua voidaan käyttää suojana sen ulkonäön vuoksi. Se on kevyt ja näyttää usein verholta. Tämä sama verho kuitenkin suojaa morsianta tuhansilta häntä saalistavilta silmiltä. Universumi haluaa sinun peittävän kykysi ja lahjasi samalla kun pysyt parrasvaloissa. Kun omistat elämäsi toisten ihmisten palvelemiseen samalla kun peität "voimasi", saat siitä hyödyn nähdä universumin loiston, ei sinun. Se suojelee sinua ylpeyden synniltä ja toisten ihmisten väheksymiseltä. Universumi vaatii, että käytät verhoasi koko ajan taataksesi itsellesi henkisen suojan. Pysyt pidempään parrasvaloissa, kun käytät verhoa, koska ihmiset antavat kunniaa universumille hyvyydestäsi. Tämä on täsmälleen maailmankaikkeuden suuressa suunnitelmassa.

5. Se merkitsee morsiamen alistumista.

 Morsian, joka kävelee käytävällä kauniissa valkoisessa mekossaan ja täydellisesti verhottuna, saapuu valmiina sulhasen vahvistamaan maailmalle, jossa hän on sulhasen valinta. Samoin verho, jota universumi haluaa sinun käyttävän, merkitsee alistumistasi hänelle – sulhasellesi. Sulhanen arvostaa morsiantaan niin paljon, koska tämä on hänen valintansa. Olet maailmankaikkeuden ensimmäinen valinta ja hänen luottamuksensa on sinuun. Käytä alistumisen verhoa ymmärtäen, ettei sinun tahtosi tule tapahtua, vaan luonnon tahto sinun kauttasi.

lsjgEPds69XgAQUbvYbd--1--0l8gw2.jpgTämä on morsiamen verhon salaisuus ja miksi universumi haluaa sinun käyttävän sitä. Rajattomasti mahdollisuuksia avautuu sinulle, kun ymmärrät paikkasi universumissa. Hunnun käyttäminen tekee sinusta arvokkaan morsiamen.

Kuva: Rita

https://creator.nightcafe.studio/?ru=Mastercreature

Avainsanat: huntu, verho,

Miksi näen valoilmiöitä, valon välähdyksiä, valoviiruja

Torstai 1.6.2023 - Rita

Mitä viestivät erilaiset selittämättömät valoilmiöt?

Muistan henkisen matkani alussa kokeneeni monia valoilmiöitä,

joille kukaan ei pystynyt antamaan selitystä.

Selvitin asian itse ja nyt jaan tiedon sinulle,

joka haluat saada selvityksen niiden merkityksestä.

Ne tuntuivat alussa pelottaviltakin,

varsinkin kun kokemus tapahtui koulussa keskellä tuntia.

En nähnyt kuin puolet kaikesta mihin katsoin.

Hieroin silmiäni ja opetuksen seuraaminen tuotti vaikeutta.

Tietysti epäilin, että silmissäni on vika.

Nuorelle tytölle tuo oli melkoinen shokki.

En kertonut siitä kenellekään.

Tällä MINI -verkkokurssilla jaan nyt tiedon symboliikasta.

Kurssilla on tekstiä ja äänitteitä.

Kurssi alkaa heti, kun ilmoittaudut mukaan.

Sillä ei ole aikarajaa.

Voit palata sille aina uudelleen.

Kurssin luoja

Rita Forsberg-Kimura

Tässä turvallinen ostolinkki

https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/miksi-naen-valon-kimalluksia-valon-valahdyksia-valoviiruja-1d6e54f7  

moon-solo.png

Avainsanat: valo, valoilmiö, valoviirut, valon välähdys

Rakkaus ja kuinka sitten kävikään

Perjantai 3.2.2023 - RitaRakkaus on ollut pitkän aikaa hiljaa sinussa, sillä ehkä rakkaus on merkinnyt

sinulle jotain muuta: olemista jonkun toisen kanssa

Rakkaus on oleillut pitkään taustalla, mutta nyt se nousee taas pintaan. 

Ehkä sinulla on ollut kokemus kesken jääneestä rakkaudesta.

rakkaudesta, joka satutti, joka loukkasi, menneitä rakastajia,

sielun menneissä elämissä, rakkaus, joka jäi kesken.

Ehkä rakastavaisten kiista päättyi eroon, ehkä rakastuit

syvästi toiseen ihmiseen ja ajattelit hänen tuovan kukkia, ja

suklaata ja sitten hän pettikin sinut toisen vuoksi murtaen

sydämesi ja päätit ettei koskaan enää. 

Rakkaus muutti sinua menneisyydessä ja päätit,

ettei niin tapahtuisi koskaan enää. Pidät yllä suojausta, haarniskaa,

jotta estäisit rakkauden tulon, niin että et haavoittuisi

kuten ennen ja kuinkas sitten kävikään?

Rakkaus on yksi niitä asioita, joka varmasti ja ehdottomasti

läpäisee ajan ja paikan ja kulkee kaikkien inkarnaatioiden läpi.

Rakkaus vetää puoleensa ja houkuttelee esiin energioita hyvin

helpolla tavalla. Rakkaus, jota et ole sallinut itsesi kokea pitkään aikaan,

nousee nyt esiin. 

Rakkaus, joka saa ihmisen tekemään hulluja asioita.

Rakkauden olemassaoloa ei voi todistaa, se on tunnettava ja koettava.

Olit päättänyt: ei koskaan enää - en rakastu koskaan enää ja sitten

tapaat miehen / naisen monien elämien jälkeen uudestaan. 

Rakkaus - magneettinen vetovoima saattoi teidät yhteen.

Selvittämätön rakkauden energia sai teidät taas yhteen,

vain koska tunsitte vetoa toisianne kohtaan. 

Tiesitkö, että rakkautta voi opettaa? Siihen ei tarvita monia sanoja,

ei käyttämällä mitään menetelmää, järjestelmää.

Voit opettaa rakkautta jakamalla sitä toisen kanssa,

sallimalla toisen tuntea rakkauttasi.

Opettamalla toista rakastamaan itseään ja rakastamaan toisia.

Toisen rakastaminen on haastavaa, ihanaa, mutta itsen rakastaminen

saattaa olla kakista vaikein asia, jota ihmisenä tulet tekemään.

Miltä tuntuisi rakastaa itseään? Olet rakastanut muita. 

Voitko rakastua itseesi kuten rakastuit toiseen ihmiseen? 

Voitko pakottaa itsesi rakastamaan itseäsi?  

Voiko rakkaus itseäsi kohtaan pettää sinut? 

Kun rakastat ja hyväksyt itsesi juuri sellaisena, kuin olet,

sinun on helppo rakastaa ja hyväksyä myös toinen juuri

sellaisena kuin hän on. Salli itsellesi rakkaus ja jaa se toisen

kanssa ilolla ja hyväksynnällä. Et vaadi toista muuttumaan,

jotta voisit rakastaa häntä. 

Vaikka päätit, että ei koskaan enää, mitä rakkaus saikaan aikaan?
Rakastuit päätä pahkaa kaikesta huolimatta, kun löysit kumppanin,

jonka tapaaminen tuntui kuin se olisi ollut ihme. 

Ja niin häävalmistelut alkavat ja kuvaan astuu raha

ja kustannusten laskeminen. 

Sortter - kilpailutus - ja vertailupalvelun kautta voit helposti

vertailla rahoitus mahdollisuuksia. Voit Sortter -häälainalla

maksaa häähuoneen, tarjoilun, hääpuvut ja sormuksetkin voit

rahoittaa lainalla luodessasi ikimuistoisen kokemuksen

tärkeälle elämän tapahtumallesi.

Sijoita siis itseesi ja nauti. olet kaiken hyvän ja kauniin arvoinen.

https://www.sortter.fi/haalaina/

heart-g0037ff98f_1920.jpg

Avainsanat: rakkaus, häät, sortter, laina, haalaina, rahoitus,

Minulla on unelma!

Lauantai 17.12.2022 - Rita

Minulla on unelma, Sielukas viesti sinulle

Olen Rita, henkisen alan itseni työllistäjä 

(ollut jo 40 vuotta)
Intohimonani on rohkaista ihmisiä menemään rohkeasti

tämän lineaarisen todellisuus käsityksen tuolle puolelle

 ei-fyysisille tasoille.

Mitä tällä tarkoitan?

Onko toiveesi saavuttaa

"yliluonnollisia" kokemuksia?

Sitä tarkoitan, en poistumista maan päältä.

Tämä on unelmani.

 Halu auttaa ihmistä luomaan voimakaan yhteyden omaan 

sieluolemukseensa ja aloittamaan kommunikoinnin
sielunsa kanssa.
Tämä auttaa helpottamaan elämää olemalla paremmin läsnä ja

 yhteydessä omaan itseensä, jotta voi aidosti olla se,
kuka on.
Haluan auttaa ihmistä elämää ilman kärsimystä, ilman kehon kipuja,

 iloitsemaan elämästään, voimaan paremmin.

Apunani käytän DreamWalk, Unimatkaaja koulutustani - jossa opitaan,

 kuinka on olemassa muutakin, kuin fyysistä
olemassaoloa.
Tätä taitoani käytän myös, kun opastan asiakkaitani 

"aikahyppyihin" toisille tasoille ja takaisin.
Tätä olen tehnyt lapsesta saakka, hypellyt eri todellisuuksiin.
Käytän myös Reconnective Haling, SoulBodyFusion, ThetaHealing

 taitojani, joissa kaikissa on kyse ei- fyysisellä
tasolla olemisesta.


Miksi lähestyn sinua? 
Nautin siitä, kuinka sielukkuus on sinunkin sanomassasi.
Kiitos työstä, jota teet sydämelläsi.

Sain idean iFundwomen organisaatiolta, 

joka tukee naisten yritystoimintaa.
Olen tehnyt tätä aina yksin ilman kenenkään tukea.
Nyt rohkenin olemaan vastaanottavainen muiden avulle.

Loin joukkorahoitus hankkeen, jonka linkki on alla.

 Hankkeessa on kyse verkostoitumisesta.
Pienikin tuki saa aikaan suuria asioita

https://ifundwomen.com/projects/soulful-business-other-realms 

Kiitän sinua kaikesta työstä, jota teet.

Sinulla on merkitystä.

"I still have a Dream"

Autatko minua saavuttamaan sen?

Rita Forsberg -Kimura

Avainsanat: unelma

Sielun ja kehon yhdentäminen - SoulBodyFusion

Tiistai 13.12.2022 - RitaSIELUKAS ohjelma ja tuki sinulle
Autan sinua saavuttamaan yhteyden omaan sieluolemukseesi tämän session avulla. Sessiolla on monia elämääsi vaikuttavia hyötyjä ja hyviä muutoksia ja
painokin voi pudota, kun kehosta poistuu myrkkyjä fyysisellä, emotionaalisella ja
henkisellä tasolla.
Sessio on toistettavissa äänitteen muodossa, joka on ladattuna sessioon ja
voit liittää siihen omat toiveesi mukaan ja vahvistaa yhteyttäsi. Sillä on vaikutusta ihmissuhteisiin, energisyyteen, ilon tunteeseen, kehokuvaan, DNA:n soluihin
ja paljon muita asioita tapahtuu, jota järkeilevä mieli ei pysty edes ymmärtämään.
Muista, että sielusi tietää kaiken sinusta ja on tässä sessiossa pääohjaaja.
Olet väsynyt, sairas, tunnet ehkä toivottomuutta ja masentunut ja se
johtuu siitä, etteivät kehon ja sielun värähtelyt ole harmonisella tasolla keskenään.
Olet erossa sielustasi.
Tänä aikana on tärkeää yhdistyä omaan sieluolemukseesi ja tämän session
avulla koet yhteyden ja tunnet sen vaikutuksen kehossasi ja elämässäsi
tapahtuvien muutosten kautta.
Tämä on valmistautumista suureen tapahtumaan koko ihmiskunnalle
maaliskuussa vuonna 2023, jollaista ei ole ollut sitten Atlantiksen aikojen.
Tämä auttaa sinua myös rohkeasti menemään lineaarisen todellisuuden tuolle puolelle ja olemaan yhteydessä muille tasoille.
Apunasi
Rita Forsberg-Kimura
Kuva: Ihminen, jotain muutakin kuin fyysinen keho
Tästä linkistä voit turvallisesti tutustua

Kuvassa voi olla 1 henkilö, salama ja teksti
 

Avainsanat: sielu, kehoa

Autan sinua

Lauantai 10.12.2022 - Rita

Autan sinua saavuttamaan inspiroituneen tietoisuutesi,

jotta voit muutoksen aikoina loistaa vapaasti sitä,

kuka sinä oikein olet.

Unelmiesi saavuttaminen on myös minun unelmani.

https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/jasenyyssivusto-rita-forsberg-kimura-09ffcab9 

whale-gff65c345f_1280.jpg

Avainsanat: autan, auttaa, tietoisuus

Sielun rakkaus

Sunnuntai 27.11.2022 - Rita

HILJAISUUDEN TIE
Jokainen hiljainen hetki kätkee sisäänsä innostunutta toimintaa.
Minä Olen hiljaisuus
Minä Olen olemassa hiljaisuudessa
Hiljaisuuden myötä huomiotasi vaativat asiat lakkaavat tulvimasta mieleesi.
Hiljaisuudessa kuulet enkelten, sielusi äänet hengityksessäsi.
Hengitän hiljaisuutta
Minä Olen hiljaisuus
Minä Olen olemassa hiljaisuudessa
Kun kuuntelet sieluasi, kuulet totuuden kaiun sydämessäsi
Sielusi ei tarvitse mitään edistystä, se ei ole erossa Hengestä, jumaluudesta, eikä koskaan unohtanut omaa pyhää luonnettaan ja ihmeellisiä lahjojaan - sinä ihminen unohdit ne
Sinä unohdit valan, jonka teit rakkauden kanssa ennen kun lähdit matkalle maahan.
Kysyt, saatko kaksoisliekki suhteen?
Saatko sielun kumppani suhteen?
Mikä on elämän tarkoitus?
Unohdit niin paljon ja mietin vain - pelkäätkö muistaa jälleen?
On niin paljon tietoa, jota haluaisin jakaa kanssasi ja olen kirjoittanut
E-kirjan / Kun rakkaus muuttuu sielun rakkaudeksi / Rita Forsberg-Kimura
Käytä kassalla alennuskoodia
202244RF
Saat kirjan 5 € hinnalla (lahjan arvo 20 €)
Tästä linkistä voi ostaa E-kirjan

https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/e-kirja-kun-rakkaus-muuttuu-sielun-rakkaudeksi-rita-forsberg-kimura-70ba0743?c=1 

hands-ge07aa393d_1920.jpg

Avainsanat: sielu, rakkaus, e-kirja

Energian vaihto

Sunnuntai 20.11.2022 - RitaEnergian vaihdon periaate:

On niin paljon asioita, joita haluaisin jakaa kanssasi

ja auttaa sinua matkallasi oivallukseen.

Olen vuodesta 1999 saakka tehnyt tätä työnäni ja

on niin paljon kokemuksia ja tietämistä,

jota haluan jakaa sinulle, mutta energian vaihdon

periaate on, että jos energiaa ei vaihdeta,

siinä ei ole tarvittavaa energiaa lukijalle.

Tarkoittaa, että jos käyttää vain ilmaiseksi

saatua tietoa, silloin ei tapahdu energian vaihtoa

ja lukemassasi tai kuulemassasi ei ole sitä energiaa,

jota siinä voisi olla, jos korvaat saamasi tiedon

esimerkiksi rahaenergialla.

Näin energiadynamiikka toimii.

Rahallinen korvaus on palkka työstäni.

Raha on energiaa ja vaihdon välikappale.

Saat jäsenyys edun ilmaisena

E-kirjanani /Rakkauden matka itsensä rakastamiseen,

kun liityt jäseneksi nyt.

Lahjan arvo on 25 €

Tavataanko sisällä sivuilla?

https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/jasenyyssivusto-rita-forsberg-kimura-09ffcab9 

whale-gff65c345f_1280.jpg

Avainsanat: energia

Ilmainen kuukauden kokeilu Jäsensivustolle

Sunnuntai 16.10.2022 - Rita

Kuukauden ilmainen kokeilu Ritan Jäsensivustolle.

Voit kuukauden ajan lukea ilmaiseksi julkaisujani.

Käytä hyväksesi mahdollisuus kokeilla ilmaiseksi.

Kokeilun loputtua voit jatkaa tilausta, jos haluat.

Käytä alennuskoodia, kun klikkaat linkkiä ja

olet kassalla

202210RF   

HUOM koodi ei enää ole voimassa 19.11.-22 jälkeen

https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/jasenyyssivusto-rita-forsberg-kimura-09ffcab9?c=1 

whale-gff65c345f_1280.jpg

Avainsanat: ilmainen, kokeilu, jäsensivusto

Sisäisen rauhan kokeminen

Torstai 13.10.2022 - RitaSisäisen rauhan kokeminen - verkkokurssi

Maailma on turvallinen sitten kun tunnet sisäisesti olevasi turvassa. Rauha sinussa on maailmanrauhan alku ja kauneus on rauhan ase. Tämä kurssi on hetki olla tietoinen siitä, mitä tapahtuu omassa sisimmässä ja kaikkialla ympärillä.

Haluan auttaa sinua löytämään sisäisen rauhan tässä levottomassa maailmassa? Kokemaan rauhan sydämessäsi, vaikka ympärillä tapahtuu mitä tahansa.

Kurssilla on paljon intuitiivisella tasolla olevia latauksia, jotka tukevat sinua ja muuttavat elämääsi. Mukana on meditatiivisia kokemuksia, joiden avulla mm. tiedostat, että tässä ja nyt on ainoa hetki elää nykyhetkessä.

Todellinen kotisi on tässä läsnä olevassa hetkessä.

Voit koskettaa rauhaa, joka on sinussa ja ympärilläsi. Sisäisen rauhan kokeminen muuttaa sinua ja maailmaa ympärilläsi, ja tämän vuoksi teen tätä työtä. Toivon sinun myös oivaltavan, että voit hengittää rauhaa kaikkeen.

Mieti osallistutko suurin meditaatiotilaisuuksiin rauhan puolesta, koska jokaisella osallistujalla on oma käsityksensä rauhasta ja oma agendansa ja tulos voi olla kaikkea muuta kuin rauha

Tehdäksesi työtä rauhan hyväksi sinulla on oltava rauha sydämessä. Monilla, jotka tekevät työtä rauhan hyväksi ei ole rauhaa sydämessä. He ovat turhautuneita, vihaisia ja työ ei oikeastaan ole rauhallista.

Verkkokurssilla keskitytään rauhan ja turvallisuuden luomiseen ja kokemiseen.

Kurssin saat heti käyttöösi ja voit edetä sillä ihan omaan tahtiisi. Voit aloittaa sen ihan, milloin haluat.

Rauha ja ilo olkoon kanssasi. 

Ehkä rakkaus on prosessi, jossa minä ohjaan sinut takaisin itseesi. Ei siihen, mitä halausisin sinun olevan vaan siihen, jota sinä olet.

Kurssin järjestäjä: Rita Forsberg-Kimura

Tästä linkistä voi ostaa kurssin  

https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/sisaisen-rauhan-kokeminen-0b37c8f4

spiritualism-g927108118_1920.jpg

Avainsanat: rauha, rauhantyö

Jossain "oikean" ja "väärän" tuolla puolella

Maanantai 10.10.2022 - Rita

"Jossain oikean ja väärän tuolla puolella on puutarha. Tavataan siellä." /Rumi

Maa on taivaallinen ulottuvuus jo itsessään.

Taivas ei enää ole jotain, minkä toivottavasti joku päivä saavuttaa tekemällä oikein tässä elämässä.

Salli itsesi tuntea taivaiden tulevan yhteen ja taikaa tapahtuu ja "oikea " ja "väärä" ikään kuin luiskahtavat unholaan.

Täytä sitten elämäsi vain kokemuksilla, jotka ilahduttavat sinua.

Nähdään puutarhassa.

beads-1234666_1920.jpg

Avainsanat: maa, taivas,

Jäsenyyssivusto

Torstai 6.10.2022 - Rita

UUTTA

Jäsenyyssivusto

perusjäsenyys 19 €/kk veloitetaan kerran kuussa.

Haluatko muutosta elämääsi?

Haluatko tietää enemmän?

Haluatko oivaltaa elämästä enemmän ja laajemmin kuin mitä yleensä kerrotaan?

Haluatko sijoittaa itseesi ja omaan hyvinvointiisi ja henkiseen kehitykseesi?

Perusedut:

                  Rajaton pääsy materiaaliin

                  Saat mm. alennuksia tuotteista

                   Yksityinen yhteisö

                    Suunniteltu sinulle, joka otat vastuuta omasta                              elämästäsi

                     Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vaan jos jäsenyys kutsuu sinua, se on tarkoitettu sinulle

Unelmanani on, että mahdollisimman moni sielu nousee omaan Valonsa voimaan, jolla luo enemmän vapautta itselleen ja samalla vaikuttaa koko planeetan värähtelyyn oman valotyönsä avulla. 

 Uusi jäsenyyteen pohjautua sivustoni on luotu ja siihen voi liittyä alla olevan linkin kautta. 
Julkaisen esim. kirjoituksia, joita en julkaise muualla, saat yllätystarjouksia. Voit kysellä sivuston kautta minulta henkisyydessä sinua askarruttavia asioita.
Voit myös itse vaikuttaa mitä käsitellään, jos niin valitset.
Voit saada tukea ja selkeyttä omille kokemuksillesi.
Tästä linkistä voit liittyä jäseneksi.

Sukella mukaan raikkaaseen uuteen näkökulmaan

whale-gff65c345f_1280.jpg

Avainsanat: jäsen

Taika

Maanantai 26.9.2022 - Rita

Taika keijuserkun kertomana verkkokurssilla "Kaukaiset keijuserkkumme"

"Magic - taika on vanha sana ja tarkoittaa - monta - monikerroksinen - moniulotteinen. Monia asioita tapahtuu samanaikaisesti.

Pelkkä sana - magic - sisältää jo itsessään monia asioita. Oikea maagi ei yritä pakottamalla saada aikaan mitään tapahtumaan.

Meille keijuille taikuus on taide - muoto. Syvä magic on jotakin, jonka koemme, jota olemme, koska olemme yhteydessä luontoon ja elämään.

Kun puhutaan taikuudesta, mieleen nousee Merlin, Gandalf, joilla oli kyky matkata ajassa eteen- ja taaksepäin. Tämä sama kyky on meillä ja se on myös sinulla. Olet vain unohtanut sen."

 Ero noidan ja velhon välillä:

 Noita haluaa hallinnan, loitsujen hallitsevan valtakuntaansa ja työskentelee lujasti kädet nyrkissä ohjatakseen energiaa kohti haluamaansa lopputulosta. Tietenkin kaikki nuo loitsut tulevat takaisin hänelle itselleen lopulta (ehkä siksi suljemme pois taikuuden), ja Noidan on oltava varuillaan, tarkkaillen aina selkänsä ja varmistaakseen, että asiat etenevät hänen tahtonsa mukaan.

Velho kuitenkin seisoo avoimin käsin, vetää energiaa itselleen ja antaa sen virrata vapaasti. Velho Merlin tietää, että energia palvelee kaikkia sopivimmalla tavalla, ja hän on rauhallinen ja tyyni. Hänen kasvoillaan ei ole kamppailua, ei ponnistelua. Hän ei työnnä energiaa, vaan sallii sen vain virrata, pitäen kätensä auki luottaen, vastaanottaen, vain sallien.

Tästä linkistä voi ostaa kurssin

https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/kaukaiset-keijuserkkumme-271abb41

hands-ge07aa393d_1920.jpg

Avainsanat: taika, taikuus

Reiki 1-kurssi aloittelijalle

Torstai 22.9.2022 - Rita

Reiki 1 -kurssi verkossa. /Reiki Master Rita Forsberg-Kimura

Onko Reiki kutsunut sinua, mutta et ole päässyt osallistumaan välimatkan vuoksi. Nyt sinulla on mahdollisuus kokea Reiki energia omassa rauhallisessa kotiympäristössäsi.

Reiki on syvärentouttavaa, kipuja lievittävää, omaa hyvinvointia parantavaa energiaa ja sinulta ei vaadita mitään erityisominaisuuksia, jotta voisit osallistua kurssille. Energian välittäminen onnistuu kaikille, jotka käyvät Reiki kurssin.

Reikillä ei koskaan voi vahingoittaa toista ihmistä. Reiki vahvistaa kaikkea sitä, mikä ihmisessä on hyvää. Kurssin käytyäsi voit hoitaa itseäsi ja toisia eheytymään ja selkeyttämään omaa elämääsi.

Olen Usuin alkuperäisen reikin opettajan toiminut lähes 30 vuotta ja lukemattomat kurssin käyneet ovat saaneet nauttia reikin lempeästä ja rakastavasta energiasta. Perheeni kaikki jäsenet ovat kurssin käyneitä ja edes flunssa ei "löydä" meitä.

Salli itsellesi aikaa hoivata rakastavalla huolenpidolla itseäsi. Voit välittää myös muille energiaa, koska sinusta tulee energian kanava. Muista oma sydämellisyytesi, koska reiki avaa sydänkeskustasi, tasapainottaa maskuliinista ja feminiinistä energian virtausta

Kysy lisää reikistä vaikka yhteydenottolomakkeella tai sivuiltani

www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi

Kurssin voit aloittaa heti ja kerrata sitä niin monta kertaa, kuin haluat.

Tästä linkistä voi ostaa kurssin ja saada hoivaavat kädet ja paremman yhteyden itseesi.

https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/reiki-1-kurssi-aloittelijalle-kun-kaipaat-muutosta-elamaasi-reiki-yleensa-vetaa-sinua-puoleensa-90109df5

hands-ge07aa393d_1920.jpg

Avainsanat: reiki, kurssi, eheytyminen, tasapaino, itsehoito,

E-kirja/ Eeppinen rakkaustarina /Rita Forsberg-Kimura

Tiistai 6.9.2022 - Rita

Uusi E - kirjani Eeppinen rakkaustarina / Rita Forsberg-Kimura

Kirja kertoo ajassa ja ajattomuudessa vaikuttavasta rakkaudesta ja sinun osastasi siinä. Monia mysteerejä paljastuu ja asiat selkeytyvät tiedon avulla. Toivon, että nautit kirjastani.

Rakastan kirjoittamista, koska sieluni haluaa ilmaista itseään näin.

 Voit ostaa E-kirjan tästä linkistä

https://ritaforsbergkimura.campwire.com/checkout/e-kirja-eeppinen-rakkaustarina-rita-forsberg-kimura-260422f9

whale-gff65c345f_1280.jpg

Avainsanat: rakkaus

Jäsenyyssivusto

Tiistai 30.8.2022 - Rita

Hei

Olen suunnittelemassa jäsenyyteen pohjautuvaa sivustoa, jossa jaan henkisiin asioihin liittyviä oivalluksia, joita olen itse kokenut vuosien varrella omalla polullani. Tätä tietoa, jota jäsenet saavat, en jaa missään muualla kuin tuon sivuston kautta.

Käsittelen asioita hyvin paljon myös toiveiden mukaan. Mikä sinua askarruttaa tai mistä haluat enemmän tietoa. Voit kertoa siitä minulle ja saat sivustolla vastauksia kysymykseesi.

Sivustoa päivitän siis koko ajan, joten se on hyvin elävä ja tietoa tulee koko ajan uutta ei enää vanhaa toimimatonta tietoa tässä uudessa energiassa.

Sivusto on suunnitteilla niin, että siihen voi liittyä kuukaudeksi tai 6 kk tai vuodeksi kerrallaan. Ihan mikä kenellekin parhaiten sopii.

Herättääkö kiinnostusta?

Mitkä asiat sinua askarruttavat?

Olen valmis auttamaan ja antamaan sinulle laajempaa näkökulmaa asioihin, joita tapahtuu. 

Kuva: Tomi Kimura


20100427_2.JPG

Avainsanat: jäsenyys

Kuukiven taikavoimaa

Torstai 18.8.2022 - Rita

Kautta maailman kuukiveä on pidetty mystisiltä ominaisuuksiltaan kykenevän yhdistämään sinut kuun taikaan.

Kuukivet, jotka ovat saaneet nimensä tuosta loistavasta kehästä yötaivaalla, tarjoavat sinulle enemmän kuin vain kauneutta. Niiden yhteys kuun jumalattariin kautta maailman saattaa selittää, miksi kuukiven ominaisuudet vaikuttavat saavuttavan kaikki ne, jotka löytävät itsensä kuun valon loisteessa, kuten matkailijat, kaikki merta rakastavat ja uneksijat. Kautta maailman kuukivet on yhdistetty kuun mystisiin ominaisuuksiin ja tuomaan noita ominaisuuksia päivänvalon tunteihin.

Intiassa niiden ajatellaan tuovan suloisia, kauniita unia yöllä ja niillä on myös maine saada aikaan intuitiivista ja henkistä näkemystä "kolmannen silmän" kautta milloin tahansa päiväsaikaan. Keskiajalla Euroopassa kuukiven vaikutus alitajuntaan huomattiin, kun kiveä tuijotettiin ja sen vaikutuksesta saattoi nukahtaa syvään uneen, jossa voi nähdä tulevaa. Kuukiven kerrottiin vaikuttavan hedelmällisyyteen ja Arabiassa naiset kantoivat kuukiveä alusvaatteissaan vaikuttaakseen hedelmällisyyteen. Kuukiven uskottiin myös vaikuttavan sadon hedelmällisyyteen ja siksi hedelmäpuissa roikkui kuukivi amuletteja ennen sadonkorjuuta. Lisäämään kuukiven voimaa koeta asettaa kiviä täydenkuun valoon.

Kuukivet, joita pidetään sadepisaroiden kyynelinä, ovat kauan muistuttaneet aasialaisia siitä, ettei kuuta voi nähdä sateen aikana, samoin kuin sinun on vaikea nähdä läpi kyynelten. Tuomalla rakkautta ja runsautta elämääsi tänään ja auttamalla sinua näkemään tulevaa, kuukivi sallii sinun tuoda toivoa manifestoida kaikkia hyviä ja kauniita asioita elämääsi tänään.

Tutustu kuukiveen tästä linkistä

https://www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/tuotteet.html?id=11/553807

Avainsanat: kuukivi, kuu, taika

Vanhemmat kirjoitukset »