Pelastusköysi

Lauantai 20.2.2021 - Rita


Pelastusköysi

Tänään ...

  Tänään saatat tuntea olevasi

  kaikkein väärin ymmärretyin

  ihminen maailmassa,

 hukkuen syyllisyyden, jännittyneisyyden, epävarmuuden 

tunteisiin tai ylirasittunut

 kaikista uhkaavista tapahtumista,

jotka työntävät sinut liian kauas

 Hyvä uutinen tälläisenä päivänä on

 Rakkaus heittää pelastusköyden

Sinun on nostettava katseesi

 vähän korkeammalle vain nähdäksesi se.

  laajentaa sydäntäsi vähän enemmän

 saavuttaaksesi sen.

  Ehkä soudat lyhyen matkaa sumun ohi

 jotta uskoisit siihen.

 Joka tapauksessa, Rakkaus on täällä

 kaikessa suloisuudessaan jokaisena uutena aamuna

  Sen yhden ohikulkijan hymyssä

 kallisarvoisessa ilmassa, jota hengität

 Kyllä Rakkaus on täällä

nyt ja aina

 tarjoten pelastavaa suloutta, jolla syleillä sinua

Tänään  Rakkaus on ilmassa

 Juuri siellä missä sinä olet.

Avainsanat: rakkaus, pelastus,

Uusi energia ja vanha vihkimys

Lauantai 13.2.2021 - Rita

Nyt Uudessa Energiassa vanhan vihkimyksen, antaa ilman vastaanottamista, on aika väistyä. Se on kuin tietokoneen vanha ohjelma, joka on aika ajaa alas ja ladata uusi ohjelma ja sen jälkeen käynnistää uusi ohjelma. 

Vanha palvelemisen - vihkimys kumpusi syyllisyydestä ja tarpeesta tulla hyväksytyksi. 

"Minun on annettava, jotta minut hyväksytään, minun pitää olla hyvä ihminen...."

Kuuletko, mitä sanon? Ymmärrätkö mitä sanon?

Sinä olet hyvä ihminen, kaikki tarpeesi on jo täytetty. Kaikki tarpeet, joita luulet, että sinun on palveltava ... kaikki on jo täytetty ...sinä vain et vielä näe, oivalla sitä ... Annat, jotta saat .. tämä tapa manifestoida vie aikaa täällä  hidastetussa maailmassamme....

Kvanttitasolla kaikki vain on olemassa. Kvanttitasolla ei ole antamista ja vastaaottamista, vaan ne ovat yksi ja sama ... valo ja pimeys ... hyvä ja paha .... antaa ja vastaanottaa .... valaistunut ja ei vielä valaistunut ......

Kvanttitasolla palvelu on sädehtivä olotila, loputon luomisen kokemus. Salli itsesi kokea tuo loputon luomisen kokemus.  Hengitä ja salli ....

Salli itsesi olla tyytyväinen ilman yrittämistä, ilman pakottamista, ilman etsimistä, haluamista ....Tässä hetkessä ole palveltavana ilman tarpeiden tyydyttämisen tarvetta... Kun olet tässä kvanttitilassa, olet kaikkea tätä: luoja ja luominen, olet tuo loputon luominen.

Ole tuo loputon luominen. Minä Olen loputon luominen.

Astut puhtaaseen luomiseen, jossa ei ole antamista ja vastaanottamista vaan on olemista  ... olemista jotakin muuta.

Vastaaottaminen ja antaminen ovat tässä ja nyt ... ja sinä tunnet selkeyttä, tunnet kuin sinut olisi käynnistetty johonkin uuteen ....

angel-758415_1280.jpg

Avainsanat: energia, uusi, vihkimys, sallia,

Kissan viestit

Lauantai 6.2.2021 - Rita


Kun kissa ilmaantuun tiedosta, että on välttämätöntä luottaa omiin kykyihisi. Kunnioita omaa aistillisuutta tanssien hitaasti, loistokkuudella ja helpoin liikkein ja nauti fyysisestä kosketuksesta ja läheisyydestä. Kuuntele tarkasti intuitiota, koska se useimmiten on joku esi-isä, joka yrittää kommunikoida kanssasi. Tämä on taian ja mysteerien aikaa, joten kiinnitä huomiota merkkeihin ja vaistoihisi, jotka ohjaavat sinua. Mitä tahansa vapautat itsestäsi; ihmissuhteita, aineellisia asioita, itseäsi ruoskivista tavoista - korvataan pian nykyiselle sinälle sopivimmilla tavoilla.

Tee jotakin aivan hullua ja ennen tekemätöntä, kuitenkin täysin harmitonta. Murtaudu irti epäterveestä toisista riippuvuudesta.

Kutsu kissaa, kun tunnet olevasi niin kiedottuna jonkun toisen elämään, ettet tiedä mistä yksi alkaa ja toinen loppuu. Sinulla on tunne, että sinua painostetaan menemään ryhmän mukana, mutta vaistosi sanovat muuta. Olet intensiivisessä ajassa tutkien uusia ulottuvuuksia ja itseäsi. Olet työskennellyt liian kovasti ja nyt on aika leikkiä.

Jos kissa on voimaeläimesi, kuuntele omaa sisäistä ohjausta, älä muiden neuvoja.Ole itsenäinen, joskus tehden täysin päinvastoin kuin muut odottavat sinun tekevän tai haluavat sinun tekevän. Suurin luova työskentely tapahtuu yöllä. Sinä liikut loistokkaalla ja luonnollisella tavalla ja omaat mystisyyttä melkoisesti.  Aika ajoin olet aika itseriittoinen ja et huomioi ympärilläsi olevien mielipiteitä. 

Kissa on aina ollut näkymätömän maailman tulkki ja vartija. Egyptissä tuotiin suuri määrä  faaraokissoja muista ulottuvuuksista vartioimaan palatsia negatiivisilta energoilta. Juuri noita kissoja näkyy myös sienämaalauksissa. Kissa on yhteydessä Isis ja Hathor - jumalattariin.

cat-778315_1920.jpg

Avainsanat: kissa, esi-isät

Herääminen

Torstai 28.1.2021 - Rita

Mitä tarkoittaa herääminen?

Monet konfliktit, joita maan päällä nyt koetaan, ovat kollektiivisen heräämisen merkkejä ja kaikki vanhan systeemin heikkoudet nousevat pintaan. Ole tietoinen siitä, että jännittyneisyys, jota saatat tuntea, on seurausta tästä heräämisestä ja se ei ole sinun.

Aistit vain herkkänä ihmisenä kaiken ympärilläsi ja luulet niitä omiksesi ja otat ne omaksesi - ne eivät ole sinun. Voit tosin kuvitella niiden olevan sinun, mutta ne eivät ole. 

Planeetta käy läpi heräämistä, jonka tietoisuus aiheutti ja heräämisprosessi käydään läpi nyt yksilö tasolla. Salli tietoisuuden muutos - älä taistele vastaan, koska mitä enemmän vastustat, sitä enemmän koet taistelua ja kamppailua. Virtaa vain mukana, joka ei todellakaan tarkoita, että menet mukaan mielen peleihin. 

Hengitä vain syvään muutaman kerran ja salli. Ihminen alkaa kokea uudella tavalla tapahtumia elämässään. Ihminen käänsi selkänsä omalle sielulleen ja sielu hyväksyi tämän ja käänsi myös selkänsä ihmiselle. Syyllisyys ja häpeä tästä esti sinua näkemästä omaa loistoasi. Kuitenkin Minä Olen -olemuksesi tuntee nyt rakkauden, kauneuden, menestymisen, myötätunnon, koska sinä koit kaiken tämän.

Aika muuttuu - uusi taistelun aihe planeetalla - mennyt ja tuleva taistelevat ja kumpikaan ei voita. Koska ei ole kyse kummastakaan - mennyt tietää oman historiansa, mutta pysytkö sinä menneisyydessä kiinni - menneet elämät, esi-isien aikaisessa tietoisuudessa vai kuunteletko tulevaa, joka sanoo muutetaan kaikki.

Mitä tapahtui menneisyydessä - se ei ollut mitään - sillä ei ole merkitystä - ja silloin se ei ole mitään.

Koet ajan muutosta. Aika on kiehtova illuusio.  Maya - aika muuttui 2012. Mayat eivät nähneet tietoisuuden nousua - lineaarisen ajan loppua.

Kun riittävä määrä ihmisiä aisti yhteisen sopimuksen - aika - ajasta tuli todellisuutta ja alkoi ajan tanssi. Ajasta tuli tanssi, joka tanssi muotoja, joita voi muodostaa ihan kuin kaavoja matematiikassa. Kaikki tanssivat saman ajan tahtiin. Junat liikkuvat aikataulujen mukaan, ihmiset kulkevat kelloa seuraten...

Laskepa huviksesi, kuinka monta kertaa sana - aika - toistuu tavallisessa puheessa.

pocket-watch-3156771_1920.jpg

Avainsanat: herääminen, oivaltaminen, aika, tietoisuus,

Kuinka luoda parhaiten sopiva kumppani elämään?

Sunnuntai 17.1.2021 - RitaMikä tuo eniten ilo elämääsi?

Tämän verkkokurssin arvokas viesti ansaitsee tulla kuulluksi juuri nyt. 

Viesti tulee suoraan sydämestäni ja haluan jakaa sen juuri sinun kanssasi.

Tämän kurssi on omistettu tuomaan todellinen romanttinen rakkaus  elämääsi, todellisen rakkauden läsnäolo elämääsi. Kurssi on omistettu tuomaan pitkäkestoisen, tosi rakkauden kokemus todelliseksi ja luomaan siitä elämäntapa. Ota siis hyvä asento ja hengitä muutaman kerran oikein syvään ja salli itsesi olla vetovoimainen ja houkutteleva rakkauden, onnellisuuden, rauhan ja ilon keskus. Kurssi tuo sinulle monia tapoja aloittaa uusi elämänvaihe, jossa olet rakkauden ympäröimä. 

Kurssi sopii sinkuille ja jo suhteessa oleville. Monia vihjeitä, tekniikoita ja keinoja seuraamalla olipa tilanteesi mikä tahansa, voit houkutella elämääsi unelmiesi toteutumista. Voit vetää puoleesi sinulle sopivan kumppanin tai vahvistaa jo olemassa olevaa rakkaus suhdetta.

Kurssin avulla voit luoda ympärillesi rakkauden ilmapiirin ja ladata itsellesi aikomuksen luoda sinulle parhaiten sopiva kumppanuussuhde ja eheyttää rakastavaa suhdetta sinuun itseesi. Samalla suhteet muihin ihmisiin tulevat onnellisimmiksi, terveemmiksi ja enemmän rakkautta sisältäviksi. Jaan monia salaisuuksia, jotka auttavat sinua löytämään todellista rakkautta olivatpa menneisyyden kokemuksesi millaisia tahansa. Kurssi selkeyttää ja poistaa myös monia rakkauden kokemisen esteitä.

 Sensijaan, että vain toivot rakkautta, miksi et olisi rakkaus?

Kurssi auttaa vapautumaan rakastumisen pelosta ja menneisyyden sydänsurujen aiheuttamista pettymyksistä. Kurssi voi poistaa pelkoja olla intiimissä kanssakäymisessä toisen kanssa. Voit kokea siirtyväsi yksinolemisen tunteesta rakastettuna olemisen tilaan. Sosiaalinen elämäsi uudistuu ja vedät puoleesi todellista kestävää rakkautta.

 Kurssilla luot ympäristön, joka kutsuu sinulle parhaiten sopivaa kumppania. Voit laajentaa jo olemassa olevaa rakkauselämää uudelle ja jännittävälle tasolle. Sinusta tulee vetovoimainen ja vastustamaton.

Saat kurssin koko materiaalin käyttöösi heti ja voit edetä sillä omaan sinulle sopivaan tahtiin. Voit aina palata kurssiin uudelleen ja uudelleen. 

Tämän kurssin viesti on tärkeä, koska rakkaus on arvokkain asia, joka minulla on. Kurssin sisältö on sydämestäni tulevaa ja toivon, että sinäkin kuulet oman äänesi, sielusi äänen, joka ilmaisee rakkautta, kiitollisuutta, myötätuntoa ja sallit itsesi unelmoida kaikkea hyvää ja kaunista elämääsi.

Olet sen arvoinen. Olet kaiken kauniin ja ihanan rakkauden arvoinen.

(Oma rakkauteni saapui luokseni vuonna 1973 ja

vieläpä toiselta puolelta maapalloa ja on kanssani tänäkin päivänä)

Linkki rakkauteen:

Rakkauden tanssi 

dance-1940245_1920.jpg

Avainsanat: rakkaus, ihmissuhteet, onnellisuus, rauha,

Vaihda kiitollisuuteen

Perjantai 15.1.2021 - Rita

Kysymys joko sinä tai joku toinen ansaitsee jotakin, ei oikeastaan ole sinun päätettävissäsi. 

Kaikki me tiedämme miltä tuntuu, kun lopultakin saamme jotakin, jota haluamme, vain huomataksemme että emme tunne ansainneemme sitä. Olipa kyse autosta, uudesta työstä tai jonkun ihanan ihmisen tapaamisesta, tunnemme yhtäkkiä että emme voikaan edetä. Jokin meissä haluaa torjua tämän saamamme lahjan, ehkä siksi, että se vaatii muuttamaan omaa ajattelua itsestä uudella tavalla tai saa meidät kyseenalaistamaan, miksi meillä pitäisi olla jotakin, jota ei muilla ole. Nämä arvottomuuden tunteet eivät ole aina tiedostettuja ja ne voivat johtaa meidät itse sabotoimaan mahdollisuudet, jjoita meille tarjotaan. Ehkä paras tapa vältää torjuntaa ja sabotointia on vaihtaa kiitollisuuteen ja ohittaa kysymys; olenko sen arvoinen..

Kysymys ansaitsetko sinä tai joku muu jotakin ei oikeastaan ole sinun päätettävissäsi. Nämä teemat näyttäytyvät monesti tavalla jota emme kokonaan oivalla - kyse on sielun tasolla, monien elämien tapahtumien aikaisista tilaisuuksista. Elämällä on oma tapansa tasapainottaa kaikki asiat aina täysin tasapuolisesti. Voimme luottaa tähän prosessiin ja oivaltaa, että kun lahja tulee kohdallemme, se on myös tarkoitettu meille. Lahjan hyväksyminen suurella kiitollisuudella ja sen käyttäminen parhaan kykymme mukaan, on todellista ihmisyyttä.

Kun vastaanotamme lahjan ja huomaamme arvottomuuden tunteen nousevan, voi yksinkertaisesti tunnistaa tunteen ja muistuttaa itseään, että tuo tunne on vain sivutuote. Voit sanoa itsellesi:"Minun on tarkoitus saada tämä." Kun sallii itsensä hyväksyä lahjan, voi tuntea sydämessä lempeyttä, kun luonnollisesti muutamme itsemme syvään kiitollisuuden tilaan. Kun istuu hetken aikaa tietoisesti pitäen kiitollisuuden tunnetta sydämessä, sanomme  "kyllä" monille siunauksille ja samalla sanomme myös  "kiitos."woman-2714174_1920.jpg

Avainsanat: kiitollisuus, lahja, arvoinen, siunaukset,

Ruoka, jota syöt

Sunnuntai 3.1.2021 - Rita

Syömällä lähellä maata olevaa ruokaa, yhdistät itsesi maahan ja sallit sen hoivata kehoasi.

Ruoka, jota syömme on elämämme moniulotteinen aspekti. Ruoka tuo energiaa, joka mahdollistaa kasvumme ja menestyksemme. Kuitenkin se voi olla paljon enemmän. Ruoka voi olla kokemus itsessään, jos sallii sen. Ruokalajit, joita muistamme lapsuudesta tarjoavat mukavuutta. Ruoan valmistus voi olla korkeamman tason taidemuoto. Ravitsemus, jota saamme voi edustaa meissä olevaa hyvinvointia. Mutta monet meistä, päivittäisten asioiden häiritseminä, unohtavat mikä mahtava nautinto on ja syövät mitä tahansa vain sattuu olemaan saatavilla. Todellinen ruoan arvon ymmärtäminen ja sen vaikutus elämäämme lähtee tiedostamisesta ja kunnioittamisesta maan antimista.

Jos olet joskus maistanut puutarhassa kasvaneita kasviksia tai auringon kypsyttämiä omenoita suoraan puusta poimittuna, luultavasti ymmärrät, että ruoalla ja ruoalla on eroa. Juuri pomittu ruoka sisältää enemmän alkuperäistä elämänvoimaa ja omaa suuremman varaston energiaa ja ravinteita. Voit tehdä nautinnollisen matkan ja ostaa suoraan viljelijältä ruokaa ja silloin tiedät kuka on sen kasvattanut. Ehkä muutat suhdettasi valmiiksi pakattuihin, purkkisäilykkeisiin tai pakastettuihin tuotteisiin. Ehkä sinussa kasvaa halu itse kasvattaa ruokaasi ....

Kun vertaat meheviä tuoreita kasviksia ja valmiiksi prosessoituja kasviksia, voit oivaltaa, että käyttämällä lähistöllä asuvien maanviljelijöiden kasvattamaa ruokaa, tuet heitä ja yhdistyt paikalliseen ekosysteemiin, säästät kuljetukseen käytettyä energiaa ja ehkäpä autat säilyttämään ruokakultturiin liittyviä paikallisia perinteitä, jotka ovat olleet olemassa vuosisatoja.

Kuva: T Kimura

IMG_1347.jpg

Avainsanat: ruoka, energia, perinne,

Uusi vuosi 2021

Perjantai 1.1.2021 - Rita

Toivotan kaikille oikein Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta 2021.

Vuosi 2021 on 5 - vuosi, joka kertoo vapaudesta, vapaudesta liikkua ja kulkea kuin tuulen mukana, vaihtaen alati suuntaa. Mikään ei rajoita, jos ei ihmisen itse rajoita itseään. 

Tervetuloa talvi. Nauti talven ilman raikkaudesta ja lähde ulos pelottomasti, kuten lapsena teit. Nautit kaikista talven tuomista lahjoista. Talvi on myös hiljentymisen aikaa, aikaa tutkia ja pohtia itseään. Luonto hiljenee ja lepää lumen alla ja viettää lepotaukoa ja on taas valmis keväällä puhkeamaan kukkaan - kylmä aika väistyy ja lämpö palaa, kuten aina ennenkin.

2012-levi_1_167.JPG

Avainsanat: uusi, vuosi,

Hyvää Joulua

Torstai 24.12.2020 - Rita

Toivotan jokaiselle blogini lukijalle rauhallisia joulun ajan päiviä.

Olkoon jokainen päiväsi täynnä ilon, rauhan, onnen ja ennen kaikkea rakkauden tunteita. 

Hyvää Joulua.

christmas-3735928_1920.jpg

Avainsanat: joulu, rauha,

Miksi sielun ja kehon harmonisointi juuri nyt?

Tiistai 22.12.2020 - Rita

Miksi sielun ja kehon harmonisointi juuri nyt?

"Koko elämämme ajan kaipaamme tiettyä suudelmaa; hengen kosketusta kehossa."

Rumi

ja nyt tuo aika on tullut, sallia tuo suudelma ... oman sielunsa kosketus kehossa. 

"Karma" nopeutuu ja vanhat tavat, joilla reagoi tapahtumiin elämässään, eivät enää toimi. Vanhat mallit ovat vielä täällä, mutta ne ovat toimimattomia. Koeta ymmärtää kärsiminen toimimattomaksi reaktioksi maailmassa, jossa tämä tapa ei enää toimi. On aika irrottautua tuosta tavasta reagoida.  Mahtavia tapoja kasvaa henkisesti ponnahtaa elämääsi.  Ne esittäytyvät esteinä, ongelmina, epäonnistumisina, terveys - ongelmina - mikä tahansa tilanne, joka " painelee nappeja."

Valitsetko vanhan tavan reagoida syyttäen toisia, murehtien, luoden draamaa, pelkoa  ... vai nostatko tietoisuuttasi siten, että voit kohdata tapahtuman tietoisena tällä kertaa.  Silloin kun meitä aktivoivat elämän tapahtumat, voi valita käyttääkö samoja vanhoja malleja reagoida vai  käyttääkö tilaisuuden olemalla tietoinen ja luo uusia tapoja kantaa vastuuta 

Valitse tiedostaminen, havainnointi, tarkkaile mistä on kyse. Jos vain reagoi vihalla, murehtimisella, pelolla, draamalla.... Jos et ole tietoinen, edessäsi on " miinakenttä." Nykyinen ajattelu on rajoittunut aivojen vanhojen toimintamallien mukaisesti.  Aivoille voi luoda uuden tavan toimia, tiedostaen mistä on kyse. Tässä voi auttaa sinua.

Voin opastaa sinua luomaan uusia toimintamalleja.

Tämän voi suorittaa kaukolähetyksenä.

Sielun ja kehon yhdentäminen on nopea apu moneen ongelmaan.

" PIKAINEN APU SIELUN JA KEHON YHDISTÄMISEN KAUTTA."

Session tapahtumat:

Aloitus: Istut kämmenet ylöspäin sylissä ja jalat tukevasti maata kohti ja hengität syviä ja rauhallisia hengityksiä. Älä meditoi vaan pysy kehosta tietoisena koko ajan. Tarkkaile ja seuraa mitä tunnet kehossa tapahtuvan.

Aloitan ( saan aikaan liikettä ja annan sielulle tilaa tehdä tarvittava yhdistyminen ja pidän session ajan yllä korkea värähteistä kenttää ) Ensimmäisen aloituksen kesto on noin 10 min - pieni tauko, jolloin voit juoda vähän vettä - ja sitten taas noin 10 min .

Sinun on hyvä ehkä kirjoittaa ne itsellesi ylös. Vaikka et tuntisi mitään session aikana, huomaat sen vaikutuksen elämässäsi. Solusi laajenevat ottamaan vastaan korkeampaa valoa ja soluista puristetaan niihin kerääntynyttä myrkkyä.  Moni tarpeeton asia vain poistuu. Valinta on sinun.

Session on hyvä toistaa viikko tuosta ensimmäisestä kerrasta ja vielä kolmannen kerran 2 viikkoa tuosta toisesta sessiosta.  Valinta on sinun.

Tästä linkistä voit ostaa SoulBodyFusion kaukona suoritetuksi. 

https://www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi/tuotteet.html?id=9/64

angel-758415_1280.jpg

Avainsanat: sielu, kehon, yhdistäminen, harmonia,

Enkelit ja kristallit

Lauantai 12.12.2020 - Rita

Enkelit ovat olleet suuri tukijoukkosi täällä maan päällä. Kuitenkin, kun olit stressaantunut ja murehdit asioita, et tuntenut heidän läsnäoloaan tai kuullut heidän viestejään sinulle. Nyt on aika oivaltaa viestien vastaanottaminen omalta enkeliolemukseltaan - sielultaan. 

Enkelitukijoukot olivat maassa tarkoituksellisesti lohduttamassa, tukemassa, rakastamassa sinua, kun kävit läpi kokemuksia. Nyt sinun tukenasi on oma sielusi.

Kristallit ovat täynnä energiaa mutta ne myös välittävät energiaa. Kristalli tarkoittaa , tottakai myös kauniita kiviä, mutta henkiseltä pohjalta kristalli tarkoittaa kristallin kirkasta, selkeää energiaa. Enkelten viestit olivat kristallin kirkasta, lohduttavaa, tukevaa, selkeää ja  rakastavaa. Salli itsellesi mahdollisuus kuulla sielusi viestejä.

Enkelit ovat seuranneet sinua koko elämäsi läpi ja he ovat rakastaneet sinua pyyteettömästi. Enkelit eivät halunneet, että heitä palvotaan. Ei myöskään ollut tarkoitus, että enkeleistä muodostuisi idoleita meille. Enkelit eivät tehneet asioita puolestamme, koska se olisi mitätöinyt  tarkoituksen, jonka vuoksi olemme maassa.  He tukivat ja lohduttivat ja iloitsivat kanssasi. Enkeli rakastavat ihmisten naurua.... siis naura usein ja laula... enkelit rakastavat maan musiikkia, koska laulumme kertovat aina tarinaa elämästämme. 

Nyt enkeili ja kaikki avaruusoliot on komennettu pois maan piiristä. Kaikki sellaiset olennot, jotka eivät ole syntyneet kehoon, on komennettu poistumaan maan piiristä. Ihminen on havahtunut, herännyt unohduksen unesta - riittävä määrä ihmisiä on oivaltanut oman alkuperänsä ja siksi enkeliolennot voivat poistua ja palata vihdoinkin omien henkiperheidensä luokse.

Me teimme sen, ratkaisimme ongelman, jonka takia tulimme maahan ja kaikki henkiperheemme iloitsevat suuresti siitä, mitä maassa tapahtuu juuri nyt.

crystal-1685590_12802.jpg

Avainsanat: enkeli, kristalli, tukijoukot, avaruusolennot,

Omantunnon alueella unessa

Lauantai 5.12.2020 - Rita

Portaita pitkin päästään vinttiin, superegon ja aivotoiminnan kerrokseen. Portaat eri kerrosten välillä ilmentävät näkijän kykyä liikkua tajunnan eri tasoilla ja ottaa vastaan rikkautta elämässään unennäön ja luovuuden lähteiltä. Vasemmalle kääntyvät kierreportaat kertovat suuresta vastustuskyvystä. Jos vintin rappuset ovat rikki, askelmia puuttuu, on näkijä haluton kuuntelemaan yliminän eli omantunnon ääntä. Kenties olisi tarpeen tarkastaa omaa arvomaailmaa.

Kaikki, mitä vintissä tehdään ja miltä siellä näyttää, kuvastaa kaikkitietävää yliminää. Tila voi olla matala, pölyinen ja täynnä rojua, mutta se voi olla myös korkea, ilmava huone järjestyksessä olevine tavaroineen. Laatikoiden sisältö edustaa asioita, jotka uneksija on elämänsä varrella pelännyt ja torjunut. Jos vintissä on lepakko, mittauta verenpaineesi, sillä tuo verta ja elinvoimaa imevä eläin saattaa enteillä diebetestä.

C.G.Jungin perinteiden mukaan.  

woman-2714174_1920.jpg

Avainsanat: omatunto, unet, unentalo, superego,

Unet - symboleja...

Lauantai 28.11.2020 - Rita

Keittiö on kodin sydän ja inhimillisen lämmön paikka, jossa ollaan yhdessä, laitetaan ruokaa ja syödään. Uuni on vertauskuva uneksijan elinvoimasta: kun lämpöä riittää, on myös terveyttä  ja energiaa. Liesi voi olla kylmä ja se viestii pysähtyneestä elämänvaiheesta, näkijän loppuun palamisen vaarasta tai jopa äidin kuolemasta.

Sähköhellan toiminta kuvastaa hermoston terveyttä. Puuhella on arvostuksen ja kiintymyksen symboli. Kun liesi on toimiva, on suhde maailmaan kunnossa. Tupakeittiöllä on suuri tulkinnallinen rooli; keitä siellä on, mitä syödään, millainen on tunnelma? Jos keittiö on siivoton, on syytä huoleen, sillä henkiset ja fyysiset energiat ovat tukossa. Vielä pahempi on tilanne, jos keittiönkaapeissa näkyy jyrsijöitä ja syöpäläisiä, elinvoiman nakertajia. Näkijä on unohtanut henkisen ja fyysisen vointinsa, elänyt yli voimiensa, syönyt ajattelemattomasti ja nukkunut liian vähän.

Uni kehottaa pikaiseen muutokseen.

Kylpyhuoneessa ja saunassa puhdistutaan ja rentoudutaan. Jos nukkuja on kylpyammeessa, on kyse hänen puhtaudenkaipuustaan, ehkä bakteerikammostakin. Peseytyminen suihkussa enteilee jonkin yllättävän, jopa nolostuttavan seikan paljastumista. 

Makuuhuone on unentalon yksityisaluetta. Sen turva ja rauha ovat tärkeitä, koska nukkuessa ihminen on haavoittuvainen. Huone on myös avioliiton symboli. Jos siellä on jotain ylimääräistä - ahdettu täyteen ylimääräisiä kalusteita, outoja tauluja seinillä - on suhteeseen pyrkimässä häiriötekijöitä.

C.G. Jungin periaatteiden mukaan 

woman-2714174_1920.jpg

Avainsanat: unet, sydän, keittiö, kylpyhuone, makuuhuone

Hyvää ja rauhallista Joulua

Tiistai 24.11.2020 - Rita

Toivotan kaikille blogini lukijoille oikein Rauhallista ja Hyvää Joulua.

Olkoon jokainen päiväsi täynnä iloa ja onnellista läsnäoloa.

Olkoon Rauha ja onnellisuus  kanssasi.

christmas-3735928_1920.jpg

Avainsanat: joulu, rauha,

Unen huoneet keskikerroksessa.

Lauantai 21.11.2020 - Rita

Huoneet, joissa eniten oleskellaan, ovat keskikerroksessa edustaen egoa, mielen tietoista puolta, kertovat omaa kieltään, asuinhuoneet, keittiö, eteinen ja portaat. Vesijohdot ovat yhtä kuin verisuonet, sähköjohdot hermosto ja viemärijärjestelmä aineen vaihdunta ja ruoansulatus. Tarkkaile niiden poikkeavaisuuksia, koska uni saattaa kertoa terveyteen liittyviä asioita.  Sisäseinien kunto on verrannollinen näkijän psyykkiseen tilaan ja henkiseen tasapainoon. 

Talon lattia kuvastaa terveyttä. Osittain romahtanut lattia, joka ei kestä kävelyä on vakava huomautus. Elämän perusta on heikentymässä; jatkuva stressi, epäterveellinen ruoka, kuluttavia ihmissuhteita.

Pimeä ja ahdas eteinen on muistutus, että on tärkeää hoitaa paremmin yhteyksiä ulkomaailmaan jo henkisen hyvinvoinninkin kannalta. 

Ulko-oven koko kertoo sosiaalielämän vilkkaudesta; mitä suurempi sisäänkäynti sitä valmiimpi näkijä on luomaan suhteita.

Huomiota herättävä ikkunan koko kertoo sulkeutuneisuudesta sekä omien kykyjen vähättelystä. Isot ikkunat taas ovat merkki ulospäin suuntautumisesta, tosin sekään ei aina ole hyvä. Tasapainon löytyminen niin etteivät kumpikaan kilpaile keskenään on tärkeää, sillä kumpikaan ei ole toista parempi. Jos ikkuna on likainen, rikkinäinen ja samea, on tärkeää pitää huolta näöstään - silmänpainetauti on salakavala. Ulko-oven pyöreä ikkuna kertoo varomaan sydänvaivoja ja tarkastamaan omat elintapansa. Yleensä ovien kunto kuvastaa sydämen terveyttä.

Talossa voi olla suljettuja huoneita ja se viittaa näkijän epävarmuuteen elämässä pärjäämisessä.  Jos seinien värit ovat miellyttäviä ja tavarat kauniita, tulevaisuus näyttää myönteiseltä. Tyhjä huone enteilee uusien puolien löytämistä itsestä. Avoin ovi varoittaa näkijää paljastamasta liikaa yksityisyyttään ja jumittunut ovi on merkki haluttomuudesta solmia kontakteja.

Jatkuu myöhemmin kodin sydämestä ...

(pohjautuu C.G.Jungin teorioihin) 

woman-2714174_1920.jpg

Avainsanat: ego, mieli, tietoisuus, unet,

Mielen kerrokset

Perjantai 13.11.2020 - Rita

Unen talossa on vintti, keskikerros ja pohjakerros ja jokaisella on oma merkityksensä. Kellarikerros maan pinnan alapuolella edustaa sisäistä lasta ja vaistoelämää. Pienestä maan rajassa olevasta ikkunasta tulee vähän luonnonvaloa. Siisti kellari kertoo näkijän mielen tasapainosta ja järjestelykyvystä. Ruoan, polttopuiden, työkalujen ja vanhojen tavaroiden varastointi kellariin, kuvaa energiavarojen määrää, kykyä varautua tulevaan sekä asioita, joita menneisyydessä on jäänyt käsittelemättä.

Polttopuita voi olla kauniisti pinottuina, juurekset hyvin säilyneitä, työkalut ehjiä ja hyvätyt tavarat järjestyksessä. Tai kellari on kaaoksen vallassa ja tavarakasat estävät kullkua. Ne kertovat, että epäselvät suhteet on aika selkeyttää ja saattaa loppuun. 

Kellarissa voi odottaa jokin yllättävä löytö ilmaisemassa näkijän pelonaiheita tai ominaisuutta, jota hän on piilotellut. Alitajuiset viettielämän vinoutumat kuuluva kellarimaailmaan ja ne esiintyvät unessa ikävinä vahinkoina, kuten veden tulvimisena, esineiden homehtumisena tai pahana hajuna. 

Siellä voi myös olla lojumassa murhaajan jäljiltä ruumis, joka on arkkityyppinen unikuva edustaen seksuaalisia lukkoja, joita uni neuvoo avaamaan. 

Jatkoa seuraa keskikerroksen, egon, mielen tietoista puolta käsittelevä kirjoitus

(Perustuu C.G.Jungin teorioihin)

woman-2714174_1920.jpg

Avainsanat: unet, elämäntie, unentie, tulkinta, kellari,

Unen tie

Keskiviikko 11.11.2020 - Rita

Unen tie on elämäntie, josta osa on menneisyyttä ja  osa tulevaa. Missä kohdassa tietä unen näkijä on? Miltä tie näyttää sellainen on elämänvaihein. 

Risteys kuvastaa valintatilannetta, tulevaa muutosta. Jos valitset kulkevasi oikealle, suuntasi on tulevaisuus ja valitessasi vasemmalle menemisen, haluat selkeästi pysytellä menneisyydessä, selvitellä menneisyyttä. 

Huomio kiinnittyy siihen onko tie leveä, sen kunto, ojat, esteet, talot, sillat, kulkuvälineet, kaikki kulkijat,luonto ja säätila. Minkälaista on edetä tiellä? Sujuuko eteneminen sileällä tiellä kuin tanssi vai onko vaikeaa edetä upottavassa hiekassa tai lumessa. Kiemurteleeko tie vai onko se suora? Onko se tasaisen suora, kuin viivoitinta apuna käyttäen piirretty vain onko se kaarella oleva? 

Kauempana avautuva maisema kertoo lähitulevaisuudesta ja etenemisvauhti elämänenergian määrästä. Kulkeeko tie metsän halki? Silloin on kyse alitajunnan alueista ja mieli askartelee sielun elämän kysymyksissä.

Unen talosta löytyvätihmisolemuksen kaikki puolet. Tuntematon talo on unen näkijä itse. Talo tulee uniin yleensä silloin, kun ihminen pohtii identiteettikysymyksiä sekä mielen ja kehon hyvinvointia. Talon on oltava asumaton. Jos siellä on vieraita asukkaita, on näkijällä itsetunto-ongelmia. Mikäli talo on asuttu vaikka sitä on luultu tyhjäksi, on näkijä antanut muiden vaikuttaa asioihinsa ja pelkää menettävänsä elämän hallinnan. Hatara, vetoinen talo kertoo, että on antanut muiden liikaa hallita elämäänsä. Taloremontti kuvaa yritystä korjata perhesuhteita.

Miltä talo näyttää? Ulkopuolinen näkymä kuvastaa ihmisen ulospäin näkyvää puolta ja sisäpuoli psyykkistä olemusta.  Miltä talon yleisilme näyttää? Se kertoo näkijän omaa minäkuvaa itsestään. Jos seinät, ovet, ikkunat ja katto ovat kunnossa ovat perusasiat ainakin suurin piirtein kunnossa. Pihan kunto viestii myös turvallisuudesta ja kuinka kokee asemansa hyväksytyksi yhteisössä.

(Perustuvat C.G.Jungin teorioihin)

woman-2714174_1920.jpg

Avainsanat: unet, elämäntie, unentie, tulkinta,

Avain värähtelytason muutokseen -

Tiistai 3.11.2020 - Rita

Mikä on tuo avain?

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että sinulla on mahtava työkalu korkeampien tietoisuuden tilojen kokemiseen? Tuo avain on oma äänesi. Et tarvitse mitään erityistä laulutaitoa kokeaksesi, millaista on muuttaa värähtelytaajuuksia oman äänen avulla - tarvitset vain ainoastaan insiprotuneen kokeilunhalun ja leikkimielisyyttä.

Äänen maailma on ihmeellinen ja mielenkiintoinen. Oletko tullut ajatelleeksi, että kaikki on liikkeessä eli kaikki värähtelee ja se taas merkitsee, että kaikki myös päästää ääntä, vaikka sitä ei ihmisen korva aina pysty kuulemaan.

Olen lapsesta asti elänyt äänen maailmassa, koska valitsin vanhemmat, jotka oivalsivat äänen merkityksen ja kotona laulettiin ja soitettiin ja kannustettiin kokemaan luovuuden erilaisia tapoja ilmaista itseämme.

Olen valmistelemassa verkkokurssia, joka auttaa sinua löytämäänn uusia tasoja itsestäsi, aistia uusia tasoja itsessäsi ja ulkopuolellasi äänen, valon, värien, vuorikiteiden ja monien muiden työvälineiden ja ennen kaikkea rakkauden avulla. On tärkeää oivaltaa, että voi muuttaa värähtelykuvioitaan eli taajuuksiaan monin eri tavoin.

Kurssi keskittyy siihen, miten voi muuttaa omaa värähtelytaajuuttaan oman äänen avulla. Menneet, nykyiset ja tulevat äänivirran mestarit ovat mukana kurssin energioissa, koska kaikki on olemassa samanaikaisesti.

Rakastan äänen olentoja, valon olentoja ja rakkauden olentoja, jotka kuiskivat minulle oman ääneni välityksellä. 

equalizer-153212_1280.png

Avainsanat: ääni, värähtely, liike, tietoisuus, kokemus,

Kehon tunteet

Lauantai 31.10.2020 - Rita

Olenko unohtanut, mitä on olla ihminen? Mikä on minun merkitykseni luonnon selviytymiseen? Kaikelle luonnossa on oma tehtävänsä, puilla, kasveilla, vedellä, kaikilla on oma tarkoituksensa olla juuri siellä, missä ne ovat.

Voit aloittaa muutoksen oleskelemalla luonnossa vaikka vain viisi minuuttia, se riittää aluksi. Istu vaikka puiston penkillä ja hengittele oikein syviä, rauhallisia henkäyksiä ja päästä irti kaikesta hälystä ympärilläsi. Kuuntele ja aisti ...

Palaa omaan kehoosi ja kuuntele luontoa ympärilläsi. Voitko kuulla oravan jalkojen astelun? Kuuletko, kuinka perhonen avaa siipensä lentoon lähteäkseen? Kuuletko lintujen laulua lähistön puissa? Kuuletko?

Hengitä ja tunnet, kuinka rauhoitut ja palaat luonnon ja itsesi omaan rytmiin. Voit kysyä itseltäsi, mitä tarvitset. Kuuntele, mitä saat vastukseksi. Ole valmis vastaanottamaan kaikki, mitä saat, iloa, surua, onnellisuutta, vihaa ... älä estä mitään, mitä saat.

Salli niiden vain virrata, koska nuo ovat sinussa olevia asioita, jotka ovat kehossasi, koska keho ei unohda mitään, vaikka mieli onkin saattanut ne unohtaa. Keho ei unohda tunteita, jotka ehkä olet sivuttanut ajatellen, ettei niitä ole, mutta ne nousevat yllättäen pintaan kehosta.

Sanotaan, että kaikki tieto sinusta on omassa kehossasi. Kaikki on sinussa, omassa energiassasi, kaikki haavasi, miten ne kannattaa kohdata ja eheyttää. Kaikki esivanhempienkin tieto on kehossasi.

Kun toistat 21 päivää kyseistä toimintaa, ei aivopesten, vaan sallit kokemuksen ja tunteen jäädä kehoosi, solumuistiin silloin siitä tulee luonnollinen osa toimintaa.

Laula oman sielusi laulua, laula sielullesi ja salli sielusi laulaa sinulle. Tanssi sielusi kanssa, tanssi omien enrgioidesi kanssa. Puhu sielullesi ihan omin sanoin. Tunne kehosi, tuo mahtava luomus, joka mahdollistaa sielusi matkan kokea olemassa oloa maassa.

www.reiki-ritaforsberg-kimura.fi 

Kuva: Tsutomu Kimura

20104318.JPG

Avainsanat: keho, tunteet, ihmisenä olo, muutos, viha, suru, ilo, sielun laulu, hengitys, luonto, tieto,

Olemassaolo ja tietoisuus

Torstai 22.10.2020 - Rita

Esivanhemmillamme oli perimätiedon kautta paljon ymmärrystä luonnosta omien kokemusten avulla. Ei ollut koneita, jotka kertoivat säästä vaan kaikki liittyi omiin havaintoihin luonnosta. He osasivat lukea luonnon merkkejä ja niitä tarkkailemalla ennustaa tulevaa .. koska on hyvä aika tehdä tarvittavia töitä maanviljelystä ajatellen  jne.

He tiesivät miten selviydytään eri vuodenajoista, mistä löytyy vettä tai ruokaa, mitä ruokaa voi syödä ja mistä on hyvä lähteä metsästämään. Kaikki tietoisuus perustui omiin havaintoihin kehon avulla ja tuo tietoisuus oli melkoinen. Esivanhempamme olivat kyvykkäitä aistimaan näkyvää ja näkymätöntä energiaa, jota on olemassa.

Vanha viisaus kehottaa menemään metsään, jos on vaikeuksia, koska luonto puhdistaa energioita ja selkeyttää omaa kykyä havainnoida vain ne tärkeät asiat ja päästää irti niistä, jotka eivät enää palvele mitenkään.

Yhteys omaan kehoosi, omaan sisäiseen luontoosi, sen avulla voit oivaltaa itsestäsi asioita uudella tavalla, nähdä fyysisen luonnon kokonaan uudella tavalla. Luonnossa on syklejä - vuodenaikoja - ja koska minä olen osa luontoa, minussakin on syklejä ja juuri nyt olen jossakin noista vuodenajoista omassa todellisuudessani. Nuo sisäiset vuodenaikasi eivät aina seuraa näkyvän maailman vuodenaikoja vaan olet niissä omassa syklissäsi ja oivallat, ettei mikään vaihe kestä ikuisuuksia vaan syklit vaihtuvat.

www.soulbodyfusion-rita.fi

Kuva: Tsutomu Kimura

20101057.JPG

Avainsanat: tietoisuus, olemassaolo, kehotietoisuus, vuodenajat, sisäinen maailma, vanhaviisaus,

Vanhemmat kirjoitukset »