Share |

Kvantti-DNA

 DNA on ydintekijä siitä kuka olet-henkisesti ja fyysisesti. Korkeampi Itse asuu DNA:ssa. Akaasinen tiedosto, kaikki mitä olet ollut, karma, henkinen historiasi, kaikki on DNA:ssa kvantti-osina. Joku ymmärtää olevansa Lemurialainen ja sisällämme on syyllisyyttä sen tähden.

Biologit puhuvat " roska- DNA:sta" koska vain 3% on näkyvää kemiaa ja siksi muu on heidän mielestään jäänyt evoluutiossa yli ja emmekä käytä sitä enää. 90% DNA:sta on kvanttipiirrustus jumaluudestamme. Se on piirustus akaasiastamme. Tiedosto kaikista elämistämme, tehdyistä asioista, oivalluksistamme, kasvusta ja myös epäonnistumisistamme. Niille, jotka muistavat olleensa lemurialaisia, se edustaa valtavaa määrää kokemuksia tällä planeetalla ( alusta alkaen)

Todellisuutemme perustuu vain muutamaan niistä ulottuvuuksista , joita maailmankaikkeudessa on.

Tietoisuus liikuttaa maapalloa.Tietoisuus on vastuussa planeetan värähtelystä ja pystymme muuttamaan sitä. Gaia reagoi meihin. Uuden tiedon mukaan ajattelumme vaikuttaa joihinkin planeetan prosesseihin. DNA:mme on itseasiassa jotakin suurempaa, kuin oma henkilökohtainen biologiamme. DNA on yksinkertainen hiukkasjonojen muodostelma. Kehomme, joka on molekyyleistä rakentunut, on itseasiassa muodostunut hiukkasista. Jokaisen ihmisen tarkoin suunniteltu ulkoinen olemus on ajatusmuoto, joka koostuu nopeasti värähtelevistä valohiukkasista, jotka on koottu yhteen tiettyä oppimissuunnitelmaa varten.

Ennen ihmiset olivat kvanttisempia ja elivät kaksi, kolme kertaa pidemmän elämän ja olivat terveempiä.

1) Immuunijärjestelmämme ei toimi kovin hyvin. Tavallinen flunssakin menee sen ohi. Syöpä on tulosta ihmiskehon kyvyttömyydestä käsitellä nykyaikaista ruokaa. Syöpä on allergiaa nyky-yhteiskunnalle, epätasapainoa.

2) Vanheneminen, keho ei halua vanhentua. Se haluaa elää.

Nämä ovat lisääntyviä signaaleja keholle palata kvanttisempaan tilaan. Reconnection aloittaa DNA:n palauttamisen kvanttisempaan tilaan.