Herääminen

Share |

Torstai 28.1.2021 - Rita


Mitä tarkoittaa herääminen?

Monet konfliktit, joita maan päällä nyt koetaan, ovat kollektiivisen heräämisen merkkejä ja kaikki vanhan systeemin heikkoudet nousevat pintaan. Ole tietoinen siitä, että jännittyneisyys, jota saatat tuntea, on seurausta tästä heräämisestä ja se ei ole sinun.

Aistit vain herkkänä ihmisenä kaiken ympärilläsi ja luulet niitä omiksesi ja otat ne omaksesi - ne eivät ole sinun. Voit tosin kuvitella niiden olevan sinun, mutta ne eivät ole. 

Planeetta käy läpi heräämistä, jonka tietoisuus aiheutti ja heräämisprosessi käydään läpi nyt yksilö tasolla. Salli tietoisuuden muutos - älä taistele vastaan, koska mitä enemmän vastustat, sitä enemmän koet taistelua ja kamppailua. Virtaa vain mukana, joka ei todellakaan tarkoita, että menet mukaan mielen peleihin. 

Hengitä vain syvään muutaman kerran ja salli. Ihminen alkaa kokea uudella tavalla tapahtumia elämässään. Ihminen käänsi selkänsä omalle sielulleen ja sielu hyväksyi tämän ja käänsi myös selkänsä ihmiselle. Syyllisyys ja häpeä tästä esti sinua näkemästä omaa loistoasi. Kuitenkin Minä Olen -olemuksesi tuntee nyt rakkauden, kauneuden, menestymisen, myötätunnon, koska sinä koit kaiken tämän.

Aika muuttuu - uusi taistelun aihe planeetalla - mennyt ja tuleva taistelevat ja kumpikaan ei voita. Koska ei ole kyse kummastakaan - mennyt tietää oman historiansa, mutta pysytkö sinä menneisyydessä kiinni - menneet elämät, esi-isien aikaisessa tietoisuudessa vai kuunteletko tulevaa, joka sanoo, muutetaan kaikki.

Mitä tapahtui menneisyydessä - se ei ollut mitään - sillä ei ole merkitystä - ja silloin se ei ole mitään.

Koet ajan muutosta. Aika on kiehtova illuusio.  Maya - aika muuttui 2012. Mayat eivät nähneet tietoisuuden nousua - lineaarisen ajan loppua.

Kun riittävä määrä ihmisiä aisti yhteisen sopimuksen - aika - ajasta tuli todellisuutta ja alkoi ajan tanssi. Ajasta tuli tanssi, joka tanssi muotoja, joita voi muodostaa ihan kuin kaavoja matematiikassa. Kaikki tanssivat saman ajan tahtiin. Junat liikkuvat aikataulujen mukaan, ihmiset kulkevat kelloa seuraten...

Laskepa huviksesi, kuinka monta kertaa sana - aika - toistuu tavallisessa puheessa.

pocket-watch-3156771_1920.jpg

Avainsanat: herääminen, oivaltaminen, aika, tietoisuus,