Kuinka luoda parhaiten sopiva kumppani elämään?

Share |

Sunnuntai 17.1.2021 - Rita




Mikä tuo eniten ilo elämääsi?

Tämän verkkokurssin arvokas viesti ansaitsee tulla kuulluksi juuri nyt. 

Viesti tulee suoraan sydämestäni ja haluan jakaa sen juuri sinun kanssasi.

Tämän kurssi on omistettu tuomaan todellinen romanttinen rakkaus  elämääsi, todellisen rakkauden läsnäolo elämääsi. Kurssi on omistettu tuomaan pitkäkestoisen, tosi rakkauden kokemus todelliseksi ja luomaan siitä elämäntapa. Ota siis hyvä asento ja hengitä muutaman kerran oikein syvään ja salli itsesi olla vetovoimainen ja houkutteleva rakkauden, onnellisuuden, rauhan ja ilon keskus. Kurssi tuo sinulle monia tapoja aloittaa uusi elämänvaihe, jossa olet rakkauden ympäröimä. 

Kurssi sopii sinkuille ja jo suhteessa oleville. Monia vihjeitä, tekniikoita ja keinoja seuraamalla olipa tilanteesi mikä tahansa, voit houkutella elämääsi unelmiesi toteutumista. Voit vetää puoleesi sinulle sopivan kumppanin tai vahvistaa jo olemassa olevaa rakkaus suhdetta.

Kurssin avulla voit luoda ympärillesi rakkauden ilmapiirin ja ladata itsellesi aikomuksen luoda sinulle parhaiten sopiva kumppanuussuhde ja eheyttää rakastavaa suhdetta sinuun itseesi. Samalla suhteet muihin ihmisiin tulevat onnellisimmiksi, terveemmiksi ja enemmän rakkautta sisältäviksi. Jaan monia salaisuuksia, jotka auttavat sinua löytämään todellista rakkautta olivatpa menneisyyden kokemuksesi millaisia tahansa. Kurssi selkeyttää ja poistaa myös monia rakkauden kokemisen esteitä.

 Sensijaan, että vain toivot rakkautta, miksi et olisi rakkaus?

Kurssi auttaa vapautumaan rakastumisen pelosta ja menneisyyden sydänsurujen aiheuttamista pettymyksistä. Kurssi voi poistaa pelkoja olla intiimissä kanssakäymisessä toisen kanssa. Voit kokea siirtyväsi yksinolemisen tunteesta rakastettuna olemisen tilaan. Sosiaalinen elämäsi uudistuu ja vedät puoleesi todellista kestävää rakkautta.

 Kurssilla luot ympäristön, joka kutsuu sinulle parhaiten sopivaa kumppania. Voit laajentaa jo olemassa olevaa rakkauselämää uudelle ja jännittävälle tasolle. Sinusta tulee vetovoimainen ja vastustamaton.

Saat kurssin koko materiaalin käyttöösi heti ja voit edetä sillä omaan sinulle sopivaan tahtiin. Voit aina palata kurssiin uudelleen ja uudelleen. 

Tämän kurssin viesti on tärkeä, koska rakkaus on arvokkain asia, joka minulla on. Kurssin sisältö on sydämestäni tulevaa ja toivon, että sinäkin kuulet oman äänesi, sielusi äänen, joka ilmaisee rakkautta, kiitollisuutta, myötätuntoa ja sallit itsesi unelmoida kaikkea hyvää ja kaunista elämääsi.

Olet sen arvoinen. Olet kaiken kauniin ja ihanan rakkauden arvoinen.

(Oma rakkauteni saapui luokseni vuonna 1973 ja

vieläpä toiselta puolelta maapalloa ja on kanssani tänäkin päivänä)

Linkki rakkauteen:

Rakkauden tanssi 

dance-1940245_1920.jpg

Avainsanat: rakkaus, ihmissuhteet, onnellisuus, rauha,