TARJOUS

Torstai 9.9.2021 - Rita

TARJOUS sinulle, joka rakastat enkeleitä

Haluan auttaa sinua etenemään omalla tielläsi 

ja siksi haluan auttaa sinua muutoksen keskellä

 lahjoittamalla sinulle hyvää oloa.

Jos ostat toisen näistä enkeli kursseista,

saat lahjaksi ilmaiseksi toisen niistä.

Klikkaa kurssin nimeä ja pääset ostosivulle.

Lähetän kutsulinkin sen jälkeen

sähköpostiisi toiselle kurssille.

Tarjous on voimassa 23.9. saakka,

Toimi siis ennen 23. 9. 2021

Enkeleille, joka sinä olet - verkkokurssi

Enkelienergiatyöskentelyn - verkkokurssi

Lisää voit lukea kursseista tämän sivuston valikosta.

angel-2939548_1920.jpg

Avainsanat: enkeli, tulkinta, verkkokurssi

Lumisade

Tiistai 7.9.2021 - Rita

Sinä yönä satoi lunta,

hullu kesäsää.

Hullu sää tekosyynään

jotkut levittävät jälleen haavoittuneet siipensä

Ja jotkut räpyttelevät siipiään,

jotka olivat olleet taitettuina kauan aikaa

Ja perhoset lentävät.  

Nyt kun he ovat vapaita kivusta

he lentävät minne haluavat

he nauttivat kaikesta

ja tuntevat iloa.

Jos kaipaan heitä

he saattavat palata tuulena

ja sujahtaa vierestäni 

Kuva: Tomi Kimura

IMG_3569.JPG

Avainsanat: lumi, siivet, perhoset, vapaus, tuuli

Muukalaisten maailma?

Sunnuntai 5.9.2021 - RitaTyönsin sinut maailman laidalle,

jotta en satuttaisi sinua.

Mutta sinä taitoit maailman kahtia

päästäksesi lähelleni.

Juokse pois
Älä pakene
Älä tule lähelle
Älä mene liian kauas

Yritin langettaa noita naurettavia loitsuja,

jotka eivät voi toimia

sillä lopulta sinä sait minut taittamaan maailman

kahtia ja juoksemaan luoksesi.

Se olinkin minä koko ajan, jota pakenin.

alien-planet-583719_1920.jpg

Avainsanat: maailma, paeta, loitsut,

Kristallit

Torstai 26.8.2021 - Rita

Rakastan kiviä.

Kristallit eli vuorikidekvartsit ovat luonnollisia energian vahvistajia ja siksi niitä käytetään kelloissa, tietokoneissa ja lääketieteellisissä välineissä. Ne tehostavat mitä tahansa energiaa, jonka lähellä ne ovat.

Kristallit ovat luonnon lahja meille ihmisille valaisemaan ja kohottamaan yhteyksiämme kaikkeen. Raamatusta löytyy mainintoja, joissa kehotetaan laittamaan kristalleja temppeliin, jossa säilytettiin Liitonarkkia.

Kristallit ovat täynnä energiaa ja niihin voi ladata energiaa. Jokaisella kristallilla on oma parantava alueensa liittyen niiden väriin, muotoon ja muihin ominaisuuksiinsa. Kristallit ovat eläviä olentoja, joten kohtele niitä kunnioittavasti. Ne ovat pyhiä kiviä.

Atlantiksella kiviin ladattiin tietoa ja niillä lapsia opetettiin. Niihin ladattiin parannuksessa tarvittavaa tietoa ja sen jälkeen kivet asetettiin parannettavan ympärille. Tietotekniikka käyttää nykyisin kasvatettuja kristalleja ja lataa niihin tietoa. Ne eivät siis ole täysin samanlaisia, kuin luonnosta löydetyt kivet.

Vuorikidekvartsi lisää ja laajentaa energiaa siinä, jonka lähellä se on. Se taittaa valon sateenkaaren säteiksi. Siitä on apua puhdistamaan negatiivisuutta ja ratkaisemattomia esteitä.

Kun pidät kristallia kädessäsi salli itsesi tuntea kaikki tunteesi.

Lisää kivistä www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi

https://www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/tuotteet.html?id=11/553518

glass-2471452_1920.jpg

Avainsanat: kivet, kristallit, vuorikide, vuorikidekvartsi,

Reiki

Sunnuntai 22.8.2021 - Rita

Mitä Reiki oikein on?

(Kyse on alkuperäisestä Usuin reikistä) 

Reiki on yksinkertainen menetelmä, joka tukee muutoksen aikana. Maailma muuttuu ja elämme nopeutetun ajan maailmassa ja siksi reiki auttaa sopeutumaan ja suhtautumaan elämään uudella ja paljon rennommalla tavalla ilman stressiä.

Reiki on todettu vaikuttavan syvärentouttavasti, lievittävän akuutteja ja kroonisia kiputiloja, kohottavan mielialaa, lievittäen ahdistuneisuutta, auttavan lihasjännitykseen, helpottavan stressiä vaikuttaen sydämen sykkeeseen ja verenpaineeseen. Hapenottokykyyn liittyvissä arvoissa eli hemoglobiini ja hematokriitti arvoissa ja veren glukoosiarvoissa tapahtuu tasapainottumista. (nämä ovat tutkittuja tuloksia)

Aluksi kerron, mitä reiki ei ole. Alkuperäisen reikin kurssilla ei soiteta kelloja, ei käytetä kukkia, ei polteta salviaa, ei suitsukkeita, ei polteta edes kynttilöitä, ei mitään tuoksuja, ei lauleta, ei rummuteta, ei kielillä puhumista, ei kutsuta enkeleitä, ei kaadeta ihmisiä lattialle. Reiki ei paranna mitään vaan eheyttää ihmistä. Reiki on syvärentouttavaa. Reiki ei ole uskontoa, ei astrologiaa, ei numerologiaa. 

Suomi on valitettavasti aikamoinen " Villi Länsi " erilaisten ns. reiki kurssien suhteen. Sanaa reiki käytetään monesta hoitomuodosta, vaikka niillä ei ole mitään tekemistä alkuperäisen reikin kanssa. Juuri ihmisen ego saa lisäämään noita yllä mainittuja kellojen soittoa, rummutusta ym....vaikka ne eivät kuulu alkuperäiseen reikiin. Yksilö haluaa laittaa oman puumerkkinsä jo toimivaan menetelmään; "Minä olen parantanut menetelmää..." tämä asenne tulee egosta ja opettajan en lisää mitään omiani prosessiin.

Reiki - elämänenergia on niin tärkeä, että jos se jostakin syystä sammuisi, niin elämä tällä maa - planeetalla loppuisi samalla. Meidän ihmisten rooli on yrittää säilyttää tämä energia mahdollisimman alkuperäisessä, puhtaassa muodossa.

Reiki on meidän yläpuolellamme ja kukaan ei sitä omista. Reiki on puhdasta elämänvoimaa, joka on kaikessa elollisessa mukana.

Reiki sana tarkoittaa universaalia kaikkiallista elämänvoimaa. Rei- sana tarkoittaa henki, sielu, mieli, viisaus, rakkaus, nöyryys, kiitollisuus ja Ki - sana tarkoittaa voimaa. Reiki on siis sitä elämänvoimaa, joka virtaa meissä kaikissa ja jota ilman emme voisi olla olemassa.  Reiki on kaikkiallinen elämänenergia, jota ohjaavat henkiset lait, suuri rakkaus. Reiki on menetelmä, jolla tuo elämänvoiman virtaus saadaan voimistumaan.

Reiki on ilmeisesti yhtä vanha kuin ihminen. Niin kauan kuin maailma on ollut olemassa, niin on ollut myös Reiki - luonnollisen eheytymisen tapahtuma. (sitä ei vain ole aina kutsuttu nimellä Reiki)

On helpompi kertoa, mitä Reiki ei ole. Se ei ole mikään uskonto, se ei ole numerologiaa, ei astrologiaa eikä astronomiaa vaan maailman yksinkertaisin itsensä hoitomenetelmä = eheyttämismenetelmä. Reiki- kurssin käytyään voi hoitaa toisiakin, mutta itsensä hoito on tärkeää. Reiki ei siis ole pelkästään vaihtoehtohoito, se on paljon muuta.

Toivoisin jo, että ihmiset oivaltaisivat millainen lahja Reiki on, eivätkä toisi omia pelkojaan esille puhumalla täysin asiattomia. Jos Reiki saa ihmisen tekemään hyviä asioita, muuttumaan suvaitsevaiseksi ja toiset huomioonottaviksi, käsittelemään omia vihan ja arvottomuuden tunteitaan uudella tavalla ja luopumaan omista peloistaan.... yleensäkin arvostamaan itseään ja muita, mielestäni nuo ovat hyviä ominaisuuksia, joita jokainen tarvitsee. On helpompaa vaatia toista muuttumaan, kuin muuttaa itse omia tapojaan ajatella ja toimia.

Kaikkialla ympärillämme ja sisällämme virtaa energiaa, jota välitämme koko ajan energiajärjestelmämme kautta. Maailmankaikkeus on tuota eheyttävää energiaa täynnä, joka Reikissä välitetään käsien kautta hoidettavaan.

Esim. luonnossa oleskelu lisää elinvoimaisuuttasi, saat siis luonnonvoimaa, elinvoimaa. Onko siis vaarallista olla luonnossa? Pitäisikö siitä varoittaa ihmisiä?

Reiki on jokaiselta itseltään jokaiselle itselleen.

Kurssin aikana opettaja aktivoi ja vahvistaa tätä energianvirtauksen väylää. Tätä virtauksen välittämistä kutsutaan Reikiksi. Sillä sattuu olemaan japanilainen nimi, koska japanilainen  Mikao Usui jäljitti sen uudelleen.  Kyseessä ei siis ole vain japanilainen juttu, vaan asia, joka oli kauan ollut olemassa, mutta ihmisen tietoisuus oli sen unohtanut.

Miten Reiki toimii?

Reiki hoidossa hoitaja välittää käsiensä kautta universaalia elämänvoimaa hoidettavaan ja hoidettavan oma energiamekanismi toimii kuin magneetti, vetäen juuri sopivan määrän energiaa ja ohjaa sen juuri niihin kehon ja mielen alueille, joissa on tarvetta. Jokainen hoidossa oleva siis itse vetää tarvitsemaansa energiaa ja juuri sellaista, kuin sillä hetkellä on tarve. Tuo elämänvoima tulee siis hoidettavalta itseltä omalle itselle. Kun energiakanavat puhdistuvat kaikesta fyysisestä kuonasta ja henkisestä kuonasta; tunnelukoista, peloista ... energia, elämänvoima pääsee paremmin virtaamaan kehossa.

Reiki ei siis tule hoitajasta, eikä hoitajan ja hoidettavan energiat sekoitu keskenään.  Reiki vahvistaa sitä, mikä hoidettavassa on hyvää.... siis uskovaisesta tulee parempi uskovainen, liikemiehestä parempi liikemies, taiteilijasta vieläkin luovempi.  Reiki on syvärentouttavaa ja lempeää energiaa, joka rauhoittaa, auttaa keskittymään paremmin, purkaa tunnelukkoja, auttaa stressiin…. juuri siihen, mitä sillä hetkellä tarvitset.

Reiki on jokaiselle oma kokemuksensa. Reikillä voi hoitaa ihmissuhteita, kehoa, omaa henkistä kasvua, vapautua tunnesolmuista, menneisyyden ja tulevaisuuden asioista ja tapahtumista. Tasapaino ja harmonia, rakkaus muita ja itseä kohtaan tulee läsnä olevaksi ja puhdistaa kaiken epäolennaisen, kuten harhat ja kuvitelmat, joissa saatamme elää ja meille paljastuu oma, loistava, suurenmoinen ydinolemuksemme - sielumme ja elämämme kauneus, rikkaus ja ainutlaatuisuus.

Reiki on viisas energia, joka ohjautuu sinne, missä sitä eniten tarvitaan, joten hoitaja on vain kanava, joka toimii välittäjänä ja asettaa kätensä hoidettavan keholle, jotta tuo universaali energia voi virrata. Tämä, jos mikään kasvattaa nöyryyttä, kun huomaa, ettemme hoitajina tee mitään, vaan olemme paikalla ja siirrymme syrjään, jotta energia voi kauttamme virrata. Olemalla vastaanottavaisessa tilassa hoitajina ja hoidettavina vain olemme ja sallimme Reikin virrata........

 Reiki voi auttaa löytämään elämän uutta sisältöä. Se voi tarjota laajemman näkemyksen itsestäsi ja elämästäsi. Voit elää ilon ja kunnian täyteistä elämää jumalallisena olentona, joka olet. Ilo on avain kaikkeen. Etsi iloa kaikista kokemuksistasi. Luojamme rakastaa naurua ja meillä on kyky nauraa, olla iloisia, pitää hauskaa. Tulit tänne pitääksesi hauskaa, ollaksesi iloinen, rakastava ja nauraaksesi ja leikkiäksesi ja ennen kaikkea nauttiaksesi tästä kauniista planeetasta.

Tervehdi hymyillen ihmisiä ja ole valmis kiittämään kaikesta.

Älä kritisoi ja arvostele ketään tai mitään.

Jos sinulla ei ole myönteistä sanottavaa, älä sano mitään.

Älä saarnaa vakaumustasi muille.

Elä tässä hetkessä pitkä, terveellinen ja onnellinen elämä.

Ole valmis vastaanottamaan. Olet ansainnut kaiken runsauden, mutta sinut on opetettu, että muut ovat runsauden ansainneet, mutta et sinä itse.

Rakasta itseäsi ehdoitta. Sano, että olet ansainnut olla vapaa kaikista murheista....  Ala uskoa, että olet ansainnut kaiken sen, mitä toivot.

Todellinen rauha on täydellistä hyväksymistä, itsensä ja toisten hyväksymistä, ehdotonta rakkautta kaikkia kohtaan. Hylkää vastakkainasettelu, kaksinaisuus.

Lisää voit lukea sivuiltani 

www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi

 https://www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/tuotteet.html?id=5/

Avainsanat: reiki, hoito, kurssi, sydämellisyys,

Pyriitti

Lauantai 21.8.2021 - RitaPyriitti

Kivi on kiiltävä ja pronssinvärinen.

Se kuljettaa nopeasti energiaa. Pyriitti on viestinvälittäjä, joka laittaa toiveet kulkemaan eteenpäin. Pyriitti tukee myös suunnittelua ja sen toteutumista.

Pyriitti on oivallinen kivi silloin, kun halutaan sinnikkäästi toteuttaa unelmia ja seisoa omien päätösten takana. Se on voimakas kivi edistämään positiivista ajattelua ja manifestointia. Pyriitissä yhdistyy vahva tulienergia ja maan “hitaasti, mutta varmasti”-energia, joten se auttaa “polttamaan” vanhan pois ja laittamaan uuden kasvun alulle. Pyriitti voimistaa miehistä energiaa (sukupuoleen katsomatta), auttaa ottamaan toiminnan askelia ja edistää luovuutta. Se tuo itseluottamusta, tahdonvoimaa ja periksiantamattomuutta tiellä kohti tavoitteita. Pyriitti houkuttaa onnea ja runsautta ja tuuppaa oikeaan suuntaan. Pyriitin sanotaan tasapainottavan vasemman ja oikean aivopuoliskon toimintoja, joka auttaa muuntamaan luovia ja intuitiivisia ajatuksia (oikea aivopuolisko) loogisiksi ja rationaalisiksi (vasen aivopuolisko) toiminnan askeliksi.


Pyriitin sanotaan tuovan suotuisaa energiaa liiketoimintaan, joten sitä voi pitää työpöydällä, jossa se samalla voimistaa omaa energiatasoasi. Tai voit kantaa pyriittiä taskussa tai keholla, tai käyttää sitä vaikkapa runsaus mandaloissa.
Työpaikalla pyriitti tukee johtajuutta ja sopii lisäksi heille, jotka tavoittelevat ylennystä.
Pyriitti on positiivisen energian kivi, joka rohkaisee ja auttaa erityisesti epäonnen ja taloudellisen ahdistuksen aiheuttamaan mielipahaan. Pyriitti auttaa myös karistamaan rahaan liittyviä rajoitteita, uskomuksia ja köyhyysajattelua. Usein runsauden tiellä on oma ajatus siitä, että ei ole sen arvoinen, tai vähintäänkin että kyllähän joku muu nyt ansaitsisi rahaa ennemmin kuin minä. Pyriitti auttaa affirmoimaan “ansaitsen elää runsaudessa”.

Pyriitti stimuloi aivojen verenkiertoa ja auttaa keskittymään, muistamaan sekä oppimaan asioita paremmin, jonka vuoksi se sopii hyvin myös opiskelijoille.

Pyriitin tulienergia antaa tehokkaasti lisävirtaa, kun olet väsynyt. Voit visualisoida pyriitin kultaisen valon ympäröivän sinut ja virkistävän kehoasi ja mieltäsi.

Pyriitti on lisäksi maadoittava ja suojeleva kivi, se vetää energiaa maasta fyysisen kehon kautta kantajansa auraan, luoden suojakilven negatiivista energiaa vastaan.

Lisää kiviä ja niiden tarinaa

https://www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/tuotteet.html?id=11/76 

pyrite-626549_1920.jpg

Avainsanat: pyriitti, maadoitus, toiminta, suoja, tasapainottaa, itseluottamus,

Kuinka loit todellisuuden, jossa elät - verkkokurssi

Torstai 19.8.2021 - RitaTIETOISUUS JA ENERGIA – VERKKOKURSSI

Tervetuloa verkkokurssille, joka käsittelee tietoisuutta ja energiaa. Kuinka loit todellisuuden, jossa elät ja kuinka voit muuttaa sitä?

Aloitamme nyt seikkailun, jonka toivon avaavan sinulle uusia oivalluksia sielusi intohimosta, miksi jokin asia kutsuu sinua kuin palava tuli sisälläsi, joka ei vain sammu. “Sielun intohimo,” joka saa sinut etsimään ja tutkimaan.

Elämä on näytelmää ja sinä olet näyttelijä, jolla on valitsemasi rooli. Näyttelemme tätä roolia; “olen ihminen” niin antaumuksella, että olemme eksyneet tähän näytelmään ja unohtaneet oman alkuperämme ja enkelimäiset juuremme.

Toivon, että saat oivalluksia omasta itsestäsi tämän verkkokurssin avulla. Löydät itsesi rakastamisen ja kunnioittamisen tärkeyden.

Sinut on opetettu aina asettamaan muut etusijalle oman itsesi kustannuksella. Mutta totuus on, että olet enemmän avuksi muille, planeetalle, kaikelle mitä on olemassa, jos rakastat ja kunnioitat itseäsi. Niin voit olla esimerkkinä niille, jotka kamppailevat itsensä arvostamisen ja hyväksymisen kanssa.

Kurssilla voi edetä omaan tahtiinsa ja palata sille aina uudelleen ja uudelleen, jos niin valitsee. Haluatko saada muutosta aikaan elämässäsi? Ei vain vähän parempaa vaan todellisia oivalluksia, jotka vievät sinua eteenpäin. 

Haluan auttaa sinua saavuttamaan unelmiasi, jotta voit olla se, joka todella olet. Viestini on tärkeä ja tulee suoraan sydämestä ja halusta auttaa, vahvistaa sitä, kuinka sinä voit olla se, joka sinä oikeasti olet.

Levitä siipesi ja lennä.

Tästä linkistä voi ostaa kurssin. 

 https://www.campwire.com/buy_flexible/89665079-92fb-4203-a171-22d14e3ed4e7 

Kuva: Tsutomu Kimura

20100698-1.jpg

Avainsanat: tietoisuus, energia, todellisuus,

Sinä Olet - satu juuri sinulle

Tiistai 17.8.2021 - Rita

Sinä olet ...
Sinä olet se satu
Sinä olet se rauha, jota tavoittelet
Sinä olet rauha, kun hyväksyt oman roolisi
Voitat omat pelkosi
Missä oletkin he muistavat nimesi
Sinä olet se paikka, jossa sinua rakastetaan
tuomitsematta, ehdoitta

Se on minunkin satuni 

Kuva: Tsutomu Kimura

201031412.jpg

Avainsanat: satu, rauha, sinä, minä, pelko, tuomita, rakastaa,

Fluoriitti - sisäisen viisauden kivi

Sunnuntai 15.8.2021 - Rita

Luonnollisen kauneuden ja aitouden kivi -

Fluoriitti.

Fluoriitti tuo kauniisti valoa lävitseen,

edistää selvänäköisyyttä ja henkistä ymmärrystä.

Sen kauniit värit auttavat eheyttämään kokemiasi

traumaattisia tilanteita, jotka ovat aiheuttaneet sen,

että suljit itsesi.

Sillä on myös vaikutusta älyllisen toiminnan

lisäämisessä ja se tukee terveen ja kauniin ihon muodostumisessa.

Se voi auttaa sinua tuntemaan olosi mukavaksi

kehossasi ja onnelliseksi itsesi kanssa.

Olet ehkä koettanut olla sellainen, kuin muut

haluavat sinun olevan ja unohdit itsesi.

Fluoriitti auttaa sinua olemaan sinä -

kaunis aito oma itsesi.

Ehkäpä alatkin puhua enemmän sydämestäsi

ja salli ihmisten tuntea sen kuka sinä oikein olet.

Fluoriitti voi auttaa sinua irrottautumaan toisten miellyttämisestä ja olemaan välittämättä

muiden mielipiteistä.

Tämä linkki vie reiki sivujen verkkokauppaan

https://www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/tuotteet.html?id=11/499809

Lisää kiviä ja niiden tarinaa löydät sivuiltani

www.reiki-ritaforsberg.kimura.fi

fluorite-3499902_1920.jpg

Avainsanat: fluoriitti, viisaus, kauneus, sisäinen maailma

Salaliitot?

Lauantai 14.8.2021 - Rita

Pidätkö salaliitto teorioista?

Näetkö niitä ympärilläsi?

Menetkö mukaan niihin?

Ei ole olemassa mitään salaliittoja.

Nuo teoriat ovat vain häiriötekijöitä.

Sinä menet mukaan niihin ja

tipahdat kanin kuoppaan.

Olet kuin Liisa ihmemaassa.

Mentaalinen kamppailusi,

jota käyt järkeilevässä mielessäsi,

on henkilökohtainen salaliittoteoriasi.

Kyselet; "Mitä minun pitää tehdä?

Miksi tämä tapahtuu?

Olen stressaantunut, mitä voin tehdä."

Menetät yöunesi, valvot, olet huolissasi,

ahdistut - sitä on kaikkialla.

Ahdistut, koska et ymmärrä,

mitä tapahtuu seuraavaksi.

Ahdistus salpaa hengityksesi. 

"Mitä vikaa minussa on?"

Vedä nyt syvään henkeä.

"Minä Olen, joka Minä Olen ja Olen olemassa."

Tunne tämä, ei järkeillen, vain tunne.

Järkeily ei vie sinua minnekään,

vaan pitää sinut paikoillaan.

Olet juuri siellä, missä sinun tuleekin olla.

Hengitä ja sielusi mestaruus opastaa sinua.

Vedät henkeä - sieluasi itseesi,

joka kerta kun hengität oikein syvään.

Kommunikoit hengittämällä hyväksyntää,

sallimista, luottamusta.

Vedä nyt oikein syvään henkeä.

Ahdistus saa aikaan unettomuutta,

ehkä alat juoda enemmän,

kun koetat selviytyä ja käsitellä asiaa.

Mene kävelylle, pois ihmisten luota,

pois omasta järkeilevästä mielesi logiikasta.

Hengitä ja salli.

fantasy-2547367_1920.jpg

Avainsanat: salaliitto, ongelma, ahdistus, mentaalinen, kamppailu,

Päivän mietelause

Keskiviikko 11.8.2021 - Rita

Päivän mietelause.

"Rakas ystävä, tämä rakkaus, jota tunnet,

olet oikeasti sinä.

Se on rakkautta, jonka olet luonut itsellesi.

Sillä ei ole mitään tekemistä tuon

toisen ihmisen kanssa.

Hän saattaa tuntea rakkautta myös,

mutta se on hänen oma luomuksensa itselleen."

Voisitko sallia itsellesi rakkautta itseäsi kohtaan?

Sallitko itsesi vastaan ottaa tuon rakkauden? 

angel-2939548_1920.jpg

Avainsanat: rakkaus, sallia, rakastaa, luomus, vastaanottaa,

Korttitulkinta sähköpostin välityksellä

Tiistai 10.8.2021 - Rita

Selvänäköinen korttitulkinta sähköpostin välityksellä.

Tulkinta auttamaan muutoksen aikana. 

Kun tunnet olevasi eksyksissä ja kaipaat selkeyttä elämääsi,

tarot tulkinta voi olla apuna.

Vai tarvitsetko lisää itseluottamusta, itsevarmuutta

tämä hetkisessä tilanteessasi?

Katson mistä on kyse ja mistä tilanne johtuu.

Onko kyse menneen elämän energioista?

Mitä sinun on tarpeellista tietää nyt?

Mitä tapahtuu? Miksi koet ahdistusta?

Miten etenet?

Laita viestikenttää, mihin kaipaat selkeyttä.

Tästä linkistä voit ostaa tulkinnan

https://kotisivukone.fi/app/www/reikiritaforsbergkimura.kotisivukone.com/tuotteet.html?id=7/56

angel-2939548_19202.jpg

Avainsanat: tarot, viestikortit, tulkinta, selkeyttä

Lions`Gate 8/8

Sunnuntai 8.8.2021 - Rita

Leijonan portti 8/8

Muinaiset sivilisaatioita ovat aina kunnioittaneet tätä aikaa, kun Sirius nousee aamulla auringon kanssa. Tämä aktivaatio saa aikaan avautumista vastaanottamaan. Kyse on massiivisesta tähtien välisestä yhteydestä, kun meidät nostetaan Siriuksen portaalin läpi ja tätä kutsutaan "Portaat Taivaaseen" 

Tämä on enemmän, kuin henkinen palauttaminen alkuun, nollaaminen, tämä vuosi tuo uudelleen syntymän. Syntymä johonkin uuteen on tarjolla jokaiselle. Vanhasta irti päästäminen ja uuden salliminen elämään.

Ota vastaan kaikki nuo energiat, jotka virtaavat maahan tämän tapahtuman myötä. Salli itsesi virrata niiden mukana.

Ole tuo virtaus.

magician-3047235_1920.jpg

Avainsanat: portti, portaat taivaaseen, sirius,

Valitsetko rakkauden?

Perjantai 6.8.2021 - Rita

Rakkaus usein esitetään pelon vastakohdaksi, mutta tosi rakkaudella ei ole vastakohtaa - rakkaus vain on.

Tosi rakkaus on paljon voimakkaampaa, kuin mikään negatiivinen tunne, koska rakkaus on ympäristö, jossa kaikki on olemassa.

Negatiiviset emootiot ovat kuin haita rakkauden meressä. Kaikki asiat kauniit ja rumat, pelottavat ja ystävälliset, voimakkaat ja voimattomat ja suuret ja pienet tulevat olemassaolosta, tekevät tehtävänsä ja sitten katoavat suurempaan mereen.

Kaikki nuo on tehty samasta rakkaudesta, jossa ne uivat ja niitä ei voi koskaan erottaa. Meidät kaikki on tehty tästä rakkaudesta ja elämme koko elämämme yhtenä sen kanssa, olimmepa tietoisia siitä tai emme.

Illuusio, jossa elämme koettaa erottaa meidät suuremmasta rakkaudesta ja saa meidät uskomaan, että valitsemme jotain muuta kuin rakkauden. Kaksinaisuuden maailmassa negatiivinen ja positiivinen, valo ja pimeys, mies ja nainen, teemme valintoja ja oivallamme niistä.

Kun valitsee olevansa tietoinen, valitsee rakkauden. Valinnat, joita teemme rakkaudella, loistavat toisille valoa ja ohjaa heitäkin palaamaan rakkauden lähteeseen. Maailma tekee niin helpoksi unohtaa tämän suuren rakkauden, jota olemme. Olemme täällä muistaaksemme olevamme rakkaus.

Älä siis pelkää rakkautta.

Ehkä verkkokurssini: Rakkauden matka itsensä rakastamiseen, voi antaa uusia oivalluksia.

https://www.campwire.com/buy_flexible/4bf41341-77b7-4f6a-b8c5-653c9f212a09 

Kuva: Tomi Kimura / Rakkaus on ilmassa

lappi2010_065.JPG

Avainsanat: rakkaus, ihmissuhteet, onnellisuus, rauha, pelko,

Kuka minä olen?

Keskiviikko 4.8.2021 - RitaMinulta kysytään usein mitä teen työkseni ja vastaan näin: " Minä näytän ihmeellisille, lahjakkaille, menestymiseen, onnistumiseen halukkaille ihmisille, jotka kamppailevat erilaisten fyysisten ja emotionaalisten kipujen, terveyden, painon pudotuksen, ei riittävästi vaurautta; ihmissuhteita, rahaa... näytän, mikä estää heitä olemasta sitä, mitä he todella ovat. Kuinka voimaantua hallitsemaan omaa elämäänsä.

Olen tarinankertoja, auttamishaluinen romantikko, joka auttaa sinua saavuttamaan unelmiasi, jotta voit olla se, joka todella olet. Kirjoitan terveydestä, vauraudesta, onnellisuudesta ... elämää muuttavista asioista.

Maailman katsomukseni
Katselen maailmaa sielun silmin, hengen näkökulmasta. Sielu ei koskaan arvostele, tuomitse tekojamme, koska sieluolemus tiedostaa, että ihminen käy läpi kokemuksia. Sielu ei arvostele vaan sallii jokaisen kokemuksen ja kiteyttää kaikesta viisauden. Sielun näkökulmasta katsottuna näkee kaikesta laajemman kuvan ja päästää irti mielen rajoituksista. Mieli muistaa vain huonot, ikävät asiat eikä näe koko kuvaa tapahtuneesta.
Sallin jokaisen olla juuri sellainen, kuin hän on, oli kyse rodusta, uskonnoista, erilaisista näkökulmista. Minulle ei enää ole kyse uskonnosta vaan tietoisuudesta – kristallin kirkkaasta, selkeästä tietoisuudesta.
Olen oivaltanut, että olen kokemassa sitä, mitä energia on ja kuinka se palvelee ja sen tuoma ymmärrys on saanut aikaan toisenlaisen näkökulman muodostumisen todellisuudesta, jossa elän.

Mottoni on: Minulla ei ole aikaa vihata, vain rakastaa.

religion-3717899_1920.jpg

Avainsanat: rakkaus, viha, auttaminen, sielu, energia,

Matka rakkauden löytämiseksi

Sunnuntai 1.8.2021 - Rita

"Jos ruoho voi kasvaa sementin läpi, rakkaus voi löytää sinut jokaisena elämäsi hetkenä."

Saatat kysellä, jos todellinen rakkaus, kumppanuus ja romanssi löytyy korttien kertomana tai olet kokenut sydänsuruja tai menetystä ja ajatellet, että olet kadottanut mahdollisuutesi kokonaan. Tai ehkä yksinkertaisesti rakkaus ei vielä ole tapahtunut sinulle.

Jos olet jäänyt miettimään, mitä sinulta puuttuu tai miksi rakkaus näyttää olevan helppoa muille, tämä kurssi ehkä avaa sinulle uuden näkökulman.

On mahdollista nauttia rakkauden löytämisen matkasta --- kyetä etenemään ilman pelkoa, turhautumista tai rajoittavia uskomuksia.

Kuinka luoda parhaiten sopiva kumppani elämäänsä - verkkokurssista voi olla apua etsinnässä. 

https://www.campwire.com/buy_flexible/e8c55977-52e7-4c9b-90e8-915e1ae13b73

angel-2450363_1920.jpg

Avainsanat: rakkaus, sielu, sallia, ihmissuhteet.

Enkeliviestien kanavoinnin verkkokurssi.

Perjantai 16.7.2021 - Rita

ENKELIVIESTIEN KANAVOINNIN VERKKOKURSSI  

Kuinka työskentelen enkelienergian kanssa? Kurssilla opitaan välittämään viestejä itselle ja myös toisille käyttäen erilaisia viestikortteja. Kurssin avulla voit selkeyttää omaa elämääsi helpolla tavalla.

Et tarvitse omia kortteja kurssin läpi käydäksesi vaan olen ladannut harjoituksia varten kortit ja niiden tulkinnat kurssi alustalle.

Tarot tulkintoja harjoitellaan käyttäen Keiju Tarot ja Enkeli Tarot kortteja. Nämä Tarot kortit sisältävät hyvin lempeää ja kaunista, rakastavaa energiaa ja poikkeavat perinteisistä Tarot korteista juuri tuon rakastavan energian vuoksi.

Olen aina rakastanut Keijuja ja heidän ihanaa leikkimielistä energiaansa ja toivon että sinäkin pidät heistä.

Kurssilla käsitellään uutta ja vanhaa energiaa ja niiden välistä eroavuutta toiminnassa. Olemme jo uudessa energiassa ja vanhan energian toiminta mallit leijailevat täällä, mutta ne eivät enää toimi. Siksi on tarpeen tietää, mikä on erilaista uudessa energiassa.

Kurssilla voi edetä ihan omaan tahtiinsa eikä sillä ole aikarajaa.

Tieto, jota saat voi poiketa siitä, mitä ehkä olet oppinut enkelistä. Oletko valmis ottamaan vastaan uudenlaista näkökulmaa elämääsi?

Kurssin voi ostaa tästä linkistä.

angel-2939548_1920.jpg

Avainsanat: keijut, enkelit, taror, tulkinnat, viestit, kanavointi

Hymysi valo - e-kirja uutuus

Torstai 15.7.2021 - Rita

Hymysi valo 

Pelko on todellisuuden sisällä oleva luomus, jonka "ajattelemme" olevan määrätynlainen tai tuntemattoman pelkoa, jota emme pysty kontrolloimaan, tajuamatta ettei sitä tarvitse kontrolloida, ei ole "eloonjäämisestä" kysymys, mikään ei ole "väärin" ja tuntemattomaan astuminen on suuri osa sitä, kuinka portaalit avataan toisiin ulottuvuuksiin /Uuteen Maailmaan sisälläsi. Jos pystyt muistamaan, että juuri tuntemattomassa mahtava, taianomainen, runsas, autuas ja äärimmäinen ja täydellinen rakkaus on olemassa. 

Moni maadoittaa valoa paljon ja nukkuu enemmän ja enemmän. Fyysinen keho on heikko ja mieli tuntuu välillä puuroutuvan .... Anna pelon mennä ... (otteita e-kirjasta)

https://www.bod.fi/kirjakauppa/hymysi-valo-rita-forsberg-kimura-9789528044376

Kissan silmin maailmaa katsottuna

cat-778315_1920.jpg

Avainsanat: hymy, valo, henki, sielu,

Kuinka manifestoida uudessa energiassa?

Tiistai 13.7.2021 - Rita

Kuinka manifestoida uudessa energiassa?

Uudessa E-kirjassani on tietoa siitä, kuinka uusi energia toimii ja mitä sinun on hyvä tietää manifestoidessasi haluamaasi.

Vanha energia ja uusi energia toimivat ihan eri tavalla ja jotakin niiden toiminnasta on tarpeellista tietää.

Miksi et saa halumaasi, miksi manifestointi ei toimi? 

"Jos oivallat, että sinulla on jo riittävästi kaikkea, olet todella rikas."
Osaatko olla selkeä siinä, mitä haluat luoda elämääsi?
Tiedätkö, mitä haluat vai tuleeko mieleesi vain ne asiat, joita et halua kokea?
Mitkä ovat häiriötekijöitä ja tappavat unelmasi?
Miltä tuntuisi tieto salaisuudesta, joka auttaa sinua vastaanottamaan sitä, mitä tarvitset, toivot?
Mikä pitää sinut paikoillaan ja jumissa elämässäsi?
Mikä on "sivutuotemenetelmä" ja miten se toimii?


Näitä kysymyksiä ja paljon muuta tärkeää tietoa sisältyy E-kirjaani.

Tästä linkistä voit ostaa kirjan 

beads-1234666_1920.jpg

Avainsanat: manifestoida, uusi energia, unelmat, toiveet,

Mitä ihminen etsii?

Lauantai 10.7.2021 klo 12:06 - Rita

Mitä ihminen etsii? 

Ihminen etsii onnellisuutta, mukavuutta, lohdutusta, hyvinvointia, suojaa, vähän parempaa elämää, hallintaa, kontrollia.

Ihminen etsii jotakin tarkoituksellisuutta, merkitystä, sisältöä ja elämän tarkoitusta.

Onnellisuus käsite tulee Atlantiksen ajoilta, jolloin luotiin mielihyväkeskus, jota aktivoitiin ruoalla, seksillä, huumaavilla aineilla...

Onnellisuus on illuusiota, ei ole onnellisuutta, ei ole surullisuutta ja jossain vaiheessa ehkä pystyt siirtymään noiden sanojen merkityksen tuolle puolelle, ne eivät merkitse sinulle enää samaa, kuin ennen. Oivallat, että sama asia voi olla iloa tuottavaa ja surua tuottavaa, molempia saman aikaisesti.

Olet ohittanut kaksinaisuuden.

Kontrolli - kuka kontrolloi? Jumala, hallitus, työ, uskonto, perhe? Ihminen etsii tarkoitusta kaikesta; perheestä, uskonnosta, työstä ja kaikella tuolla on loppujen lopuksi hyvin vähän merkitystä.

Tämä ei tarkoita, että olisi välinpitämätön - ei - vaan on ohittanut etsimisvaiheen ja ei enää hyppää ihmisten peleihin tai oikeastaan järkeilevän mielen peleihin. Mieli on tärkeä työväline maassa, mutta sille on annettu tehtäviä, joihin sitä ei ole edes suunniteltu ja se käy ylikierroksilla.

Ihminen etsii tarkoitusta, merkitystä kaikelle: "Mikä on tarkoitukseni täällä maassa? Miksi olen täällä? Mikä on elämän tarkoitus? Mikä on elämän tehtäväni?"  Mietin vain, että pitääkö kaikella olla jokin merkitys?

Joku sanoo, että ei etsi mitään, mutta kuitenkin kysyy noita kysymyksiä eikä oivalla etsivänsä vielä. Sanat ovat hyvin harhaan johtavia ja hämmentäviä.

Et koskaan löydä elämän tarkoitusta - ehkä vedän nyt maton monen jalkojen alta, kun sanon, ettei tuolla ole oikeasti edes väliä. Nyt joku kauhistuu, mitä sellainen elämä on, jolla ei ole väliä? Ei ole kyse siitä, että olisin välinpitämätön, kun sanon noin.

Ihminen etsii sitä, kuinka elää ja sitä on etsitty kauan opiskelemalla koulussa, kursseilla, noudattamalla muiden neuvoja, kantapään kautta yrityksen ja erehdyksen kautta.

Minulle itselleni tärkein asia, jota koen elämässä, on että olen olemassa, olen aina ollut olemassa ja tulen aina olemaan olemassa ja se on kokemus, joka minulla on. 

Kuva: Tsutomu Kimura

IMG_1678.jpg

Avainsanat: etsiminen, tarkoitus, merkitys, onnellisuus,

Vanhemmat kirjoitukset »